2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kuzum ben pek bılmıyorum ama bak şimdi canım çektı aslında google amcaya sormak lazım o herşeyı bılıyo maşalla ben sıkıştımmı soluğu onda alıyorum acık acık ta soruyom hıç çekınmeden

iç ama bir şartla bana da gönder... acı ve şalgamı bu kadar çok seven birine bu yapılır mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla çok uygun buralarda fiyatlar feci duurmda:)

Yasemin Kumral - BİM BAM BOM - YouTube

oldu en sonunda oldu bim bam bom

rüyalarım gerçek oldu bim bam bom

duyduk duymadık demesin hiiç kimse

ilan ediyorum herkeseeee

oh oh ohhh çok şükür dostlar benimdee artık bir kızım (oğlum) varrr

hırsındaann çatlasın tüm düşmanlar şimdi benimde bir kızımmm (oğlum) varrr

ha ha hayyy dinleyin dostlar şimdi benimde bir kızım (oğlum) varrr

kızlarr bu şarkı benden size ve bebişlerinizeee gelsinnnnnn kızı ve oğluşu olanlar değilştirsin sözlerriiii

kızzlar bir abla 2. ye haile bizden 1 ay önde, şeker yüklemesi yaptırdı, şekeri çok yüksek çıkmış ? insülin kullanman gerek demiş dahiliyeci hamilelikte sakıncası yok mu ????

teşekkür ederiz teyzoşu bizde seni ve minişini öpüyoruzz şapırt diye

kızzlar bir abla 2. ye haile bizden 1 ay önde, şeker yüklemesi yaptırdı, şekeri çok yüksek çıkmış ? insülin kullanman gerek demiş dahiliyeci hamilelikte sakıncası yok mu ????

oyy hiç bi fikrim yok kuzum

iç ama bir şartla bana da gönder... acı ve şalgamı bu kadar çok seven birine bu yapılır mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla çok uygun buralarda fiyatlar feci duurmda:)

tatlım bu hastanede ablam gebeyken yanı 1 sene önce 200 tl civaıylı ama ben doğu yapcam ya develet babayla bı anşalma sağlamışlar sağolsunllar bana yaradı ahahh

Ayy keşke söylemeseydim bak içime oturacak şimdi......

Canımmm ne demek valla bak gönderirim hiç sorun değil,sorma bende hastasıyım.Bi de eşimle rakı falan içtiğimiz zamanlarda çok severim ben şalgamı eşime de dedim zaten "o arkadaşına söyle yanlış zamanda gönderdi bunu"diye :))

ay o iğrenc şeyden içicez daha ayyyy ööööööööööö ay cnm benım bılgım yok ama gebelık şekerınde ben böle mudahaleyapıldını bılmıyodum bende cıkmamıstı

haha oturmasın tatlım benım 2 sokak otede markette bıle var kolay bulunur aman içelım azıcık ne olcak kı abartmayalım ha tursu suyu ha salgam

beysallll memleketımın ınsanları cokmu maduur acaba sesın soluğun yok bak senın işin yoğun olunca bana uzuntu cökkuyo

ne iyi kalpli bir insanımm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kız keşke başka bişey dileseydin,biri sustursun dedin sustu

haha oturmasın tatlım benım 2 sokak otede markette bıle var kolay bulunur aman içelım azıcık ne olcak kı abartmayalım ha tursu suyu ha salgam

Ama bu Adana'dan be anacım buralarda böyle acısını içmedim ben hiç..
Aynen yaa bi parça içelim bi yerimiz şişmesin sonra

o kocişe buyuk bır alkıs öleyse:)))

1 bardak iç kuzum bişey olmaz onun da faydası çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…