2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyyyyyyyyy çok sevindim...maşşallah,barekallah,süphanallah.......

rabbim nazarlardan saklasın....inşallah zamanında doğarlar hayırlısıyla kucağına alırsın...sağlıkla inşallah.....
tüp bebekti galiba senın....bi arkadaşımda tüp bebekle, ikizi oldu biri kız biri erkek......bi taşta 2 kuş.....siteye girip böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum....

kızlar benim midem iyice bi tuhaflaştı....bulanmıyo,kusasım gelmiyo...ama sürekli midemde bi kazıntı bi garip duygu...bulantıya benzıyo ama bulantı değil....yediğin bi yemek rahtasız eder ya hani.....onun gıbı....yada reflüsü olanlar gibi .....aç olmasam bile açmışım gıbı midem garipleşiyo....

canım bişey istemiyo.....sürekli tost yer oldum....mecbur kalıp....bide portakalı fazla tüketiyorumn aceba onun asidi mi yakıyo....

maşallahhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzuuu biz ne dedik sana...sen kalbini ferah tut bebişlerin seninledir demedikmiii çok sevindimmmm canım yaaa...gözlerim doldu haberini alıncaaa

herhaba kızlar çok şükür sizlere kavuştum nette sorun vardı günlerdir giremedim, sayfalar dolusu yazmışsınız maşallah hepsini okumam imkansız tabii
geçen hafta dr gittim çok şükür kesemiz göründü bebişte içinde kalp atışarı için dr 15 gün sonra dedi nisanın ilk haftası gidicez

bende bulantılar fena bırakın yemek yemek yemeği mutfağa g,remiyorum annemde yada kocişim yapıyo yemeği

canim gozunaydin allah nazarlardan saklasin ikiside saglikla dogar saglikla buyur insallah.bende cuma gidecem biraz erken ama gorurum insallah bebisi

canim gozunaydin allah nazarlardan saklasin ikiside saglikla dogar saglikla buyur insallah.bende cuma gidecem biraz erken ama gorurum insallah bebisi

ben geçen hafta gittiğimde kalp atışları için erken dedi dr inşallah sen görürsün yoksa biraz daha beklemeni öneririm

merhaba benide listeye ekleyebilir misiniz özel mesaj gönderemedim 5 haftalık hamileyim

sağlık ocağında yaptırdım testlerin sonuçlarını almış bulunmaktayım değerim 1321 olmuş normal miş yani.tek iş pazartesi doktorun kesyi görüp görmemesine kaldı bende meraklardayım anlayacağın

arkadaşlar özellikle İKİNCİ ÇOCUĞUNU BEKLEYEN ANNELER YARDIM EDİN LÜTFEN....ben ikinci çocuğumu bekliyorum çokda planlı bi durum olmadı bir aylık felanmış daha .okadar kötü durumdayımki aslında napcağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım..kabullenemiyorum birtürlü.kendimi hamileymiş gibi hissedemiyorum.aklımın ucundan bile geçmezken şuan hamileyim .asıl sorun buda değil aslında benim çocuğumda iki yıldır süre gelen kabızlı vardı.bağırsak tembelliği desek daha doğru kakasını tutuyordu..bir iki ay önce çözmüştüğk bo sorunu .benim ilk çocuğum biraz zor bi dönem geçirtti bana .bende çok yıprandım sinirlerim tavan yaptı.psikiyatrik destek aldım ilaç kullanıyorum üç ay kadar olmuştu.iyide gelmişti hamileliği öğrenince bıraktım.tedavim yarım kaldı oda beni çok etkiledi.ve çocuğum yine dört gün bitti bugün beş olucak kakasını tutuyor .kefir iç,irdim ilacından tekrar aldım akşam farkettim geldi ama tuttu yapmak istemedi.doktoru psikiolojikde olabilir demişti.sanırım gerçekten psikolojik burda kardeş var oğlum abi olcak demiştik.alt katta komşum ikinci cocunu doğurmadan önce onunda karnını gösterip kardeş var dedik sonra doğurupda bebeği görünce bizimde öyle olcağını hissetti sanırım.kaç gündür çok keyifsiz yemesi azaldı.beni öyle üzüyorki bu durum adapta olamıyorum hamileliğe.onuda geçtim bu akşam öyle bir laf ettiki yüreğimi parçaladı.anne diye seslendi ses vermediim beni kızdırmıştı babasına döndü beni sevmiyo dedi.şu saat oldu gözlerim çıktı ağlamaktan yediremiyorum kendime.nasıl çıkıcam bu işin altından birdaha hiç yanında abi olcan kardeş var felan demicem .kafayı yicem çokl kötüyüm kızlar .OKUYUN LÜTFENNN

gunaydinlar..
ayni durum bende de var canim midem bombos sanki portakaldan da olabilir bende cok tuketiyorum cok cabuk acikiyorum.canim tostuna sucuk falan koymuyosundur insallah

gunaydinlar..
ayni durum bende de var canim midem bombos sanki portakaldan da olabilir bende cok tuketiyorum cok cabuk acikiyorum.canim tostuna sucuk falan koymuyosundur insallah

Günaydınnnnnnnnnnnnn güzel annelerrr? Bebişler ne durumdaa?

Organik şeker, tam buraya sabah aç karnına portakal suyu içip midemi mahvettiğimi yazacaktım ki senin yazını gördüm. Mide de acayip gaz yapıyo gerçekten.

Sabah kahvaltıda neler yapıyorsunuz bakalım ? ben bugün kepekli ekmek,peynir, zeytin, domates yedim. 5-10 dakika sonra da çoook açık bir çay içicem.

hamilelik şüphem var öylesine bakıyordum sizlere senin yazını gördüm
benimde 3 yaşında bir kızım var eğer hamileysem bizimkide plansız olucak gerçi ben çok istiyordum çabuk adapte olucağım kesin :))
bence çocuğunla konuş kız mı erkekmi bilmiyorum ama onun göz hizasına gel ellerini tut gözlerinin içine bak annecim ne olursa olsun ben seni çok seviyorum de
sana kızsamda yaramazlık yapsanda kardeşin olsada ben seni çok seviyorum ve bu hiç değişmeyecek de anlamaz diye sakın düşünme çok iyi anlıyorlar :))
sonrada bir süre kardeşten bahsetmeyin bence en azından karnın büyüyene kadar sonrasında olmazsa bir pedegogdan yardım alırsın kolay gelsin canım :))

benim bebişte bir sorun var malesef
dün doktora çıktım karından göremedi
kan testi istedi oda 10.14 çıktı
bu zamana kadar çoktan yükselmesi lazımdı
daha doktorumla görüşemedim görüşünce onuda bildircem
kendinize iyi bakın hoşçakalın

günaydın canım.yazını okudum.durumuna nasıl bi yorum yapsam bilemedim.hem gebesin bu çok güzel,hemde 1 çocuğun daha varmış ama çok küçükmüş daha.sana nacizane tavsim olacak .şimdi ben okulöncesi öğ yapıyorum ve küçük yaş çocuklarla çalıştım hep.bizdede sık sık kaka tutma olayı yaşanıyor.psikolojik bir durum bu büyük ihtimalle.çocuğunuzu endişelendiren bi durum olmalı.onun çok sevdiği bir faaliyeti gerçekleştirim.bol zaman ayırın.kakasını yapmaya meyillendiği her davranışta ödüllendirin.ve kardeşten bahsetmeyin.bizdeki küçük çocukların çoğu kardeşi olduğu için okula bırakılan çocuklar ve bu sorunu sık yaşıyorlar.birde zeytinyağı ve kuru kayısı daha kolay yapmalarına yardımcı oluyor çünkü tutamaz hale geliyorlar.ben ellerine kayısı veriyorum oyun arasında.sonr doğru kakaya:) ama tahminimce minik oğlun duygusal anlamda ayrılık kaygısı yaşıyor gibi.birde kaka konusunda üstüne düşme daha çok inat eder.sen umursamaz görün.dayanamayıp yapmak isteyecektir.sabır azcık.Allahım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…