2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gözün aydın hemşommm:) bende yarın gidiyorum inşallahh kalp atışı için.10 martta kesemizi görmüştükk çok şükür:) 2 haftaa çok zor geçtii teyzesiii yaaa, yarını iple çekiyorummm inşallahh hayırlısıylaa kalp atışlarını da duyarızz kuzularımızınnn

evet pazartesi görürsün canım allahın izniyle bebişini..

canım öncelikle kesinlikle konuşmak çok güzel bi yöntem bide ufaklığı bi pedegogoka götürürsen bence çok yararlı olacaktır..
ve kendinde psikiyatrise değilde bence psikoloğa gitmelisin çünkü psikoloklar ilaç değilde konuşmayı tavsiye ederler ve genelde öyle yaparlar..

gunaydinlar..
ayni durum bende de var canim midem bombos sanki portakaldan da olabilir bende cok tuketiyorum cok cabuk acikiyorum.canim tostuna sucuk falan koymuyosundur insallah

ayyyy kızlar aynıdurumdan bende şikayetçiğim ve birazdanha böyle devam ederse doktorumdan
fırça yiyecem..
:):)

ben bugün simit
yedim içimi bastırıyo
iyi oluyo yani..

canım ""1000 değilmi yani sadece 10 mu inşallah bi yanlışlık falan vardır..
keşke alttanda baktırsaydın..

bu arada herkese günaydınnn:

ben sabah muz yedim süt içtim saat 10 gibi acıkıyorum o zaman içinde ekmeğimin arasında peynirli sandeviçim var yanında da salatılıkla beraber onları yiyorum. ama canım pek ekmek istemiyor aköğle ve akşam yemeğinde yemiyorum ekmek

kalp atışları duyulunca çocuk tutunmuş mu oluyor düşük riski azalıyor mu ben bu konuyu bilmiyorum. yardımcı olur musunuz. dün arkadaşım sessiz (kimyasal) düşük yapmış ona üzüldüm ama benimkinin kalbi iyi

günaydınnn kızlar..kahvaltımı yaptım...evden çıkmadan folik asidimi içtim...şifa olsunn kuzumaaa:) 1 yemek kaşığı pekmez aldım ağzıma.
iş yerinede çavdar ekmeği, peynir domates biber getirmiştim. çok açık çayla onları yedim...10-10.30 gibi cevizimizi yerizz bebeğimlee
bide bol bol su içiyoruzz teyzoşlar haberinizz olsun...sizde kuzuları susuz bırakmayınnn

büyük gün yarın allahın izniyle...3de gidicez doktor teyzemize, anneannemizi ve babaannemizi de götürcezz yanımızdaa hepimiz çok heyecanlıyızzzzzz

kızlar günaydın bişi soracağım kocanızla birlikteliğinizi kestiniz mi ?

biz olmuyoruz açıkçası en azından kalp atışını duyalım diyoruz sonrasına bakıcaz..
bi sorun yoksa tabi ben en başında korktum biliyosunuz..

yok canım en büyük risk ilk 3 ay tabi sonrasındada ola bilir allah korusun ama riskin büyüğü 3 ay...

evet biz kestk otomatik olarak.12. haftaya kadar durmak istiyorum ben.kocacığımda şimdilik bişey demiyorr

ben kestim düşük riskim var dr bir süre kesindedi.onun öncesinde de ben kasılıyodum istemiyodum.dr önerisi işime geldi.

bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri birlikte olmadık bende ilk 3 ay riskli diye bir söylenti duymuştum. kocam beni evde kovalamaya başladı
köşe bucak koşturma oynuyoruz elinde süt bardağı ile yarın 2 ay olacak Allah nasip kısmet ederse, 1 ayımız kaldı :)

oh şifa olsun yarasın kuzucuğa

kızlar günaydın bişi soracağım kocanızla birlikteliğinizi kestiniz mi ?

tatlım doktoruna sormadın mı? benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi kesmemizi önerdi ihtiyatlı olmak açısından. Ama ondan sonra sorun yok dedi.
Kızlar bir sorun yoksa 12 hafta ilişki kesilir mi yaaa aaa

canım ""1000 değilmi yani sadece 10 mu inşallah bi yanlışlık falan vardır..
keşke alttanda baktırsaydın..

yok ya sadece 10.14 çıktı şimdi doktorumla görüştüm cuma günü gel tekrar test yapalım dedi yarın tekrar gidecem
yükselmişse sorun yok dedi ama düşmüşsede yapılacak bişey yok dedi

bi de doktor nefes nefese kalmamak şartıyla herşey serbest dedi :26::26::26::26:

Tatlım bende hamilelikle oluşan kist çıkmıştı5 cm di ilk gördüğünde doktorun, o zaman demişti girmeyin diye, sonra kist küçüldü en son 1,25 cm di 1 hafta geçti yok olmuş olabilir.
bende tekrar sormayı unuttum dr da bir ay sonra gel dedi napsam bilmiyorum kocişş kovalıyor yaa

yorulmadan demek istemiş heralde nefes nefese

bi de doktor nefes nefese kalmamak şartıyla herşey serbest dedi :26::26::26::26:

amann ne bileyim ben sormadım bile doktora, sanırım birazda işimee geliyor bu durumm ohhhh erkendenn vur kafayı yat, ne duş derdi var ne sabah kalkamama
şakası bi yana da doktoraa bi sorayımmm bakemm o ne diyecekkk:44:

Günaydın canım :) nası gdio minik sıpa yaramazlık yapio muu

yookkk teyzesii kızz...maşallahhh kuzum pek uslu (gözüm değmesin) annesini hiç üzmüyorr bebeğim, sadece mide ekşimesi ve geceleri bacak ağrısı yaşıyorum. zaten uykuyu severdim, şimdi daha çok düştüm uykuyaa...akşam erkenden uykum geliyorr...mide bulantım falan yok hamdolsun

sen napıyosun? başladımı bebiş çalışmaları? iltihap var diyordun ilaç kullanıyormusun?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…