herhaba kızlar çok şükür sizlere kavuştum nette sorun vardı günlerdir giremedim, sayfalar dolusu yazmışsınız maşallah hepsini okumam imkansız tabii
geçen hafta dr gittim çok şükür kesemiz göründü bebişte içinde kalp atışarı için dr 15 gün sonra dedi nisanın ilk haftası gidicez
sağlık ocağında yaptırdım testlerin sonuçlarını almış bulunmaktayım değerim 1321 olmuş normal miş yani.tek iş pazartesi doktorun kesyi görüp görmemesine kaldı bende meraklardayım anlayacağın
arkadaşlar özellikle İKİNCİ ÇOCUĞUNU BEKLEYEN ANNELER YARDIM EDİN LÜTFEN....ben ikinci çocuğumu bekliyorum çokda planlı bi durum olmadı bir aylık felanmış daha .okadar kötü durumdayımki aslında napcağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım..kabullenemiyorum birtürlü.kendimi hamileymiş gibi hissedemiyorum.aklımın ucundan bile geçmezken şuan hamileyim .asıl sorun buda değil aslında benim çocuğumda iki yıldır süre gelen kabızlı vardı.bağırsak tembelliği desek daha doğru kakasını tutuyordu..bir iki ay önce çözmüştüğk bo sorunu .benim ilk çocuğum biraz zor bi dönem geçirtti bana .bende çok yıprandım sinirlerim tavan yaptı.psikiyatrik destek aldım ilaç kullanıyorum üç ay kadar olmuştu.iyide gelmişti hamileliği öğrenince bıraktım.tedavim yarım kaldı oda beni çok etkiledi.ve çocuğum yine dört gün bitti bugün beş olucak kakasını tutuyor .kefir iç,irdim ilacından tekrar aldım akşam farkettim geldi ama tuttu yapmak istemedi.doktoru psikiolojikde olabilir demişti.sanırım gerçekten psikolojik burda kardeş var oğlum abi olcak demiştik.alt katta komşum ikinci cocunu doğurmadan önce onunda karnını gösterip kardeş var dedik sonra doğurupda bebeği görünce bizimde öyle olcağını hissetti sanırım.kaç gündür çok keyifsiz yemesi azaldı.beni öyle üzüyorki bu durum adapta olamıyorum hamileliğe.onuda geçtim bu akşam öyle bir laf ettiki yüreğimi parçaladı.anne diye seslendi ses vermediim beni kızdırmıştı babasına döndü beni sevmiyo dedi.şu saat oldu gözlerim çıktı ağlamaktan yediremiyorum kendime.nasıl çıkıcam bu işin altından birdaha hiç yanında abi olcan kardeş var felan demicem .kafayı yicem çokl kötüyüm kızlar .OKUYUN LÜTFENNN
gunaydinlar..
ayni durum bende de var canim midem bombos sanki portakaldan da olabilir bende cok tuketiyorum cok cabuk acikiyorum.canim tostuna sucuk falan koymuyosundur insallah
Günaydınnnnnnnnnnnnn güzel annelerrr? Bebişler ne durumdaa?
Organik şeker, tam buraya sabah aç karnına portakal suyu içip midemi mahvettiğimi yazacaktım ki senin yazını gördüm. Mide de acayip gaz yapıyo gerçekten.
Sabah kahvaltıda neler yapıyorsunuz bakalım ? ben bugün kepekli ekmek,peynir, zeytin, domates yedim. 5-10 dakika sonra da çoook açık bir çay içicem.
benim bebişte bir sorun var malesef
dün doktora çıktım karından göremedi
kan testi istedi oda 10.14 çıktı
bu zamana kadar çoktan yükselmesi lazımdı
daha doktorumla görüşemedim görüşünce onuda bildircem
kendinize iyi bakın hoşçakalın
kızlar günaydın bişi soracağım kocanızla birlikteliğinizi kestiniz mi ?
kalp atışları duyulunca çocuk tutunmuş mu oluyor düşük riski azalıyor mu ben bu konuyu bilmiyorum. yardımcı olur musunuz. dün arkadaşım sessiz (kimyasal) düşük yapmış ona üzüldüm ama benimkinin kalbi iyi
Günaaydın kızlarr yeni annişler gelmişş hoşgelmişlerr :)
evet biz kestk otomatik olarak.12. haftaya kadar durmak istiyorum ben.kocacığımda şimdilik bişey demiyorr
biz olmuyoruz açıkçası en azından kalp atışını duyalım diyoruz sonrasına bakıcaz..
bi sorun yoksa tabi ben en başında korktum biliyosunuz..
yok canım en büyük risk ilk 3 ay tabi sonrasındada ola bilir allah korusun ama riskin büyüğü 3 ay...
ben kestimdüşük riskim var dr bir süre kesindedi.onun öncesinde de ben kasılıyodum istemiyodum.dr önerisi işime geldi.
günaydınnn kızlar..kahvaltımı yaptım...evden çıkmadan folik asidimi içtim...şifa olsunn kuzumaaa:) 1 yemek kaşığı pekmez aldım ağzıma.
iş yerinede çavdar ekmeği, peynir domates biber getirmiştim. çok açık çayla onları yedim...10-10.30 gibi cevizimizi yerizz bebeğimlee
bide bol bol su içiyoruzz teyzoşlar haberinizz olsun...sizde kuzuları susuz bırakmayınnn
büyük gün yarın allahın izniyle...3de gidicez doktor teyzemize, anneannemizi ve babaannemizi de götürcezz yanımızdaahepimiz çok heyecanlıyızzzzzz
oh şifa olsun yarasın kuzucuğa
tatlım doktoruna sormadın mı? benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi kesmemizi önerdi ihtiyatlı olmak açısından. Ama ondan sonra sorun yok dedi.
Kızlar bir sorun yoksa 12 hafta ilişki kesilir mi yaaa aaa
bi de doktor nefes nefese kalmamak şartıyla herşey serbest dedi :26::26::26::26:
günaydınnn ayşecik:)
tatlım doktoruna sormadın mı? benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi kesmemizi önerdi ihtiyatlı olmak açısından. Ama ondan sonra sorun yok dedi.
Kızlar bir sorun yoksa 12 hafta ilişki kesilir mi yaaa aaa
bi de doktor nefes nefese kalmamak şartıyla herşey serbest dedi :26::26::26::26:
Tatlım bende hamilelikle oluşan kist çıkmıştı5 cm di ilk gördüğünde doktorun, o zaman demişti girmeyin diye, sonra kist küçüldü en son 1,25 cm di 1 hafta geçti yok olmuş olabilir.
bende tekrar sormayı unuttum dr da bir ay sonra gel dedi napsam bilmiyorum kocişş kovalıyor yaa
yorulmadan demek istemiş heralde nefes nefese
Günaaydın kızlarr yeni annişler gelmişş hoşgelmişlerr :)
Günaydın canım :) nası gdio minik sıpa yaramazlık yapio muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?