2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar bugün iş yerinde chekup vardı o yüzden aç geldik ama az önce soğuk sandiviç yedim portakal suyu içtim

dün akşam fenalaştım istifra ettim çok kötüydü şimdi daha iyiyim ama hala aç hissediyorum ve midem bulanıyo napcam bilmiyorum .
bu arada ilişkiyi bizde kestik doktor söledi o diyene kadar hatta güldenin dediği gibi 12. haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum... öyle yani kızlar cumartesiye 2 gün kaldı çok şükür

oo maşallah maşallahh

günaydın ayşecim.bu listeyle hala sen mi ilgileniyosun?

günaydın :) evet canım ben ılgılenıyorum

amann ne bileyim ben sormadım bile doktora, sanırım birazda işimee geliyor bu durumm ohhhh erkendenn vur kafayı yat, ne duş derdi var ne sabah kalkamama
şakası bi yana da doktoraa bi sorayımmm bakemm o ne diyecekkk:44:

aynen bende en geç 10 da uyuyorum ne tatlı ama değil miii ? kitap okuyamıyorum valla 2. sayfada uyuya kalıyorum :44:

günaydın :) evet canım ben ılgılenıyorum[/QUOTE]

benide eklermisin.şehir antalya,yaşım 31,kilom 58,sat 8 şubat,mdt 14 kasım ilk bebeğim.teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
bir de bişi sorucam kızlar,sizin de alt karın bölgenizde bazen kasılmalar oluyomu?benim 3 kez gece oldu,müthiş bi kasılma,5 dk sonra falan hafifliyor.bu gece de oldu.ayrıca akıntılarım var sürekli koyu sarı renk ve bazen koku yapıyo.günlük ped değiştirmekten yoruldum.sizdede varmı böyle şeyler?

sercun çok sevindim minişlerin kalp atıslarını duymuşsun çok şükür...bende pazartesi giedeceğim inş bende duyarım...

dikkat et canim asiri kasilmasi kotu.doktora gorun mutlaka insallah normaldir hersey

:) benim doktorum çok açık sözlü yaaa

amann ne bileyim ben sormadım bile doktora, sanırım birazda işimee geliyor bu durumm ohhhh erkendenn vur kafayı yat, ne duş derdi var ne sabah kalkamama
şakası bi yana da doktoraa bi sorayımmm bakemm o ne diyecekkk:44:

ya öyle de kocana batar bu rahatlık sor tabi canım. yazık adama

dusuk riski olanlara iliski yasagi koyuyor doktorlar ama ben yinede yanastirmiyorum yanima.bir aydir ben yakasini birakmiyodum simdi de olmaz diyorum napiyim ya arada bir gonlunlerini aliriz artikin

evet o korkuyu herkes yaşıyor sanırım. evet öyle olcak artık

günaydın :) evet canım ben ılgılenıyorum

benide eklermisin.şehir antalya,sat 8 şubat,mdt 14 kasım ilk bebeğim.teşekkür ederim şimdiden[/QUOTE]

hoşgeldinnnn aramıza :)

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza dün öğrendim hamiş olduğumu

hoşgelmişşş minişiniz :)

günaydın kızlar ...

günaydın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…