yookkk teyzesii kızz...maşallahhh kuzum pek uslu (gözüm değmesin)annesini hiç üzmüyorr bebeğim, sadece mide ekşimesi ve geceleri bacak ağrısı yaşıyorum. zaten uykuyu severdim, şimdi daha çok düştüm uykuyaa...akşam erkenden uykum geliyorr...mide bulantım falan yok hamdolsun
sen napıyosun? başladımı bebiş çalışmaları? iltihap var diyordun ilaç kullanıyormusun?:44:
günaydın ayşecim.bu listeyle hala sen mi ilgileniyosun?
amann ne bileyim ben sormadım bile doktora, sanırım birazda işimee geliyor bu durummohhhh erkendenn vur kafayı yat, ne duş derdi var ne sabah kalkamama
şakası bi yana dadoktoraa bi sorayımmm bakemm o ne diyecekkk:44:
kızlar günaydın bişi soracağım kocanızla birlikteliğinizi kestiniz mi ?
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza dün öğrendim hamiş olduğumu
hoşgeldin canım hayırlı olsun
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin
sercun çok sevindim minişlerin kalp atıslarını duymuşsun çok şükür...bende pazartesi giedeceğim inş bende duyarım...
bir de bişi sorucam kızlar,sizin de alt karın bölgenizde bazen kasılmalar oluyomu?benim 3 kez gece oldu,müthiş bi kasılma,5 dk sonra falan hafifliyor.bu gece de oldu.ayrıca akıntılarım var sürekli koyu sarı renk ve bazen koku yapıyo.günlük ped değiştirmekten yoruldum.sizdede varmı böyle şeyler?
Tatlım bende hamilelikle oluşan kist çıkmıştı5 cm di ilk gördüğünde doktorun, o zaman demişti girmeyin diye, sonra kist küçüldü en son 1,25 cm di 1 hafta geçti yok olmuş olabilir.
bende tekrar sormayı unuttum dr da bir ay sonra gel dedi napsam bilmiyorum kocişş kovalıyor yaa
yorulmadan demek istemiş heralde nefes nefese
amann ne bileyim ben sormadım bile doktora, sanırım birazda işimee geliyor bu durummohhhh erkendenn vur kafayı yat, ne duş derdi var ne sabah kalkamama
şakası bi yana dadoktoraa bi sorayımmm bakemm o ne diyecekkk:44:
Günaaydın kızlarr yeni annişler gelmişş hoşgelmişlerr :)
canim benide eklermisin yasim 26 sat 20 subat azerbaycanda oturuyorum
dusuk riski olanlara iliski yasagi koyuyor doktorlar ama ben yinede yanastirmiyorum yanima.bir aydir ben yakasini birakmiyodum simdi de olmaz diyorum napiyim ya arada bir gonlunlerini aliriz artikin
günaydın :) evet canım ben ılgılenıyorum
günaydın kızlar ...
evet o korkuyu herkes yaşıyor sanırım. evet öyle olcak artık
benide eklermisin.şehir antalya,sat 8 şubat,mdt 14 kasım ilk bebeğim.teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?