2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

CANIM BENİMDE ÖYLE halbuki normalden daha az yemek yiyorum korkumdan daha tartıya çıkamadım ama bi pantolumu denedim dün sabah olmadı moralim bozuldu..karnımda zaten şişlik var...

oyyy maşallahhh bizimkilerde belki biliyordurr ama sesleri çıkmıyorrdurr...

kesin biliyorlardır erkekler daha fena kız, hemen çakıyorlar, birde mide bulantılarım olduğu için ikide bir wc ye gidiyorum bazen. halsizlik v.s. belirtilerden saklayamadım. :44:

hepimize maşallahh gün gelcek doğum hikayelermizi, bebişlerimizi burda paylaşacakmıyızz yaa

selam kızlar nasılsınızz,kilodan bahsetmıssınız bende 1 kilo eksık gozukuyrm doktora gıttıgımden bu yana..
ama iştahsızım ve yıyemıyorum zaten..

şu yandaki reklamdan canım cornetto istedi ya 12:30 da alıyım bari herkesin karnı şişmiş iyi bari ben de bakıyorum millet aylarca nasıl saklıyorlar diye benimkini herkes anladı

bende geçenlerde saatlik izin kullandım gittim. ertesi günlerde bana geçmiş olsun, şimdi iyimisin falan diye sordular erkek arkadaşlar...bende daha iyiyim dedimm, sustum
amann bilsinlerr napalımmm ayıbı yok günahıı yookk bu işinn
allah izniylee o günlerde gelecekk bacımm...sen gönlünü ferah tut... doğum hikayelerimizi, bebeklerimizin ilk günlerini, ilk heyecanımızı paylaşacağızz inşallahhhhhhhhh

bana da müdürüm geldi sordu çok su içiyorsun hayırdır bir durum mu var dedi var dedim valla sürekli uyku haliolmandanda anladım dedi geçen hafta aman bademini cevizini eksik etme dedi ben üniversiteyi bitirdiğimden burdayım ondan ötürü beni tanıyorlar her ruh halimi bilirler

merhaba kızlarr oo maşallah ne kadar çok şey yazmışsınızz,muhabbet harika.. ben az önce doktordan geldim gördük keseyi miniminnacık kuzumm yaaaa:)) 5 haftalıkmışş..2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi ama ben doktoru pek beğenmedimm pazar günü başka birine gideceğiz..şişkinlikten bahsetmişsinizz benim kanayan yaramm normaldede bu sorunu yaşayan ben hamielikte iki katına çıktı sanki 4-5 aylık gibi dolanıyorum ortada. sonumuz Allah kerim valla:))

inşalahhh canım bu arada çubuk manyağı oldum bulandıkça yiyorum.

şu yandaki reklamdan canım cornetto istedi ya 12:30 da alıyım bari herkesin karnı şişmiş iyi bari ben de bakıyorum millet aylarca nasıl saklıyorlar diye benimkini herkes anladı

kızz sus burasııı aşerenn hamileee hatunnn kaynıyorrr....cornetto yerineee seni yerizz bakkk bendemi alsam öğle arasındaaa neeeeee

Hayırlı olsun cnaım benim

canım tebrik ederim çok güzel bişi demi ? minicikbir kesecikkk sonra o kesiciğin içinde minicik bir yavrucuk görünecek daha heyecanlıı yer o kuzuyu teyzesiiiiiiii
hepimiz aynı dertten muzdaribiz kocaman bir göbüşşş

iyi bak anlayışla karşılamış tavsiye bile vermiş :)

CANIM BENİMDE ÖYLE halbuki normalden daha az yemek yiyorum korkumdan daha tartıya çıkamadım ama bi pantolumu denedim dün sabah olmadı moralim bozuldu..karnımda zaten şişlik var...

6 haftalık olduğum halde şimdiden 1 kilo almışım bende..karnım ve göğüslerim çok şişti söylemesem de insanlar anlamaya ve sormaya başladı :) pantolonlar sıkıyor annemde pazar günü gidelim hamile pantolonu bakalım diye tutturdu,kıyamıyo torununa )

Yok canım bizim bura öyle baskıcı değil şirkette her ay ortalama 5 doğum oluyor geneli geç doğum yaptığı için bin pişmanlar ve keşke erken doğum yapsaydım diyorlar onun için destekliyorlar. Kendi çocukları da evlenince 30 u geçmeyecekmiş çocuk yapmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…