İş yerimdeki herkes öğrendi bir kaç kişi ile paylaşmıştım birbirlerine söylemişler erkeklerde dahil. yeğenim nasıl diyor soruyorlar hatta :)
güzel anneler günaydın. kilo durumları nasıl sizde kızlar? ben şimdiden 1,5 kilo aldım, ve inanın adam gibi birşey yemiyorum. eskiden daha çok yiyordum, çok iştahım yok. direkt vucudumun şekli değişti, karnım çıktı, pantolonlarımın düğmesini lastikle kapıyorum, kapanmıyor. kızları ne olacak bu böyle, neden şişiyorum ben. okudum ilk 3 ayda genelde kilo bile alınmazken benim vücudum nasıl böyle şişiyor. siz de mi öylesiniz?
oyyy maşallahhhbizimkilerde belki biliyordurr ama sesleri çıkmıyorrdurr...
kesin biliyorlardır erkekler daha fena kız, hemen çakıyorlar, birde mide bulantılarım olduğu için ikide bir wc ye gidiyorum bazen. halsizlik v.s. belirtilerden saklayamadım. :44:
hepimizemaşallahh gün gelcek doğum hikayelermizi, bebişlerimizi burda paylaşacakmıyızz yaa
şu yandaki reklamdan canım cornetto istedi ya 12:30 da alıyım bari herkesin karnı şişmiş iyi bari ben de bakıyorum millet aylarca nasıl saklıyorlar diye benimkini herkes anladı
bende geçenlerde saatlik izin kullandım gittim. ertesi günlerde bana geçmiş olsun, şimdi iyimisin falan diye sordular erkek arkadaşlar...bende daha iyiyim dedimm, sustum
amann bilsinlerr napalımmm ayıbı yok günahıı yookk bu işinn
allah izniylee o günlerde gelecekk bacımm...sen gönlünü ferah tut... doğum hikayelerimizi, bebeklerimizin ilk günlerini, ilk heyecanımızı paylaşacağızz inşallahhhhhhhhh
Ay bunu demicektinn canımı çektirdinn12 de yemeğe çıkınca alm bari kocamda seminere gitti yaa
şu yandaki reklamdan canım cornetto istedi ya 12:30 da alıyım bari herkesin karnı şişmiş iyi bari ben de bakıyorum millet aylarca nasıl saklıyorlar diye benimkini herkes anladı
merhaba kızlarr oo maşallah ne kadar çok şey yazmışsınızz,muhabbet harika.. ben az önce doktordan geldim gördük keseyi miniminnacık kuzumm yaaaa:)) 5 haftalıkmışş..2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi ama ben doktoru pek beğenmedimm pazar günü başka birine gideceğiz..şişkinlikten bahsetmişsinizz benim kanayan yaramm normaldede bu sorunu yaşayan ben hamielikte iki katına çıktı sanki 4-5 aylık gibi dolanıyorum ortada. sonumuz Allah kerim valla:))
merhaba kızlarr oo maşallah ne kadar çok şey yazmışsınızz,muhabbet harika.. ben az önce doktordan geldim gördük keseyi miniminnacık kuzumm yaaaa:)) 5 haftalıkmışş..2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi ama ben doktoru pek beğenmedimm pazar günü başka birine gideceğiz..şişkinlikten bahsetmişsinizz benim kanayan yaramm normaldede bu sorunu yaşayan ben hamielikte iki katına çıktı sanki 4-5 aylık gibi dolanıyorum ortada. sonumuz Allah kerim valla:))
bana da müdürüm geldi sordu çok su içiyorsun hayırdır bir durum mu var dedi var dedim valla sürekli uyku haliolmandanda anladım dedi geçen hafta aman bademini cevizini eksik etme dedi ben üniversiteyi bitirdiğimden burdayım ondan ötürü beni tanıyorlar her ruh halimi bilirler
CANIM BENİMDE ÖYLE halbuki normalden daha az yemek yiyorum korkumdan daha tartıya çıkamadım ama bi pantolumu denedim dün sabah olmadı moralim bozuldu..karnımda zaten şişlik var...
kızz sus burasııı aşerenn hamileee hatunnn kaynıyorrr....cornetto yerineee seni yerizz bakkkbendemi alsam öğle arasındaaa neeeeee
inşalahhh canımbu arada çubuk manyağı oldum bulandıkça yiyorum.
canım tebrik ederim çok güzel bişi demi ? minicikbir kesecikkk sonra o kesiciğin içinde minicik bir yavrucuk görünecek daha heyecanlııyer o kuzuyu teyzesiiiiiiii
hepimiz aynı dertten muzdaribiz kocaman bir göbüşşş
iyi bak anlayışla karşılamış tavsiye bile vermiş :)
canım bulantıya beyaz nohutta iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?