2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
güzel anneler günaydın. kilo durumları nasıl sizde kızlar? ben şimdiden 1,5 kilo aldım, ve inanın adam gibi birşey yemiyorum. eskiden daha çok yiyordum, çok iştahım yok. direkt vucudumun şekli değişti, karnım çıktı, pantolonlarımın düğmesini lastikle kapıyorum, kapanmıyor. kızları ne olacak bu böyle, neden şişiyorum ben. okudum ilk 3 ayda genelde kilo bile alınmazken benim vücudum nasıl böyle şişiyor. siz de mi öylesiniz?

dün akşam bende aynanın karşısında karnıma baktım eşime gösterdim oha dedi :) daha şimdiden bu ne böyle hemde sivri dedi. ama süt filan içtiğimde gaz sorunuda oluyor bilmiyorum yani cnm nolcak bende kilo almaktan korkuyorum açıkçası. bence dr bir diyet listesi çıkarır diye ümit ediyorum.

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza dün öğrendim hamiş olduğumu

hoşgeldın canım hayırlı olsunn :)

benide eklermisin.şehir antalya,yaşım 31,kilom 58,sat 8 şubat,mdt 14 kasım ilk bebeğim.teşekkür ederim şimdiden

canim benide eklermisin yasim 26 sat 20 subat azerbaycanda oturuyorum kilomda 55

ekledım kızlaaarr

canım o kasılma hissettiğin şey gaz olabilir mi? benim de oluyor kasılma sanıyorum ama sonra geçiyor. :) akıntılarım aynen benim de var ama açık sarı benimkiler koku yok. özür dileyerek söylüyorum ama sümük kıamında olurmuş genelde bu dönemde. son 2 gündür azaldı gibi. bugün tam 7 haftalık oldum bende sanırım aynıyız. cumartesi doktor randevumuz var.

canım çok gaz oluyo cunku şimdi vücut eskısıne oranla daha cok çalıştıgı ıcın gaz oluyo maalesef ama düzene girecek

12. haftadan sonrea daha iyi olucaksın :) yanı o karın ne kilo aldıgndan ne de bebekten değildir bence :)

6 öğün yaparsan kilo almazsın çok ama su an yeme ıstegı çok olabilir yine aynı sebep yanı vücut cok çalılşıo

ihtiyac duyuyo yemeye uykuya vs....

bende 2 kilo almışım

Günaydın canımm. Benim de karnım büyüyo yaa. Hele bugün baya bi büyüdü. Dışardan gören hamile değil de koca göbekli sanır ben de pantolonun fermuarını çekip düğmeyi açık bırakıyorum

benim de cumartesi randevum var kalp atışlarına bakıcak doktor. Kalan tahlilleri yapıcak bir de

ahhhhh kader arkadaşıımmm bendede aynı durum söz konusu. her gün işe gelirkennnn ne giyeceğimi şaşırıyorum göbeğim acayip çıktı, şişlikte var sanırım. aslında doktora gittiğim günden bu yana hiç kilo almadım. hatta 1 kilo kadar az çıkıyorum tartıda (hadi diyorum tartı farkıdır o 1 kilo, zayıflamamışımdır) ama göbeğim acayip çıktı. eteklerii taa göğsümün altına çekmek zorunda kalıyorum. belde kapanmıyor çünkü fermuarı pantolon falan hak getire zaten hiç giyemiyorum
9 ayın sonuna nolcazz hiç bilmiyorummmm
yalnız değilsin yaniii üzülmeeeeee

cnm sen benden 3 gün önce gidiyorsun.. hadi bakalım cumartesi mutluluktan ağlarız inşallah pıt pıtları duyunca.

canım rahim büyüyor sanırım var bri olay, şiştik resmen. sabah kara kara düşünüyorum ne giysem diye. bir de 3 aydan önce işyerinde söylemek istemiyorum. kimse anlamasın diy karnımı içine çekiyorum bazen, sonra saçmalama diyor salıveriyorum. bugün ceket giydim düğmesnini kapatmak zorunda kaldım. kazara açılsa bizimki görünecek. :) valla derdin ki bençok güzel hamile olurum. bakıyorum da şimdiden çirkinleştim.

yookkk kuzu yaa öylede düşünme, çekme göbüşü içinee sal gitsinn... bizim kurumda bayan çok az zaten, onlar öğrendiler. erkek arkadaşlardanda sakınacak değilim. hani '''hamileyim hamileyimmm'''' diyee ortada dolaşmıyorum ama saklamıyorumda ben kendimi aslında çirkinleşmiş gibi hissetmiyorum ama bu şişkinlikk canımı sıkıyor. ayşem 12. haftadan sonra geçer demiş..tek teselliimm:)

inş. canım yaa bende gaz olduğunu düşünüyorum :)

İş yerimdeki herkes öğrendi bir kaç kişi ile paylaşmıştım birbirlerine söylemişler erkeklerde dahil. yeğenim nasıl diyor soruyorlar hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…