2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar nasılsınızzzzzz

ben dün çok yoğundum, bu sabahta yoğunum, geldim hemen işlere giriştim kahvaltımı bile geç yaptım

bir an önce cuma olsun istiyorum

günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür gezmeye gideceğim birazdan

hoşgeldin şekerim hayırdır yine nereye gidiyorsunuzzz azcık otur yerindede bebekte yorulmasın da bizde cinsiyetini öğrenelimmm

sahinus içini ferah tut canım açık havaya çıkmaya çalış
burcuxxx dün doktora gidecekti ben gitmeden gelsede haberini alsam bari
moonsun canım o ağrılar olacak artık kafana takma

sen öyle diyorsan öyledir canımmm hep doktorum soruyor şiddtli ağrın sancın var mı diyee ondan korktum birazda

erkek olsun bacım okut alıştırrr benim kociş bile diyorki aşkım bende kadınlar kulubune uye olucam hatta nikin ayşecik olacak diyeee

inşAllah ondandır canımm yüzümde kahverengi leke koyulaştı baya bende eşime kızın güzelliğimi kıskanıyorr diyorummm çok yaramaz bu kızlarrr

ya kızlar annem bana sakın bişey alma bak 7.aydan sonra diyip dururkennn cadoloz dün gitmiş annanemle kermesee 7-8 tane yelek ceket pijama almışlarr napim çok tatlıydılar diyorrr ya kimin anası

ay canımm beklediğine değmişş gözun aydınn sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur inşAllah bol bol sıvı al sen beslenemezsen o naspın onunda suya ihtiyacı var annesi yüzücek suyun içindee

hayırdır kuzum bişey mi oldu ben dün forumdan kopuktum çok okuyamadım

tatlım hoşgeldin lavinyammmm nasılsınız bugün dün kaynanatörün canını sıkmıştııı ( bu lafı bulemsudan çaldımmm nasıl amaaaa kaynanatörrr terminatör gibiler maşllahhhh )

ay milletin ağzı torba değilki büzesin maşAllah ağzı olan konusuyorr bende kız diyorumda bazıları sağlık olsun diyorlar töbe töbeeee kaynnanatörler durmaz anacım yani ne farkı varki iyi söylemişsin kuzumm

bu arada hoşgeldiniz kızınlaaaa kayseriye gelince iki ana iki kız iki herif otururz artık hahahah

günaydın kızlar,

bulemsu canım bişiyim yok. çık sen gezmene. detayları sonra okursun. herşey normal. iyi eğlenceler

günaydın canımmm iyimisiniz tatlımmm :26:

hayırdır kuzum bişey mi oldu ben dün forumdan kopuktum çok okuyamadım

önemli bişi değildi canım. istifra ederken zorlamadan dolayı yüzümde kırmızı küçük lekeler çıktı. biraz fazla olunca endişelendik. doktor normal dedi.

ne kadar bulansanda ne kadar çıkarsanda içmelisin. Allah korusun başka sorunlar çıkar canım.

Sağol canım. evet değdi. seninde kızın olacakmış prensesler geliyo :119: zaten doğumlarımız da yakın içim içime sığmıyo valla o günleri görebilecekmiyiz. haklısın içmem lazım ama mide bulantılarım bi geçse günde 4ltrede içerim artık gayret edicem. ya sabır Rabbim herkese kolaylık versin anne olmak çok zormuş şimdiden anladım valla :128:

saol canım evet prenseslerle doldu taştı burası birde pipiloşlarla

heyecanla bekliyoruz aynen benimde bulanıyor ama içiyorum napimmm

bende eşime anne olmak zormuş diyorumda gıcık oldugum lafı söyleyip beni kızdırıyorr " ana gibi yar olmaz" diyor gıcık aklınca anası kıskanıcaammm

aynen geri kafalılar yaaa amann yok takılmıyorum, herkesede cevabım kesinn allah esirgesinn yaaaa hiç vermeseydi Rabbim diyorum...kızı erkeği farkı varmıı evlat evlatttır..bende annemin ilk evladıyım tek kızıyım diyorum lavinyammm

sen düncen canım sıkkın demişsin kaynanana? noldu kuzum? anlattında ben kaçırdımmıı?:44:

canım önceliklee gözün aydın....rabbim sağlıklıı sıhhatli evlatlar nasip etsin...
sıvı tüketimi şart tatlımm yaaa, bilmiyorumm nasıl olacak ama süt ayran zaten alman ...hele hele su...hamile olmayanların bilee bu sıcaklarda çok fazla su içmesi gerekiyor ki, hele bizim canımmm:44:

bak bak sen anneanneyee bırak alsın canımm yaaaa heves ediyorlarr napalımm...şahsen bende bişey almıyorummm hep annem alıyorr diycemdeeee olmuycakkk şimdii neyseee

günaydınn hemşom buarada..dün evde durmak iyi geldmi bakemmm?

şekerim hoşgeldinn ah bu işlerrrr zor cnaım yaaa Allah kolaylık versinnn kimse hamiş diye göz yummuyor dimiiii :26:

kadının halinden kadın anlar sanardım ay hamiş kaldım daha hiç tebrik etmedi satınalmadan bir abla, beni daha sabah 8 de işe geldim arıyorr zır zır telefon, o böyle şu şöyle ,
ambar kapacak ayhhhhhhh dedim afaganlar geldi kahvaltı yapıcam bilmem ne olsa bakamıcam dedim, mail at bu kadar telefon trafiği olmaz ki dedim, sonra kahvaltımı yaptım kadın bana mail atmış, bende cevap olarak hamile olunca açlığıma hiç dayanamaz oldum yazdım tmm hallettim konuyu diye ok verdim sağol yazmışş ayy ne soğuk nevale karı yaa

günaydın herkeseeee
kızlar bende dün pek girip yazamadım keyfım yoktu pzt sendromubırde bogazlarım yanıyo hala ıste
benim karnım cok yayvan kızlar bebek asagıda hareketlerını hıssedıyorum ama mıdem tepeme cıktı resmen yaa cok rahatsızlık verıyor üstten hamıleyım benoglumda da oyleydı 6 aylıkken kımse hamıle demıyodu sımdı de 5 ın ıcındeyım yıne aynı ama bu sefer benı cok rahatsız edıyor kendımı cok şiş hisseidyorum bi gün çekeyim bakarsınız

bu arada kızlar milleti takmayın gercı bende cok takarım ama benımde cınsıyet tam eksın deıl bılıyosunuz ılkınde doktorum pipi var gibi dediğinde söyledıgım kımseler allah kolaylık versın 2 oglanla sana felan dıyolardı ya da ıns kızın olur fılan tamam olsunda bunalr bızı etkılıyor gercekten otomatıkman bende cok kafama taktım kız olsun fılan dıye heves ettım su an ıkı doktorda %80 kız dedı ama bu seferde yanılabılıyolar erkekse hazırlık yapmayın fılan demeye basladılar kayınvaldem fılan bı de yanı her türlü bi laf söyleniyor yaa

bende bu yuzden doguma kadar beklıycem heralde kızda deseler erkekte saglıklı olarak bana gelsın de tek dılegım o ıns hepımız saglıkla kucaklarımıza alır saglıkla büyütürüz yavrualrımızı

moonsun88 bugün iyi olmana sevindim canım. ağrılar normal tabi yalnız kendini yormal ani hareket yapma.

hayatbanagüzel kolay gelsin canım. arada işler sıkışıyor. yardım edebileceğim birşey varsa gönder yapayım canım. biliyorsun sabaha kadar çalışır bitiririm :)))

annesininbirtanesi canım eğlenmene sevindim. her zamanki gibi yine şık olmuşsun. insanlar böyle konularda konuşmayı seviyorlar biliyorsun ama senin etkilenmemen çok güzel. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

esrarnaz yardımcıyı arada bir kahve çay almaya yolla da gel muhabbet edelim. :)))

lavinya27 anlat kız kaynana niye kızdın gel kulaklarını çınlatalım kadının delirsin :)))))))

sağoll canımmm arkadaş dediğin böyle olurrr yaparsın sen valla

günaydın balım şekerim sana yazdım da görmedin sanırım

ah iyi gelmez mii yaydık kızımla popomuzu yattık sen yine arabayı aşırmışsın kocişten

iyiyim canım... ya kayınvalidemlere evlerini satıp çocuklarının olduğu yere gelin diye tüm çocukları baskı yapıyor. eşimde bizim çocuk olunca çalışırken biz her gün o kadar mesafe nasıl gidip gelelim el insaf diyor. diğerleri de her seferinde sizi ordan al gideceğiniz yere götür tekrar evinize götür bıktık diye şikayet ediyorlar. kayınvalidem ben evimi satarsam şöyle olsun, böyle olsun burası bu olsun şurası şu olsun diye delirtti. zaten çok bişey etmiyo evi kaynım üzerine ekleyecek parayı. çıldırttı. eşimde yıllarca başkalarına maddi destek oldunuz ben manevi destek istiyorum vs diye rest çekti. dün ev baktım da çıldırdım artık. ben 26 yaşında evimi alırken gencecik insan hiç tamah etmedim yeter ki evim olsun dedim, 70ine gelmiş şurasında şunu burasında bunu lsun. söyleyemiyorum bile aklımı kaçıracak gibi oluyorum çünkü.....

Ah bu erkekler insanı nasıl sinir edeceklerini çok iyi bilirler . Sen öyle dedikçe hep kendi üstüne alın evet kızım bana daha düşkün olacak nede olsa anayım filan de.

kimsenin umrunda mı kiii ancak kendi başlarına gelince kıymetlenirrr iyi yapmışsın geç cevap verseydin keşkee gıcıklığınaaa

Ah bu erkekler insanı nasıl sinir edeceklerini çok iyi bilirler . Sen öyle dedikçe hep kendi üstüne alın evet kızım bana daha düşkün olacak nede olsa anayım filan de.

alınıcam işte kendi anasını gözume sokuyor kızdırıyor beniii ben ona senin hayatında en önce benim sen benimsin en cok ben seviyorum seni diyip duruurumda oda beni kızdııryor aklıncaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…