günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür gezmeye gideceğim birazdan
sahinus içini ferah tut canım açık havaya çıkmaya çalış
burcuxxx dün doktora gidecekti ben gitmeden gelsede haberini alsam bari
moonsun canım o ağrılar olacak artık kafana takma
günaydın canlarım
bu hafta size pek yazamıyacagım kızlar ben doğum izinindeyken işleri yapması için bir yardımcı verdiler ona şimdiden öğretmeye başladım aynı masada çalıştıgımız için onun yanında sizi açıp okuyamıyorum..çünki o bir erkek
canım bendeki kasık ağrısı sabitlendi artık nerdeyse...kızlarda kasık ağrısı olurmuş derler ya çok doğru...dün akşam özellikle bi anda sancı geldi kasıgıma bağırdım ile korktm...ani hareket etmemek lazım...
Kızlar günaydın. Ben de dün doktora gittim tahlil sonuçlarımı göstermek için. Bi önceki gidişimde doktor pozisyonu çok uygun değil demişti bebişimizin cinsiyeti için. Dün gittiğimdede bi yoğun anlatamam ameliyatı çıkmış kadının, ancak 16:30da gelebilmiş hastaneye. Kat sadece onun hastası doluydu ilk beni aldılar sonuç göstericem ya hemen bakıp göndermek için bende çok sancım var dedim dünden beri (KoZeTe sana ayrıca teşekkür ederim verdiğin cesaret için) Doktorumda dediki ancak herkesi beklersen en son seni alır kalp atışlarına bakarım dedi. tamam dedim ve tam 1,5 saat bekledim. Artık hastanedeki sekreterler hemşireler bile çıktı. neyse beklediğime değdi ve baktı bana da ultrasonda bebeğin gayet iyi gaz sancısıdır arada olur dedi. halbuki hiç sancım yoktu bahane ettim
neyse cinsiyetine de bakabilir miyiz dedim geçen göstermemişti ve baktı kıza benziyo boşluğu var çıkıntısı yok dedi . çok sevindim benimde bir kızım olacak yani. Dünden beri sevinçten ayaklarım yere basmıyo. inşAllah hepimizin bebeği sağlıklarıyla doğar.
hayırdır kuzum bişey mi oldu ben dün forumdan kopuktum çok okuyamadım
selam kızlar nasılsınızzzzzz
ben dün çok yoğundum, bu sabahta yoğunum, geldim hemen işlere giriştim kahvaltımı bile geç yaptım
bir an önce cuma olsun istiyorum
allah razı olsun canım...biz evlenmeden öncede bi tutmuş 3 aylar...allah kabul etsin..maşallahı var
inşallahhh canımm geleecez o taraflara...zaten burdan iletişimimiz devam eder...bebecikler, mamaları, gazlara vs.üzerine...o zaman söylerim sana geliyoruzz burcu teyzoşş diye...haberleşirizz inşallahh
biz seni çok merak ediyoruz 2iz annesiigir arada böyle yaaa...kız: nevra oğlan:tuğra
allah hayırlara çıkarsın canım:26: salavat getir bol bol içinden...:26:
günaydınn canlarım...bız bugun geç kaldık işe...babamızdan arabayı aldık geldikk yineeakşam babaannamizle kına gecesine gittik...uzun zamandır görüşmediğim ahbaplarla karşılaşıncaa hamileliğin beni çok değiştirdiğini anladım..."büyümüşüzz" "hamilelik yaramış" dediler haaa bide güzelleşmişimm
hani %90 erkek diye öğrendiğimiz hafta vardıyaa, kayınvalidem sözleer veriyorduu "yokkkk söylemem kimseye "diyee, dün onun komşularından bebeğimin halen erkek oldugunu sananlar vardı:44: iyiki söylememiş yanii kimseye...komşuyaa varana kadar kimler duydu bakalımm
bende dedimkii "yooo prensesim geliyor, allah izin verirse kız annesi olucamm"
"hayırlısı olsun allah 2.de versinn" demesinlermii
bende dedimki " rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinde, kızı erkeği farkı varmı?allah esirgesinn yaa hiç vermeseydiiii"
heee tabi tabii orası öylee diyorlar
kına gecesii bi harikaydıı bu kadar lafa rağmen...gençler çok olunca ve herkes canla başlaa gelinin yanında olursaaa çok eğlenceli oluyor gerçekten...sadece bayanlar olunca bende sıfır kollu pudra rengi üstü puantiyeli bi tunik giydim altı balon etek tarzında...çok cici oldu
günaydın kızlar,
bulemsu canım bişiyim yok. çık sen gezmene. detayları sonra okursun. herşey normal. iyi eğlenceler
hayırdır kuzum bişey mi oldu ben dün forumdan kopuktum çok okuyamadım
Kızlar günaydın. Ben de dün doktora gittim tahlil sonuçlarımı göstermek için. Bi önceki gidişimde doktor pozisyonu çok uygun değil demişti bebişimizin cinsiyeti için. Dün gittiğimdede bi yoğun anlatamam ameliyatı çıkmış kadının, ancak 16:30da gelebilmiş hastaneye. Kat sadece onun hastası doluydu ilk beni aldılar sonuç göstericem ya hemen bakıp göndermek için bende çok sancım var dedim dünden beri (KoZeTe sana ayrıca teşekkür ederim verdiğin cesaret için) Doktorumda dediki ancak herkesi beklersen en son seni alır kalp atışlarına bakarım dedi. tamam dedim ve tam 1,5 saat bekledim. Artık hastanedeki sekreterler hemşireler bile çıktı. neyse beklediğime değdi ve baktı bana da ultrasonda bebeğin gayet iyi gaz sancısıdır arada olur dedi. halbuki hiç sancım yoktu bahane ettim
neyse cinsiyetine de bakabilir miyiz dedim geçen göstermemişti ve baktı kıza benziyo boşluğu var çıkıntısı yok dedi . çok sevindim benimde bir kızım olacak yani. Dünden beri sevinçten ayaklarım yere basmıyo. inşAllah hepimizin bebeği sağlıklarıyla doğar.
size bişey sorucam. ben hiç sıvı tüketemiyorum. ne süt ne ayran ne meyva suyu hatta en önemlisi çok sevdiğim normalde zevkine içtiğim su bile. korkuyorum hamilelikte su içmek çok önemli dün doktorumda dedi en az günde 2lt diye. ben 1 bardak bile içemiyorum hemen geri geliyo. ilaçlarımı almakta da güçlük çekiyorum. ne olacak benim bu halim böyle olanınız varmı. kalsiyumda hiç alamıycam sanırım çok endişeliyim
ay canımm beklediğine değmişş gözun aydınnsağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur inşAllah bol bol sıvı al sen beslenemezsen o naspın onunda suya ihtiyacı var annesi yüzücek suyun içindee
[/B]
Sağol canım. evet değdi. seninde kızın olacakmış prensesler geliyo :119: zaten doğumlarımız da yakın içim içime sığmıyo valla o günleri görebilecekmiyiz. haklısın içmem lazım ama mide bulantılarım bi geçse günde 4ltrede içerim artık gayret edicem. ya sabır Rabbim herkese kolaylık versin anne olmak çok zormuş şimdiden anladım valla :128:
cici anne yerim seni:) takılma o geri kafalılara sinir oluyorum zaten.. bana da oh oh iyi ilki erkek olmuş aman pek güzel diye geziyorlar. bende kız istiyordum kız evlat hayırlı diyorum cinnet geçiriyorum..
ayy kuzum kusura bakma ya kayseride okudum ya aklım birden kayseriye kaydı yine beynim bulanık dünden afedersin((
canım önceliklee gözün aydın....rabbim sağlıklıı sıhhatli evlatlar nasip etsin...Kızlar günaydın. Ben de dün doktora gittim tahlil sonuçlarımı göstermek için. Bi önceki gidişimde doktor pozisyonu çok uygun değil demişti bebişimizin cinsiyeti için. Dün gittiğimdede bi yoğun anlatamam ameliyatı çıkmış kadının, ancak 16:30da gelebilmiş hastaneye. Kat sadece onun hastası doluydu ilk beni aldılar sonuç göstericem ya hemen bakıp göndermek için bende çok sancım var dedim dünden beri (KoZeTe sana ayrıca teşekkür ederim verdiğin cesaret için) Doktorumda dediki ancak herkesi beklersen en son seni alır kalp atışlarına bakarım dedi. tamam dedim ve tam 1,5 saat bekledim. Artık hastanedeki sekreterler hemşireler bile çıktı. neyse beklediğime değdi ve baktı bana da ultrasonda bebeğin gayet iyi gaz sancısıdır arada olur dedi. halbuki hiç sancım yoktu bahane ettim
size bişey sorucam. ben hiç sıvı tüketemiyorum. ne süt ne ayran ne meyva suyu hatta en önemlisi çok sevdiğim normalde zevkine içtiğim su bile. korkuyorum hamilelikte su içmek çok önemli dün doktorumda dedi en az günde 2lt diye. ben 1 bardak bile içemiyorum hemen geri geliyo. ilaçlarımı almakta da güçlük çekiyorum. ne olacak benim bu halim böyle olanınız varmı. kalsiyumda hiç alamıycam sanırım çok endişeliyim
hoşgeldin şekerim hayırdır yine nereye gidiyorsunuzzzazcık otur yerindede bebekte yorulmasın da bizde cinsiyetini öğrenelimmm
sen öyle diyorsan öyledir canımmm hep doktorum soruyor şiddtli ağrın sancın var mı diyee ondan korktum birazda
erkek olsun bacım okut alıştırrrbenim kociş bile diyorki aşkım bende kadınlar kulubune uye olucam hatta nikin ayşecik olacak diyeee
inşAllah ondandır canımm yüzümde kahverengi leke koyulaştı baya bende eşime kızın güzelliğimi kıskanıyorr diyorummmçok yaramaz bu kızlarrr
ya kızlar annem bana sakın bişey alma bak 7.aydan sonra diyip dururkennn cadoloz dün gitmiş annanemle kermesee 7-8 tane yelek ceket pijama almışlarr napim çok tatlıydılar diyorrrya kimin anası
şekerim hoşgeldinnah bu işlerrrr zor cnaım yaaa Allah kolaylık versinnn kimse hamiş diye göz yummuyor dimiiii :26:
ay milletin ağzı torba değilki büzesin maşAllah ağzı olan konusuyorr bende kız diyorumda bazıları sağlık olsun diyorlar töbe töbeeeekaynnanatörler durmaz anacım yani ne farkı varki iyi söylemişsin kuzumm
bu arada hoşgeldiniz kızınlaaaakayseriye gelince iki ana iki kız iki herif otururz artık hahahah
günaydın canımmmiyimisiniz tatlımmm :26:
moonsun88 bugün iyi olmana sevindim canım. ağrılar normal tabi yalnız kendini yormal ani hareket yapma.
hayatbanagüzel kolay gelsin canım. arada işler sıkışıyor. yardım edebileceğim birşey varsa gönder yapayım canım. biliyorsun sabaha kadar çalışır bitiririm :)))
annesininbirtanesi canım eğlenmene sevindim. her zamanki gibi yine şık olmuşsun. insanlar böyle konularda konuşmayı seviyorlar biliyorsun ama senin etkilenmemen çok güzel. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
esrarnaz yardımcıyı arada bir kahve çay almaya yolla da gel muhabbet edelim. :)))
lavinya27 anlat kız kaynana niye kızdıngel kulaklarını çınlatalım kadının delirsin :)))))))
aynen geri kafalılar yaaaamann yok takılmıyorum, herkesede cevabım kesinn allah esirgesinn yaaaa hiç vermeseydi Rabbim diyorum...kızı erkeği farkı varmıı evlat evlatttır..bende annemin ilk evladıyım tek kızıyım diyorum lavinyammm
bak bak sen anneanneyeebırak alsın canımm yaaaa heves ediyorlarr napalımm...şahsen bende bişey almıyorummm hep annem alıyorr diycemdeeee olmuycakkk şimdii neyseee
günaydınn hemşom buarada..dün evde durmak iyi geldmi bakemmm?
ay canımm beklediğine değmişş gözun aydınnsağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur inşAllah bol bol sıvı al sen beslenemezsen o naspın onunda suya ihtiyacı var annesi yüzücek suyun içindee
tatlım hoşgeldin lavinyammmmnasılsınız bugün dün kaynanatörün canını sıkmıştııı ( bu lafı bulemsudan çaldımmm nasıl amaaaa kaynanatörrr terminatör gibiler maşllahhhh )
saol canım evet prenseslerle doldu taştı burası birde pipiloşlarla
heyecanla bekliyoruz aynen benimde bulanıyor ama içiyorum napimmm
bende eşime anne olmak zormuş diyorumda gıcık oldugum lafı söyleyip beni kızdırıyorr " ana gibi yar olmaz" diyor gıcık aklınca anası kıskanıcaammm
kadının halinden kadın anlar sanardım ay hamiş kaldım daha hiç tebrik etmedi satınalmadan bir abla, beni daha sabah 8 de işe geldim arıyorrzır zır telefon, o böyle şu şöyle ,
ambar kapacak ayhhhhhhh dedim afaganlar geldi kahvaltı yapıcam bilmem ne olsa bakamıcam dedim, mail at bu kadar telefon trafiği olmaz ki dedim, sonra kahvaltımı yaptım kadın bana mail atmış, bende cevap olarak hamile olunca açlığıma hiç dayanamaz oldum yazdım tmm hallettim konuyu diye ok verdim sağol yazmışşayy ne soğuk nevale karı yaa
Ah bu erkekler insanı nasıl sinir edeceklerini çok iyi bilirler. Sen öyle dedikçe hep kendi üstüne alın evet kızım bana daha düşkün olacak nede olsa anayım filan de.
önemli bişi değildi canım. istifra ederken zorlamadan dolayı yüzümde kırmızı küçük lekeler çıktı. biraz fazla olunca endişelendik. doktor normal dedi.
bunu konuşurken vardım sinir uçların zorlanmıştır falan diye muhabbetini etmiştik canım.. ben de bunların dışında mı bişey var dedim:)
aynen geri kafalılar yaaaamann yok takılmıyorum, herkesede cevabım kesinn allah esirgesinn yaaaa hiç vermeseydi Rabbim diyorum...kızı erkeği farkı varmıı evlat evlatttır..bende annemin ilk evladıyım tek kızıyım diyorum lavinyammm
sen düncen canım sıkkın demişsin kaynanana? noldu kuzum? anlattında ben kaçırdımmıı?:44:
ardaşlar dokdora gittımmmmm artık bana kızmazsiniz
iyi yapmışsın var mı bir sonuç?
lavinya27 anlat kız kaynana niye kızdıngel kulaklarını çınlatalım kadının delirsin :)))))))
moosuna yazdım tekrar yazdırmayın bana ordan okuyun:) tekrar tekrar yazıp çıldırmayayım fıstıklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?