2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay beysalım gelmişş hoşgelmişşşşşşş bende hoşbuldum canımmmm saol tatlımmm sizde iyi olunn Allah korusun bebşlerimiiziiii

ay yirim ben o miniği ama ben ona küstüm göstermedi kukusunu yada pipiloşunu ay oda seni özledi kızzz fink atıyor içerdeee

günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım ben iyiyim şükür gezmeye gideceğim birazdan

sahinus içini ferah tut canım açık havaya çıkmaya çalış
burcuxxx dün doktora gidecekti ben gitmeden gelsede haberini alsam bari
moonsun canım o ağrılar olacak artık kafana takma

günaydın canlarım
bu hafta size pek yazamıyacagım kızlar ben doğum izinindeyken işleri yapması için bir yardımcı verdiler ona şimdiden öğretmeye başladım aynı masada çalıştıgımız için onun yanında sizi açıp okuyamıyorum..çünki o bir erkek

fazla özletme ama kendini anacımmm

canım bendeki kasık ağrısı sabitlendi artık nerdeyse...kızlarda kasık ağrısı olurmuş derler ya çok doğru...dün akşam özellikle bi anda sancı geldi kasıgıma bağırdım ile korktm...ani hareket etmemek lazım...

ben kızlarda 9 ay çekerdim o kasık ağrısını ama bir avantajı var doğum ağrısını bilemiyorsun ağrıya bünye alışıncabu hamileliğin başından beri bel ağrısı çekiyorum bakalım kutumdan pipiloş mu çıkacak kız mı çıkacak

kızlar ben de aynı soruyu kendi doktoruma sordum benim doktorum Ankara'da çok iyi bir prof riskli ve çoğul gebelikler üzerinde çok çok iyi hatta. ikili iyiydi 3lüyü neden istediniz hata payı yüksekmiş ve kaldırılıyormuş dedim. 3'lü test 2'li yi destekler dedi. eğer bir problem varsa zaten 2si bir araya getirilerek değerlendirlir ve amniyosenteze gidilir ve detaylı ultrason yapılır dedi. şimdi kadın doğumculara açılan dava sayısı arttığı için onlarda her prosedürü ister istemez yapıyorlar. benim kuzenimde de aynı problem oldu ve amniyosentezi de detaylı ultrasonu da iyi geldi. bence olumsuz bir şey yoksa kalan zamanda kafan rahat olsun diye yaptır. varsa da takdiri ilahi der kendini hazırlarsın canım ama yine de son karar senin..

günaydın millet bugün içimde bir sıkıntıyla başladım hayırdır inş.

günaydın tatlım, dua oku bol bol geçen gün bende öyleydim okudukça açıldım:)

Allah kabul etsin canım eşinin orucunu. 3 ay büyük sevap hele bu sıcaklarda. hııı bu tarafa mı gelceniz. bekleriz canım izmir tarafına gelirseniz.
allah razı olsun canım...biz evlenmeden öncede bi tutmuş 3 aylar...allah kabul etsin..maşallahı var
inşallahhh canımm geleecez o taraflara...zaten burdan iletişimimiz devam eder...bebecikler, mamaları, gazlara vs.üzerine...o zaman söylerim sana geliyoruzz burcu teyzoşş diye...haberleşirizz inşallahh
kaynanama çok sinirliyim ama bugün anlatamayacağım o kadar doluyum ki... sabah 9dan beri onun işiyle uğraşıyorum bilgisayar başında patladım sıkıntıdan...

slm kızlar, çoktandır yazamadım. bir kız bir erkek isim tavsiyelerinizi bekliyorum :)
biz seni çok merak ediyoruz 2iz annesii gir arada böyle yaaa...kız: nevra oğlan:tuğra

günaydın millet bugün içimde bir sıkıntıyla başladım hayırdır inş.

allah hayırlara çıkarsın canım:26: salavat getir bol bol içinden...:26:

günaydınn canlarım...bız bugun geç kaldık işe...babamızdan arabayı aldık geldikk yinee akşam babaannamizle kına gecesine gittik...uzun zamandır görüşmediğim ahbaplarla karşılaşıncaa hamileliğin beni çok değiştirdiğini anladım..."büyümüşüzz" "hamilelik yaramış" dediler haaa bide güzelleşmişimm
hani %90 erkek diye öğrendiğimiz hafta vardıyaa, kayınvalidem sözleer veriyorduu "yokkkk söylemem kimseye "diyee, dün onun komşularından bebeğimin halen erkek oldugunu sananlar vardı:44: iyiki söylememiş yanii kimseye...komşuyaa varana kadar kimler duydu bakalımm
bende dedimkii "yooo prensesim geliyor, allah izin verirse kız annesi olucamm"
"hayırlısı olsun allah 2.de versinn" demesinlermii
bende dedimki " rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinde, kızı erkeği farkı varmı?allah esirgesinn yaa hiç vermeseydiiii"
heee tabi tabii orası öylee diyorlar

kına gecesii bi harikaydıı bu kadar lafa rağmen...gençler çok olunca ve herkes canla başlaa gelinin yanında olursaaa çok eğlenceli oluyor gerçekten...sadece bayanlar olunca bende sıfır kollu pudra rengi üstü puantiyeli bi tunik giydim altı balon etek tarzında...çok cici oldu

lavinya ben konyalıyımmm
ben çıkıyorum canlarım akşam geç geleceğim yemeğimi yaptım çünkü yarın sabah görüşürüz inşşş sizleri seviyorummmmm

resim yokmu resim bizde göreydik cici halini

günaydın herkese :119:
benimde 4-5 gündür süren sol tarafımda ağrım var sanırım bebişler gelip oraya oturuyorlar

cici anne yerim seni:) takılma o geri kafalılara sinir oluyorum zaten.. bana da oh oh iyi ilki erkek olmuş aman pek güzel diye geziyorlar. bende kız istiyordum kız evlat hayırlı diyorum cinnet geçiriyorum..

lavinya ben konyalıyımmm
ben çıkıyorum canlarım akşam geç geleceğim yemeğimi yaptım çünkü yarın sabah görüşürüz inşşş sizleri seviyorummmmm

ayy kuzum kusura bakma ya kayseride okudum ya aklım birden kayseriye kaydı yine beynim bulanık dünden afedersin ((

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

bulemsu canım bişiyim yok. çık sen gezmene. detayları sonra okursun. herşey normal. iyi eğlenceler

Kızlar günaydın. Ben de dün doktora gittim tahlil sonuçlarımı göstermek için. Bi önceki gidişimde doktor pozisyonu çok uygun değil demişti bebişimizin cinsiyeti için. Dün gittiğimdede bi yoğun anlatamam ameliyatı çıkmış kadının, ancak 16:30da gelebilmiş hastaneye. Kat sadece onun hastası doluydu ilk beni aldılar sonuç göstericem ya hemen bakıp göndermek için bende çok sancım var dedim dünden beri (KoZeTe sana ayrıca teşekkür ederim verdiğin cesaret için ) Doktorumda dediki ancak herkesi beklersen en son seni alır kalp atışlarına bakarım dedi. tamam dedim ve tam 1,5 saat bekledim. Artık hastanedeki sekreterler hemşireler bile çıktı. neyse beklediğime değdi ve baktı bana da ultrasonda bebeğin gayet iyi gaz sancısıdır arada olur dedi. halbuki hiç sancım yoktu bahane ettim
neyse cinsiyetine de bakabilir miyiz dedim geçen göstermemişti ve baktı kıza benziyo boşluğu var çıkıntısı yok dedi . çok sevindim benimde bir kızım olacak yani. Dünden beri sevinçten ayaklarım yere basmıyo. inşAllah hepimizin bebeği sağlıklarıyla doğar.

size bişey sorucam. ben hiç sıvı tüketemiyorum. ne süt ne ayran ne meyva suyu hatta en önemlisi çok sevdiğim normalde zevkine içtiğim su bile. korkuyorum hamilelikte su içmek çok önemli dün doktorumda dedi en az günde 2lt diye. ben 1 bardak bile içemiyorum hemen geri geliyo. ilaçlarımı almakta da güçlük çekiyorum. ne olacak benim bu halim böyle olanınız varmı. kalsiyumda hiç alamıycam sanırım çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…