2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aaa sağlık ocağından msj geldi, gebelik takibiniz ve aşınız için bekliyorum Nagihan hemşire Sağlık ocağı ?

sizden aşı olan var mı ? kızlarr

aman be aysunnnnnnn bozmasana kızım yaaaaa
sırf onu hayata özel yazdım. biliyorum değişken bir durum o. pişt aramızda.

hebiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :d

ama bi de şu var... eşin senin de hakkını korumak zorunda... sen o evde bir yabancısın sonuçta, eşini sevdiğin için geldin o eve ve seni korumak kollamak onun için mecburi... tabiki de sen şikayet etmiceksin ama eşinin de senin ezildiğinin farkında olması lazım...

Sen beni niye hiç görmüyosun.....

gördümmm kuzummmmmm :18::18::18: kaynannalar işte bizimkide hava basmak içinn bizi hizmet ettirir benim sesim çıkmazda eltim bayramda tatlı tabağı hazırladık sen olsan ne yaparsın alırsın tabağı sehpaya koyarsın dimi ol tabakları adamların ellerine uzatmış al diyerekten kaynvalidem çok sinirlenmiştii iyi olduu ohhhhhh
eşin arada kalmıyorsa kırılmyorsa üzülmüyorsa söyle canımm benim eşim öyle birsey oldugunda beni aşırı derecede savunmayha gecıyor annesinin uzerine yürüyor doldu çünkü yaptıklarını unutmuyor çünkü bende kimse uzulmesin diye alttan alıyorum şimdilik bakalmm

ayy bi de yalancı kadın yaaaaa... söylesene millete niye öyle diyosun diyee... terbiyesize bak. kendi yatağında ne varmış ta öyle diyomuş

ayy hayatttt ne cadıymışsın sennnnnnn

neymişteeee kayseride öyle birşey oldugunu sanmyorum ama ayıp olurmuş muş bizim yatakta gerdek oldu demeliymiş vs vs saçmalıkk

ahh yavrum yaaa aynı şehirde olduğunu düşünseneeee sen z'ye kadar sayardın artık

hebiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :d

ahh yavrum yaaa aynı şehirde olduğunu düşünseneeee sen z'ye kadar sayardın artık

şimdide sayarım ama temel yasadıklarını söyluyorumm

kayınvalidesinin çok cimri oldugundan bahseder hep yemediklerinden yedirmediklerinden eşimde snein ne farkın var der ne oglum yediğiniz önunuzde yemediğiniz arkanızda der ama doymadan kalkarız bilmez kayınbabam harclık verirmiş gizliden görunce zoruna gidermişş allah biliyor bana bir yemeği çok gördüğünden bazen zoruma gitmiyor değilll

allah size 2. çocuğunuzu erkek versinde sizin kaynanlılığınızıda görürüzz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

biz gelinimle arkadaş gibi olcazz sizde çatlarsınız ozman

inşallah kuzum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........

kızlarr şu aşıdan olan yok mu yaaaaaaa

tatlım ilk ben olurum gibi geliyor bana hem önde gidiyorum hem aile hekimim eltim ama hiç konuşmadık bu aşıyla ilgili bu hafta görüştüğümde bir bilgi alırım ondan sizlere de aktarırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…