2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hayy allahım yaa güldükkk bu muhabbet iyi olduu valal

üzmez üzmez merak etme, senin annen yolabiliyor mu kaynananı
ahh ahh çok fena bunlar

oyyy benim kaynanam melek melek, benim kaynanam beni kurban olurum sana diye seviyor naberrrrrrrr

onu temize çıkardın beni niye bokladınnn küsüyorum geyik yapıyordukk

:))))))))))))))) ay aysun yazınca farkettim. oysa ben onu blokladın diye okumuştummmmmmmmmm

tamam tamam sustum ciciyiz biz ciciyiz ciciyiz:)

valla bu gelinler çıldırtmazsa bizi cici olcazzz

olcaz olcaz:)

ben evlendim üç sene aynı evde yasadık kaynanamla o yüzden limiti çoktan doldu ...ne gerdeği yasayabildik ne de.....arada oğlumu nasıl yapmışız ona bile sasırdım

AYY CANIM YAA ÇOK ZOR ÖYLE

ben onu tanımadan aşık oldum oğluşunaaa eğerrrr görücü usuluyle almazsan sorun yok eğer görücü usuluyle alrsan o zaman faka bastın

kız senin gelin daha anasının karnındaa napıyor sana bakimmm

Aysunnn yaaa valla gülmektenn masanın üstüne yattımmmm altıma kıçırıcammm

ayyy canım yaaa kayınvaliden yaşlı diye mi sizinle beraber kalıyordu?

yok canım ben ailemin isteği dısında evlendim (şimdiki aklım olsa yapmam) kayınvalidemlerde bunu koz olarak kullandılar sağolsunlar bize ayrı ev acıp esya yapacak destekde bulunmadılar eşimde 2-3 sene çalışıp biriktirip öyle ayrı ev tutabildik ama şimdi çok şikir eşimin işide çok iyi bende memur oldum bi düzenmiz var o günler çok sıkıntılıydı...

kız ne bılım bı arkadas vardı 2 oglu olanda onada cevresı erkek fılan dıyormus acaba o musun dedım
bide ilk bebeğinmiş hiç yakıştıramadımarkadaşların dediği gibi canım şükredelim halimize sen elinde olmadan oyel bı üzüntü yasadın bence oğluşuna bişile ralmaya başla o zaman daha cok alısıcaksın

canım seni alıntılıyorum da yazdıkların neden çıkmıyor onu anlamıyorum

Keyfimi kaçırdılar ya yazıp yazıp siliyorum....

Her kayınvalide baştan otorite kurmak ister...
İlk bayram gittiğimizde bizi mahalleyle bayramlaşmaya göndermişti...
Ama sonraki suratımdan bir daha yapamadı...
10 saatlik yolda geldik yorgunuz gözümüzü açamıyoruz, evde misafir varmış ayıp olmasın diye oturduk, sırf hizmet ettiriyor gelinine densin diye (terasın en sonunda oturuyorum, masa terasın en başında ve etrafında iki görümcem oturuyor) gel çayı servis et demişti... O yorgunlukta ne zoruma gitmişti...
Eşime bu ne tavır böyle dediğimde eşim kızmış yorgun argın ne yaptın sen öyle diye, eline mi yapıştı öldü mü demişti...
Birgün onlardayken sabah erken kalktım yardım edeyim dedim terasa çıkıyorum, sesi geliyordu beni çekiştiriyor, hem de ağzımdan çıkmayan şeyleri ben demişim gibi yansıtıp kıza kötülüyor beni, beynimden vurulmuşa dönmüştüm...
Bizde gelin inerken kayınvalide hediye verir, hediyeyi boşver inmemi bile beklemedi, çekti gitti,ki bu bizde hakarettir, adam yerine koymamaktır...
Evimi taşırken gelmişlerdi, arabaya bindim merhaba nasılsınız dedim, vay efendim nasıl hoş geldiniz demezmişim, eşime aynen şikayet....

Eline ne geçti, değerini baştan bitirdi....
Şimdi sıkıysa bir laf desin hemen karşılığını veriyorum...

Son düzenleme:
senden iyi kaynana olur bacımm valaa haklısınn gelinler adam olsun benim iki oglum varr hayırlı kişilerle karşılaştırsın rabbimmmm

dimi ama kız bizde kayınvalideler diye topik açar gelinleri çekiştiiririzzz bazı gelinler var ben duyuyom aman amann

oyyy benim kaynanam melek melek, benim kaynanam beni kurban olurum sana diye seviyor naberrrrrrrr

:))))))))))))))) ay aysun yazınca farkettim. oysa ben onu blokladın diye okumuştummmmmmmmmm

benim ki de seviyor işteee

çok açık sözlüyümdür

ya geyik yapıyoruzz daa gelince ne oluyor bir taraflarımı artıyor amaçları ne yanii rahat bıraksınlar şu gençleri yaaa

olur mu sen el kızısınnnn, sana güvenilmezzzz... sanane be kardeşim, kocam beni biliyor sanane işte!

benle uğraşamıcaklarını bildikleri için böyle bişey yapamadılar zaten. gerçi bizimkiler art niyetlerinden değil cahilliklerinden, öyle görmüşler, millet soracak belki esrayla kim gitti falan diye...
çok çok iğrenç bişey.

AYY CANIM YAA ÇOK ZOR ÖYLE

Aysunnn yaaa valla gülmektenn masanın üstüne yattımmmm altıma kıçırıcammm

canım bence aile isteği dışında evlendiysen eşinin seni daha çok kollaması gerekir... gerçi ona fırsat bırakmamışlar kayınvalidenler de... keşke biraz daha bekleseydiniz evlenmek için... evliliğin ilk yılları balayı olacağına zehir oluyor böyle...

dimi ama kız bizde kayınvalideler diye topik açar gelinleri çekiştiiririzzz bazı gelinler var ben duyuyom aman amann

benim ki de seviyor işteee

çok açık sözlüyümdür

açın kız açın bizde esramla gelip topiğin altını üstüne getirmezsek bak şunlara sen ufaktan yetişme kaynana bunlarr aboovv bacım yandıkkk

bir tarafları çoğalıyor ne geliyorsa basımıza zaten elalem ne derden geliyorrr benimkide her tarafaa gelin bizim yatakta gerdek oldu diye laf yaymış bana sorduklarında ben dogrusunu söyluyorum hayır evimzde olduk diyee terbiyesizzzz

anam benim yaşadıklarımın bire birini sende yaşamışınn hoşgeldin demedim die nişanı atmayı düşünen kaynana şimdi el pençe divane kızları oglu hiç sayıgı bilmez hoşgeldin etmezler kendi yetiştirdigi çocuklara hiç bakmıyorr

açın kız açın bizde esramla gelip topiğin altını üstüne getirmezsek bak şunlara sen ufaktan yetişme kaynana bunlarr aboovv bacım yandıkkk

hee bende girip dicem ki bu hayat daha oğluna hamileyken gelinler hakkında kötü konuşuyordu, şöyle böyle gelinler var diyordu, hep önyargılıydı zaten dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…