ben evlendim üç sene aynı evde yasadık kaynanamla o yüzden limiti çoktan doldu...ne gerdeği yasayabildik ne de... ..arada oğlumu nasıl yapmışız ona bile sasırdım
valla bu gelinler çıldırtmazsa bizi cici olcazzz
hayy allahım yaa güldükkk bu muhabbet iyi olduu valal
üzmez üzmez merak etme, senin annen yolabiliyor mu kaynananı
ahh ahh çok fena bunlar
onu temize çıkardın beni niye bokladınnnküsüyorum geyik yapıyordukk
hahahahhahahahahburda pancaraa döndümmmmm yahuu gülmektennn çok dürüstsün tebrikleeeerrrr bokladınnnn yok anacım yaa geyik yapıyoruzzz ne poklaması
gel canım sende katıl bizeee
bak yaa cicilikten cıkıyorsun ama ya paylasamazsam olmadı şimdiiiihayatbanaguzelimm cici kaynana
ben evlendim üç sene aynı evde yasadık kaynanamla o yüzden limiti çoktan doldu...ne gerdeği yasayabildik ne de... ..arada oğlumu nasıl yapmışız ona bile sasırdım
hahahahhahahahahburda pancaraa döndümmmmm yahuu gülmektennn çok dürüstsün tebrikleeeerrrr bokladınnnn yok anacım yaa geyik yapıyoruzzz ne poklaması
gel canım sende katıl bizeee
bak yaa cicilikten cıkıyorsun ama ya paylasamazsam olmadı şimdiiiihayatbanaguzelimm cici kaynana
ben onu tanımadan aşık oldum oğluşunaaaeğerrrr görücü usuluyle almazsan sorun yok eğer görücü usuluyle alrsan o zaman faka bastın
kız senin gelin daha anasının karnındaa napıyor sana bakimmm
ayyy canım yaaa kayınvaliden yaşlı diye mi sizinle beraber kalıyordu?
kız ağzından yel alsınilk bebeğim daha ama töbe Yarabbim Allahım bu cahil kulunu affet ama ikincide oğlan olsa artık bunalıma girerim ben, üçüncüyü deneyemem bile, hayırlısı böyleymiş demek, Allahın dediği olur
:)) ben en başından beri erkek olacak diyordum, aslında hiç birşey doğmaz benim içime ama öyle hissediyordum, hatta kendi kendime bilinçaltı erkek mi istiyorum da öyle hissediyorum diye düşünürdüm, bir ihtimal kız da olabilir demiştim ama erkekmiş :) Allah herkese hayırlı evlat versin hem dünyalık hem de ahiretlik
terminatörrrrrrrrr
valla benim eşimin içi rahat etse alıcaktım ama almadım işte... bi de şimdi hiç durmuyor yerinde şıkır şıkır oyunuyor... gerek duymuyorum
canım seni alıntılıyorum da yazdıkların neden çıkmıyor onu anlamıyorum
AYY CANIM YAA ÇOK ZOR ÖYLE
Aysunnn yaaa valla gülmektenn masanın üstüne yattımmmm altıma kıçırıcammm
senden iyi kaynana olur bacımm valaa haklısınn gelinler adam olsun benim iki oglum varr hayırlı kişilerle karşılaştırsın rabbimmmm
oyyy benim kaynanam melek melek, benim kaynanam beni kurban olurum sana diye seviyor naberrrrrrrr
:))))))))))))))) ay aysun yazınca farkettim. oysa ben onu blokladın diye okumuştummmmmmmmmm
dimi amakız bizde kayınvalideler diye topik açar gelinleri çekiştiiririzzz bazı gelinler var ben duyuyom aman amann
benim ki de seviyor işteee
çok açık sözlüyümdür
ya geyik yapıyoruzz daa gelince ne oluyor bir taraflarımı artıyor amaçları ne yanii rahat bıraksınlar şu gençleri yaaa
AYY CANIM YAA ÇOK ZOR ÖYLE
Aysunnn yaaa valla gülmektenn masanın üstüne yattımmmm altıma kıçırıcammm
yok canım ben ailemin isteği dısında evlendim (şimdiki aklım olsa yapmam) kayınvalidemlerde bunu koz olarak kullandılar sağolsunlar bize ayrı ev acıp esya yapacak destekde bulunmadılar eşimde 2-3 sene çalışıp biriktirip öyle ayrı ev tutabildik ama şimdi çok şikir eşimin işide çok iyi bende memur oldum bi düzenmiz var o günler çok sıkıntılıydı...
dimi amakız bizde kayınvalideler diye topik açar gelinleri çekiştiiririzzz bazı gelinler var ben duyuyom aman amann
benim ki de seviyor işteee
çok açık sözlüyümdür
kız bende güldüm güldüm en kötü günümüz böyle güzel muhabbetli geçsinnnn
olur mu sen el kızısınnnn, sana güvenilmezzzz... sanane be kardeşim, kocam beni biliyor sanane işte!
benle uğraşamıcaklarını bildikleri için böyle bişey yapamadılar zaten. gerçi bizimkiler art niyetlerinden değil cahilliklerinden, öyle görmüşler, millet soracak belki esrayla kim gitti falan diye...
çok çok iğrenç bişey.
canım bence aile isteği dışında evlendiysen eşinin seni daha çok kollaması gerekir... gerçi ona fırsat bırakmamışlar kayınvalidenler de... keşke biraz daha bekleseydiniz evlenmek için... evliliğin ilk yılları balayı olacağına zehir oluyor böyle...
Keyfimi kaçırdılar ya yazıp yazıp siliyorum....
Her kayınvalide baştan otorite kurmak ister...
İlk bayram gittiğimizde bizi mahalleyle bayramlaşmaya göndermişti...
Ama sonraki suratımdan bir daha yapamadı...
10 saatlik yolda geldik yorgunuz gözümüzü açamıyoruz, evde misafir varmış ayıp olmasın diye oturduk, sırf hizmet ettiriyor gelinine densin diye (terasın en sonunda oturuyorum, masa terasın en başında ve etrafında iki görümcem oturuyor) gel çayı servis et demişti... O yorgunlukta ne zoruma gitmişti...
Eşime bu ne tavır böyle dediğimde eşim kızmış yorgun argın ne yaptın sen öyle diye, eline mi yapıştı öldü mü demişti...
Birgün onlardayken sabah erken kalktım yardım edeyim dedim terasa çıkıyorum, sesi geliyordu beni çekiştiriyor, hem de ağzımdan çıkmayan şeyleri ben demişim gibi yansıtıp kıza kötülüyor beni, beynimden vurulmuşa dönmüştüm...
Bizde gelin inerken kayınvalide hediye verir, hediyeyi boşver inmemi bile beklemedi, çekti gitti,ki bu bizde hakarettir, adam yerine koymamaktır...
Evimi taşırken gelmişlerdi, arabaya bindim merhaba nasılsınız dedim, vay efendim nasıl hoş geldiniz demezmişim, eşime aynen şikayet....
Eline ne geçti, değerini baştan bitirdi....
Şimdi sıkıysa bir laf desin hemen karşılığını veriyorum...
açın kız açın bizde esramla gelip topiğin altını üstüne getirmezsek bak şunlara sen ufaktan yetişme kaynana bunlarr aboovv bacım yandıkkk
aminnn gülümmmkız valla sesli güldümm kıpkırmızı oldum beni çıkarıcaklar şimdi bürodann bişi de diyemiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?