2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bu alttan almış halin mi

kızlarr şu aşıdan olan yok mu yaaaaaaa

tetenoz aşısımı vurcaklar cnm ne aşısı buu 5 ayı doldurdunda bir aşı oluyo bide 6 ayı doldurdunda yanlışmı hatırlıyorumm eger amaliyat olursanız amaliyatta kullanılar malzemelerden mikrop kapılmaması için oda galiba

valla benim eşimin içi rahat etse alıcaktım ama almadım işte... bi de şimdi hiç durmuyor yerinde şıkır şıkır oyunuyor... gerek duymuyorum

Ya evet büyüdükçe hareketleniyor minikler,dün de ben çok hissettim,3-4 kere neredeyse..Bakalım 10 gün sonra falan gideceğim ayrıntılı için kısmetse ne kadar büyümüş velet...:)

allah size 2. çocuğunuzu erkek versinde sizin kaynanlılığınızıda görürüzz

:))))))) benim idolüm var canım. kendi kaynanam. onun gibi olacam kısmet olursa. ha hayyyy

canım ben doktoruma soracam. ol der bence. 20. haftada demişlerdi. bir ara uğrayım konuşayım şu sağlık ocağıyla.

yalnız benim sorunum bir yada iki doz olmuştum eski çalıştığım fabrikada. kaç doz yapacaklarına karar vermemişlerdi ilk gittiğimde. inşallah bir sorun çıkmaz ((

yaptırdın mı tatlım ? bir etki yaratıyor mu ben haftasonu antalyaya gideceğim birde gelince yaptırsam olmaz mı ki

tetanoz aşısı olacak arkadaşlar ben oğlumda yaptırdıgım ıcın bu hamılelıgımde olmuycam ama normalde hangı kolunuzu cok kullanıyorsanız dıger kolunuza yaptırın aşıyı baya ağrı yapan bi aşı çünkü

oyyy kıyamam ben sana. ben sana en baştan demiştim, sen iyi bir kaynana olacaksın diye dimi canım.

beni çağırdı kadın gidince vuracak bir arayıp sorayım bakalım :26: ilk bana vurdu galiba piyango sende bir telefonla sorsan mı ?

amin cnımmm hayırlısıyla aminnn

ayy senden nasıl olur acepp

hmm ay hiç sevmem aşı yaa

bu alttan almış halin mi

kızım bana okada ryapmasına rağmen gidiyorum evini temizliyorum kahvaltı hazırlıyorum bulasıkları yıkıyorumm evine alısveriş yapıyorum harclık koyuyorum cebine Allah benim gibi gelin versinnn yahuuuu

bakın size ne anlatıcamm kayınvalidem gıcıklığına 3 tabak cıkıyor ya aysun yıka 2 bardak cıkıyor yaa aysun yıka diyordu bende yeni gelinim tabi çokta aşıgım eşim çok sinirlendi bana okadar makine diye diye basımın etini yedin neden elinde yıkatıyorsunnn yıkamıcak makineye koyucaksın diyee bu sinirinden ağlamıstı

sağol canım. ciddi bişi değilde doktor kurbanı oldum sen nasılsın neler yapıyorsun? (bunlar daha buluşmadı bu arada takipteyim )

Gelmiş geçmiş olsun yinede canım.Ben ne yapayım kızımı büyütüyorum...Bu arada gireyim kızları özledim sohbet edeyim dedim bilgisayar her siteye girdi bizim siteye girmedi daha ancak yazabildim cevap.( Takip konusunda sana güveniyroum canım onlar buluşma yerine gitmeden biz buluşmuş olalım)

tebrikleeerrr doğru yanıtladınızzz aysundan cadı kaynana kazandınız hemen kargoya verilip adrese teslim 5 ay geri iadesiz güle güle çekin

ayy ayy kendi çekmiş sana da çektiriyo yaaa...

canımmmm 20. haftadan sonra yapılıyor... hamilelikte 2 doz sonrasında 3 doz... 5 doz aşı tüm ömür tetenozdan koruyormuş...

Ya evet büyüdükçe hareketleniyor minikler,dün de ben çok hissettim,3-4 kere neredeyse..Bakalım 10 gün sonra falan gideceğim ayrıntılı için kısmetse ne kadar büyümüş velet...:)

ben de yarın gidicem, heralde ayrıntılı için gün verir bana da....

gerçekten maşallah... ben şu dediklerinin yarısını değil, hiç birini yapmadım şimdiye kadar...

ayyy senin eşin de maşallah nasıl savunmaya geçmiş seni... sen de iyi susuyormuşsun be güzelim... desene makine var anne makineye koyalım diye..

Evet yaa benim 2 arkadaşımda aynı şeyi söyledi,kolu çok ağrıtıyormuş
Ya ilkokulda olmuştuk sayılmaz mı ki o

az bi konu değişikliği yapıyorummm

kardeşimin nişanı 29 ekim de, benim doğum 5 kasım görünüyor napıcam ben

cnm senin kızınmı olcakkktıı hani diyomki benim oğlanla beşik kerti yapsak puahahah anasına bak kızını al demişler maşalah maşalah daha başka ne yapsın bi gelinn bazı kayganalara iyilik bildiremessin cnmm

kızlar aradım eltimi sordum yapalım korur seni dedi 5 yıl koruyormuş. 6. ve 7. ayda yapalım sana dedi. düşük riski varsa risk teskil edermiş onun dışında bir sıkıntısı yok dedi ben vurulacağım yani:)

canımm sağol... iyiyiz yaa aile hekimlğine gidicektim dün söylemeyi unutmuşum yarın da hastanede randevumuz var

kızlar ne oluyor yav kaynatmışsınız anacım iş yapmaya gelmiyor kovduracaksınız size bakacam diye heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…