gördümmm kuzummmmmm :18::18::18: kaynannalar işte bizimkide hava basmak içinn bizi hizmet ettirir benim sesim çıkmazda eltim bayramda tatlı tabağı hazırladık sen olsan ne yaparsın alırsın tabağı sehpaya koyarsın dimi ol tabakları adamların ellerine uzatmış al diyerekten kaynvalidem çok sinirlenmiştii iyi olduu ohhhhhh
eşin arada kalmıyorsa kırılmyorsa üzülmüyorsa söyle canımm benim eşim öyle birsey oldugunda beni aşırı derecede savunmayha gecıyor annesinin uzerine yürüyor doldu çünkü yaptıklarını unutmuyor çünkü bende kimse uzulmesin diye alttan alıyorum şimdilik bakalmm
neymişteeee kayseride öyle birşey oldugunu sanmyorum ama ayıp olurmuş muş bizim yatakta gerdek oldu demeliymiş vs vssaçmalıkk
kızlarr şu aşıdan olan yok mu yaaaaaaa
valla benim eşimin içi rahat etse alıcaktım ama almadım işte... bi de şimdi hiç durmuyor yerinde şıkır şıkır oyunuyor... gerek duymuyorum
allah size 2. çocuğunuzu erkek versinde sizin kaynanlılığınızıda görürüzz
yaptırdın mı tatlım ? bir etki yaratıyor mu ben haftasonu antalyaya gideceğim birde gelince yaptırsam olmaz mı ki
oyyy kıyamam ben sana. ben sana en baştan demiştim, sen iyi bir kaynana olacaksın diye dimi canım.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
inşallah kuzum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........
tatlım ilk ben olurum gibi geliyor bana hem önde gidiyorum hem aile hekimim eltim ama hiç konuşmadık bu aşıyla ilgili bu hafta görüştüğümde bir bilgi alırım ondan sizlere de aktarırım:)
amin cnımmm hayırlısıyla aminnn
tetenoz aşısımı vurcaklar cnm ne aşısı buu 5 ayı doldurdunda bir aşı oluyo bide 6 ayı doldurdunda yanlışmı hatırlıyorumm eger amaliyat olursanız amaliyatta kullanılar malzemelerden mikrop kapılmaması için oda galiba
bu alttan almış halin mi
beni çağırdı kadın gidince vuracak bir arayıp sorayım bakalım :26: ilk bana vurdu galiba piyango sende bir telefonla sorsan mı ?
NEYİNİ SORALIM KUŞUM SEN SÖYLE HEMEN ARAYAYIM...
beni çağırdı kadın gidince vuracak bir arayıp sorayım bakalım :26: ilk bana vurdu galiba piyango sende bir telefonla sorsan mı ?
NEYİNİ SORALIM KUŞUM SEN SÖYLE HEMEN ARAYAYIM...
sadece sağlık ocağında mı yapılıyor, birde yan etkisi var mı ay ben hiç sevmiyorum aşıyı yaa tırstım şuan, sen vurulacakmısın
Canım 20.haftada mutlaka bekliyoruz demişlerdi sağlık ocağından aşı için...Dr um da bana bıraktı sen bilirsin olabilirsin de olmayabilirsin de öyle ahım şahım bi önemi yok dedi...Ama olayım diyorum..
hm anladım canım, sende vurulacaksın
bende vurulayım bari
aradım hemşireyi yarın gel diyor tetanoz muş
sağol canım. ciddi bişi değilde doktor kurbanı oldumsen nasılsın neler yapıyorsun? (bunlar daha buluşmadı bu arada takipteyim )
tebrikleeerrr doğru yanıtladınızzzaysundan cadı kaynana kazandınız hemen kargoya verilip adrese teslim 5 ay geri iadesiz güle güle çekin
şimdide sayarım ama temel yasadıklarını söyluyorumm
kayınvalidesinin çok cimri oldugundan bahseder hep yemediklerinden yedirmediklerinden eşimde snein ne farkın var der ne oglum yediğiniz önunuzde yemediğiniz arkanızda der ama doymadan kalkarız bilmezkayınbabam harclık verirmiş gizliden görunce zoruna gidermişş allah biliyor bana bir yemeği çok gördüğünden bazen zoruma gitmiyor değilll
Ya evet büyüdükçe hareketleniyor minikler,dün de ben çok hissettim,3-4 kere neredeyse..Bakalım 10 gün sonra falan gideceğim ayrıntılı için kısmetse ne kadar büyümüş velet...:)
kızım bana okada ryapmasına rağmen gidiyorum evini temizliyorum kahvaltı hazırlıyorum bulasıkları yıkıyorumm evine alısveriş yapıyorum harclık koyuyorum cebine Allah benim gibi gelin versinnn yahuuuu
bakın size ne anlatıcamm kayınvalidem gıcıklığına 3 tabak cıkıyor ya aysun yıka 2 bardak cıkıyor yaa aysun yıka diyordu bende yeni gelinim tabi çokta aşıgım eşim çok sinirlendi bana okadar makine diye diye basımın etini yedin neden elinde yıkatıyorsunnn yıkamıcak makineye koyucaksın diyee bu sinirinden ağlamıstı
sadece sağlık ocağında mı yapılıyor, birde yan etkisi var mı ay ben hiç sevmiyorum aşıyı yaa tırstım şuan, sen vurulacakmısın
VALLA HERŞEYİ ELTİM VE DOKTORUM AYARLIYOR BEN KARIŞMIYORUM O NE DERSE ONU YAPIYORUM. ŞİMDİ ARAYIP BİR SORAYIM:)
tetanoz aşısı olacak arkadaşlar ben oğlumda yaptırdıgım ıcın bu hamılelıgımde olmuycam ama normalde hangı kolunuzu cok kullanıyorsanız dıger kolunuza yaptırın aşıyı baya ağrı yapan bi aşı çünkü
kızım bana okada ryapmasına rağmen gidiyorum evini temizliyorum kahvaltı hazırlıyorum bulasıkları yıkıyorumm evine alısveriş yapıyorum harclık koyuyorum cebine Allah benim gibi gelin versinnn yahuuuu
bakın size ne anlatıcamm kayınvalidem gıcıklığına 3 tabak cıkıyor ya aysun yıka 2 bardak cıkıyor yaa aysun yıka diyordu bende yeni gelinim tabi çokta aşıgım eşim çok sinirlendi bana okadar makine diye diye basımın etini yedin neden elinde yıkatıyorsunnn yıkamıcak makineye koyucaksın diyee bu sinirinden ağlamıstı
canımm sağol... iyiyiz yaa aile hekimlğine gidicektim dün söylemeyi unutmuşumyarın da hastanede randevumuz var
az bi konu değişikliği yapıyorummm
kardeşimin nişanı 29 ekim de, benim doğum 5 kasım görünüyor napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?