2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam aranıza yeni katıldım,daha öncede 2010 eylül annelerindeydim.Aradan 2 yıl geçti ve 2012 kasım annesi oldugumu öğrendim.Benimki biraz süprizdi aslında.Bu ay adetim gecıkti,geçen ay 2 kere adet olmuştum.Oğlumu emzırmeyı bırakalı 1 ay oldugundan ondan kaynaklanan bir sorun yaşadığımı düşünerek adetimin gecıktıgını zannettim.Doktora gitmeye karar verdim.testler yapıldı hamıle oldugumu öğrendım.Doktor ultrasyondan bakalım dediğinde ne görelim bebeğim 3,5 aylık olmuş ama benım haberim yok.Şok gecirdim.O şoku üstümden 5 gün atamadım.Üzüleyım mı sevıneyım mı bilmiyordum.Bu arada 8 yaşında bir kızım eylülde 2 yaşına giricek bir oğlum var..

valla hayatım bugün aştın kendini :)))))))

ne kaynanalık damarı varmış sende, amanınnnnnnnnnnnn

açın kız açın bizde esramla gelip topiğin altını üstüne getirmezsek bak şunlara sen ufaktan yetişme kaynana bunlarr aboovv bacım yandıkkk

Aysun senden beklenir asıll basarsın basarsın sizz çekiştiriyonuzda kaynanalar basıyor mu
ayy kızlarrr çok güldümm hepsi şaka Burcum yaaa olur mu hiç, doğaçlama yapıyoozzz

ben öyle şeyler yaparmıyım yaa aşkkk olsun, bak şimdiden oğlumu gelini mi düşünüp yatırım yapmaya çalışıyorumm

hee bende girip dicem ki bu hayat daha oğluna hamileyken gelinler hakkında kötü konuşuyordu, şöyle böyle gelinler var diyordu, hep önyargılıydı zaten dicem

bak hayat gördün mü bizimle başa çıkamazsınız oğlan anaları pardon pipiloş analarııı

biz kız anaları olarak neler yaparz aklınız dururrr

dimi ama kız bizde kayınvalideler diye topik açar gelinleri çekiştiiririzzz bazı gelinler var ben duyuyom aman amann

benim ki de seviyor işteee

çok açık sözlüyümdür

he valla bizden iyi kaygana olurr senden benden korkulmaz bacım bizim delimiz dışınaa uz durandan kork derler bizim burdaa : bazı gelinlere gıcık olmuyo deilimm bende bu topikte

gözün aydın canım şükret...

kız bende güldüm güldüm en kötü günümüz böyle güzel muhabbetli geçsinnnn

aminnnnnnn:)

yuh ya ne geçiyor ellerine anlamıyorum onlara neyse....

terminatörler yalan mıııı hahahaha yanımda natalia var pek gelemiyorumm ahanda gitti

: 52:

ahh ahh... boşver be güzelim, dediğin gibi geçmişte kaldı bunlar... eşin ne diyo peki senin şikayet edince?

açın kız açın bizde esramla gelip topiğin altını üstüne getirmezsek bak şunlara sen ufaktan yetişme kaynana bunlarr aboovv bacım yandıkkk

ayy aysunn sormaaa bunlar çok çok fenaaa...senin kaynana bunların yanında kanatsız melek kalıcak, bak gör

düşmann başınaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yukarıdaki mesajımı okuyunnn

ayy kızlarrr çok güldümm hepsi şaka Burcum yaaa olur mu hiç, doğaçlama yapıyoozzz

ben öyle şeyler yaparmıyım yaa aşkkk olsun, bak şimdiden oğlumu gelini mi düşünüp yatırım yapmaya çalışıyorumm

ay cnaımmm Allahın hikmetine bak haberin olmadan 3.5 aylık mı olmuş hayırlı olsun bebeğin ne güzelll çok sevindim cinsiyeti belli mi annesi

tabi şaka yavyumm geyik yapıoruz işte napalım

bak süprize hele :))) kısmet işte canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin. hiçç üzülme sevin, ne güzel ikinci bebiş geliyor. bizde o günleri görürüz inşallah.

yatırımı yapcan, oğlunun getirdiği gelini beğenmeyince avucunu koklatcan dimi

he valla bizden iyi kaygana olurr senden benden korkulmaz bacım bizim delimiz dışınaa uz durandan kork derler bizim burdaa : bazı gelinlere gıcık olmuyo deilimm bende bu topikte

sen bide x2 kaynanasın dimi :))) ama sen çok çekmişsin bacım yapmazsın bişi, kaynanadan çekmeyenden korkacaksın hayat gibi mesela. neymiş gerdekte yemek getirmişmiş kaynanası, nankörrrrrrrrrrrrrr

Bilmiyorum, sormuyorum...
Eşim aracı kurum değil ki onu araya koyayım...
Bir kere o çay mevzusunda düştüm o hataya (15 günlük evliydim balayından dönmüştük) bir daha asla...
Bir problemim varsa kendim hallederim, halledemiyorsam da susarım...
Evlat ne de olsa haksızsa bile annesine haksızsın diyemez...
O zaman da ben kırılırım. Gerek yok onu araya koymaya...
O kayınvalidemin hatası, bu benim büyüklüğüm olarak kalıyor bu sayede....

belkişşş bende onlar sayesinde şükrederim böyle bir kaynanatörüm oldugunaaa

hayatım biz yeni nesil olduugmuzdan teknolojı cagını biliyoruz eskiler bilgisayardan anlamıyorlada ondan basmııyorlar ama biz basarızzz

ayy bi de yalancı kadın yaaaaa... söylesene millete niye öyle diyosun diyee... terbiyesize bak. kendi yatağında ne varmış ta öyle diyomuş

bak hayat gördün mü bizimle başa çıkamazsınız oğlan anaları pardon pipiloş analarııı

biz kız anaları olarak neler yaparz aklınız dururrr

ayy hayatttt ne cadıymışsın sennnnnnn

yanii bence de

ayy bi de yalancı kadın yaaaaa... söylesene millete niye öyle diyosun diyee... terbiyesize bak. kendi yatağında ne varmış ta öyle diyomuş

ayy hayatttt ne cadıymışsın sennnnnnn

evet öyleymişimm

canım hoşgeldin...

ayy 3,5 aylıkken mi öğrendin? nasıl farketmedin öyle...
canım üzülmen için ben bir sebep göremedim... yani sonuçta korunmadınız ki oldu bu bebek... niye üzüleceksin ki?

eminmisin canımmmm benim kaynanam neler cekmiş işte sayıyorm

" A el ele gerdeğe sokmuşlar aynı evde yatmış kayınvalidesigil"
" B gelinlikle yemek pişirtmişler"
"C evlerinde ekmeğe dahi el uzatamazmış"
" D öteki gelinlerden ayırırmışş"

yukarıdakilerden hangisini acaba moonsunun kayınvalidesi yapmış olabilir

A :18: B :18: C :18: D :18: Hepsiiii :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…