valla hayatım bugün aştın kendini :)))))))
ne kaynanalık damarı varmış sende, amanınnnnnnnnnnnn
açın kız açın bizde esramla gelip topiğin altını üstüne getirmezsek bak şunlara sen ufaktan yetişme kaynana bunlarr aboovv bacım yandıkkk
hee bende girip dicem ki bu hayat daha oğluna hamileyken gelinler hakkında kötü konuşuyordu, şöyle böyle gelinler var diyordu, hep önyargılıydı zaten dicem
aminnn gülümmmkız valla sesli güldümm kıpkırmızı oldum beni çıkarıcaklar şimdi bürodann bişi de diyemiyomm
dimi amakız bizde kayınvalideler diye topik açar gelinleri çekiştiiririzzz bazı gelinler var ben duyuyom aman amann
benim ki de seviyor işteee
çok açık sözlüyümdür
yok canım ben ailemin isteği dısında evlendim (şimdiki aklım olsa yapmam) kayınvalidemlerde bunu koz olarak kullandılar sağolsunlar bize ayrı ev acıp esya yapacak destekde bulunmadılar eşimde 2-3 sene çalışıp biriktirip öyle ayrı ev tutabildik ama şimdi çok şikir eşimin işide çok iyi bende memur oldum bi düzenmiz var o günler çok sıkıntılıydı...
kız bende güldüm güldüm en kötü günümüz böyle güzel muhabbetli geçsinnnn
bir tarafları çoğalıyor ne geliyorsa basımıza zaten elalem ne derden geliyorrrbenimkide her tarafaa gelin bizim yatakta gerdek oldu diye laf yaymış bana sorduklarında ben dogrusunu söyluyorum hayır evimzde olduk diyee terbiyesizzzz
bak hayat gördün mü bizimle başa çıkamazsınızoğlan anaları pardon pipiloş analarııı
biz kız anaları olarak neler yaparz aklınız dururrr
kızlaaaaaaaaarrrrrrr geçmiş sayfalara gidemiyorum neye gülüyorsunuz nolur alıntı yapıverin bana yaaaaaaaaaaaaaaaa
terminatörler yalan mıııı hahahaha yanımda natalia var pek gelemiyorummahanda gitti
Keyfimi kaçırdılar ya yazıp yazıp siliyorum....
Her kayınvalide baştan otorite kurmak ister...
İlk bayram gittiğimizde bizi mahalleyle bayramlaşmaya göndermişti...
Ama sonraki suratımdan bir daha yapamadı...
10 saatlik yolda geldik yorgunuz gözümüzü açamıyoruz, evde misafir varmış ayıp olmasın diye oturduk, sırf hizmet ettiriyor gelinine densin diye (terasın en sonunda oturuyorum, masa terasın en başında ve etrafında iki görümcem oturuyor) gel çayı servis et demişti... O yorgunlukta ne zoruma gitmişti...
Eşime bu ne tavır böyle dediğimde eşim kızmış yorgun argın ne yaptın sen öyle diye, eline mi yapıştı öldü mü demişti...
Birgün onlardayken sabah erken kalktım yardım edeyim dedim terasa çıkıyorum, sesi geliyordu beni çekiştiriyor, hem de ağzımdan çıkmayan şeyleri ben demişim gibi yansıtıp kıza kötülüyor beni, beynimden vurulmuşa dönmüştüm...
Bizde gelin inerken kayınvalide hediye verir, hediyeyi boşver inmemi bile beklemedi, çekti gitti,ki bu bizde hakarettir, adam yerine koymamaktır...
Evimi taşırken gelmişlerdi, arabaya bindim merhaba nasılsınız dedim, vay efendim nasıl hoş geldiniz demezmişim, eşime aynen şikayet....
Eline ne geçti, değerini baştan bitirdi....
Şimdi sıkıysa bir laf desin hemen karşılığını veriyorum...
açın kız açın bizde esramla gelip topiğin altını üstüne getirmezsek bak şunlara sen ufaktan yetişme kaynana bunlarr aboovv bacım yandıkkk
: 52:
ahh ahh... boşver be güzelim, dediğin gibi geçmişte kaldı bunlar... eşin ne diyo peki senin şikayet edince?
ayy aysunn sormaaa bunlar çok çok fenaaa...senin kaynana bunların yanında kanatsız melek kalıcak, bak gör
düşmann başınaaaa amannnnnnnnnnnnnnnnnn
selam aranıza yeni katıldım,daha öncede 2010 eylül annelerindeydim.Aradan 2 yıl geçti ve 2012 kasım annesi oldugumu öğrendim.Benimki biraz süprizdi aslında.Bu ay adetim gecıkti,geçen ay 2 kere adet olmuştum.Oğlumu emzırmeyı bırakalı 1 ay oldugundan ondan kaynaklanan bir sorun yaşadığımı düşünerek adetimin gecıktıgını zannettim.Doktora gitmeye karar verdim.testler yapıldı hamıle oldugumu öğrendım.Doktor ultrasyondan bakalım dediğinde ne görelim bebeğim 3,5 aylık olmuş ama benım haberim yok.Şok gecirdim.O şoku üstümden 5 gün atamadım.Üzüleyım mı sevıneyım mı bilmiyordum.Bu arada 8 yaşında bir kızım eylülde 2 yaşına giricek bir oğlum var..
Aysun senden beklenir asıll basarsın basarsın sizz çekiştiriyonuzda kaynanalar basıyor mu
ayy kızlarrr çok güldümm hepsi şaka Burcum yaaa olur mu hiç, doğaçlama yapıyoozzz
ben öyle şeyler yaparmıyım yaa aşkkk olsun, bak şimdiden oğlumu gelini mi düşünüp yatırım yapmaya çalışıyorumm
selam aranıza yeni katıldım,daha öncede 2010 eylül annelerindeydim.Aradan 2 yıl geçti ve 2012 kasım annesi oldugumu öğrendim.Benimki biraz süprizdi aslında.Bu ay adetim gecıkti,geçen ay 2 kere adet olmuştum.Oğlumu emzırmeyı bırakalı 1 ay oldugundan ondan kaynaklanan bir sorun yaşadığımı düşünerek adetimin gecıktıgını zannettim.Doktora gitmeye karar verdim.testler yapıldı hamıle oldugumu öğrendım.Doktor ultrasyondan bakalım dediğinde ne görelim bebeğim 3,5 aylık olmuş ama benım haberim yok.Şok gecirdim.O şoku üstümden 5 gün atamadım.Üzüleyım mı sevıneyım mı bilmiyordum.Bu arada 8 yaşında bir kızım eylülde 2 yaşına giricek bir oğlum var..
Aysun senden beklenir asıll basarsın basarsın sizz çekiştiriyonuzda kaynanalar basıyor mu
ayy kızlarrr çok güldümm hepsi şaka Burcum yaaa olur mu hiç, doğaçlama yapıyoozzz
ben öyle şeyler yaparmıyım yaa aşkkk olsun, bak şimdiden oğlumu gelini mi düşünüp yatırım yapmaya çalışıyorumm
he valla bizden iyi kaygana olurr senden benden korkulmaz bacım bizim delimiz dışınaa uz durandan kork derler bizim burdaa: bazı gelinlere gıcık olmuyo deilimm bende bu topikte
ahh ahh... boşver be güzelim, dediğin gibi geçmişte kaldı bunlar... eşin ne diyo peki senin şikayet edince?
ayy aysunn sormaaa bunlar çok çok fenaaa...senin kaynana bunların yanında kanatsız melek kalıcak, bak gör
bir tarafları çoğalıyor ne geliyorsa basımıza zaten elalem ne derden geliyorrrbenimkide her tarafaa gelin bizim yatakta gerdek oldu diye laf yaymış bana sorduklarında ben dogrusunu söyluyorum hayır evimzde olduk diyee terbiyesizzzz
bak hayat gördün mü bizimle başa çıkamazsınızoğlan anaları pardon pipiloş analarııı
biz kız anaları olarak neler yaparz aklınız dururrr
bak süprize hele :))) kısmet işte canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin. hiçç üzülme sevin, ne güzel ikinci bebiş geliyor. bizde o günleri görürüz inşallah.
yatırımı yapcan, oğlunun getirdiği gelini beğenmeyince avucunu koklatcan dimi
sen bide x2 kaynanasın dimi :))) ama sen çok çekmişsin bacım yapmazsın bişi, kaynanadan çekmeyenden korkacaksınhayat gibi mesela. neymiş gerdekte yemek getirmişmiş kaynanası, nankörrrrrrrrrrrrrr
ayy bi de yalancı kadın yaaaaa... söylesene millete niye öyle diyosun diyee... terbiyesize bak. kendi yatağında ne varmış ta öyle diyomuş
ayy hayatttt ne cadıymışsın sennnnnnn
ay cnaımmm Allahın hikmetine bak haberin olmadan 3.5 aylık mı olmuş hayırlı olsun bebeğin ne güzelll çok sevindim cinsiyeti belli mi annesi
tabi şaka yavyumm geyik yapıoruz işte napalım
yanii bence de
evet öyleymişimm
bak süprize hele :))) kısmet işte canım. Allah kucağınada almayı nasip etsin. hiçç üzülme sevin, ne güzel ikinci bebiş geliyor. bizde o günleri görürüz inşallah.
yatırımı yapcan, oğlunun getirdiği gelini beğenmeyince avucunu koklatcan dimi
sen bide x2 kaynanasın dimi :))) ama sen çok çekmişsin bacım yapmazsın bişi, kaynanadan çekmeyenden korkacaksınhayat gibi mesela. neymiş gerdekte yemek getirmişmiş kaynanası, nankörrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?