2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tamam canım. benim haberim olur mutlaka :))

canım topik sorunlu. geçen bir arkadaş yazdı onunda şişiyormuş, normal canım aslında. amanınnnnn sende mi çekiyon kayınvalideden ????

Evet topikte sorun var gerçekten, tuz aldığım zaman elim ayağım burnum şişiyor ama şimdi sadece ayaklarım şiş sıcaktan oldu sanırım canım havaya baksana Allahtan işyerleri serin.

evet canım benimde ayaklarım şişiyorr...

amann üzülme hiç, sallamada sakın bişey falan diyecek olurlarsaaa

tombik oldular :) Sallamayacağım diye gidip her defasında öldürecek kıvamda çıkıyorum evden ama bakalım hamileyim diye uğraşmaz belki.

aaaaaaaaaaaaaaaa kızlar asıl söylemem gerekeni unuttum yaaa ben biz mobilyamızı beğendik henüz Babamız görmedi ama beğenceğine , beğenmese bile beni kırmayacağına eminim.Biraz daha zaman geçsin alacağız inşallah.

nette modeli varsa linki at merak ettik:)

kızlar çok saolun Allah böyle şeyler yaşatmasın inşAllah hiçbirimize benimkileride ıslah eylesinn iyiki varsınız

offf of... sana annenden başka kimse iyi bakamaz tatlım zaten... gözümün önünde olun da ne demek? çocuk muyuz biz anne, nereye gitmek istersek oraya gideriz desene...
sana yardım etmek isteyen adam düşük tehliken varken gelir bakar, senin ki tam tersi... uffff çok zor işiniz yaa...

aaa nette resmi var mı canım?

az bi konu değişikliği yapıyorummm

kardeşimin nişanı 29 ekim de, benim doğum 5 kasım görünüyor napıcam ben
hmm aksılık olmus muhtemelen sneın kız 5 kasından önce gelır ama tarıhte degısıklık yapamıyorlarsa yapcak bısey yok Allah kerim canım
benımde tahmını 30 ekım ama benımkıd eonce gelırse 29 ekım veya kurban bayramına gelme olasılıgı yuksek o zamanda doktorum sehır dısında olursa gelemıycek bende onu düşünüyorum ama hayırlısı saglıkla doguralımda gerisi hallolur
arcak o zaman bende yaptırmasam olurmu birincide yaptırmıştımm

canım ben 5 dozluk olandan yaptırdım 1 dozum kaldı onuda dogumdan sorna yaptırcam 1 kereyle 5 yıl korumuyo yani

ahh canım fatoşum..allah yardımcın olsun canım...anne gibisi varmı bebeğimm inşallahh en çok annende kalırsınızz

evet eylülde karnımız burnumuda olur ama napalım...dur bakalımm sizinkindede rabbim yardım edecektir sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…