ya benımde arkadaşımın cok acımış ben kızımda vurdurmadım dr evde doğuurmucaksan boşver yakma canını dedı ama s.o dakılar cok hassamış
tamam canım. benim haberim olur mutlaka :))
canım topik sorunlu. geçen bir arkadaş yazdı onunda şişiyormuş, normal canım aslında. amanınnnnn sende mi çekiyon kayınvalideden ????
evet canım benimde ayaklarım şişiyorr...
amann üzülme hiç, sallamada sakın bişey falan diyecek olurlarsaaa
ne kadar olumlu bir tespitsağol canım iyi geldi
aa hiç vurdurmadın mııı
aaaaaaaaaaaaaaaa kızlar asıl söylemem gerekeni unuttum yaaa ben biz mobilyamızı beğendik henüz Babamız görmedi ama beğenceğine , beğenmese bile beni kırmayacağına eminim.Biraz daha zaman geçsin alacağız inşallah.
nette modeli varsa linki at merak ettik:)
cıx vurdurmadsım canım r um öle dedı ama şimdi sağlık ocağından 5 aylık olunca gel dedıler
ne yapacağım bilmem dr um kızımda öle demıştı şimdide öle der ama bunlardan kurtarabılcazmı pazcayı bılmme
şimdddiiiii az da ben anlatayım hafta sonu kaynanatörle eltimler bize geldi 3 gün kaldılar sadece yediğimiz yemeğin bulaşığını makineye yerleştirirken yarddım ettiler ben hani sıkıntılı bir süreç geçirdimya düşük tehdidi yaşadım bana sürekli geliyim bende yardım edeyim dedi durdu benim saf kocişimde annem gelsin annem gelsin ben onun yanında yatamam dedim dinletemedim sonra aman gelsin yapsın işimi baksın oğluşunada dedim nerdeeeeeeeee gezmeye gelince akıllarına düştüğü anda zıplayıp gelen anası babaası hep işleri çıktı tabi peşlerinde koşturamıycamı biliyorlardı ben ne zamaan iyiyim dedim artık a aaaaa o da ne o hafta sonu işleri çıkmadı geliler ben yine salak ben koştum götlerini toplamak için parçaalaım yine kendimi hakkını yemiyim şimdi k.pederim birtek kızım sen ayaktayken içim el vermiyor burada oturmayı gel lütfen dedi durdu ama napıyım bende otursam otur otur yemek saati gelince bana bakıp karınları doymıycakya kalktım yaptım hep eltimde kaynanatörde içerde oturuyor ben mutfaktayım (bunlar bana yardıma geldi haaaa yanlış anlamayın) eşimi çağırıyorum yardıma oda bağırdı birden 2 kadın var içerede ben hizmet ediyorum diyeeee haadi tuz kabına tuz doldurmasını istemiştim kocişten sen pat hepsini yere dök bahaneyle annem kalktı süpürgeyi açıyor bende biraz kızgın hayır dedim istemiyorum ben yaapaarım ayy bide baktım eltim arkadaan göz kırpıyyor bıraak yapsın diyeee oa doluymuş bu konuda gerçi hiç kimseyle böyle asla konuşmam oyüzden buraadaa rahaat rahat ağzıma geleni yazıyorum eltiye falaan güven olmaz maazallah kaçaar önümden ben kötü olurum siz en iyi dostsunuz neyse bende sesimi çıkarmadım sen sadece tuz dökülen yeri alı kapadı süpürgeyi çoktaa lazımdı iişiniz dedim içimden neyse gittiler ertesi gün arıyor nasılsın fatma iyiyim dedim oturuyom demedim ütü yaapıyoorum dedim kendini yorm ayaat dinlen diyor sen bana auzaktayken kıçını ayır desen ne faydaa buraadayken deseydinya azıcık bende tadını çıkaramaadım gebeliğin yaaa aaaamaaaaaa uyuyan ev uyanıyor yaavaş yavaş al işte inş. gidicez yakın zamaandaa yıllık izne çıkıyoruz ozaamn görücem ben nasıl misafir olunuyormuş (yapamam gerçie baaşta bizimki anneme yrım et der) neyse işte bişey daha bitmez bene laf ama kısa kesiyim bu sürekli bizim izne çıkmaa meselemiz konuşulunca aüşünceli kaaynaanatör oluyor hemen onlar bize 2 saaatlik uzaklıktaa ama benim ailem 10 saat amaan yavrum gitmeyin orayaa onlar gelsin bişey oluverir diyor maksaat iznin hepsini onun yanın geçirmemiz okaaar aabartıyorki 5 oğlu var onlar için eliriyor bu kaar sıkcaktıysan çıkarmasayın iyorum bazen töbe töbeeeee günaahaa sokuyor beni halbuki 10 saat yol çeker ve biahaa hiç bişeye elimi sürmem ttail boyu anneme giersek aama kaaynaanaatöre git 2 saatlik yol sonraası hergün 24 saat mesai neyse bize sürekli sakın gitmeyin diyordu dün tam kendi annemle konuşuyorduk telefona hiç onlaara yaaanlaarına gieceğimizen bahsetmemiştim dün söyledim bir sevindi yazık taam benimki yanımageldi oturdu dolayısıyla duyuyor konuşulaanı annemde yaavrum orada çok durmayın da maadem burayaa gelin gözümün önünde ol ben baakaarım sanaa dedi kaaynaanaamlaarla sürekli görüşüyoruzya benimki hemen yüzüme baaktı teli kaapatınc aannem burda daaha çokmu durun diyor dedi ama imaalı imaalı bakıyor evet dedim benimki en azındaan orayaa gitmeyin demiyor seninki gibi dedim gülüyor ne ddesin aaslında benden iyi tanıyor aannesini offfff offffffffffff yoruludm ayyyyyyy
aaaaaaaaaaaaaaaa kızlar asıl söylemem gerekeni unuttum yaaa ben biz mobilyamızı beğendik henüz Babamız görmedi ama beğenceğine , beğenmese bile beni kırmayacağına eminim.Biraz daha zaman geçsin alacağız inşallah.
banada geç kalmamı gerekiyor dedi ler aşının
kızlar çok saolun Allah böyle şeyler yaşatmasın inşAllah hiçbirimize benimkileride ıslah eylesinniyiki varsınız
ettik deme bari ettim deeeşaka bir yanaaa evet yaaa at da görelim gerçi biz ev almadan ona mobilya alamıcaz ama olsun fikir edineyimm
aminnn... Rabbim çocuklarımızı kötü insanlarla karşılaştırmasın.
forumumuzun meraklı melahatı olan moonsunımın adına da sorayım dedim :)
bak bende merak ettım şimdi zaten ilgi alanımız
forumumuzun meraklı melahatı olan moonsunımın adına da sorayım dedim :)
kanka haha bak buldum seni...konu neydiii
hmm aksılık olmus muhtemelen sneın kız 5 kasından önce gelır ama tarıhte degısıklık yapamıyorlarsa yapcak bısey yok Allah kerim canımaz bi konu değişikliği yapıyorummm
kardeşimin nişanı 29 ekim de, benim doğum 5 kasım görünüyor napıcam ben
arcak o zaman bende yaptırmasam olurmu birincide yaptırmıştımm
ahh canım fatoşum..allah yardımcın olsun canım...anne gibisi varmı bebeğimmşimdddiiiii az da ben anlatayım hafta sonu kaynanatörle eltimler bize geldi 3 gün kaldılar sadece yediğimiz yemeğin bulaşığını makineye yerleştirirken yarddım ettiler ben hani sıkıntılı bir süreç geçirdimya düşük tehdidi yaşadım bana sürekli geliyim bende yardım edeyim dedi durdu benim saf kocişimde annem gelsin annem gelsin ben onun yanında yatamam dedim dinletemedim sonra aman gelsin yapsın işimi baksın oğluşunada dedim nerdeeeeeeeee gezmeye gelince akıllarına düştüğü anda zıplayıp gelen anası babaası hep işleri çıktı tabi peşlerinde koşturamıycamı biliyorlardı ben ne zamaan iyiyim dedim artık a aaaaa o da ne o hafta sonu işleri çıkmadı geliler ben yine salak ben koştum götlerini toplamak için parçaalaım yine kendimi hakkını yemiyim şimdi k.pederim birtek kızım sen ayaktayken içim el vermiyor burada oturmayı gel lütfen dedi durdu ama napıyım bende otursam otur otur yemek saati gelince bana bakıp karınları doymıycakya kalktım yaptım hep eltimde kaynanatörde içerde oturuyor ben mutfaktayım (bunlar bana yardıma geldi haaaa yanlış anlamayın) eşimi çağırıyorum yardıma oda bağırdı birden 2 kadın var içerede ben hizmet ediyorum diyeeee haadi tuz kabına tuz doldurmasını istemiştim kocişten sen pat hepsini yere dök bahaneyle annem kalktı süpürgeyi açıyor bende biraz kızgın hayır dedim istemiyorum ben yaapaarım ayy bide baktım eltim arkadaan göz kırpıyyor bıraak yapsın diyeee oa doluymuş bu konuda gerçi hiç kimseyle böyle asla konuşmam oyüzden buraadaa rahaat rahat ağzıma geleni yazıyorum eltiye falaan güven olmaz maazallah kaçaar önümden ben kötü olurum siz en iyi dostsunuz neyse bende sesimi çıkarmadım sen sadece tuz dökülen yeri alı kapadı süpürgeyi çoktaa lazımdı iişiniz dedim içimden neyse gittiler ertesi gün arıyor nasılsın fatma iyiyim dedim oturuyom demedim ütü yaapıyoorum dedim kendini yorm ayaat dinlen diyor sen bana auzaktayken kıçını ayır desen ne faydaa buraadayken deseydinya azıcık bende tadını çıkaramaadım gebeliğin yaaa aaaamaaaaaa uyuyan ev uyanıyor yaavaş yavaş al işte inş. gidicez yakın zamaandaa yıllık izne çıkıyoruz ozaamn görücem ben nasıl misafir olunuyormuş (yapamam gerçie baaşta bizimki anneme yrım et der) neyse işte bişey daha bitmez bene laf ama kısa kesiyim bu sürekli bizim izne çıkmaa meselemiz konuşulunca aüşünceli kaaynaanatör oluyor hemen onlar bize 2 saaatlik uzaklıktaa ama benim ailem 10 saat amaan yavrum gitmeyin orayaa onlar gelsin bişey oluverir diyor maksaat iznin hepsini onun yanın geçirmemiz okaaar aabartıyorki 5 oğlu var onlar için eliriyor bu kaar sıkcaktıysan çıkarmasayın iyorum bazen töbe töbeeeee günaahaa sokuyor beni halbuki 10 saat yol çeker ve biahaa hiç bişeye elimi sürmem ttail boyu anneme giersek aama kaaynaanaatöre git 2 saatlik yol sonraası hergün 24 saat mesai neyse bize sürekli sakın gitmeyin diyordu dün tam kendi annemle konuşuyorduk telefona hiç onlaara yaaanlaarına gieceğimizen bahsetmemiştim dün söyledim bir sevindi yazık taam benimki yanımageldi oturdu dolayısıyla duyuyor konuşulaanı annemde yaavrum orada çok durmayın da maadem burayaa gelin gözümün önünde ol ben baakaarım sanaa dedi kaaynaanaamlaarla sürekli görüşüyoruzya benimki hemen yüzüme baaktı teli kaapatınc aannem burda daaha çokmu durun diyor dedi ama imaalı imaalı bakıyor evet dedim benimki en azındaan orayaa gitmeyin demiyor seninki gibi dedim gülüyor ne ddesin aaslında benden iyi tanıyor aannesini offfff offffffffffff yoruludm ayyyyyyy
ayy ciddi misin? biz karışamıyoruz canım yaaa... kardeşim de sözlüsü de kendilerine göre ayarlıyorlar herşeyi.. babam da diyo bırakın istedikleri gibi yapsınlar diye.. diyemiyorum ki torun geliyo diye
eylül yine iyimiş canım... benim dayımında eylül gibi düğünü var takmıyorum onu ama bakalım işte napcaz
ne kadar olumlu bir tespitsağol canım iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?