melahat moonsun MM çok uyumlu kızzz sor tabi sen ben mi var aramızdaaa
kanka haha bak buldum seni...konu neydiii
bir kez dedim de neymişte misafirlerde sadece makina kullanıyormuşdaa gerek yokmuşş da vs vs eşim öfke kontrolü yok öyle sinirleniyor kii bağırıyor üzeirne yürüyor oda anne sonucta keşke iyi davransa böyle tatsızlıklar hiç yasanmasa
bak ne anlatıcam yaram deşildi yine
ben buzdolabı süslerine bayılırım annanemde saolsun bana baya almış göndermş eşimde merakımı biliyor dediki annemde çok aşkım ordan aşırırz dedi bende almam dedim saçmalama dedi neyse kahvaltı ettik ben masadan kalktım
eşim " moonsun bak buzdolabi süslerine al dedi"
ben almadım wallahi sadece elimle yerlerini değiştirdim
kayımvalidem" bas bas bagırıyoorrr kurt kuzunun maskarası olurmus sen ne yaptıgını sanıyorsun diyee bagırdı bagırdı"
eşim " anne onun kötü niyeti yok dedi" ama nafile
ben gittim salona ağladım bayaa eşimde sakin ol bosver cahil filan dedi neyse dedim aradan 1 saat geçti kayınvalidem mutfaktan cıkmadı bende gittim salaklık bende Allah için moonsun dedim " anne yardım edeyim mi "
kvalidem" yok kızım tüm iş bittii ondan sonra mı soruyorsun gösteriş mi yapıyorsun demesin mi "
ben " sen bana neler söyledin Allah için unuttum geldim daha laf söyluyorsun " dedim
eşim sesimize bir girdi annesininin üzerine yürüdü nasıl kızdııı " ne yaptıgını sanıyorsun sen kız naptı sana azcık buyuk ol efendi ol dıye"
kayınvalidem" 30 yıl koynmda besledimde beni bir el kızına değişti diye " ağladı ağldı eşimde beni aldı gidicez dedi
içerde kayınbaba kayınvalide görumcem nasıl sinirle bana bakıyorlar resmen evden kovdular beni eşimde cıkıyoruz dedi
çarsıya gittik ağladım baya şimdi beni anladın mı dedim sen haklısın dedi
Evet topikte sorun var gerçekten, tuz aldığım zaman elim ayağım burnum şişiyor ama şimdi sadece ayaklarım şiş sıcaktan oldu sanırım canım havaya baksana Allahtan işyerleri serin.
tombik oldular :) Sallamayacağım diye gidip her defasında öldürecek kıvamda çıkıyorum evden ama bakalım hamileyim diye uğraşmaz belki.
ayy ciddi misin? biz karışamıyoruz canım yaaa... kardeşim de sözlüsü de kendilerine göre ayarlıyorlar herşeyi.. babam da diyo bırakın istedikleri gibi yapsınlar diye.. diyemiyorum ki torun geliyo diye
ne kadar olumlu bir tespitsağol canım iyi geldi
aaaaaaaaaaaaaaaa kızlar asıl söylemem gerekeni unuttum yaaa ben biz mobilyamızı beğendik henüz Babamız görmedi ama beğenceğine , beğenmese bile beni kırmayacağına eminim.Biraz daha zaman geçsin alacağız inşallah.
kanka haha bak buldum seni...konu neydiii
vurdurcan dımı tatlım sen
aminnn... Rabbim çocuklarımızı kötü insanlarla karşılaştırmasın.
nette modeli varsa linki at merak ettik:)
offf of... sana annenden başka kimse iyi bakamaz tatlım zaten... gözümün önünde olun da ne demek? çocuk muyuz biz anne, nereye gitmek istersek oraya gideriz desene...
sana yardım etmek isteyen adam düşük tehliken varken gelir bakar, senin ki tam tersi... uffff çok zor işiniz yaa...
aaa nette resmi var mı canım?
her talden kuzum kv mobılya bide aşı hangını secersın
evet canım yaptırıcam yarın
ami,nnnnnn
hepsi olur kanka aşı dan başlayım mı??kv ye bi girersem susmam bakben biliyosun tetanoz aşısı oldum işte uyutmadı beni gece ağrıda o gün canına yandığımın aşısı???
(( canım ya, seninki harbi çok fenaymış, bu çağda bu zihniyet. ama çok salakça kendi yerini kaybediyor. bu dünyanın öbür tarafıda var canım.
çok fena bastırdı canım ya. bahçeye çıkamıyorum, üretimde sıcak. adım attığım anda içeri kovalıyorlar, bişi olacak diye. işte yapamıyorum
şekerim madem işlerine karışamıyorsunuz, Allahın işine hiç karışılmaz. müsait olmazsan, doğum yaparsan yada başka bir sebepten gidemezsin napalım. insan bu tarz tarihleri belirlerken herşeyi düşünmeli. kardeşim üniversite sınavına girecek diye, benden ayrılacak psikoloji bozulur, çalışamaz diye ben düğünümü tam 1 sene erteledim.
foto isteriz. foto isteriz.
kaynanaları çekiştirmişinizz kızlarrr aaa ne ayıppyardımları laftadır canikom 5 gün kaldı yemek yapabiliyodumm o zamanlar oturdu yemek bekledi napcan bakarsa anan bakıyo iştee biz başka memlekette oturuyoruz annem yemekler yapıp gönderdi aç kalmayın yiyin diyeee hemide kaynanamın yanında yaptı ama kaynanam beni bırak oğlunu bile düşünmedii ne yapıcann
AY HADI YA GECMEDIMI HALA sen kaç haftalıkken vuruldun kuzum lavınya yarın vurdurcakmış 19.hafta içinde bana 5 aylıkken gel dedı
AY HADI YA GECMEDIMI HALA sen kaç haftalıkken vuruldun kuzum lavınya yarın vurdurcakmış 19.hafta içinde bana 5 aylıkken gel dedı
P000310 Karizma Bebek Karyolası Ve Kapağı | Tepe Home
Bu beşik yalnız çekmeceleri püskürtme beyazlık var ve yan tarafında bir dolap daha var
5301414 Porto İki Kapaklı Gardrop | Tepe Home
Bu dolabının içi :)
dolabın kapaklarıda aynı şekilde püskürtme beyaz kulpları hayvan desenli ama onları değiştireceğiz çiçek olacak :)
Birde şifonyeri var ama ben onu almayı düşünmüyorum oda çok kalabalık olacak çünkü bir koltukta konacak.
hmm aksılık olmus muhtemelen sneın kız 5 kasından önce gelır ama tarıhte degısıklık yapamıyorlarsa yapcak bısey yok Allah kerim canım
benımde tahmını 30 ekım ama benımkıd eonce gelırse 29 ekım veya kurban bayramına gelme olasılıgı yuksek o zamanda doktorum sehır dısında olursa gelemıycek bende onu düşünüyorum ama hayırlısı saglıkla doguralımda gerisi hallolur
canım ben 5 dozluk olandan yaptırdım 1 dozum kaldı onuda dogumdan sorna yaptırcam 1 kereyle 5 yıl korumuyo yani
şekerim madem işlerine karışamıyorsunuz, Allahın işine hiç karışılmaz. müsait olmazsan, doğum yaparsan yada başka bir sebepten gidemezsin napalım. insan bu tarz tarihleri belirlerken herşeyi düşünmeli. kardeşim üniversite sınavına girecek diye, benden ayrılacak psikoloji bozulur, çalışamaz diye ben düğünümü tam 1 sene erteledim..
Bu beşik yalnız çekmeceleri püskürtme beyazlık var ve yan tarafında bir dolap daha var
dolabın kapaklarıda aynı şekilde püskürtme beyaz kulpları hayvan desenli ama onları değiştireceğiz çiçek olacak :)
Birde şifonyeri var ama ben onu almayı düşünmüyorum oda çok kalabalık olacak çünkü bir koltukta konacak.
yok anacım bunlar bide abdestli namazlılar hiç alakası yokmuş merhametin vicdanın bunlarla ilgisi namazın özune varaamamışlar yazık ben eşimede derim Allaha havalet ettim diye Allah buyuk... Şimdi 3 hafta sonraya gelirler eşime dedim bu kez sabretmem gelsin konusmadan otursun gitsin diye bakalım ne maceraalar bni ve kzıımı bekliyorrr
ah kzılar bende de tam tersi kaynanam yapar gönderir sarma sarar börek yapar dogumumda fılan da o vardı yanımda ama gel görki annenın yerını tutmuyo bende hep annem olsun ısterım ama annem ya bı bahane bulur yada umursamaz ona da pek bsıey dıyemıyorums aglıgı cok yerınde deıl ama esım ekarsı mahcup oluyorum ben de hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?