2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

(( canım ya, seninki harbi çok fenaymış, bu çağda bu zihniyet. ama çok salakça kendi yerini kaybediyor. bu dünyanın öbür tarafıda var canım.

çok fena bastırdı canım ya. bahçeye çıkamıyorum, üretimde sıcak. adım attığım anda içeri kovalıyorlar, bişi olacak diye. işte yapamıyorum

şekerim madem işlerine karışamıyorsunuz, Allahın işine hiç karışılmaz. müsait olmazsan, doğum yaparsan yada başka bir sebepten gidemezsin napalım. insan bu tarz tarihleri belirlerken herşeyi düşünmeli. kardeşim üniversite sınavına girecek diye, benden ayrılacak psikoloji bozulur, çalışamaz diye ben düğünümü tam 1 sene erteledim.

foto isteriz. foto isteriz.

nette modeli varsa linki at merak ettik:)

Bakıyorum kızlar ama bire bir aynısı yok birde gerçekten nete görülenle yerindekinin arasında dağlar kadar fark var..

kaynanaları çekiştirmişinizz kızlarrr aaa ne ayıpp yardımları laftadır canikom 5 gün kaldı yemek yapabiliyodumm o zamanlar oturdu yemek bekledi napcan bakarsa anan bakıyo iştee biz başka memlekette oturuyoruz annem yemekler yapıp gönderdi aç kalmayın yiyin diyeee hemide kaynanamın yanında yaptı ama kaynanam beni bırak oğlunu bile düşünmedii ne yapıcann

hepsi olur kanka aşı dan başlayım mı??kv ye bi girersem susmam bakben biliyosun tetanoz aşısı oldum işte uyutmadı beni gece ağrıda o gün canına yandığımın aşısı???

AY HADI YA GECMEDIMI HALA sen kaç haftalıkken vuruldun kuzum lavınya yarın vurdurcakmış 19.hafta içinde bana 5 aylıkken gel dedı

yok anacım bunlar bide abdestli namazlılar hiç alakası yokmuş merhametin vicdanın bunlarla ilgisi namazın özune varaamamışlar yazık ben eşimede derim Allaha havalet ettim diye Allah buyuk... Şimdi 3 hafta sonraya gelirler eşime dedim bu kez sabretmem gelsin konusmadan otursun gitsin diye bakalım ne maceraalar bni ve kzıımı bekliyorrr

ah kzılar bende de tam tersi kaynanam yapar gönderir sarma sarar börek yapar dogumumda fılan da o vardı yanımda ama gel görki annenın yerını tutmuyo bende hep annem olsun ısterım ama annem ya bı bahane bulur yada umursamaz ona da pek bsıey dıyemıyorums aglıgı cok yerınde deıl ama esım ekarsı mahcup oluyorum ben de hep

AY HADI YA GECMEDIMI HALA sen kaç haftalıkken vuruldun kuzum lavınya yarın vurdurcakmış 19.hafta içinde bana 5 aylıkken gel dedı

yok canım ben 6. ayda vurdurcam hayatbanagüzeldi vurduracak olan...

kuzum güzel renksiz olacak sanırım bunun gibi.. sen de ben gibi doğal gidenlerdensin bu arada şifoner al bebeğin avuç kadar kıyafetlerini o toplayacak gardropta nereye koyacan o zıbınları çıtçıtlıları:)

bak bi de o durum olcak bide... düşünsene bayram tatilinde doğurduğunu... çoğumuzun doktorları olmaz belki de...

aay ciddi misin... benim kardeşimin de sözü eşimin sınavlarından dolayı 2 ay ertelenmişti... çok gerildik o süreçte... bu sefer enişte tarafı da sürekli erteledi kuzeninin sınavı vs.. gibi nedenlerle... şimdi bi ertelense, herkes bişey bulcak biraz daha erteleyin ben olmuyorum, yoğunum falan diye... erteleyeceklerini sanmıyorum... bi de ekimin sonu zaten... kış olucak ertelerlerse... belki bir ay falan öne alırlar gerçi... hmm bunu bi konuşayım.

canım bi ton açık tonu daha hoş olmaz mı? bana biraz koyu gibi geldi.. bi de odanın güneş alması da çok önemli.. şifonyer de bence al.. ıvır zıvırı bezleri,çamaşırları doldurursun içine...

evet ya, neler olacak kimbilir. ama inşallah herşey gönlünce olur, Allah ayağını elini dolaştırsın bir kötülük düşünüyorsa.

aha bende senle aynı durumdayım. resmen içimi döktün. hamile kaldığımdan beri annem yanlışlıkla bile sormadı, canın bişi çekiyor mu? yapayım mı? diye

canım güle güle kullan. karyola için iyi düşündün mü? ben park yatak alıcam bide bir dolap düşünüyorum. belki şifonyerde alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…