evet ya, neler olacak kimbilir. ama inşallah herşey gönlünce olur, Allah ayağını elini dolaştırsın bir kötülük düşünüyorsa.
aha bende senle aynı durumdayım. resmen içimi döktün. hamile kaldığımdan beri annem yanlışlıkla bile sormadı, canın bişi çekiyor mu? yapayım mı? diye
canım güle güle kullan. karyola için iyi düşündün mü? ben park yatak alıcam bide bir dolap düşünüyorum. belki şifonyerde alırım.
hepsi olur kanka aşı dan başlayım mı??kv ye bi girersem susmam bakben biliyosun tetanoz aşısı oldum işte uyutmadı beni gece ağrıda o gün canına yandığımın aşısı???
P000310 Karizma Bebek Karyolası Ve Kapağı | Tepe Home
Bu beşik yalnız çekmeceleri püskürtme beyazlık var ve yan tarafında bir dolap daha var
5301414 Porto İki Kapaklı Gardrop | Tepe Home
Bu dolabının içi :)
dolabın kapaklarıda aynı şekilde püskürtme beyaz kulpları hayvan desenli ama onları değiştireceğiz çiçek olacak :)
Birde şifonyeri var ama ben onu almayı düşünmüyorum oda çok kalabalık olacak çünkü bir koltukta konacak.
bak bi de o durum olcak bide... düşünsene bayram tatilinde doğurduğunu... çoğumuzun doktorları olmaz belki de...
aay ciddi misin... benim kardeşimin de sözü eşimin sınavlarından dolayı 2 ay ertelenmişti... çok gerildik o süreçte... bu sefer enişte tarafı da sürekli erteledi kuzeninin sınavı vs.. gibi nedenlerle... şimdi bi ertelense, herkes bişey bulcak biraz daha erteleyin ben olmuyorum, yoğunum falan diye... erteleyeceklerini sanmıyorum... bi de ekimin sonu zaten... kış olucak ertelerlerse... belki bir ay falan öne alırlar gerçi... hmm bunu bi konuşayım.
yok canım ben 6. ayda vurdurcam hayatbanagüzeldi vurduracak olan...
kuzum güzel renksiz olacak sanırım bunun gibi.. sen de ben gibi doğal gidenlerdensin bu arada şifoner al bebeğin avuç kadar kıyafetlerini o toplayacak gardropta nereye koyacan o zıbınları çıtçıtlıları:)
aaa çok mu acıdı yahuu grip aşısı vuruluyordu öyle değil mi diyorsun
güle güle kullan cnım
aaa çok mu acıdı yahuu grip aşısı vuruluyordu öyle değil mi diyorsun
canım güle güle kullan. karyola için iyi düşündün mü? ben park yatak alıcam bide bir dolap düşünüyorum. belki şifonyerde alırım.
canım bi ton açık tonu daha hoş olmaz mı? bana biraz koyu gibi geldi.. bi de odanın güneş alması da çok önemli.. şifonyer de bence al.. ıvır zıvırı bezleri,çamaşırları doldurursun içine...
ben işteki tehlikeli durumlar yüzünden iki kere tetenoz aşısı oldum, biraz yanma yaptı geçti. çok acımadı yahuu. geçende eşim oldu. onunda biraz acımış geçmiş.
hassas bir insanım ama etkilenmedim çok fazla acısından. biraz kolun ağrıyor.
ne olursa olsun olacaksınız nasılsa. ürkütmeyin kendinizi
bugün pazara markete gidicem ablamla babamlakocişim eve gidecekmiş doğrudan keyfi bilir kızdım
evet canım, ne eşim ne ailesi kimse birşey demedi, saygı duydular. Allah razı olsun hepsinden.
gelde sevme bu kaynanayı, özledim valla
hem keyfi bilir diyo hem de kızıyo aaaaa
Evet ben renksiz seviyorum odayı renklendiririm halısı perdesi, beşiğin yanında 3 tane çekmece var ya yetmez mi diyorsun canım
aha bende senle aynı durumdayım. resmen içimi döktün. hamile kaldığımdan beri annem yanlışlıkla bile sormadı, canın bişi çekiyor mu? yapayım mı? diye
Canım açık zaten, bunun gibi değil modelini gönderdim sadece benim baktım açık.Hoş odasıda güneş alıyor zaten de.Lavinyada aynısını dedi ama oda çok kalabalık olacak bu sefer.
şımarık şirine seniiiii
ayy ben de bugün biletlerimi aldımmmm... bebişle haftaya çarşamba akşam 7 uçağıyla babişe gidiyorussss.... pazartesi sabah 6da da dönüyorussss uzun kaldığımda dönüşü de seviyorum ben, ailemi özlüyorum
öyle işte hem keyfi bilir hemde kızarım benntembellik yapıyor babamın merhametli verici oldugunu biliyor rahatlıyor beyefendiii
senin de bu ilginç... annem az önce faceden soruyor ne yemek yapıyım sana diye... en olmayacak şeyi söylesem bile bulur getirir bana...
canım bişey çeker, söylemem anneme... ama akşama illa o istediğim şey olur... diyorum nasıl bir kalbin var senin diye..
.
kızlar ben kaçıyorum işten çıkıyorum çalışmaktan başım ağrıdı..bugün çok çalışstım çookk sizleri öpüyorum yarına kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ..
canım hemşire bu aşı ağrı yapacak demişti ama ben bu kadarını tahmin etmezdim vurulurken hiç acımıyo ama o gece nerdeyse hiç uyutmadı bikere üstüne yatamıyosun zaten ama nereye koysan olmuyo kolunu ay bu bide ilk taksiti biliyomusun ikinciyide temmuzda olacam ben....
ben işteki tehlikeli durumlar yüzünden iki kere tetenoz aşısı oldum, biraz yanma yaptı geçti. çok acımadı yahuu. geçende eşim oldu. onunda biraz acımış geçmiş.
hassas bir insanım ama etkilenmedim çok fazla acısından. biraz kolun ağrıyor.
ne olursa olsun olacaksınız nasılsa. ürkütmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?