2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aminnn canımmmmm herkes kalbine göre versin Allah

hepsi olur kanka aşı dan başlayım mı??kv ye bi girersem susmam bakben biliyosun tetanoz aşısı oldum işte uyutmadı beni gece ağrıda o gün canına yandığımın aşısı???

aaa çok mu acıdı yahuu grip aşısı vuruluyordu öyle değil mi diyorsun

güle güle kullan cnım

evet canım, ne eşim ne ailesi kimse birşey demedi, saygı duydular. Allah razı olsun hepsinden.

gelde sevme bu kaynanayı, özledim valla

Evet ben renksiz seviyorum odayı renklendiririm halısı perdesi, beşiğin yanında 3 tane çekmece var ya yetmez mi diyorsun canım

güle güle kullan cnım

canım hemşire bu aşı ağrı yapacak demişti ama ben bu kadarını tahmin etmezdim vurulurken hiç acımıyo ama o gece nerdeyse hiç uyutmadı bikere üstüne yatamıyosun zaten ama nereye koysan olmuyo kolunu ay bu bide ilk taksiti biliyomusun ikinciyide temmuzda olacam ben....

ben işteki tehlikeli durumlar yüzünden iki kere tetenoz aşısı oldum, biraz yanma yaptı geçti. çok acımadı yahuu. geçende eşim oldu. onunda biraz acımış geçmiş.

hassas bir insanım ama etkilenmedim çok fazla acısından. biraz kolun ağrıyor.

ne olursa olsun olacaksınız nasılsa. ürkütmeyin kendinizi

canım güle güle kullan. karyola için iyi düşündün mü? ben park yatak alıcam bide bir dolap düşünüyorum. belki şifonyerde alırım.

Canım düşündüm park yatağı görümcem getirecek, oda anneme gidecek, bu yatak odasına konmaycak benim bir manevi ablam var oda sallanan aynı renkte tahta beşik getirecek bende odasına bunu alayım dedim büyüyor ya bide ilerde de rahat ederim.

Canım açık zaten, bunun gibi değil modelini gönderdim sadece benim baktım açık.Hoş odasıda güneş alıyor zaten de.Lavinyada aynısını dedi ama oda çok kalabalık olacak bu sefer.

doğru söylüyosun belkide kişiden kişiye değişiyodur.benimki bayağı ağrıdı...

bugün pazara markete gidicem ablamla babamla kocişim eve gidecekmiş doğrudan keyfi bilir kızdım

hem keyfi bilir diyo hem de kızıyo aaaaa

evet canım, ne eşim ne ailesi kimse birşey demedi, saygı duydular. Allah razı olsun hepsinden.

gelde sevme bu kaynanayı, özledim valla

ne güzel... canım okuyun bol bol kendinizi... göze gelmeyin... benim kayınvalidem de iyidir, temiz kalplidir ama cahildir işte... ben çok temkinli yaklaştım ona herzaman. onunda nedeni annem aslında... annem kayınvalidesinden çok çekmiş, hep susmuş, hep içine atmış zamanında... onu gördükçe tüm kayınvalidelerden nefret ediyorum. benimki gerçekten iyi ama ısınamıyorum işte...

Evet ben renksiz seviyorum odayı renklendiririm halısı perdesi, beşiğin yanında 3 tane çekmece var ya yetmez mi diyorsun canım

bence yetmez kuzum zıbın, çıtçıtlı, pijaması, çorabı, tulumu, alt üst, takımları, yelek, hırka, şapka, eldiven, vs vs derken en çok çekmeceye ihtiyaç olur

Aynı anası aynııı anasının kızııııı çok tatlıııııı

Eklentiler

• $images.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 27
aha bende senle aynı durumdayım. resmen içimi döktün. hamile kaldığımdan beri annem yanlışlıkla bile sormadı, canın bişi çekiyor mu? yapayım mı? diye

senin de bu ilginç... annem az önce faceden soruyor ne yemek yapıyım sana diye... en olmayacak şeyi söylesem bile bulur getirir bana...
canım bişey çeker, söylemem anneme... ama akşama illa o istediğim şey olur... diyorum nasıl bir kalbin var senin diye..

Canım açık zaten, bunun gibi değil modelini gönderdim sadece benim baktım açık.Hoş odasıda güneş alıyor zaten de.Lavinyada aynısını dedi ama oda çok kalabalık olacak bu sefer.

heee o zaman okey.. koyu renkte benim ruhum sıkılıyor... Allah nasip ederse beyaz ya da kemik yapıcam bebeğin odasını ben de...

yavrum senin işinde zor konyaya taamamen geçtiğinde napıcaksın

öyle işte hem keyfi bilir hemde kızarım benn tembellik yapıyor babamın merhametli verici oldugunu biliyor rahatlıyor beyefendiii

şımarık şirine seniiiii

ayy ben de bugün biletlerimi aldımmmm... bebişle haftaya çarşamba akşam 7 uçağıyla babişe gidiyorussss .... pazartesi sabah 6da da dönüyorussss uzun kaldığımda dönüşü de seviyorum ben, ailemi özlüyorum

kızlar ben kaçıyorum işten çıkıyorum çalışmaktan başım ağrıdı..bugün çok çalışstım çookk sizleri öpüyorum yarına kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ..

ana yüreği böyle bişi işte. bende kardeşimi büyüttüm. şimdi kazık kadar. bazen sadece gözlerine bakıp şunu yapmak istiyorsun değil mi diyorum, aaaaa nasıl anladın ya diyor :))) bence bu çok sevmekle ilgili bir durum. inşallah bizde çocuklarımızla aynı iletişimi kurarız. ayy benimki tam şimdi pıt yaptı. galiba şimdiden başladık biz pıtırcığımla iletişim kurmaya. yavyummmmmmmmm

hadi yaa bu arada sen ne zman vuruldun canım ? kaç haftalıkken

evet ben vurulucam bakalım yarın nasıl olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…