2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yavrum senin işinde zor konyaya taamamen geçtiğinde napıcaksın

ahhh ahh anneciğimin ne temiz kalbim varmış ki istesek de Konya'ya temelli yerleşemiyoruz artık... Eşim buraya gelmek zorunda çünkü benim 5 yıllık imzam var İstanbulda kalmam için... Eşim de yönetmelik çıkar çıkmaz gelicek... ha bi ay sonra ha bi sene sonra... en en kötü ihtimalle doğum izni bitince istanbula dönmek zorundayız...

çok üzücü dimi

cadı gelin esraaa karsınızdaaa oh oh sefam olsun oh oh sefam olsun aa dostlarr kaynanalar kalsınlar memleketten biz oglanları alallım ailelerimzin yanlarına ohhhh

bak kızım bana benzerse böyle kokoş olurrrr

Eklentiler

• $images (1).webp
    5 KB · Görüntüleme: 27

ayy yerim ben o pıtırcığı... ay burcu benimki de hiç durmuyor.. sürekli pıt pıt vuruyor, hareket ediyor, soldan sağa kayıyor

bende koyacaktım ama sizlerin yanında 7 aylık gibi kaldığımdan utandım koymadımmm

ayyyy canımmmm sen de başlama bulemsu gibi... o da diyodu çok büyüdü diyo halbuki gayet normaldi...

foto isteriiizzzzzzzzz

canım bak ben 82 kiloyummmm hepsi göbüşte neredeyseee bakarız

evet bebeğim yaa belki ertelemek işlerine gelemzde,,öne alınabilir senin içinn

Aynı anası aynııı anasının kızııııı çok tatlıııııı
oyyyy kuzuummmmmmmmmmmmm yerin ben seni...
bende koyacaktım ama sizlerin yanında 7 aylık gibi kaldığımdan utandım koymadımmm

yaa mızıkçılıkk yapıyorsunn..koyy kuzum yaaa fotonuu emii;?

cadı gelin esraaa karsınızdaaa oh oh sefam olsun oh oh sefam olsun aa dostlarr kaynanalar kalsınlar memleketten biz oglanları alallım ailelerimzin yanlarına ohhhh

bak kızım bana benzerse böyle kokoş olurrrr

canım bak ben 82 kiloyummmm hepsi göbüşte neredeyseee bakarız

evet itiraf ediyorum kayınvalidemle ilişkimizde kötü taraf benim kötü gelinim ben gerçekten... annem de öyle diyo

bence de.. yakın olacaksak biz ailemize yakın olalım, onlar değil

oyy yerim ben bun fıstığı

bu da benim şımarık kızımmm

Aynı anası aynııı anasının kızııııı çok tatlıııııı

oyy maşallah

s
heee o zaman okey.. koyu renkte benim ruhum sıkılıyor... Allah nasip ederse beyaz ya da kemik yapıcam bebeğin odasını ben de...
amin canım hepimize nasip etsin yapmak inşallah.Bende sevmiyorum koyu bebek odasına olmaz gibi geliyor.

bence yetmez kuzum zıbın, çıtçıtlı, pijaması, çorabı, tulumu, alt üst, takımları, yelek, hırka, şapka, eldiven, vs vs derken en çok çekmeceye ihtiyaç olur

Öylemi diyorsun canımcım ben ozaman almadan önce bir odayı ölçüp biçeyim bakalım inşallah sığarsa alırız ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…