Flaş flaş yeni göbüş fotosuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...annelerinin-tatli-gobusleri.html#post24964688
hadi yaa bu arada sen ne zman vuruldun canım ? kaç haftalıkken
evet ben vurulucam bakalım yarın nasıl olacakk
yavrum senin işinde zor konyaya taamamen geçtiğinde napıcaksın
bende koyacaktım ama sizlerin yanında 7 aylık gibi kaldığımdan utandım koymadımmm
5 gün önce vuruldum şimdi 23 haftalığım tatlım....
ana yüreği böyle bişi işte. bende kardeşimi büyüttüm. şimdi kazık kadar. bazen sadece gözlerine bakıp şunu yapmak istiyorsun değil mi diyorum, aaaaa nasıl anladın ya diyor :))) bence bu çok sevmekle ilgili bir durum. inşallah bizde çocuklarımızla aynı iletişimi kurarız. ayy benimki tam şimdi pıt yaptı. galiba şimdiden başladık biz pıtırcığımla iletişim kurmaya. yavyummmmmmmmm
bende koyacaktım ama sizlerin yanında 7 aylık gibi kaldığımdan utandım koymadımmm
ayy yerim ben o pıtırcığı... ay burcu benimki de hiç durmuyor.. sürekli pıt pıt vuruyor, hareket ediyor, soldan sağa kayıyor
ayyyy canımmmm sen de başlama bulemsu gibi... o da diyodu çok büyüdü diyo halbuki gayet normaldi...
foto isteriiizzzzzzzzz
bak bi de o durum olcak bide... düşünsene bayram tatilinde doğurduğunu... çoğumuzun doktorları olmaz belki de...
aay ciddi misin... benim kardeşimin de sözü eşimin sınavlarından dolayı 2 ay ertelenmişti... çok gerildik o süreçte... bu sefer enişte tarafı da sürekli erteledi kuzeninin sınavı vs.. gibi nedenlerle... şimdi bi ertelense, herkes bişey bulcak biraz daha erteleyin ben olmuyorum, yoğunum falan diye... erteleyeceklerini sanmıyorum... bi de ekimin sonu zaten... kış olucak ertelerlerse... belki bir ay falan öne alırlar gerçi... hmm bunu bi konuşayım.
oyyyy kuzuummmmmmmmmmmmm yerin ben seni...Aynı anası aynııı anasının kızııııı çok tatlıııııı
ee koy artıkkk kaç aylık görelim :)
aa beni erken çağırmışlar sana göre :44:
cadı gelin esraaa karsınızdaaaoh oh sefam olsun oh oh sefam olsun aa dostlarr kaynanalar kalsınlar memleketten biz oglanları alallım ailelerimzin yanlarına ohhhh
bak kızım bana benzerse böyle kokoş olurrrr
canım bak ben 82 kiloyummmmhepsi göbüşte neredeyseee bakarız
Aynı anası aynııı anasının kızııııı çok tatlıııııı
senin de bu ilginç... annem az önce faceden soruyor ne yemek yapıyım sana diye... en olmayacak şeyi söylesem bile bulur getirir bana...
canım bişey çeker, söylemem anneme... ama akşama illa o istediğim şey olur... diyorum nasıl bir kalbin var senin diye..
anne yüreği o :)
şımarık şirine seniiiii
ayy ben de bugün biletlerimi aldımmmm... bebişle haftaya çarşamba akşam 7 uçağıyla babişe gidiyorussss.... pazartesi sabah 6da da dönüyorussss uzun kaldığımda dönüşü de seviyorum ben, ailemi özlüyorum
hadi bakalım gezin iyice:)
oyy maşallah
senin de bu ilginç... annem az önce faceden soruyor ne yemek yapıyım sana diye... en olmayacak şeyi söylesem bile bulur getirir bana...
canım bişey çeker, söylemem anneme... ama akşama illa o istediğim şey olur... diyorum nasıl bir kalbin var senin diye..
anne yüreği o :)
hadi bakalım gezin iyice:)
lavinyaaaaaaaam sen kaldın göbiş fotosu koymayannnnbekliyoruzzzzzzzzzz
oyy maşallah
biliyorum( makinamda geldi ama unutuyorum çekmeyi.. hemen halledeyim kuzum:)
bekliyoruzz
oyy maşallah
amin canım hepimize nasip etsin yapmak inşallah.Bende sevmiyorum koyu bebek odasına olmaz gibi geliyor.s
heee o zaman okey.. koyu renkte benim ruhum sıkılıyor... Allah nasip ederse beyaz ya da kemik yapıcam bebeğin odasını ben de...
bence yetmez kuzum zıbın, çıtçıtlı, pijaması, çorabı, tulumu, alt üst, takımları, yelek, hırka, şapka, eldiven, vs vs derken en çok çekmeceye ihtiyaç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?