ben dondurma yediğim zaman kasıklarıma ağrı giriyor. o yüzden yememeye gayret ediyorum. bebek için çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. onun yerine soğuk sütlü tatlı yesen olmaz mı?
yazdım canım :))
bebişin cinsiyeti neydi kuzum senin?
Selam annecikler bugün berbat bi hava var İstanbul'da ama en azından sıcaklar düştü biraz,3 gündür o neydi yaa
Bende dün akşam eşimle halıları kaldırdım,şimdi gelip alacaklar yıkanacak..
Acaip te bi uykum var nedense hava kapalı ondan mı ki acep?
bende eskıye gore daha cok yıyorum dondurmayı bı zararı olacagını sanmıyorum ama bende ondan mı yoksa hararetten abandıgım meyveler mı bılmıyorum ama bogazlarıma vurdu kac gundur sürüyor bugun daha ıyıyım dun aksam bende yedım hatta dayanamayıp twister hemde buzlu olandan yanı ama yavas yeıdm bsıey olmadı allahtan sen de terlıyken fılan yeme bırde araksına ılık su ıc mutlaka zaten porsıyonların küçükmüş bişey olmaz bence
ayy lavinyaaaa.... canım çektiii... akşama alayım bari
su içiyorum mutlaka:)
alın alın sizinde canınız çeksin alın diye yaptım, tek başıma almayayım kiloları anca beraber kanca beraber
almammmmmmmmzaten tırsıyorum bugün doktorda fazla çıkıcam diye :18:
hoşgeldinnn enerjik kızzz
ben de birazdan doktora gidicem.. çok şükür hava serin.. rahat rahat gidebilirim
hava sıkıntı ya ondandır canım..
ben bilmez valal kolay bulunabilir soğuk soğuk lezzetli bir şey ben bir tane daha yiyecem valla
kızlar... daha fazla oturmayayım, ben tıpış tıpış gidiyim doktora... eşimde dalga geçiyor "asıl sen ikiz der diye korkuyosun dimiiiiiii" diyor çatlak kocambana yol göründü... öpüyorum hepinizi.....
kızlar... daha fazla oturmayayım, ben tıpış tıpış gidiyim doktora... eşimde dalga geçiyor "asıl sen ikiz der diye korkuyosun dimiiiiiii" diyor çatlak kocambana yol göründü... öpüyorum hepinizi.....
Günaydınnn canlarım, tatlı bebişlerimmm...
Yazılanları okuyamadım ama size koca göbişimin resmini getirdim..
http://ww.kadinlarkulubu.com/kasim-...elerinin-tatli-gobusleri-31.html#post24979158[/Q
maşallah canım seninde belli olmuş göbiş benimde bu hafta çıktı sanırım kiloda almaya başlıyorum
merhaba arkadaşlar özlemişim sizleri kaç zamandır giremiyodum aklımda sizdeydi ne güzel kaynatmışsınız yine doktora giden arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz inş haklarında hayırlısı olur bakalım bende sanırım haftaya gidicem nasipse bizimde kesin söyler artık kızmı herşeyde gözüm kalıyo almak istiyorum alamıyorum hayırlısıyla belli olaydı
Günaydınnn canlarım, tatlı bebişlerimmm...
Yazılanları okuyamadım ama size koca göbişimin resmini getirdim..
http://ww.kadinlarkulubu.com/kasim-...elerinin-tatli-gobusleri-31.html#post24979158[/Q
maşallah canım seninde belli olmuş göbiş benimde bu hafta çıktı sanırım kiloda almaya başlıyorum
merhaba arkadaşlar özlemişim sizleri kaç zamandır giremiyodum aklımda sizdeydi ne güzel kaynatmışsınız yine doktora giden arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz inş haklarında hayırlısı olur bakalım bende sanırım haftaya gidicem nasipse bizimde kesin söyler artık kızmı herşeyde gözüm kalıyo almak istiyorum alamıyorum hayırlısıyla belli olaydı
inşallah öğrenirsin canım...
ya ben daha öncede belirtmiştim şu listeye yazılmak istiyorum diye..yokmu beni yazacak bir arkadaş...
hangi liste canım ilk listeden mi bahsediyorsun hediyeleşmeden mi?
ya ben daha öncede belirtmiştim şu listeye yazılmak istiyorum diye..yokmu beni yazacak bir arkadaş...
ah cnm kıyamam çok geçmiş olsun allaha sıgın umarım bişi olmazz sende sıkıntılı bi gebelik geçiriyon hemde kimsen yok destek olacakk dimi eşin kaynanan üzerine geliyodu anladım kadarıyla kimseyi takma cnm bebegini düşün(
gercekten sıkıntılı bır gebelık gecırıyorum allah sonunu ıyı eder ınsalah ...evet burda kımsemyok ama esım allaha şükür hep yanımda hep destekcım kayınvalıdemler bıraz ılgısız ve sorumsuz ama esım hep yanımda üzüldügümü agladıgımı gorunce nasıl uzuldu perısan oldu ....belırsızlık cok kotu ne oldugunu bılmıyoruz ne olacagınıda ..ınsaalh sag salım bebısımı kucagıma alırım dualarınızı eksık etmeyın ıyıkı varsınız sıze yazarken cok rahatlıyorum...
tamam canım ben kız olaraka yazıyorum. bir değişiklik olursa değiştiririz. inşallah değişmez.
varya acaba kaç bebeğin cinsiyeti değişecek çok merak ediyorumbenimde ayrıntılıda netleşecek. şimdilik kız.
selam, iyiyiz canım. sen nasılsın?
tabiki dua ederiz. ama dediğin gibi ne kanama var ne başkabişi. sen kendi doktoruna bir git bakalım ne dicek. ayrıntılı ultrasonda gözüklmez mi? ne zaman gireceksin?
:))))) kız biliyom senin oğlun olacağını. çekilişe katılacağını bilmiyordum. ondan listede yok. yazdım.
inşallah gösterir bebişin canım. çok heyecanlı gerçekten. sağlığıda yerindedir inşallah. faydalı bilgi için teşekkürler.
evet listemizin son haliiiiiii
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
Son katılım : Haziran sonu Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
arcak hülya bebiş cinsiyeti bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?