2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ahh net bısey soyleyebılsem canım 2 seferdır %80 kız dedıler ama kordon vardı o yuzden emın olamıyorum ayrıntılıda netlesır ıns

Selam annecikler bugün berbat bi hava var İstanbul'da ama en azından sıcaklar düştü biraz,3 gündür o neydi yaa

Bende dün akşam eşimle halıları kaldırdım,şimdi gelip alacaklar yıkanacak..
Acaip te bi uykum var nedense hava kapalı ondan mı ki acep?

hoşgeldinnn enerjik kızzz

ben de birazdan doktora gidicem.. çok şükür hava serin.. rahat rahat gidebilirim

hava sıkıntı ya ondandır canım..

su içiyorum mutlaka:)

ayy lavinyaaaa.... canım çektiii... akşama alayım bari

alın alın sizinde canınız çeksin alın diye yaptım, tek başıma almayayım kiloları anca beraber kanca beraber

hoşgeldinnn enerjik kızzz

ben de birazdan doktora gidicem.. çok şükür hava serin.. rahat rahat gidebilirim

hava sıkıntı ya ondandır canım..

Hoşbulduk şekerim

Valla yaa ben kış mevsimini de çok sevdiğim için ayılar gibi afedersinizYaz sıcaklarında çatlıyorummmm

Hadi bakalım bebişini göreceksin hee,gelir gelmez yaz mutlaka bekliyoruz bak...

kızlar... daha fazla oturmayayım, ben tıpış tıpış gidiyim doktora... eşimde dalga geçiyor "asıl sen ikiz der diye korkuyosun dimiiiiiii" diyor çatlak kocam bana yol göründü... öpüyorum hepinizi.....

kızlar... daha fazla oturmayayım, ben tıpış tıpış gidiyim doktora... eşimde dalga geçiyor "asıl sen ikiz der diye korkuyosun dimiiiiiii" diyor çatlak kocam bana yol göründü... öpüyorum hepinizi.....

haberlerini bekliyoruz canım ..inş bebişini rahat rahat bolca görrüsün...

ya ben daha öncede belirtmiştim şu listeye yazılmak istiyorum diye..yokmu beni yazacak bir arkadaş...

gercekten sıkıntılı bır gebelık gecırıyorum allah sonunu ıyı eder ınsalah ...evet burda kımsemyok ama esım allaha şükür hep yanımda hep destekcım kayınvalıdemler bıraz ılgısız ve sorumsuz ama esım hep yanımda üzüldügümü agladıgımı gorunce nasıl uzuldu perısan oldu ....belırsızlık cok kotu ne oldugunu bılmıyoruz ne olacagınıda ..ınsaalh sag salım bebısımı kucagıma alırım dualarınızı eksık etmeyın ıyıkı varsınız sıze yazarken cok rahatlıyorum...

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu

katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

canım benim allah yardımcın olsun hakkaten zor bir durum ama dediğim gibi git ankaraya görüş iyi bir doktorla. belki doğum için falan başka bir sıkıntısı vardı ve farklı bir şey öneriri emin ol bebeğim. üzülme ama şimdi bebeğin iyi ve çaresi olan bir durumun var...

canım bebegıme en son yüzde 90 erkek demıstı bırazdan kendı doktoruma gıdecem hem bebegımı sorcam hemde cınsıyetını bakalım ne olacak dualarınızı eksık etmeyınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…