2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tatlım benimkide kız bide pazartesi ayrıntılı bakacağım dedi dr ondanda kız oldugunu teyit edersem içim rahat edecek

tamam canım ben kız olaraka yazıyorum. bir değişiklik olursa değiştiririz. inşallah değişmez.

varya acaba kaç bebeğin cinsiyeti değişecek çok merak ediyorum benimde ayrıntılıda netleşecek. şimdilik kız.

slm kızlar nbr nasılsınızzzz

selam, iyiyiz canım. sen nasılsın?

tabiki dua ederiz. ama dediğin gibi ne kanama var ne başkabişi. sen kendi doktoruna bir git bakalım ne dicek. ayrıntılı ultrasonda gözüklmez mi? ne zaman gireceksin?

:))))) kız biliyom senin oğlun olacağını. çekilişe katılacağını bilmiyordum. ondan listede yok. yazdım.

inşallah gösterir bebişin canım. çok heyecanlı gerçekten. sağlığıda yerindedir inşallah. faydalı bilgi için teşekkürler.

evet listemizin son haliiiiiii

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : ???
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek

Son katılım : Haziran sonu Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

arcak hülya bebiş cinsiyeti bekliyorum

canlarım ben pazradan geldim dışarısı çook sıcak kulaklarımdan ateş çıkıyor ama hemen çıkmam lazım genede sizlerle vedalaşayım dedim allaha emanet olun bebişlere ve kendinize iyi bakınnn
bebişi için de bana dua edin oldumu canlarım sizleri seviyorummmmm

canım benim, işlerinde kolaylıklar diliyorum.

dualarımız seninle :))) hayırlı haberlerle gel inşallah.

canım hoşgeldin... hadi bakalım... Rabbim gönlüne göre versin inşallah... semizotunu yoğurtla karıştırınca da güzel oluyor tavsiye ederim :)

ayy canım ben de çıkıcam birazdan.. içimde bir endişe var... ya erkek derse doktor? naparım bu saatten sonra...:18::18: ayy çok alıştım ben bu kıza yaaaa

biz de seni seviyorusssssssssssss

ayy gösterir inşallah artık... gerçi sen yine kendini yordun ya neyse

hayırlı haberlerle gel inşallah. endişelerini sil artık. Allah korusun, bişisi yok bebişinin. değişmez inşallah cinsiyeti :)))

bulemsum okudum ama cevap yazamadım sana kuzum..çok yoğundum öğleden önce...aman erkeklerin bazen ayarı kaçıyor böyle...ama ailesinde suç yani...sen üzme tatlı canını ve bebişini..yarına odaklann

madem konu sahibemiz onay verdi. ramazan bayramından sonra elimize geçecek şekilde bebeklerimizee hediye çekilişinin startını vermiş bulunmaktayızzzzzzzzz. katılmak isteyenler söylesinnnnnnnnn

bende varım

kızlar havalar ısındığından beri hemen her akşam dondurma yiyordum son 2-3 gündür canım anormal istiyor. öğlen yemeği yeyip yürüyüşe çıktığımda bir tane yiyorum (küçük kutu AOÇnin dondurma kutusu gibi), akşam üzeride yiyorum bir tane. akşam da yesem yerim valla o kadar çok canım istiyor.. çok mu abartıyorum sizce ya? :26:

benimde aynı çok dondurma yiyesim var kilo için kendimi frenlemeye çalışıyorum ...bi arkadasım vardı benim günde 2-3 tane magnum yiyordum magnumdan asağısı kurtarmıyor diyordu

ben dondurma yediğim zaman kasıklarıma ağrı giriyor. o yüzden yememeye gayret ediyorum. bebek için çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. onun yerine soğuk sütlü tatlı yesen olmaz mı?

yazdım canım :))

saol canım aldım msjını denıycem

bebişin cinsiyeti neydi kuzum senin?

hayırlı haberlerle gel inşallah. endişelerini sil artık. Allah korusun, bişisi yok bebişinin. değişmez inşallah cinsiyeti :)))

amin canım ayy sabahtan beri işyerinde fır fır dönüyorum... sakinleşemedim bi türlü...

saol canım aldım msjını denıycem

afiyet olsun

ayy canım günde bi tane ye de iki fazla gelir.... zaten dondurmalar çok zararlı... içi kimyasal dolu... olması gereken şeker miktarının 2 katı şeker koyuyorlarmış... bebeğe faydası yok,sana faydası yok... bence biraz daha dikkat et.. onu yerine dondurulmuş meyve ye mesela

bende eskıye gore daha cok yıyorum dondurmayı bı zararı olacagını sanmıyorum ama bende ondan mı yoksa hararetten abandıgım meyveler mı bılmıyorum ama bogazlarıma vurdu kac gundur sürüyor bugun daha ıyıyım dun aksam bende yedım hatta dayanamayıp twister hemde buzlu olandan yanı ama yavas yeıdm bsıey olmadı allahtan sen de terlıyken fılan yeme bırde araksına ılık su ıc mutlaka zaten porsıyonların küçükmüş bişey olmaz bence

ayyy hadi canımmm hayırlı haberlerle gel inşallah..dualarımız seninleee ve pipiloşlaaa/kukuşlaaa
bizdee seni sefiyoruzzz kızzzz çok yorma kendini haaa senin kuzucuk gene küsüp saklamasın orasınıı

benimde aynı çok dondurma yiyesim var kilo için kendimi frenlemeye çalışıyorum ...bi arkadasım vardı benim günde 2-3 tane magnum yiyordum magnumdan asağısı kurtarmıyor diyordu

magnum yıyeceksenız küçükleri ideal su 6 lı pakette olan hem cesıtlı bana onalr yetıyor büyükleri cok gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…