2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynı benim durumumu anlatmışsın canm. bulantı desem değil, açlık değil, tokluk değil, canın bişey istemiyor ama yemeye başlayınca yedikçe yiyorsun doymaya yakın yine bir tatsız durum,, ama biliyorsun ben dün kalp atışlarını gördüm o yüzden bence bunlar olumsuz değil tersine olumlu olduğuna dair işaretler :)

maşallahhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzuuu biz ne dedik sana...sen kalbini ferah tut bebişlerin seninledir demedikmiii çok sevindimmmm canım yaaa...gözlerim doldu haberini alıncaaa

:))))))))))))) çok sağol canım,, sorma ,, nekadar öyle dediysenizde etrafımdakiler dediysede dert etmeden duramıyordum. Malum tüp deneme 3. olunca. bu sonuç bir mucize gibi geliyor. Hala inanamıyorum. her dönemeçte acaba burdamı kalacağım diye korka korka doktora gidip, uçarak çıkıyorum.. Allahım bu rüya bitmesin. inşallah mutlu sonla biter. Hepimiz için canım. Hep birlikte sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimiz inşallah . Amin.

Kızlar bol bol yoğurt yiyin. Sütü hazmetmesi belki zor olabilir ama yoğurdu çok fazla tüketin. Çok çok önemli bir besin kaynağı

canim gozunaydin allah nazarlardan saklasin ikiside saglikla dogar saglikla buyur insallah.bende cuma gidecem biraz erken ama gorurum insallah bebisi

Sağol canım. Darısı başına. Bana diyorlardı kalbini ferah tut diye evham yapıyordum. gerçekten de onlar orda duruyorlar. Ama görmek süper. inanılmaz içi rahatlıyor insanın. Allahın izniyle seninde bu güzel görüntüyü erkenden görmen dileğimle canm. Amin.

:))) hayırlısı kardeşş

ne gibi belirtilerin var mesela canimmm

ben henuz 5.ci haftama girdim bulanti falan yok cok sukurrr

istahim iyi idrarim acik renkk baska ne olabilirkii daha cok erkennn
haa arada cook az sag kasigim batiyo hemen geciyooo

bu arada ben oğlan çocuklarını çok severim ama evlenince hep kız isimleri düşündüm buldum da hatta bir tane ama şimdi de erkek hissediyorum benimde belirtilerim erkek kokuya duyarsızım midem bulanmıyor sağ tarafım ağrıyor çin takvimine görede erkek

Son düzenleme:

canım senin adına çooook mutlu oldum..sağlıklı,güzel bir hamilelik geçirir bebişlerimizi sağ salim alırız inşallah kucağımıza..

Kızlar bol bol yoğurt yiyin. Sütü hazmetmesi belki zor olabilir ama yoğurdu çok fazla tüketin. Çok çok önemli bir besin kaynağı

Öğlen yoğurtlu ıspanak yedimmm :)

evet canım hayırlısıı ben ikisinide seviyorum tabi hem cinsimiz kız olduğundan daha yakın hisettiriyor olabilir. :)

bu arada evet benim tüp bebek 3. denemeydi... düşünün artık sevincimi :))))))))))) Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Amin.

canım ne mutlu sana, aminnn

ne gibi belirtilerin var mesela canimmm

ben henuz 5.ci haftama girdim bulanti falan yok cok sukurrr

istahim iyi idrarim acik renkk baska ne olabilirkii daha cok erkennn
haa arada cook az sag kasigim batiyo hemen geciyooo

senin belirtilerin de bana benziyor bel ağrım vardı

Yarın görürsün minik kalbi,yatmış bi köşeye pıt pıt atıyodur ayy yerim yaa..:))Dr benim sağ kasığıma bastırdı bebiş ordaydı çok enteresan...

kızlar ya çok hoşsunuzz hepiniz... ilk bebeğim olacak nasipse benim çin takvimine baktım erkek çıktı iş yerinde bi kaç arkadaş ta erkek dedi bakalım hayırlısı.. ilki farkemez ama ben hep bi kızı çocuğum olsun diye hayal ediyordum Allah ikinciye kız nasip etsin inş:))
acayip yorgunluk,halsizlik ,uyku var bende ya.. akşam 8 olmadan hoop sızıp kalıyorum taakii sabah 7 ye kadar.iş olmasa o saatte de kalkmam ya işte:)

Aynı belirtileri yaşıyoruz canım,benim de erkek çıkıyo,hatta annem de cildin parlamış sanki dedi..Allah sağlıklısını hayırlısını versin hiç farketmez cinsiyeti ama nedense benim de içime erkek doğuyo...Eşim kızııım diye seviyor,bende oğlum diye şaşırdık valla :)))

Selam kızlar :) Allah hayırlısı ile bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip eder. sağlıklı akıllı uslu imanlı evlat nasip etsin Rabbim hepimize...

kizlar belirtiler icinn benim haftam cok erkenn degilmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…