kızlar benim midem iyice bi tuhaflaştı....bulanmıyo,kusasım gelmiyo...ama sürekli midemde bi kazıntı bi garip duygu...bulantıya benzıyo ama bulantı değil....yediğin bi yemek rahtasız eder ya hani.....onun gıbı....yada reflüsü olanlar gibi .....aç olmasam bile açmışım gıbı midem garipleşiyo....
canım bişey istemiyo.....sürekli tost yer oldum....mecbur kalıp....bide portakalı fazla tüketiyorumn aceba onun asidi mi yakıyo....
maşallahhhhhhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhkuzuuu biz ne dedik sana...sen kalbini ferah tut bebişlerin seninledir demedikmiii çok sevindimmmm canım yaaa...gözlerim doldu haberini alıncaaa
canim gozunaydin allah nazarlardan saklasin ikiside saglikla dogar saglikla buyur insallah.bende cuma gidecem biraz erken ama gorurum insallah bebisi
cahilliğime geldi evlenmiş bulundumşimdiki yaşım olsa zaten biraz zordu evlenmem sanırım şaka bir yana tabi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun napalım artık, ama erkek olsa birazcık üzülürüm yani itiraf ediyorum, cinsiyet ayrımcılığı var sanırım bende, kız kardeşliğine inanıyorum evrensel olarak :))
Kızlar bol bol yoğurt yiyin. Sütü hazmetmesi belki zor olabilir ama yoğurdu çok fazla tüketin. Çok çok önemli bir besin kaynağı
allahhh canını almasıınnn kız ne diyimmmmm sana....çok güldümm kız...bu ne biçimm hayal gübü bacımmm...düşünsene tatlı mı tatlı bi oğluşun olsa, 'anneeee' 'anneee' diye arkadandan koşsaaa annesiii yaaa...
ben çok severim oğlan çocuklarını...
bende okumuştum esranın paylaştığı belirtilerii çok komik demi bazıları:)
benimde içime erkek gibi doğuyor, belirtilerimde erkek bebek diyor ama şartlandırmıyorum kendimi....rabbimden hayırlısını diliyorummm hepimiz içinn:26:
çok sağol canım. evet benim 3. deneme tüp bebekti. cinsiyetleri hiç sormadım. çünkü bu günleri görebileceğimden bile emin değildim ama ayrı yumurta embriyoları olduğu için farklı cinsiyetler olabilir dedi doktorum. 3 deneme yaşadım bir sürü olumsuzluklar olduğu için, inan hala bir tane sağlıklı bebeğim olsun kız erkek farketmez diyorum ama tabiki hazır olmuşken inşallah ikiside olur ve bi kız bi erkek olursa daha ne isterim. Körün istediği bi göz, Allah verdi dört göz olurum :))))))))
Kızlar bol bol yoğurt yiyin. Sütü hazmetmesi belki zor olabilir ama yoğurdu çok fazla tüketin. Çok çok önemli bir besin kaynağı
kız evlat sevilmezzz olurmu hiçç kuzu...bende anneciğiminn kızıyımm işteee..en yakın arkadaşıyımm, sırdaşıyım çok şükürrzaten hayalimm öylee en az 2 evladım olsa..birisi kız diğeri erkek...hatta zaman olsada 3lesek ama bakalımm kısmett geç evlenince geç anne oluyoruzz biz okuyan kızlarr genel olarak allahtan hayırlısınn, belirtiler falan işi latifesi...herkesin bünyesi farklı tepkiler verebiliyor. sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün hayırlı evlatlarr olsunlardaa başka ne isteriz kii
bu arada evet benim tüp bebek 3. denemeydi... düşünün artık sevincimi :))))))))))) Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Amin.
ne gibi belirtilerin var mesela canimmm
ben henuz 5.ci haftama girdim bulanti falan yok cok sukurrr
istahim iyi idrarim acik renkk baska ne olabilirkii daha cok erkennn
haa arada cook az sag kasigim batiyo hemen geciyooo
gözün aydın hemşommm:) bende yarın gidiyorum inşallahh kalp atışı için.10 martta kesemizi görmüştükk çok şükür:) 2 haftaa çok zor geçtii teyzesiii yaaa, yarını iple çekiyorummminşallahh hayırlısıylaa kalp atışlarını da duyarızz kuzularımızınnn
senin belirtilerin de bana benziyor bel ağrım vardı
bu arada ben oğlan çocuklarını çok severim ama evlenince hep kız isimleri düşündüm buldum da hatta bir tane ama şimdi de erkek hissediyorum benimde belirtilerim erkek kokuya duyarsızım midem bulanmıyor sağ tarafım ağrıyor çin takvimine görede erkek
byesal yanlış hatırlamıyorsam sen dün kalp atışları icin gitmiyecekmiydin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?