cumartesi tatlım meraktan çatlıyorum cumartesi 10 da randevum hayırlısyla inş duyarım bende
kizlar belirtiler icinn benim haftam cok erkenn degilmiii
benimde var bel agrimm aksamlari ozelliklee
vardi demissinnn :26::26: bebek var dimii
Aynı belirtileri yaşıyoruz canım,benim de erkek çıkıyo,hatta annem de cildin parlamış sanki dedi..Allah sağlıklısını hayırlısını versin hiç farketmez cinsiyeti ama nedense benim de içime erkek doğuyo...Eşim kızııım diye seviyor,bende oğlum diye şaşırdık valla :)))
elifcimm
insallah baslamazz kizimdaa neler cektimmmmm aman allahimmmmmm
:))))))))))))) çok sağol canım,, sorma ,, nekadar öyle dediysenizde etrafımdakiler dediysede dert etmeden duramıyordum. Malum tüp deneme 3. olunca. bu sonuç bir mucize gibi geliyor. Hala inanamıyorum. her dönemeçte acaba burdamı kalacağım diye korka korka doktora gidip, uçarak çıkıyorum.. Allahım bu rüya bitmesin. inşallah mutlu sonla biter. Hepimiz için canım. Hep birlikte sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimiz inşallah . Amin.
elifcimm
insallah baslamazz kizimdaa neler cektimmmmm aman allahimmmmmm
ne gibi belirtilerin var mesela canimmm
ben henuz 5.ci haftama girdim bulanti falan yok cok sukurrr
istahim iyi idrarim acik renkk baska ne olabilirkii daha cok erkennn
haa arada cook az sag kasigim batiyo hemen geciyooo
ewet benim cildim de iyi göbüş var uyku durumu geçen haftaya göre az kasığım sabah muz yiyince iyi dün kalmamıştı akşam acayip ağrıdı bu sabah muzu yedim iyiyim muzu da sütü de seviyorum tuzlu çekiyor canım tatlı cık istemiyoruz ekmek istemiyoruz salatayı çook seviyoruz :)
arkadaşlar bende birde unutkanlık başladı,aranızda var mı benim durumumda olan ?
arkadaşlar bende birde unutkanlık başladı,aranızda var mı benim durumumda olan ?
muzun kasık ağrısına iyi geldiğini hangi arkadaşım yazdı hatırlamıyorum ama şimdi düşündüm de 2 gündür yiyorum ve 2 gündür ağrımda çok hafif..sanırım gerçekten etkili)
evet canım , unutkanlık bende de başladı. Mesela : eskiden neyi düşünür, neye sevinirdim, neyi dert edinirdim, hiç birini hatırlamıyorum. şimdi tek derdim düşüncem bebişlerim olduDD
evet canım , unutkanlık bende de başladı. Mesela : eskiden neyi düşünür, neye sevinirdim, neyi dert edinirdim, hiç birini hatırlamıyorum. şimdi tek derdim düşüncem bebişlerim olduDD
ewet bana geçen hafta doğuran arkadaşım dedi ben muz yediğimden kasık ağrım olmadı pek demişti onu dinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?