2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim erkek cikiyo belirtilere gore ilk oldugu icin farketmez hayirlisi olsun.bu arada annem bana hamileyken portakal suyu asermis dogru olabilir

ewet benim cildim de iyi göbüş var uyku durumu geçen haftaya göre az kasığım sabah muz yiyince iyi dün kalmamıştı akşam acayip ağrıdı bu sabah muzu yedim iyiyim muzu da sütü de seviyorum tuzlu çekiyor canım tatlı cık istemiyoruz ekmek istemiyoruz salatayı çook seviyoruz :)

elifcimm
insallah baslamazz kizimdaa neler cektimmmmm aman allahimmmmmm

gözün aydın canım.Rabbim sağlıkla kucağına alacağın günü de göstersin hepimize.bu arada kızlar bol bol fetih süresini okuyalım hem kendimize hem buradaki herkese.benim arkadaşım geçen yıl doğum yaptı.her gün okuyodu doğumum kolay olsun diye.çok kolay doğum yaptı maşallah.ben okuyorum sizlerede dua ediyoum.

elifcimm
insallah baslamazz kizimdaa neler cektimmmmm aman allahimmmmmm

yok ya ben sabahları o da 2-3 gün arabadayken beş 10 dakika bulandı geçti belirtiler bel ağrım 3. hafta başladı ama anlamadım 4. hafta adet sancım var dedim yaklaşıyor sandım .5. hafta göğüslerim acımaya başlayınca test yaptırdım sürpriz yumutra oldu

kızlar bugün gelemedim bakıyorum nekadar hızlı ilerlemişsiniz:
yetişemiyorum valllaha
ya ben biraz kötüyüm sanki ateşim biraz var ve yutkunurken buazım acıyo of ya az önce ılık suve içine limon sıkıp içtim limonuda yedim akşam olsada birazda kivi yesem başkada bişey yapamıyorumki..

muzun kasık ağrısına iyi geldiğini hangi arkadaşım yazdı hatırlamıyorum ama şimdi düşündüm de 2 gündür yiyorum ve 2 gündür ağrımda çok hafif..sanırım gerçekten etkili )

ne gibi belirtilerin var mesela canimmm

ben henuz 5.ci haftama girdim bulanti falan yok cok sukurrr

istahim iyi idrarim acik renkk baska ne olabilirkii daha cok erkennn
haa arada cook az sag kasigim batiyo hemen geciyooo

canım benimde internetten okuduğum belirtilere göre mide bulantımın 7+3de halen olmaması- ellerimin kuruması- sağ kasığımın batması dışında bi belirtim yok zaten. ben özellikle mide bulantımın olmamasını belirti olarak görüyorum ama buda %100 bi tahmin sebebi olamaz elbette.rabbim bilir..
haa bide ben çevremdekilerin yorumlarından, içine doğmalarından etkileniyorummm dediğin gibi daha çok erken bunları düşünmek için ama merak işteee:44:

Bende tatlı pek aramıyorum,sadece süt içerken muz ya da kek..Acaip peynir yiyorum :))
Muzu da blenderla süte karıştırıyorum daha bi güzel oluyo..

arkadaşlar bende birde unutkanlık başladı,aranızda var mı benim durumumda olan ?

evet canım , unutkanlık bende de başladı. Mesela : eskiden neyi düşünür, neye sevinirdim, neyi dert edinirdim, hiç birini hatırlamıyorum. şimdi tek derdim düşüncem bebişlerim oldu DD

muzun kasık ağrısına iyi geldiğini hangi arkadaşım yazdı hatırlamıyorum ama şimdi düşündüm de 2 gündür yiyorum ve 2 gündür ağrımda çok hafif..sanırım gerçekten etkili )

ewet bana geçen hafta doğuran arkadaşım dedi ben muz yediğimden kasık ağrım olmadı pek demişti onu dinledim

evet canım , unutkanlık bende de başladı. Mesela : eskiden neyi düşünür, neye sevinirdim, neyi dert edinirdim, hiç birini hatırlamıyorum. şimdi tek derdim düşüncem bebişlerim oldu DD

bencede bebegi fazla dusundugun icin olabilir.daha yeni oldugu icin baska hicbir sey ilgimizi cekmiyor olabilir bende hic bisey yapmak istemiyorum surekli yemek yemekte aklim

sen dün doktora gidecektin değilmi yoksa ben karıştırıyomuyum cnm?

ewet bana geçen hafta doğuran arkadaşım dedi ben muz yediğimden kasık ağrım olmadı pek demişti onu dinledim

canim dogru olabilir belki ama ben soyle dusunuyorum kasik agrilari bebegin yerlesmesiyle alakali vucudun dogal bir hali belki bunu engellememek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…