2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet canım , unutkanlık bende de başladı. Mesela : eskiden neyi düşünür, neye sevinirdim, neyi dert edinirdim, hiç birini hatırlamıyorum. şimdi tek derdim düşüncem bebişlerim oldu DD

bu sıpalar daha gelmeden ne hale soktular bizi ) sanki bebeğimin kalbini duyduktan sonra ben ben oldum öncesi yok gibi ..

Hakkında hayırlısı olsun eğer bu bebeği doğurmayı düşünüyorsan daha fazla stese girip karnındaki bebeğide etkileme oğlunuda pedegog a götürmeni öneririm profesyonel yardımın çok faydası olacaktır.

canını sıkma herşeyin bir çaresi var hamileleiğinin tadını çıkarmaya bak

inanamıyorum pc başında kahkahalar attırdın bana

maşallah bu ne hız yetişemiyorum okumakla bitmiyor

annesininbirtanesi hangi dr gidiyorsun hemşerim

benim uyku sorunum 2-3 gündür azaldı..buara geceleri sık uyanır sabahları da alarm çalmadan kalkar oldum..

tam tersin dün okadar zor uyandımki anlatamam bugünde öyle şimdide kafamı koysam uyucam
bence evde hamilelik geçiren arkadaşlarımız çok şanslı...

tam tersin dün okadar zor uyandımki anlatamam bugünde öyle şimdide kafamı koysam uyucam
bence evde hamilelik geçiren arkadaşlarımız çok şanslı...

bende hamileliğimin en azından bu ilk zamanlarını evde geçirmeyi çok isterdim,gerçekten evdeki hamişler tadını çıkarmalı..şimdi evde olmak,ayaklarımı uzatıp bebişimle baş başa kalmak vardı off offf (

kesinlikle bende ilk hamileliğimde çalışıyordum ne zorluklar çektim şimdi evdyim ve çok mutluyum istiğim gibi uyuyup uyanıyorum

slm kasımın en güzel anneleri nasılsınız bakalım ben hiç iyi deilim sıkıntılı günler geriyorum hamileliktenmidir nedir çokmu alınganım bilmiyorum ama eşimle çok tartışıyorum ve çok üzülüp aglıyorum bebegime bi zarar gelmesinden çok korkuyorum :'(( birincidede aynı sıkıntılı geçti ve tansiyonum çıktı erken dogum yaptım yine aynı korkuyu yaşıyorum erkek milleti kadın ruhundan anlamıyo :'43:

aynen filizcim bende çok isterdimmmmm:
..

merhaba canım üzülme ve çok zor ama birazda sakin olmaya çalış ve eşinle bence oturup konuşmayı dene durumunu anlat ve sana karşı birazdaha anlayışlı olmasını rica et..

canımm yaa hamileliktendir o alınganlık.. bende öyleyim herşeye ağlar oldum hani sanki gözyaşlarım hazır bekliyo şapır şapır...ama sen yine de takmamaya çalışş bebeğin içinn.. bütün erkeklerr aynıı canım sen sıkma canınıı bak senin minik bi meleğinde varr ..hem sen üzülme hemde onlar üzülmesin.. geçecek bugunlerde inş..hamileliğimizin tadını çıkaracağız daha:))

merhaba canım üzülme ve çok zor ama birazda sakin olmaya çalış ve eşinle bence oturup konuşmayı dene durumunu anlat ve sana karşı birazdaha anlayışlı olmasını rica et..

konuşuyorum anlayışlı deil üzerime çok geliyo :'( dayanamıyorum bazen istemiyorum bile bebegimi korkuyorum allaha isyan etmekten evet hepsi aynı bunların yok ben kolay kolay aglamam ama beni bu dereceye getiriyo bu dereceyede gelince zor çıkıyom çok yıpranıyorum

hiç takma canım, erkeklerin hepsi aynı, malesef aramızda çok farklar var, ince fikirli ve duygusal olan bayanları, odun erkekler anlıyamıyorlar malesef, hepsini kulak arkası et, kendini ve doğacak çocuğunu düşün senin gibi düşünemezler onlar, kırılıyormu alınıyorlar, nerdeeeeee, ay çok fena feminist damarlarım tuttu, Doğacak erkek bebekler de gün gelecek böyle eşlerini üzecekler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…