2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
$DSC02239.webp

teyzoşlarr hepinizee iyi akşamlar...sizi sefiyoruzzzzzz:16:

günaydın güzel annecikler :3: bizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz :49: Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah :52:

günaydın güzel annecikler :3: bizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz :49: Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah :52:

canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm :49:

kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzz :1: uyuyormusunuz yoksaaa:30:

günaydınnn akrep anneleriiiiiii :16::16::16:

hepinizi sevgi ve selamlarımla kucaklıyorum efendim... sağolun varolun....:9::9::9::9::9:

Kaldrma dourdu, brakp kat - 06 Haziran 2012 aramba 23:29 günaydın bahçedeyim binaya girmedim daha dün bu haberi izledim bebeğe tabii ki üzüldüm ama kadının pıt diye doğurmasını da kıskandım doğrusu keşke hepimiz böyle rahat doğum yapabilsek

günaydın canımmm :emir_bebek:

evet yaa bebeğe üzüldüm Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bırakıp gitmişler :53: bende kıskanmadım değil pıt diye düşmüş bebek ne kadar kolay olmuş öyle ben ilk başta doğum değil attılar bebeği dedim ama kameralar yerdeki suyuda gösterincee doğum olmuş dedim inanamadımmm :53::52:

yaprakçımm hayırlı olsun canımmmmm, aminnn inşallah bitanem.....darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşalllah

canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm :49:

kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzz :1: uyuyormusunuz yoksaaa:30:

günaydın şekerrrparemmmmmm... bize dedemiz kahvaltı hazırladı :23::23: işe de bıraktı :32::32:

yaprakçımm hayırlı olsun canımmmmm, aminnn inşallah bitanem.....darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşalllah

günaydın şekerrrparemmmmmm... bize dedemiz kahvaltı hazırladı :23::23: işe de bıraktı :32::32:

hoşgeldin şeekerim merak ettim yahu nasıl bebeğimiz iyi mi annesi :38:

hoşgeldin şeekerim merak ettim yahu nasıl bebeğimiz iyi mi annesi :38:

bebişim çokk iyi canım.... bi tatlıydı ki yaaa... çıktım ağladım Rabbime şükrettim... inanamadım karnımda bi canlı var, kızım var... bi güzel hareket ediyor ki... babasına çekicek heralde :9: babası gibi hareketli :9:

ayyy kızlar ya zaman geçmiyor pazartesi kontrole gidicem sankşi önümde aylar var gibi hissediyorum artık cinsiyet kesinleşsinde bende ciciler alayım yavruma.şimdilik kız diye biliyoruz ama dün bi arkadaşım korkmama neden oldu doktoru ilk erkek dedi 3 kez falan sonra kız dedi dün öğrenmişler kesin erkek.kızlar size bir şey daha sorayım 2 li test sonucunuzdaki bhcg ye göre cinsiyetler tutuyor mu

Back
X