2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
afiyet olsun tatlımmm

aman ya her gün bişiyini kaybeder. baktık işlem yok kartlarda

ne zaman kaybettiğini hatırlamıyor ki, vacit tesbihi nasıl çekiliyor canım :))
sadece ya vacid diyeceksin hepsi bu canım vacid allahın 99 isminden biri ve sen o ismi zikredersen kaybettiğinin eşya eline geliyor kendiliğinden hemde başına bir iş gelmeden

aman ya her gün bişiyini kaybeder. baktık işlem yok kartlarda

ne zaman kaybettiğini hatırlamıyor ki, vacit tesbihi nasıl çekiliyor canım :))

oooo ıyı barı kartlaı ıptal ettırdınzmı tatlım yoksa cıkarmı bıyerden ay benım eimde öle hele cıkarken lla hatırlatcam cuzdan telefon araba anahtarı ılla unuturrr onlar bızım ılk bebelerımız hahha

geçenlerde eşim kartı kaybettim dedi bankaya bile haber vermiş bende ya vacid diyorum ha bire kimsenin eline geçmesin diye cüzdanındaki diğer karta yapışmış kart ve ne eşim ne ben anlamamışız kartı bulduk ama bankadan gelen yeni kartı kullanmaya başladık

canım benmm çok sevindim bir kısçe daha, sağlıklıymıs bak en güzeli o zaten, kesin net söyler 10 gün sonra

yani öyle sanırım çünkü direk totoşunu döndü ama işte eliyle tam orasına yakın yeri tutuyor diye söylemedi sanırım baya baktı ne pipiloş ne başka bir şey yoktu inşallah

aynen ben normalde et filan sevmem hep sebze ve meyveciydim onun yararı sanırım çok meyve yedim çünkü teşekkür ederiz
evet şahibeli tabi ama 10 gün sonra gideceğim olmazsa bi 10 gün sonrada zaten renkli var orda kesin belli olur
evet ben istanbuldayım evlenmeden öncede burda yaşıyorduk zaten

sağolun kızlar beyin fırtınası yaptık. işyerinde unuttuğunu bulduk. Allahtan mesaideymiş arkadaşı baktı buldu. çok şükür. Allah razı olsun. 10 kez dediydim vacid çıktı valla :)

sağolun kızlar beyin fırtınası yaptık. işyerinde unuttuğunu bulduk. Allahtan mesaideymiş arkadaşı baktı buldu. çok şükür. Allah razı olsun. 10 kez dediydim vacid çıktı valla :)
ohh çok şükürrraklında bulunsun bacım valla benim gözümde ya vacid tesbihi çok değerlidir

yemişle beraber tatlım sağolasın ben annemden geldim yaaa o işi baya bir abartmışım yarına kadar bişey yemiyeyim diyorum

Yarasın kuzucuğuna..

Bende dün kayınvalidemlerde öyle valla çatlayana kadar derler yaa aynen öyle yedim.Sağolsun donatmıştı sofrayı...
Dedim 3 gün daha yemek yemek

Yarasın kuzucuğuna..

Bende dün kayınvalidemlerde öyle valla çatlayana kadar derler yaa aynen öyle yedim.Sağolsun donatmıştı sofrayı...
Dedim 3 gün daha yemek yemek
anneciğimde kaplıcaya gitmeden bir sofra kuralım dedi kardeşim ve ben en özel misafirdik kendimizden geçmişiz sabahta tandır ekmeği satarlar annemin orda sıcak sıcak ondan aldım 2 ekmek yemişim :78:
yemek yemekten vazgeçemiyorum bu yüzden çok utanıyorum bennnn:78:

bır ınsan yanı bu kayın dogacak olan yegenının kac haftalık oldugunu sezeryanmı normalmı olacagını annesının karnının ne kadar buyudugunu karısının gozune soka soka sorarmı karısınefret ederken eltısınden nefret karısı essek gıbı calısıp kımse naptın hamılesın zorlanıomusun bıle demezken herkes evde yatan eltısının pesınde pervane olurken ustelık benımkı tedavıyle olmusken

Son düzenleme:
dun aksam esım karsıma oturmus senın hamıleleıgın cok rahat hıc bulantın olmadı dıo cok sınır oldum ben sabahtan aksama kadar cok yogun bı ıste ayakta calısıorum ve gebelıgımı ılk ogrendıh-gımde kanama yasadım 3 gun ve hastanede yattım ben hergun ne kadar yoruldugumu sıkayetlenmıorum ısyerınde topallaya topallaya bacagıma belıme kramplar agrılar gırererk calıstıgımı anlatmıorum dıe heralde co canım sıkıldı dun gece hungur hungur agladım benımle ılgılenmıosun dedım esıme bana nankorsun dedı ne halın varsa gor deedı sımdı kusuz annesıgıle gıtmıs annesıyle eltımle kaynımla oturuomus bende burda fenalardayımmmm

ay canım kıyamam ya ne diyelim ki eşinde anlayışsız davranmış çok ama anlar hatasını gülüm sen üzme kendini ........

ay canım kıyamam ya ne diyelim ki eşinde anlayışsız davranmış çok ama anlar hatasını gülüm sen üzme kendini ........

anlamaz kozetem ben o kadar haksızımkı gozunde dun aksam kollarımı sıktı cok sınırlendı aglamama cok sacma gelıo ona ama benım ıcım cok dolu kaynana hazretlerı obur gelının pesınde pervane banada dıokı arada bır arada ıyım dıe haber ver merak edıom dıo oburunun burnuna ne koksa gıdıo alıo ne aserse yapıo azcık grıp olsa yatak serıp yatırıo ben hastalanıorum ıse zor gıdıorum sen kendıne dıkkat etmezsn ondan olmustur dıo bıde yetmezmıs gıbı esım sorup ılgılenınce sınır oluorum

ayy canım kıyamam ben sana ya, eşimle beraber okuduk mesajlarını oda çok üzüldü. bakkk ne kocalar var dedi, hemen sokuşturdu yani :)))

canım demek ki senin şikayet etme zamanın gelmiş, eve geldiğinde ayyy çok fenayım diye at kendi koltuğa çektir onlara

ben desemde yorulmusundur gıt yat yada ben asermedım bulantım olmadı falan desem kaynanam hemen sana daha erken dıo benımkı kucuk dıe fasulyeden sayıyolar ben bu cocuga zor sahıp oldum bole kıymetsz olcagını bılmıodum

canım o bebeğin kıymetini bir tek sen bilirsin. sende bulantım var, kötüyüm de. hemde hergün. git yat desinler yat dinlen.

canım o bebeğin kıymetini bir tek sen bilirsin. sende bulantım var, kötüyüm de. hemde hergün. git yat desinler yat dinlen.

evet herseyı yasayan bılır onun kıymetınıde ben bılcem uzuluorum ama vıcdan azabı duyuyorum cnk oda hıssedıo uzuldugumu esım hala gelmedı ben en ıysı zıbarıp yatım canım sana ıyı gecelr saol destegın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…