yaa kızlar marmara ereğlisi'nde deprem oldu 5.1:18:İst.da da hissedildi.
bende mutfakta o saatte tatlı yapıyordum
eşim de tel.de arkadaşıyla konuşuyordu ama ben hissetmedim çok şükür,eşim az hissetmiş ama bana söylememiş.Korkarım diye..
Çok korkarım çünkü,saat 3 e geliyo hala uyku tutmadı yaaaa:18::18::18:
canlarım ve tatlı bebişler günaydınnnnnçok uykumuz var bizim ya sizinnnn
kahvaltımızı ettik geçmişi okuduk ve geldikkk
selam kızlar ben geldiim
günaydın kızlar biz de geldikk
hoşgeldınızz kahvaltılar yapıldıumı bakımm
bız hıc hıssetmedık ya bı deprem olsa saglamından kesın ölürüz bız hıc anlamadık
ohh yarasın bebısınee gunaydın cnm
hoşgeldın gunaydın cnmm
hoşgeldınızz kahvaltılar yapıldıumı bakımm
daha yapılmadı malesef
nasıl olayım kuzum bildiğin gibi 3 gündür ara ara sancım var dün de biraz akıntım koyu geldi tedirginiim ama sanırım kendmi üzdğüm için oldu bugünde devam ederse giderim doktora yada ararım bugün bakacaz artık sizler nasılsınız kuzularınız nasıl
nasıl olayım kuzum bildiğin gibi 3 gündür ara ara sancım var dün de biraz akıntım koyu geldi tedirginiim ama sanırım kendmi üzdğüm için oldu bugünde devam ederse giderim doktora yada ararım bugün bakacaz artık sizler nasılsınız kuzularınız nasıl
evet haberlerimi veriyorum bebişim şuan 165 gram , ben de 5 haftada sadece 500 gram almışım ama doktor bebek iyi problem yok dedi yani hamileliğim ilk kilosunu almış bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun banadiğer doktorum hiç tahlil yapmamıştı sadece ikili test yapmıştık kan testi şeker filan bir sürü test varmış hamileliğin ilk 3 ayında yapılması gereken doktor yap demedi ama ben istiyorum yaptırmak deyince yazdı tahlil ,
bebişimiz sağ olsun bacağını eliyle tutmuş ama doktorumuz büyük ihtimal kız dedi 15 dakika filan baktı ama net bir şey demedi 10 gün sonra giderim tekrar inş. o zaman gösterir belkim
kızlar bebeklerinizin hareketleri ne sıklıkla oluyor ben uzun süre hareket etmeyince çok endişeleniyorum.kendimi bir işle meşguliyete verdiysem zaten hiç hissetmiyorum, bazende çok iyi hissediyorum , acaba bu dönemde çokmu uyuyorllar:44:
eşim de tel.de arkadaşıyla konuşuyordu ama ben hissetmedim çok şükür,eşim az hissetmiş ama bana söylememiş.Korkarım diye..
gecıktırmeyelım lutfen bebıs beklıodur acaba bugun ne yıcem dıe:))
yapıldı ama hiç sağlıklı şeyler diil canım istedi yedim muhtemelen tüm gün yanacak içim :)
evet cnm kendını uzdugun ıcın olmustur muhtemelen bız ıyıyız bebekle ya sırt üstü yatmak ıstıyorum yan yatmaktan sırtım agrıdı ama bebıse zararı var dıe yatamıyorum söle gunde 2 saat sırt ustu yatsam bısı olurmu kı ya
bızım bugun pazarımız var pazara cıkıp meyve felan alcam cok sık acıkıyorum ya meyve yıyım acıktıkca yoksa 200 kılo olup patlıcam:))
canımm hayırlı olsunn yaa maşallah
canım anne karnında bebek zamanın yüzde doksanını uyuyarak geçiririmiş zaten, o yüzden rahat ol.
ay canım ciddi misin yaa... biz hissetmedik hiç.
ayy canım benim de çok uykum var, sabah zorla kalktım yerimden...
Kızlar bugün sizden özel dua istiyorum....
Dün sinemaya gitmiştik arada lavaboya gidip geleyim dedim, gittim tam koltuğa 2 sıra kalmıştı ayağım kaydı ve düştüm kalçamın üstüne...
Yerleri silmişler meğer....
Çok korktum....
Hemen eve geldim yattım...
Kanamam, akıntım yok çok şükür, ama biraz korkudan herhalde kasıklarım ağrıyor...
Doktor randevumu bugüne çektim hemen saat 11 gibi gidiyorum....
Annemi arayamıyorum, zaten hasta kadın kesin fenalaşır...
Eşim deliye döndü dün, çok korktu ama sakinleştirmeye çalıştı durdu beni...
Dua edin bana yavrumun sağlık haberlerini duyayım...
Kemiklerine bir şey olmuş mudur diye çok korkuyorum ya da başka bir şey diye...
Rabbim evladımı sen nasip ettin, acısını yaşatma Ya Rabbim....
Sağlık haberlerini duymayı nasip et, sağ sağlim kucağıma almayı nasip et....
Sahibimiz sensin Rabbim bizi koru kolla....
Oyy kuzummm korkma senn ben de hiç hissetmedim sabah işe gelirken öğrendim, çok şaşırdım.. Allahım inşallah böyle hissettirmeden küçük küçük kırsın fayları da büyük bir deprem olmasın :18:
Günaydınn tatlımmm bizim de çok uykumuz varMetroda uyuklaya uyuklaya geldik
Günaydınnnnn hoşgeldiniiizzz
Kuzum iki saat değil de, ara ara sırt üstü yatıp ayaklarının altına da yastık koyarak yatarsan olabilir bence
Günaydınnn herkeslereebugün biraz daha rahatız ben de koptum geldim yanınızaa, bağımlılık mı yaptınız bize nedir anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?