2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben de süt içemiyorum, doktorum kalsiyum yazdı bana... yoğurdu da ayran ya da cacık yapıp ye...

mesela ara öğün olarak ya da yemeğin yanında kabak rendeleyip,içine biraz nane ceviz koy yoğurtla karıştır... gayet güzel oluyo.

ben hergün maden suyu içiyorum kalsiyum değerinin süte yakın olduğunu hiç duymamıştım ama...

devlet hastanesinin yapması lazım bunları.... devlet hastanesinde bi doktora çık, yazdık bunları bak nasıl yapıyolar..

yani devlet hastanesine gidip muayene olup bu tahlilleri yaptırmak istiyorum dersem yazarlar mı ?

yani devlet hastanesine gidip muayene olup bu tahlilleri yaptırmak istiyorum dersem yazarlar mı ?

Evet canım yazarlar... Devlet hastanesinde git doktora deki benim testlerim var bunlara istek açabilirmisiniz ?

Ama şöyle bir püf noktası var..
Hangi şehirdeydin bilmiyorum ama Rubella kontrollerini tüm labaratuarlar yapamıyor o nedenle kadın doğum hastanesine gitmende yarar var. Önce labaratuar danışmaya sor canım bu testlerden yapamadığınız varmı diye. Sonra doktordan istek açtır. Bu yolla halledersin..

teşekkür ederim canım. evet biliyorum artık kontrole gittiğimde özellikle istiycem çok bahsettim aslında onada süt yoğurt tüketemiyorum endişeliyim istifram var diye geçer diyo. o daha çok kan demir eksikliğme takık. oda çok düşük malesef. sabah akşam hap içiyorum belkide o yüzden vermek istemedi kalsiyum ilacı. ama bu sefer gittiğimde inatla istiycem olmazsa size ilaç ismini danışır reçetesiz alırım yada başka doktora danışır öyle kullanırım. Çünkü artık kalsiyuma çok ihtiyaç duyduğumu anlayabiliyorum, bütün dişlerim ağrımaya hafif sallanmaya başladı. bebeğim gelişemez diye çok korkuyorum.

arkadaşların dediği gibi devlet hastanesine yada doğum hastanesine git. bedava yaptırırsın. ne biçim hastaneymiş ya. hepsi bedava bunların, hatta birkaç tanesini iki kere yaptırdım ben, bi kuruş almadılar. özel hastanelerde kendi aralarında çok farklı.

canım elevit kullanmıyor musun? ben doktora sormuştum, süt ürünleriyle aram kötü demiştim. elevitte yerince var, üzülme dedi bana.

slm kızlar nasılsınız meleklerınız nasıl ben vakıt bulupta gremıyrm bu aralar malum dugunumuz vardı kayınvalıdem burda pek mumkun olmuyr ben bebısımı dayanamadım gormeye gıttı hafta sonu ılk defa kalp atıısnı dınledık cok guzeldı ya cınsıyetımız sanırım erkek degıl gıbı tam kesınlesmedı ama kız agırlıklı dedı kesın konusmuyr bızım doktr ayrıntılı usgde kesınlesıcek sanırım hersey normal cıktı tek sıkıntımız plesentam asagıdaymıs eger yukarı cıkmazsa ılerleyen haftalarda normal dogum yapamazmısım kanamadan ölürsğn dedı sezeryan olur ancak dedı takıbe alıcak bakalım onemlıymıs bu aslında ara kanamalar yapabılıyrmus ınsallah hayırlısıyla alırız hepımız kucagımıza benımle aynı bu durumu yasayan varmı

ayran cacık hepsini denedim sanki midem inatlaşıyo benle tarif ettiğin kabağı deniycem bakalım belki öyle tüketebilirim. banada birisi söyledi internette de biraz araştırdım maden suyunda kalsiyum bulunduğu yazıyo. şaşırdım valla. artık ona gayret edicem umarım doğrudur.

istanbuldayım tamam teşekkür ederim yardımınız için

haftaya persembe ayrıntılı ultrason var canım bakalım bakalım bebişim ne edecek gene bana ama hiiiççç umudum yok
neden kahvaltı istediğin gibi olmadı bulantınmı sebeb yoksa:26:öğle yemeği yedinmi bari
kızlar yoruldum komsumla bir oldum eşim komsum 2 kızı onun eşi halılarımı yıkadım tertemiz olduuuuyorulduğuma deydi
zaten beni çalıştırmadılardaben görüntüde halı yıkadım

Allah korusun tatlım direkt dişlere vuruyor zaten bebek senin stoklarını tüketiyor şuan... Ben 10 yıldır her sabah süt içerdim benim diş problemim yok mesela, bebeşin kemikleride gayet sağlıklı ve boyu uzun görünüyor.. Sen doktoruna kontrolde değilde tel. aç hemen sor bence kalsiyum verin artık dişlerim sallanıyor de verir bence...

Hayır canım sadece demir ilacı kullanıyorum. ilacın ismini not aldım doktorumdan ısrarla isticem banada versin bi ilaç içim rahat etsin benimde.

geçmiş olsun. bu topikte duymadım da, genel olarak belki yazarsan hamilelerden gelen sorular bölümünekonu açarsan aynı sorunu yaşayanlarla karşılaşabilirsin. inşallah sorunsuz geçirirsin hamileliğini.

ya ne yazık ki istanbul'un azizliği işte uğraş uğraşa bilirsen devlet hastaneleri de sabah gidiyorsun akşama geliyorsun eve

işte o yüzden devlet hastanesine gitmiyorum, çalışıyorum vaktim değerli, bide kötü muamele ediyorlar. özelde doktor yarım saat ilgileniyor, devlette o kadar ilgi yok (

ama senin durumun farklı, tahlil için git. bir seferde halledersin.

ayyyy söylemiştin, ya bende kafa kalmadı çokkk unutkanım. 21 haziranda annesininbirtanesininde var. o zaman gösterecek bence. :)))

peynir getirmiştim az yedim canım ya, midem bulanmıyorda bir hassaslık var, o lekelerden sonra istifra etmektende korkuyorum.

hımmm son cümleyi okuyana kadar baya kızmıştım sana :))) iyi yormamışsın kendini. ohhh halıda ne güzel yıkanır serin serin valla canım çekti. eşim akşam geç gelecek bende serinlikte cam sileyim bari

Hoşgeldin canım

Demek bebiş yine göstermedi kendini varsın göstermesin sağlıklıymış ya önemli olan o
3'lü testinde iyi çıkmış çok sevindim canım.. Kafana taktığın gibi olmadı bak

Kaju sen hangi hastaneye gidiyorsun buarada ???? Belki yazdın ama 2579 uncu sayfayı goruntuluyemiyorum

canım ben Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum.. Doktorum fazla ilacı vs.. sevmeyen biri.. Birde çok sevecen bir kadın. Ama tahlillerimi veya detaylı usg'mi başka hastanelerde yaptırıyorum çünki erdem hastanesinin labaratuarı çok pahalı. Doktorumda bu konuda beni serbest bırakıyor zaten. Muayene için sadece 40 tl ödüyorum..

MaşAllah ne güzel. Doktorumda öyle çok ilgili değil telefonda yüz kere arıyosun hastası var içerde diyolar bağlamıyolar. Aslında devlet hastanesine gitmek lazım ama çalışan insan olunca çok vaktini alıyo devlet hastaneleri. ben kocaelinde oturuyorum özel hastaneler çok yoğun. Artık bugün inatla arayayım ben doğru söylüyosun illaki bağlayacaklar sonunda. ilaç ismi verirse en azından direk gider alırım.

korkma canım sen gene rahat rahat ye yemeğini psikolojik olarak etkileme kendini korku korkuyu çeker:18:
evet serin serin yıkadık senliklice eşim güldür güldür öldürdü milletihortumla herkesi yıkadı diyebilirimyok canım bana sen geri dur dedi herkes eltim tesadüf geldi o bile bebğini bıraktı başladı yıkamaya
hayırlısı bakalım gözler 21 haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…