2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşbuldummmevet canım inat bir sıpam olacak benim uykusuz gecler beni bekliyor galiba sanırsam:18::18:içim rahat ama test sonucu hakkında

canımm hoşgeldin geçmiş olsun yaa umarım yukarı çıkar sağlıklı şekilde doğum yaparsın kızımız mı geliyor yoksaa bir bıdış anası daha

maden suyunda kalsiyum, florür, magnezyum gbi metaller var evet istersen sodanın üzerini oku orada parametreler kısmında neler var neler yok bulabilirsinn

kızlar sizdee doktorlarınızın cep numarası var mı verdiler mi bana vermedide bu hafta gittiğimde isticem bakalım verecek mi

neyse bebek besleniyor nasılsa, içim rahat. az ama dengeli yiyorum, içim rahat.

:))))) ıslatmadan olmaz, o kadar suyla uğraşıyorsun gelde ıslatma, eltinede bravo, oturmaya gelmiş ama bir işe yaramış kırk yılda bir

evettttt bu defa göstercek inşallah.

canım geçmiş olsun... senin bebişte edebli bebişlerden desene
bi arkadaşımında aşağıdaydı sonra yukarı çıktı... normal yapıcak inşallah o da...
inşallah sorunsuz bi şekilde doğra bebeğin canım.. sağlıkla alırsın kucağına. sezeryana da çok soğuk bakma, zorunlu kalırsan yaptırıcaksın sonuçta.. hepimiz için böyle bu. umarım yine de yukarı çıkar.

kabaklı dene canım.. hem hafif oluyo hem doyurucu... bak şimdi hatırladım sodada evet kalsiyum var ama o kadar çok değil... öğren bize de söyle..

sorma kuzum ya valla benimde korkum o

valla illa ki birilerinin başına denk gelicek.. benim doğum 5-6 kasım.. bi hafta öncesi bayram tatili... bebiş yaramazlık edip erken gelirse konyada doktor bulamayabilirim

işte bu anları yaşamak için normal istiyorum Rabbim inşallah nasip eder:)

devlet hastanesine git orda bir doktora görün o yazar sana bu testleri...

yiyebilsen keşke kuzum cacık vs olarak dene bir de. maden suyu da bebeğin kemiklerini çok iyi geliştirir korkmadan iç günde 1 tane içiyorum ben ama sen 2 tane içebilirsin bence... (tabi doktorun daha bilir bu benim fikrim tatlım:) )

Hmm anladım canım ozaman yakın oturuyoruz seninle galiba

maden suyunda kalsiyum, florür, magnezyum gbi metaller var evet istersen sodanın üzerini oku orada parametreler kısmında neler var neler yok bulabilirsinn

meehhnndisssss kızımız gerekli bilgileri vermiş bulunmakta :13::13::13::13::118:

bi tane içiyim bari, yemek fazla geldi ...

kızlar sizdee doktorlarınızın cep numarası var mı verdiler mi bana vermedide bu hafta gittiğimde isticem bakalım verecek mi

bana vermedi canım... önceki doktorlar vermişlerdi ama... gerçi bi kere hastaneyi arayıp almıştım numarasını.vermişlerdi.

maşallah oğluşuna canımgözünaydın sonuclar güzelmiş

Sağol canım,çok şükür içim çok rahatladı,darısı sizlere...

Olsun hayatım önemli değil akşam topik boş oluyo ya rahat rahat bakınıyorum.Aynen dediğin gibi sağlıklı olsunlar da ne olursa olsunlar...Senin ki tam bir sürpriz yapacak zaten hepimize

Çok şükür hayatım gerçekten,dün nasıl şükrede şükrede eve yürüyüşüm vardı görmeliydin..
Aman İst.dakiler ancak kazıklamak derdindeler adiler,gerçekten bu hastaneyi ve dr u Allah çıkardı karşıma.Ordan eşimin arkadaşının amcasının sahibi olduğu bi hastane var oraya gittim,beter kalabalık,basık,eski dr da haftada 1 geliyomuş ve yer bulabilirsen..

Ordan da resmen dualar ederek ağlayarak çıktım..O an sanki kafamda bi ampul yandıdedim ben niye yeni açılan hastaneye gitmiyorum hem de evime çok yakın hem dr uzman deneyimli gittim ve iyi ki gitmişim yaa..Çok şükür dedim Allahıma o sıcakta dolaştım gördü beni diye

saol canım benimm benim doktora soracaksın sormazsan hiç birşey söylemiyor bilgili doktora ama konusmayı çok sevmiyor

acil duurmlarda ulaşabilmeliyim Allah korusun sancı kanama vs durumlarda

ye ye sonra soda iç kurtarsın seni bekleeeee yağa dönustu dönuseceklerrr

aynen efem sulardan bilgim oldugundan sodayıda az cok biliyorumm buarada hayatsu erikli içerik olarak mikemmellll

kabaklı dene canım.. hem hafif oluyo hem doyurucu... bak şimdi hatırladım sodada evet kalsiyum var ama o kadar çok değil... öğren bize de söyle..

Valla işyerinde işim yok şuan, geniş çaplı maden suyunu araştırdım. evet gerçekten kalsiyum yönünden zenginmiş. o şekilde yazıyor. özellikle gebelere tavsiye ediliyo. litresinde 400-596 mg arasında kalsiyum bulunuyomuş. ve şöyle devam ediyo "Kalsiyumun en iyi kaynağı süt ve süt ürünlerini yeterince tüketemeyenler için kalsiyumdan zengin maden suyu iyi bir seçenek olabilir. Almanya'da yapılan araştırmalarda maden sularındaki kalsiyumun ince bağırsaktan kana emilebilirliği incelenmiştir. Maden sularındaki kalsiyumun sütteki kalsiyum kadar emilebildiği belirlenmiştir." Zaten gebelikte içilmesi gerektiğini duymuştum kalsiyumuda içerdiğini öğrenince içim pek bi coştu. sevmesemde bebeğim için bol bol içeceğim inşAllah. fakat sodayla maden suyu arasında büyük fark varmış. soda doğal olamamakla beraber çokta faydalı değilmiş. fakat maden suyu tamamen doğal olup işlenmemiş kaynak suyu oluyormuş tabi zengin mineralli. Dkkat etmemiz lazım..

canım bu gittiğin hastane istanbuldamı ?

zaten gereksiz bilgiylle sıkmayacak doktor bırak doktor olan o bilgisi onda kalsın, bu güzel:) ama numarasını versin dediğin gibi ben mantar oldum hemen aradım doktoru ona gitmeyi mi bekleyecem çatlarım:)

valla süper olmuş canım yaaaa... bebişin parmaklarını ne uzun öylee... kapamış yüzünü bide

ama sen ne kadannn kötüsün yaaaaa ben veririm taaammııııııı.... iki soda içiyim bari

evet erikli süper damacana her suyun 4-5 lira eriklinin 10 lira

sırma nasıl?

gerçi biz hamidiyenin suyunu alıyoruz... sırma da babam pet şişilerde alıyo koli koli... suyu sevdirmeye çalışıyo ahaliye

oohh süpermiş... bol bol içeriz... sıcaklarda harika oluyor vala buz gibi soda... ben bide limon sıkıyorum içine

sırmayı biilemiyorum canım ohh verirsin taaamm mıııı :18: yaa ben napıcam böyleee doktora kilo yüzünden gidesim yokk

canım markası ne o sodanınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…