2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım öncelikle geçmiş olsun. bir iki arkadaş yaptırdı ama değerlerini hatırlamıyorum. test sonuçları çok yanıltıcı o yüzden 4 lü tercih etmedim ben. doktorda gerek yok dedi zaten.

doktorun bişi yok demiş, bence hiç takılma, rahat ol, amiyosentez için gerçekçi konuşmuş, yaptırma canım.

ee ben seni hatırladım. nasıl geçti tatiliniz? sorun çıkmadı inşallah.[/QUOTE]

Sağol canım ya aslında bu testlere takılıp strese girmek hem bebeğe hem bana zarar biliyorum ama elde değil işte. Daha tatile gidemedik ayın 24'ünde ama aynı zamanda bağırsak iltihabı geçiriyorum ve iyileşemezsem eşimle çocukları başbaşa göndereceğim galiba

ay kızlar çok heyecanlandımmmm 2012 haziran anneleri topiğine baktımdaaa ne güzel suyu gelenler doğuma gidenler gün sayanlar var Allah hepimizin onlarında yardımcısı olsunnnn :18:

ay kızlar çok heyecanlandımmmm 2012 haziran anneleri topiğine baktımdaaa ne güzel suyu gelenler doğuma gidenler gün sayanlar var Allah hepimizin onlarında yardımcısı olsunnnn :18:

ayyy canım yaaa offff bi tuhaf oluyorum... önceden korkmazdım doğumdan ama şimdi korkuyorumm:18::18:

annem sadece bi kardeşimi sezeryanle doğurmuş... diyo ki normalde anneliği o an hissediyosun, bebein çıkışını ağlayışını,kucağına verilişini yaşıyosun... sezeryanda tam ayılırken kucağına bi çocuk veriyolar al senin bu çocuk diye, tuhaf bi duygu diyo

yani doğuma normal diye gidersin bişi olur sezeryan yaparlar, öyle birşey ki ne olacak belli değil. son anda bile. sezeryan yasaklanacakta ne olacak, yazarlar rapora geçerli birsebep yine yaparlar yapacaklarını. biz doktor değiliz, maalesef onlara güvenmek zorundayız.

sabahları yiyemiyorum bişi ya ((( istifra etmekten korkuyorum artık, tekrar o kırmızı noktaları istemiyorum ((, o yüzden midem hassas olunca yemeği bile bazen yarıda kesiyorum

burcu benim SAT 23 şubat ben 23 haziranda 4 aylık mı bitmiş olacak :44:

evet aynen öyle. senin bebiş minik annesi o zaman 4 aylığın bitmiş olacak.

girme strese , oran riske yakın olsa bile bunlar olasılık. ben hiç inanmıyorum test sonuçlarına.

geçmiş olsun. inşallah iyileşirsin, stres atmış olursun tatilde.

haklısın canım da son yıllarda gerçekten para tuzağı oldu bu sezeryan doğum umarım sağlıklı şekilde hayırlısıyla normal doğumla dünyaya getiririz yavrucaklarımızı

evet biz miniğizzz

evet yaa Allahtan hayırlısı tırsıyoruz canımm napalımm yaaa

Merhaba arkadaşlar biz geldik ama dertli dertli geldik bize yardım edin

hoşgeldin canım hayır olsun noldu canımmm:44:

noldu canım? hayırdır??

geçen kontrolde doktorumu değiştirdim ben , yeni doktorum hoşuma gitti ama ben içtiğim haplarla ilgili soru sorunca ( kan ilacı ve demir ) neden 1 tane başka arkadaşlarım iki tane kullanıyor neden filan diye sordum ,o zman o da bu zamna kadar yaptığın tahlilleri getir dedi ama ilk doktorum bana hiç tahlil vermemişti , bende dedim hiç tahlil yapmadı diye . doktor da dedi ilk 3 ayda yapılması gereken tetkikler vardı yaptırmayı düşünürsen yazarım ama istemezsen sen bilirsin dedi , bende tabi ki yaptırmak istedim ama 270 tl fiyat verdiler.

Bende aile hekimliğine gittim 18 tahlilden 12 tanesi yapılabiliyormuş yaptırdım geriye 6 tane kaldı tekrar aradım hastaneyi hani fiyat düşmüştür diye ama yine 270 tl dedi o paket fiyatmış hepsini yaptırırsam da o fiyat 6 tanesini de yaptırsam aynı fiyat vermek koyuyor napayım ya
çok uzun anlattım kusura bakmayın valla yardımcı olursanız sevinirim

ayy nasıl hastane yaaa öyle saçmalık mı olur? devlet hastanesinde yaptırsana kuzum tahlillerini...

canım anladıgım kadarıyla gıttıgın hastanede para tuzagı dönenlerden bu testler rutın basıt testler 270 tl lık nesı varmıs ben olsam baska hasatneye gıderdım

.

girme strese , oran riske yakın olsa bile bunlar olasılık. ben hiç inanmıyorum test sonuçlarına.

geçmiş olsun. inşallah iyileşirsin, stres atmış olursun tatilde.[/QUOTE]

İnşallah canım ya.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar merhaba. size bir soru sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim. ben hiç süt yoğurt ayran tüketemiyorum. eskiden çok severdim yoğurdu şimdi onu bile tüketemiyorum midem kabul etmiyo, hemen çıkıyo. çok üzülüyorum hatta normal suyu bile yeni yeni içebiliyorum . bebeğimin kemikleri iyi gelişemiycek diye çok endişeliyim. maden suyunda da kalsiyum olduğunu hatta süte eş değer olduğunu duydum ama çok inanamadım. sizde duydunuzmu böyle bişey en azından doğruysa onu içebilirim.

Senin o yapılamayan 6 adet testin Rubella kontrollerindir büyük ihtimalle.. Devlet hastanesine (kadın doğum daha iyi olur) gidiyorsun orda doktora muayene olup test isteği açtırıyorsun. Bütün testlerini yapıyorlar canım... Hemde hiç para ödemeden. Özel hastaneler şuan almamaları gereken paraları bizden farklı isim altında hizmet faturası adı altında alıyorlar. O nedenle özellikle yaptırmadığınbu ilk testleri devlette yaptırman daha mantıklı

canım bende pek içemiyorum süt ayran fılan ama maden suyunda duymadım kalsıyum oldugunu :26:

ayy nasıl hastane yaaa öyle saçmalık mı olur? devlet hastanesinde yaptırsana kuzum tahlillerini...

canım anladıgım kadarıyla gıttıgın hastanede para tuzagı dönenlerden bu testler rutın basıt testler 270 tl lık nesı varmıs ben olsam baska hasatneye gıderdım

ya devlet hastanesinde yazmıyorlar gıcıklığına burada ki hastanede illa yap demedi zaten testlerde bunlar ;

GLUKOZ (AKŞ) +
KAN ÜRE AZOTU (BUN) +
KERATİNİN (KAN) +
TAM İDRAR TAHLİLİ
AST(SGOT) +
ALT(SGPT) +
KAN GRUBU
TAM KAN SAYIMI ( HEMOGRAM ) +
HBS AG(ELISA) +
SERBEST T3 +
SERBEST T4 +
TSH +
HCV -ANTİ HCV +
ANTİ HIV (ELISA) +
ANTİ RUBELLA IGG
ANTİ RUBELLA IGM
ANTİ TOKSOPLAZMA IGG
ANTİ TOKSOPLAZMA IGM

YANINDA artı işareti olanları yaptırdım ya brda bana yakın adam akıllı hastene yok ben tek başıma gidiyorum hastaneye uzak olunca zor oluyor diye de burayı tercih ettim

Benim o konuda bilgim yok canım ama doktoruna bir danışsan bu konuyu sana kalsiyum ilacı verse şu suda eriyenlerden... Bebek için çok önemli kalsiyum biliyorsun... Kemikleri gelişiyor hele hele şu zamanlarda. Bence bu şekilde daha kolay çözüme ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…