2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canımm hoşgeldin geçmiş olsun yaa umarım yukarı çıkar sağlıklı şekilde doğum yaparsın kızımız mı geliyor yoksaa bir bıdış anası daha

hosbulduk cnm amın cnm ınsallah hayırlısıyla alırız bebslerımızı kucagımıza valla erkek derken kız gelıcek galıba bende zaten kzım olucak dye hıssedyrdum buna en cok kayınvalıdem sevınecek gostermedı kendını dedık kesınlesmedıgı ıcın ama kadın zaten erkegı kabullenmeıyr erkek olursa sacını uzatıcakmısız elbıse gydrıcekmısız o drece yanı kendı kızı olmadıgından butun fantazılerını benım bebıs uzernde kuruyr bende saglıklı hayrlı olsun de dıyorum en onemlı bu deglmı zaten bıde normal dogumada takık zaten dun logusa zıyaretı yaptık bızım burda orda dyor en guzelı normalmıs dayanıcakmısız bende eve gelınce plesenta olayını soyledım sımdılık boyle gozukuyr dedım ozaman sustu bsy dyemedı

canım bu gittiğin hastane istanbuldamı ?

Evet canım İstanbul Bahçelievler'de(Haznedar)

valla süper olmuş canım yaaaa... bebişin parmaklarını ne uzun öylee... kapamış yüzünü bide

Aynen öylee.Sorma renkli olarak gösteriyo kadın diyor ki"bak şu an hem çikolata yemişsin ondan hem de ayrıntılı usg nin ses dalgaları yoğun ondan çok hareketli ve rahatsız oluyo beyefendi diyo

Eşşeğim bi gösteriyo,aniden dönüşler yapıyo,ayrıntılıya mutlaka gidin kızlar çok zevkli onu orda izlemek

Bu arada BULEMSU'cum hiç kaçarı yok ayrıntılıda kesin gösterecek,çok net gözüküyor,he birde MOONSUN'cum bizim su da nestle nasıldır sence?

kayınvalideye bak erkek olsa yoldan çıkaracak töbe töbeeee ne cins bunlar yaaa kayınvalidelerin kaç türü var acaba araştırmak lazımmmm

sırmayı biilemiyorum canım ohh verirsin taaamm mıııı :18: yaa ben napıcam böyleee doktora kilo yüzünden gidesim yokk

canım markası ne o sodanınnnn

veririm canım ben... 3 ayda 13 kilo verip kenyalıya dönmüş bir insan evladıyım ben tabii bu sefer daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde vericem orası kesin...
kocişte spora yazıldı... yanımda fit kaslı bir vücut ben tombişşşş ayy yok düşünemiyorum

ayy yerim ben onu yaaaa.... ayrıntılıya 5.5 aylıkken giricez biz... gittiğim hstanede sadece bi kere sokuyolar ayrıntılıya... temmuzun 2. haftası görcez bebişi inşallah.

söylee ona hemen sporu bıraksınnnn birlikte alın birlikte verinnn bazı kocalar takıntılı kilo alınca çok konusuyorlar kadına beğenmiyorlarr Allah başa vermesin aminnn

bir tanıdığın arkadaşı vardı eşinden ayrılıyormuş kadın lohusalı doğumdan sonra kilosu var haliyle eşi artık seni beğenmyorum demiş ve ayrılmışlarrr Allahım sen şaşırtma eşlerimizi
aminnnn:18:

canım markası ne o sodanınnnn

Soda değil arkadaşlar özellikle doğal maden suyu yazacak . Sodayla maden suyu çok farklıymış. Aklınızda bulunsun. Ben kızılayın maden sularından almayı düşünüyorum hem faydalı biyere gitmiş olur para diye. tabi büyük markete gidince etiketlerini inceliycem hangisinin minerali daha zenginse artık ona göre karar veririm. Kızılayınki yüksekse mutlaka onu alırım ama daha zengin mineralli olan varsa tabi en zenginini

ayy yerim ben onu yaaaa.... ayrıntılıya 5.5 aylıkken giricez biz... gittiğim hstanede sadece bi kere sokuyolar ayrıntılıya... temmuzun 2. haftası görcez bebişi inşallah.

O zaman temmuzun 2.haftası dünyanın en güzel filmini izleyeceksin desene :))

merhba arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum,her şey yolunda bende sizlerde de öyle olduğunu gördüm maşallah hepinize. %100 kızımız oluyor haberini aldık doktordan dün her şey gayet iyi dedi. temmuzun 3ünde ayrıntılı usg zamanımız geliyor. kan verdim 3lü test için onunda sonucu çıkmış doktotuma mesaj attım ama cevap gelmedi henüz ama içim çok rahat valla:)

canımm suyun arkasında analiz değerleri parametreler var orada ph 7 den yukarı olması ve amonyum, nitrit, nitrat olmamasına dikkat edin hatta ph > 7.4 olsa süper olur böbrekler için faydalı

selam kızlar.ya kızlar size bişi sorçam benim troid hormanum düşük çıkmıştı doktorum endokrin bölümüne yönlendirmişti gittim benden testler,ultrason alan istedi troid bezlerinin boyları normal hamileliğe bağlı düşmüş demişti.ayda bir kontrol ederiz demişti ama ilaç falan vermedi bende öyle olunca pek guvenmedim gitmedim ama içimde rahat değil napsam acaba :44:

canımm çok sevindimm hayırlı olsun kızın hadi bakalım 3 temmuz

canım bız beypazarı maden suyundan başkasını almayız eve tamamen doğal ve içeriği gayet zengin

anlayan var mı annelerrrr

hiç anlamam canım istersen doktorunu arayıp sor tatlım.ama anlayanlar varsa mutlaka yardımcı olurlar.benim doktoru 3 lü tarama istemedi direk 4 lü istedi dün yaptırdım bakalım sonucun çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…