canımm hoşgeldin geçmiş olsun yaa umarım yukarı çıkar sağlıklı şekilde doğum yaparsınkızımız mı geliyor yoksaa bir bıdış anası daha
canım bu gittiğin hastane istanbuldamı ?
valla süper olmuş canım yaaaa... bebişin parmaklarını ne uzun öylee... kapamış yüzünü bide
hosbulduk cnm amın cnm ınsallah hayırlısıyla alırız bebslerımızı kucagımıza valla erkek derken kız gelıcek galıba bende zaten kzım olucak dye hıssedyrdum buna en cok kayınvalıdem sevınecek gostermedı kendını dedık kesınlesmedıgı ıcın ama kadın zaten erkegı kabullenmeıyr erkek olursa sacını uzatıcakmısız elbıse gydrıcekmısız o drece yanı kendı kızı olmadıgından butun fantazılerını benım bebıs uzernde kuruyr bende saglıklı hayrlı olsun de dıyorum en onemlı bu deglmı zaten bıde normal dogumada takık zaten dun logusa zıyaretı yaptık bızım burda orda dyor en guzelı normalmıs dayanıcakmısız bende eve gelınce plesenta olayını soyledım sımdılık boyle gozukuyr dedım ozaman sustu bsy dyemedı
sırmayı biilemiyorum canımohh verirsin taaamm mıııı :18: yaa ben napıcam böyleee doktora kilo yüzünden gidesim yokk
canım markası ne o sodanınnnn
Hmm anladım canım ozaman yakın oturuyoruz seninle galiba
Evet canım İstanbul Bahçelievler'de(Haznedar)
Aynen öylee.Sorma renkli olarak gösteriyo kadın diyor ki"bak şu an hem çikolata yemişsin ondan hem de ayrıntılı usg nin ses dalgaları yoğun ondan çok hareketli ve rahatsız oluyo beyefendi diyo
Eşşeğim bi gösteriyo,aniden dönüşler yapıyo,ayrıntılıya mutlaka gidin kızlar çok zevkli onu orda izlemek
Bu arada BULEMSU'cum hiç kaçarı yok ayrıntılıda kesin gösterecek,çok net gözüküyor,he birde MOONSUN'cum bizim su da nestle nasıldır sence?
veririm canım ben... 3 ayda 13 kilo verip kenyalıya dönmüş bir insan evladıyım bentabii bu sefer daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde vericem orası kesin...
kocişte spora yazıldı... yanımda fit kaslı bir vücut ben tombişşşş ayy yok düşünemiyorum
canım markası ne o sodanınnnn
Sanırım canım.. Benim evim beylerbeyinde.. İşim Avrupa yakasında ama hergün gelip gidiyoruz.
Sen ne taraftasın ?
ayy yerim ben onu yaaaa.... ayrıntılıya 5.5 aylıkken giricez biz... gittiğim hstanede sadece bi kere sokuyolar ayrıntılıya... temmuzun 2. haftası görcez bebişi inşallah.
Evet canım İstanbul Bahçelievler'de(Haznedar)
Aynen öylee.Sorma renkli olarak gösteriyo kadın diyor ki"bak şu an hem çikolata yemişsin ondan hem de ayrıntılı usg nin ses dalgaları yoğun ondan çok hareketli ve rahatsız oluyo beyefendi diyo
Eşşeğim bi gösteriyo,aniden dönüşler yapıyo,ayrıntılıya mutlaka gidin kızlar çok zevkli onu orda izlemek
Bu arada BULEMSU'cum hiç kaçarı yok ayrıntılıda kesin gösterecek,çok net gözüküyor,he birde MOONSUN'cum bizim su da nestle nasıldır sence?
merhba arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum,her şey yolunda bende sizlerde de öyle olduğunu gördüm maşallah hepinize. %100 kızımız oluyor haberini aldık doktordan dün her şey gayet iyi dedi. temmuzun 3ünde ayrıntılı usg zamanımız geliyor. kan verdim 3lü test için onunda sonucu çıkmış doktotuma mesaj attım ama cevap gelmedi henüz ama içim çok rahat valla:)
Soda değil arkadaşlar özellikle doğal maden suyu yazacak. Sodayla maden suyu çok farklıymış. Aklınızda bulunsun. Ben kızılayın maden sularından almayı düşünüyorum hem faydalı biyere gitmiş olur para diye. tabi büyük markete gidince etiketlerini inceliycem hangisinin minerali daha zenginse artık ona göre karar veririm. Kızılayınki yüksekse mutlaka onu alırım ama daha zengin mineralli olan varsa tabi en zenginini
anlayan var mı annelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?