kuzum son 3 haftada gittiğin doktor nasıl olur emin olabilecek misin? bence devam ettiğin doktorda yap doğumunu...
ay canım valla ne güzel dedin için rahatladı:) saol bitanem ya
canım bizim bir doktora gitmemiz aylık 150 tl ye patlıyor muayanehanesinde ücreti 100 TL miş ama ayda 100 lira daha artacak gider 250 TL olucak
kesınlıkle aynı skeılde düşünüyorum yaptıkları seyler aynı bazı hasteneler otel hizmeti veriyor o kadarkızlar bu hastane doğum doktor masrafları hakkında bişey söylemek istiyorum
bence doğum olayı ve bebeğin gelişimi çok rutin doğal bir olay... önemli bir sorun olmadığı takdirde bir doğuma 3000 5000tl para vermek yada bi muayeneye bir sürü para dökmek anlamsız... doğumu bile doktor yapmıyor, onu bile kendimiz yapıyoruz. ben çok araştırdım istanbulda acıbademi florcaneyi amerikan hastanesini falan... o kadar uçuk rakamlar söylediler ki şok oldum... bence bebekte bir sorun yoksa, sizde bir sorun yoksa olabildiğince az maliyetli ama güvenilir doktorları tercih edin... harcayacağınız parayı da bebeğiniz için harcayın...
30 faktör losyon olanını alırdım sık sık yeniler kremi ve denizden çıkınca şapkayla, ince bir tişörtü hemen geçirirdim
bu saçmalamış ama.. hem muayenehanede para alacak hem de hastanede neymiş o?? kızdım şimdi.....
valla canım yapacak hiçbirşeyim yok bu konuda... işyerinden 3-4 hafta kala izne ayrılıcam... izne ayrılıp konyaya geçicem eşimin yanına... orda yapıcam doğumu. konyada iyi bildiğim bi iki doktor var... bir çok arkadaşımda var doktor tavsiye edebilecek. ben de rahat değilim bu konuda.tüm süreci izleyen doktorda yapmak isterdim ama malesef öyle bir şansım yok eğer eşim önümüzdeki 3-4 ay içinde istanbula gelemezse.
Kızlar iş yoğunluğundan sizi ara sıra okuyup takip etmeye çalışıyor ama yazamıyorum. Ben bir şey soracağım sizlere geçen hafta dörtlü testin sonucunu aldık. Down sendromu oranı 1/331 çıktı. Sınırın altı değil ama çok yakın. Ben ağlayacak gibi olunca doktor uzun uzun sınırın bunun için koyulduğunu endişe edilecek birşey olmadığını amniyosentez yaparak bebeğin hayatını tehlikeye atmanın bencilce bir davranış olacağını anlattı. Rahatlattı beni ama çevremde oranı bu kadar yüksek çıkan olmayınca kendime dert etmedim değil. Aranızda bu orana yakın sonucu çıkan oldu mu?
yerim be onun dudagını çok tatlı
valla canım yapacak hiçbirşeyim yok bu konuda... işyerinden 3-4 hafta kala izne ayrılıcam... izne ayrılıp konyaya geçicem eşimin yanına... orda yapıcam doğumu. konyada iyi bildiğim bi iki doktor var... bir çok arkadaşımda var doktor tavsiye edebilecek. ben de rahat değilim bu konuda.tüm süreci izleyen doktorda yapmak isterdim ama malesef öyle bir şansım yok eğer eşim önümüzdeki 3-4 ay içinde istanbula gelemezse.
cok saol canım sprey kullanıslı olur cocukta aslında ama 50 ye de karsıyım dıyosun ben kararsız kaldım geneesen olsan hangısnı alırdın oğluşuna:26:
Evet canım saat kurabilirim aslında akşam yatarken içebilsem unutmam ama demir ilacı aldığım için akşam yatarken içemiyorum
tam 1 hafta var aramızda kımıldamasını bu hafta bekliyorum artık bende bu hafta çıkınca 4,5 aylık diyeceğim temmuz ilk haftası 5 aylık diyeceğim sanırım.
kızlar bu hastane doğum doktor masrafları hakkında bişey söylemek istiyorum
bence doğum olayı ve bebeğin gelişimi çok rutin doğal bir olay... önemli bir sorun olmadığı takdirde bir doğuma 3000 5000tl para vermek yada bi muayeneye bir sürü para dökmek anlamsız... doğumu bile doktor yapmıyor, onu bile kendimiz yapıyoruz. ben çok araştırdım istanbulda acıbademi florcaneyi amerikan hastanesini falan... o kadar uçuk rakamlar söylediler ki şok oldum... bence bebekte bir sorun yoksa, sizde bir sorun yoksa olabildiğince az maliyetli ama güvenilir doktorları tercih edin... harcayacağınız parayı da bebeğiniz için harcayın...
canım bizim bir doktora gitmemiz aylık 150 tl ye patlıyor muayanehanesinde ücreti 100 TL miş ama ayda 100 lira daha artacak gider 250 TL olucak
Kızlar iş yoğunluğundan sizi ara sıra okuyup takip etmeye çalışıyor ama yazamıyorum. Ben bir şey soracağım sizlere geçen hafta dörtlü testin sonucunu aldık. Down sendromu oranı 1/331 çıktı. Sınırın altı değil ama çok yakın. Ben ağlayacak gibi olunca doktor uzun uzun sınırın bunun için koyulduğunu endişe edilecek birşey olmadığını amniyosentez yaparak bebeğin hayatını tehlikeye atmanın bencilce bir davranış olacağını anlattı. Rahatlattı beni ama çevremde oranı bu kadar yüksek çıkan olmayınca kendime dert etmedim değil. Aranızda bu orana yakın sonucu çıkan oldu mu?
Günaydın arkadaslar hasta olarak medicana camlica da dogum yaptım bunu da medicalpark Göztepe'de yapacam kerem ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
canım her ay 4 hafta değil. hesap o yüzden karışıyor. benim satım 30 ocak, her ay bitimi 1 ayım bitiyor, ay ortasıda buçuk yapıyor. satın 5 şubat ise 5 temmuz 5 ay eder. bende ay sonunda 5 ayımı tamamlamış olacağım.
sabahları süt için kur saatini canım. evde süt içiyorum işte kahvaltı yapıyorum. ön hazırlık oluyor benim için süt içmek.
çok para valla canım. daha uygun bir yer bulamadın mı? ama çok memnunsan doktorundan devam et. Allah kolaylık versin. doğum kaç para peki?
ben her muayeneye 42 tl ödüyorum. normal sezeryan aynı fiyat epiduralli bana 1500 tl ye patlayacak.
canım öncelikle geçmiş olsun. bir iki arkadaş yaptırdı ama değerlerini hatırlamıyorum. test sonuçları çok yanıltıcı o yüzden 4 lü tercih etmedim ben. doktorda gerek yok dedi zaten.
doktorun bişi yok demiş, bence hiç takılma, rahat ol, amiyosentez için gerçekçi konuşmuş, yaptırma canım.
ee ben seni hatırladım. nasıl geçti tatiliniz? sorun çıkmadı inşallah.
Ben geçen gün ilk defa kramp girdiği ve doktorum burda olmadığı için medicana çamlıca'ya gittim. Tam soyguncular doktorumun bana gerek yok dediği bütün testleri yazdı.. Gereksiz vitamin alımlarına karşıdır kendi doktorum reçeteye ilaç doldurdu... doğum ücreti sordum uçuk fayiş bir fiyat verdiler.. O nedenle medicana'yı hiç sevmedim.. Belki benim gittiğim doktorun uyuzluğudur ama bilmiyorum bende pek iyi bir izlenim bırakmadılar canım..
kesınlıkle aynı skeılde düşünüyorum yaptıkları seyler aynı bazı hasteneler otel hizmeti veriyor o kadardoguma deıl hastanenin adına lüksüne ödeniyo paralar
tamam canım cok saol yordum senı onu alayım o zaman
canım hastanede muayane ücreti almazda testlere mecbur para gidecek 200 lirayı bulacak bilemedimkii aslında gitmek istemiyorum karşıyım özel muayanehanelere biz de onun hastasıyız ve eşit ilgi hakkımız diye düşünüyorumm
kuzum benim o zaman bol bol dua edelim sana iyi bir doktora rast gel inşallah, her şey güzel olsun, rabbim hayırlısıyla hemen kurtarsın inşallah...
doktorun ne dediyse odur, kurcalama lütfen.. benim kuzende de oldu kız üsüldüğüyle o kadar para dkötüğüyle kaldı. kıyaslama başkalarıyla kurcalama hataya düşersin boşver...
canım inş..herşey gönlüne göre olur istedigin gib bir dr bulursun ...doğum işi tamaemen şans bence ..herşeyi ayarladığında da son anda bi aksilik çıkabilir...neyle karşılasacağmızı bilmiyoruz malesef
canım her ay 4 hafta değil. hesap o yüzden karışıyor. benim satım 30 ocak, her ay bitimi 1 ayım bitiyor, ay ortasıda buçuk yapıyor. satın 5 şubat ise 5 temmuz 5 ay eder. bende ay sonunda 5 ayımı tamamlamış olacağım.
sabahları süt için kur saatini canım. evde süt içiyorum işte kahvaltı yapıyorum. ön hazırlık oluyor benim için süt içmek.
ben her muayeneye 42 tl ödüyorum. normal sezeryan aynı fiyat epiduralli bana 1500 tl ye patlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?