Soda değil arkadaşlar özellikle doğal maden suyu yazacak. Sodayla maden suyu çok farklıymış. Aklınızda bulunsun. Ben kızılayın maden sularından almayı düşünüyorum hem faydalı biyere gitmiş olur para diye. tabi büyük markete gidince etiketlerini inceliycem hangisinin minerali daha zenginse artık ona göre karar veririm. Kızılayınki yüksekse mutlaka onu alırım ama daha zengin mineralli olan varsa tabi en zenginini
ayy nasıl dayanıyosun o kadan yolaaaa
canımm çok sevindimm hayırlı olsun kızın hadi bakalım 3 temmuz
Soda değil arkadaşlar özellikle doğal maden suyu yazacak. Sodayla maden suyu çok farklıymış. Aklınızda bulunsun. Ben kızılayın maden sularından almayı düşünüyorum hem faydalı biyere gitmiş olur para diye. tabi büyük markete gidince etiketlerini inceliycem hangisinin minerali daha zenginse artık ona göre karar veririm. Kızılayınki yüksekse mutlaka onu alırım ama daha zengin mineralli olan varsa tabi en zenginini
canımm çok sevindimm hayırlı olsun kızın hadi bakalım 3 temmuz
canım bız beypazarı maden suyundan başkasını almayız eve tamamen doğal ve içeriği gayet zengin
canımm suyun arkasında analiz değerleri parametreler var orada ph 7 den yukarı olması ve amonyum, nitrit, nitrat olmamasına dikkat edin hatta ph > 7.4 olsa süper olur böbrekler için faydalı
Hmmm sağol şekerim.Damacanayı çevirip bi bakayım :)))
aynen diğerleri uydurma tadından bile anlıyorsun:)
canım bız beypazarı maden suyundan başkasını almayız eve tamamen doğal ve içeriği gayet zengin
nestle gibi büyük firmalar sanmam dikkat ederler kimysal dengesinebak ama belini incitme
Hmmm sağol şekerim.Damacanayı çevirip bi bakayım :)))
hiç anlamam canım istersen doktorunu arayıp sor tatlım.ama anlayanlar varsa mutlaka yardımcı olurlar.benim doktoru 3 lü tarama istemedi direk 4 lü istedi dün yaptırdım bakalım sonucun çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla
söylee ona hemen sporu bıraksınnnn birlikte alın birlikte verinnn bazı kocalar takıntılı kilo alınca çok konusuyorlar kadına beğenmiyorlarrAllah başa vermesin aminnn
bir tanıdığın arkadaşı vardı eşinden ayrılıyormuş kadın lohusalı doğumdan sonra kilosu var haliyle eşi artık seni beğenmyorum demiş ve ayrılmışlarrr Allahım sen şaşırtma eşlerimizi aminnnn:18:
O zaman temmuzun 2.haftası dünyanın en güzel filmini izleyeceksin desene :))
valla eşim getirip götürüyor.. Başka türlü zor
ben bursa kınığı beğeniyorum canımmm doğal maden suyu zaten sda diyorum ben onaa
KINIK MADEN SULARI
kızlar kınık maden suyunu buradan inceleyebilrsiniz içerisinde hamilelik için gerekli minerallet bulunuyorrr
4lüde de kan veriliyor di mi canım ? benim 2li testimde temizdi ama 3lüyü de yaptırdı doktorumuz. iyi çıkar seinde gönlünü ferah tut sen
arkadaşlar kesinlikle turkuaz ve sırma sularını içmeyin üstündeki değerlerinde ph 7 yazıyor ama uydurma onlar benim eşim erikli bayisinde çalışıyor oradan biliyorum özellikle turkuaz ı hamilelikte ağzınıza bile sürmeyin derim ben:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?