2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben bursa kınığı beğeniyorum canımmm doğal maden suyu zaten sda diyorum ben onaa

ben bursa kınığı beğeniyorum canımmm doğal maden suyu zaten sda diyorum ben onaa

KINIK MADEN SULARI

kızlar kınık maden suyunu buradan inceleyebilrsiniz içerisinde hamilelik için gerekli minerallet bulunuyorrr

KINIK MADEN SULARI

kızlar kınık maden suyunu buradan inceleyebilrsiniz içerisinde hamilelik için gerekli minerallet bulunuyorrr

Hmmm sağol şekerim.Damacanayı çevirip bi bakayım :)))

arkadaşlar kesinlikle turkuaz ve sırma sularını içmeyin üstündeki değerlerinde ph 7 yazıyor ama uydurma onlar benim eşim erikli bayisinde çalışıyor oradan biliyorum özellikle turkuaz ı hamilelikte ağzınıza bile sürmeyin derim ben :18:

4lüde de kan veriliyor di mi canım ? benim 2li testimde temizdi ama 3lüyü de yaptırdı doktorumuz. iyi çıkar seinde gönlünü ferah tut sen

ayy canım ne diyosun sen yaaa.. Allah korusun... benim eşim de görselliğe çok önem verir, yüzünde bi sivilce çıksa dert eder kendine... dudağı kurumuş ve ben söylememişsem niye söylemedin der bana da çok bakar inceler... kilo alıp ta öyle kalırsam ben de rahat edemem ama bu da çok ağır bişey yaaa.. yazık kadıncağıza...

O zaman temmuzun 2.haftası dünyanın en güzel filmini izleyeceksin desene :))

inşallahhhhhh

valla eşim getirip götürüyor.. Başka türlü zor

ayy yine de az mesafe değil canım.. ben anlamıyorum aslında bunu: işin avrupada evin anadoluda...neden taşınmıyosun evine yakın biyere? hergün o eziyeti çekmektense...?

sarıkız doğaz mineralli su olur mu?

4lüde de kan veriliyor di mi canım ? benim 2li testimde temizdi ama 3lüyü de yaptırdı doktorumuz. iyi çıkar seinde gönlünü ferah tut sen

evet canım kan veriliyor.doktorum 2 li testin aynısı dedi.herhalde bir kaç ilave birşeyemi bakılıyor anlamadım.çok şükür benimde 2 li testim temiz çıkmıştı. seninde iyidir canım test sonucun. hepimiz sağlıklı evlatlar alalım kucaklarımıza inşallah.

kızlar merhaba, 3lü test sonucum temiz çıkmış ama hemoglobin değerim günde 1 tane ferrum fort atmama rağmen ilk değerden daha düşük çıkmış, ilk 10.5du şimdi 9,5a düşmüş ferrum fortu günde 2 ye çıkardı, sizin kansızlığınız ne durumda merak ettim, ağrı kesici için de sordum hap adı vermeden nörolojiye görünmelisin dedi, dün tam 24 saat ağrıdı başım, çok şükür bugun geçmiş

bu arada ben damacana kullanmıyorum artık, özellikle yaz aylarında güneşe maruz kalması çok tehlikeli, resmen kanserojen madde salıyormuş suyun içine, bu hepsi için geçerli, en iyisi arıtma almak, onlarda epey pahalı

Aslında Sırma'nın tadı fena değil bende nestle ve erikli'den şaşmam.Hele o damla denen su ıyy su su değil sanki,insanın boğazından zor geçiyor berrbattt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…