arkadaşlar kesinlikle turkuaz ve sırma sularını içmeyin üstündeki değerlerinde ph 7 yazıyor ama uydurma onlar benim eşim erikli bayisinde çalışıyor oradan biliyorum özellikle turkuaz ı hamilelikte ağzınıza bile sürmeyin derim ben:18:
Aslında Sırma'nın tadı fena değil bende nestle ve erikli'den şaşmam.Hele o damla denen su ıyy su su değil sanki,insanın boğazından zor geçiyor berrbattt...
kızlar canım çok sıkkın işyerinden iyice soğudum sanırım
birisi dut getirmişşş yabancı hocamıza bile verilmişşş bize getirilmedi ben hamileyim sonuçta canım çeker diye hiç düşünmezler mii paulanın odasına gittim ki dut yemiş tabakta bir kaç tane kalmışş ve normal poşette değil tabakta yıkanmış getirmişlerr çok kırıldımmm hiç vicdan yok insanlarda ben olsam önce hmileleri düşünüürüm canım kaldı şşimdi eşime nasıl bulduracaksam dut istiyorum beennnn
birisi dut getirmişşş yabancı hocamıza bile verilmişşş bize getirilmedi ben hamileyim sonuçta canım çeker diye hiç düşünmezler mii paulanın odasına gittim ki dut yemiş tabakta bir kaç tane kalmışş ve normal poşette değil tabakta yıkanmış getirmişlerr çok kırıldımmm hiç vicdan yok insanlarda ben olsam önce hmileleri düşünüürüm canım kaldı şşimdi eşime nasıl bulduracaksam dut istiyorum beennnn
geçen bir haber okumustum damla çeşme suyuymuşşşşo yüzden full lokantalara satılıyor
ayy canım ne diyosun sen yaaa.. Allah korusun... benim eşim de görselliğe çok önem verir, yüzünde bi sivilce çıksa dert eder kendine... dudağı kurumuş ve ben söylememişsem niye söylemedin derbana da çok bakar inceler... kilo alıp ta öyle kalırsam ben de rahat edemem ama bu da çok ağır bişey yaaa.. yazık kadıncağıza...
inşallahhhhhh
ayy yine de az mesafe değil canım.. ben anlamıyorum aslında bunu: işin avrupada evin anadoluda...neden taşınmıyosun evine yakın biyere? hergün o eziyeti çekmektense...?
sarıkız doğaz mineralli su olur mu?
kızlar merhaba, 3lü test sonucum temiz çıkmış ama hemoglobin değerim günde 1 tane ferrum fort atmama rağmen ilk değerden daha düşük çıkmış, ilk 10.5du şimdi 9,5a düşmüşferrum fortu günde 2 ye çıkardı, sizin kansızlığınız ne durumda merak ettim, ağrı kesici için de sordum hap adı vermeden nörolojiye görünmelisin dedi, dün tam 24 saat ağrıdı başım, çok şükür bugun geçmiş
bu arada ben damacana kullanmıyorum artık, özellikle yaz aylarında güneşe maruz kalması çok tehlikeli, resmen kanserojen madde salıyormuş suyun içine, bu hepsi için geçerli, en iyisi arıtma almak, onlarda epey pahalı
Aslında Sırma'nın tadı fena değil bende nestle ve erikli'den şaşmam.Hele o damla denen su ıyy su su değil sanki,insanın boğazından zor geçiyor berrbattt...
kızlar merhaba, 3lü test sonucum temiz çıkmış ama hemoglobin değerim günde 1 tane ferrum fort atmama rağmen ilk değerden daha düşük çıkmış, ilk 10.5du şimdi 9,5a düşmüşferrum fortu günde 2 ye çıkardı, sizin kansızlığınız ne durumda merak ettim, ağrı kesici için de sordum hap adı vermeden nörolojiye görünmelisin dedi, dün tam 24 saat ağrıdı başım, çok şükür bugun geçmiş
bu arada ben damacana kullanmıyorum artık, özellikle yaz aylarında güneşe maruz kalması çok tehlikeli, resmen kanserojen madde salıyormuş suyun içine, bu hepsi için geçerli, en iyisi arıtma almak, onlarda epey pahalı
canım geçmiş olsun... ben maltofer alıyorum günde 1 tane.. ama son zamanda tahlili yaptırmadım, istemedi doktor tekrar...
canım inşallah geçer baş ağrın..ne fena bişey biliyorum...
damla berbat bişey yaaa ıyyyggggsırma da içilebilir... erikli en güzeli tabiiki...
biz hamidiye alıyoruz, erikliye göre daha hafif bir su... güvenilir olduğuna eminim en azından.
canımm testin temiz ççıkmış gözün aydınndeğerlerin baaya düşük Allah şifa versin canımm benimkide düştü herhalde gözlerimin önundee noktalar dolasıyrrr
canımm plastik su için uygun değil evet dgrudan güneşe maaruz kalırsa bakteri ürer ve sağlığımız için tehlikeli fakat kısa zamanda damacanalar cam olucak bakanlık bunun uzerıne çalısıyor..
ayrıca o arıtmaları bana sor ben çok iyi bilirim tamamen ticarett geç onları suyu arıtımı değil o suyu resmen saflaştırıyor ters osmoz metodu kullanılıyor dunyada oda aslında endustryel atıksu artma için uygundur çunku fazla arıtarak gerekli gereksiz tum mınerelları alır nekadar ek reçinede koysalar suyun dogal tadı bozulur ve Ph seviyesi asidik ortama dönüşürrr
fabriikada 5 tane sebil artma 1 tane buyuk havuz arıtma 1 tane tezgah altı arıtma oldugundan 4 yılda suyla haşir neşir oldugumdan biliyorumm beni baya ugrastırdılarrr
ay çok konustummmdertliyim bu arıtmalardan ondan
ilk evlendiğimizde eşimin işi Anadolu yakasındaydı.. İkimizin iş mesafesinin tam ortası şuan oturduğumuz yer canım.. Sonradan işi değişti oda avrupa yakasına geçti ama biz evimizi değiştiremedik.. Bahçemiz var meyve ağaçlarımız var.. Her akşam eve girmeden dut topluyorum akşam yiyebileceğim kadar mesela.. Vişne topluyoruz kaynatıyoruz vs.. Havası gerçekten temiz ve Keşmekeşi yok. İnsanları sakin dingin.. Sessiz... Canımız sıkıldığında boğaza iniyoruz yürüyerek.. Çengelköy'e çınaraltında oturuyoruz.. Yani çilesi var evet ama artılarıda çok..
canım geçmiş olsun... ben maltofer alıyorum günde 1 tane.. ama son zamanda tahlili yaptırmadım, istemedi doktor tekrar...
canım inşallah geçer baş ağrın..ne fena bişey biliyorum...
damla berbat bişey yaaa ıyyyggggsırma da içilebilir... erikli en güzeli tabiiki...
biz hamidiye alıyoruz, erikliye göre daha hafif bir su... güvenilir olduğuna eminim en azından.
ayy inanmıyorum yaaaa.... canım bulursun yaa... bizim burda pazarlarda manavlarda çok görüyorum ben...
söyle eşine bulur canım merak etme...
canım benim ya herkez bizim gibi düşünemiyor malesef.pazarlarda falan var artık inşallah eşin bulur bir tane pazar ve alır akşama bol bol yersin.
ne düşüncesizler gerçekten,insanlar hep işelerine geleni yapıyorlar. çıkar amaçlı bir dut ikramı yapılmış olabilir hocanıza belki. uff valla güzel soğuk dut iyi giderdi ben de istiyorum:))
anlayan var mı annelerrrr
ayy kuzum gönderilecek bişey olsa emin ol sana kargolardımama dut gönderilmiyor malesef.. bizim dutluk var gel bu hafta sonu ankaraya hem biraz gezmiş olursun valla ciddiyim:)
aynen damla saka bnlar berbat sular nestle hamidiye ve erikli de şaşmamak lazım turkuaz su bile değil arıtma yapılıp içine ekstra mineral atıyorlar sonra kaynak suyu diyorlar :18:
Canım bu gittiğim doktor bana maltofere devam et dedi.Kutusu bitse de yenisini al kullan dedi..4tablet kaldı zaten maltoferin bi zararı yok yararı var dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?