2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar canım çok sıkkın işyerinden iyice soğudum sanırım

birisi dut getirmişşş yabancı hocamıza bile verilmişşş bize getirilmedi ben hamileyim sonuçta canım çeker diye hiç düşünmezler mii paulanın odasına gittim ki dut yemiş tabakta bir kaç tane kalmışş ve normal poşette değil tabakta yıkanmış getirmişlerr çok kırıldımmm hiç vicdan yok insanlarda ben olsam önce hmileleri düşünüürüm canım kaldı şşimdi eşime nasıl bulduracaksam dut istiyorum beennnn

benim eşimde su sektörüyle ilgileniyor biz PÜRSU kullanıyoruz. KOÇ'un ürettiği bir su ve gayet memnnunuz,değerleri falan da herşeyi gayet iyi

aa bak bi sarıkız c vitaminli doğal mineralli su aldım bi de özkaynak sade...
sarıkızda kalsiyum falan yazmıyor.
özkaynakta mg/l olarak:
kalsiyum:116.8
magnezyum:102.2
sodyum:72.59
demir+2 : 0.22 yazıyor...

canım benim ya herkez bizim gibi düşünemiyor malesef.pazarlarda falan var artık inşallah eşin bulur bir tane pazar ve alır akşama bol bol yersin.

ne düşüncesizler gerçekten,insanlar hep işelerine geleni yapıyorlar. çıkar amaçlı bir dut ikramı yapılmış olabilir hocanıza belki. uff valla güzel soğuk dut iyi giderdi ben de istiyorum:))

ilk evlendiğimizde eşimin işi Anadolu yakasındaydı.. İkimizin iş mesafesinin tam ortası şuan oturduğumuz yer canım.. Sonradan işi değişti oda avrupa yakasına geçti ama biz evimizi değiştiremedik.. Bahçemiz var meyve ağaçlarımız var.. Her akşam eve girmeden dut topluyorum akşam yiyebileceğim kadar mesela.. Vişne topluyoruz kaynatıyoruz vs.. Havası gerçekten temiz ve Keşmekeşi yok. İnsanları sakin dingin.. Sessiz... Canımız sıkıldığında boğaza iniyoruz yürüyerek.. Çengelköy'e çınaraltında oturuyoruz.. Yani çilesi var evet ama artılarıda çok..

canım geçmiş olsun... ben maltofer alıyorum günde 1 tane.. ama son zamanda tahlili yaptırmadım, istemedi doktor tekrar...
canım inşallah geçer baş ağrın..ne fena bişey biliyorum...

Aslında Sırma'nın tadı fena değil bende nestle ve erikli'den şaşmam.Hele o damla denen su ıyy su su değil sanki,insanın boğazından zor geçiyor berrbattt...

damla berbat bişey yaaa ıyyygggg sırma da içilebilir... erikli en güzeli tabiiki...
biz hamidiye alıyoruz, erikliye göre daha hafif bir su... güvenilir olduğuna eminim en azından.

ayy inanmıyorum yaaaa.... canım bulursun yaa... bizim burda pazarlarda manavlarda çok görüyorum ben...
söyle eşine bulur canım merak etme...

canımm testin temiz ççıkmış gözün aydınn değerlerin baaya düşük Allah şifa versin canımm benimkide düştü herhalde gözlerimin önundee noktalar dolasıyrrr

canımm plastik su için uygun değil evet dgrudan güneşe maaruz kalırsa bakteri ürer ve sağlığımız için tehlikeli fakat kısa zamanda damacanalar cam olucak bakanlık bunun uzerıne çalısıyor..

ayrıca o arıtmaları bana sor ben çok iyi bilirim tamamen ticarett geç onları suyu arıtımı değil o suyu resmen saflaştırıyor ters osmoz metodu kullanılıyor dunyada oda aslında endustryel atıksu artma için uygundur çunku fazla arıtarak gerekli gereksiz tum mınerelları alır nekadar ek reçinede koysalar suyun dogal tadı bozulur ve Ph seviyesi asidik ortama dönüşürrr

fabriikada 5 tane sebil artma 1 tane buyuk havuz arıtma 1 tane tezgah altı arıtma oldugundan 4 yılda suyla haşir neşir oldugumdan biliyorumm beni baya ugrastırdılarrr

ay çok konustummm dertliyim bu arıtmalardan ondan

Aslında Sırma'nın tadı fena değil bende nestle ve erikli'den şaşmam.Hele o damla denen su ıyy su su değil sanki,insanın boğazından zor geçiyor berrbattt...

aynen damla saka bnlar berbat sular nestle hamidiye ve erikli de şaşmamak lazım turkuaz su bile değil arıtma yapılıp içine ekstra mineral atıyorlar sonra kaynak suyu diyorlar :18:

bu arada ben damacana kullanmıyorum artık, özellikle yaz aylarında güneşe maruz kalması çok tehlikeli, resmen kanserojen madde salıyormuş suyun içine, bu hepsi için geçerli, en iyisi arıtma almak, onlarda epey pahalı[/QUOTE]

evet çok zaralı bir damacana eb-n fazla 100 kere kullanılabilir ama öyle yapmıyorlar işte kaç yüz kere olduruyorlar o üzerinde gözüken çatlakların hepsinin arasında mikroplar kanserojen maddeler çirit atıyor

yuhhh yani onlara ya nasıl yemişler boğazlarında kalmamış mı hamile kadına vermeden ya ne insanlar var allahım bulursun canım tam mevsimi istanbulda olsan ben sana ulaştırırdım ama oraya gelene kadar pert olurlar

Canım bu gittiğim doktor bana maltofere devam et dedi.Kutusu bitse de yenisini al kullan dedi..4tablet kaldı zaten maltoferin bi zararı yok yararı var dedi..

ayy kuzum gönderilecek bişey olsa emin ol sana kargolardım ama dut gönderilmiyor malesef.. bizim dutluk var gel bu hafta sonu ankaraya hem biraz gezmiş olursun valla ciddiyim:)

hay ağzına sağlık aynennnn katılıyorum arkadaşıma az bile söyledin

anladım canım ama ben artık bıktım istanbulun trafiğinden.... biz de avrupada başakşehirde oturuyoruz... avrupa yakasının e temiz havası.. resmen dağ havası gibi...yazın o kadar ılık oluyor ki harika... heryerde yürüyüş bisiklet parkurları, spor salonları, yüzme havuzları,çay bahçeleri... haftada bir konser,etkinlikler... işimle evim çok yakın..yol açık olsa 20dakika... tabii kışın 1 saat sürüyor...

canım benim ya herkez bizim gibi düşünemiyor malesef.pazarlarda falan var artık inşallah eşin bulur bir tane pazar ve alır akşama bol bol yersin.

ne düşüncesizler gerçekten,insanlar hep işelerine geleni yapıyorlar. çıkar amaçlı bir dut ikramı yapılmış olabilir hocanıza belki. uff valla güzel soğuk dut iyi giderdi ben de istiyorum:))

saolun canlar herkes düşünceli değil maaleseff

bugün pazar vardı pazar evimize uzak bayaa off arabamızda yokk babamdada araba yokmuşş ablamla konusayım birdeee inşAllah buluruz hemencecikk aslında araba olsaydı yaşlı teyzeler evlerinde satıyorlar ordan alırdık şans yok bendee

ayy kuzum gönderilecek bişey olsa emin ol sana kargolardım ama dut gönderilmiyor malesef.. bizim dutluk var gel bu hafta sonu ankaraya hem biraz gezmiş olursun valla ciddiyim:)

canını yiyim seninnn canımm benimmm saolasın içime dert oldu paylaşayım istedim uzak olmasa gelirdim canımmmm dut için değil ama senin ve pipiloşun içinnnn

Aslında sucumuz gelsin ben bi de onlara sorayım bakayım damacanaları nerede muhafaza ediyorlarmış:26:

Canım bu gittiğim doktor bana maltofere devam et dedi.Kutusu bitse de yenisini al kullan dedi..4tablet kaldı zaten maltoferin bi zararı yok yararı var dedi..

ben de maltoferi bittikçe ya doktora ya da kurumun doktoruna yazdırıyorum... gebelik sonuna kadar da kullanıcaz heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…