2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aa bak bi sarıkız c vitaminli doğal mineralli su aldım bi de özkaynak sade...
sarıkızda kalsiyum falan yazmıyor.
özkaynakta mg/l olarak:
kalsiyum:116.8
magnezyum:102.2
sodyum:72.59
demir+2 : 0.22 yazıyor...

bende şimdi marketten geldim. işyerine yakın ufak bi market iki çeşit vardı uludağ ve sırma. sırmanın değerleri daha fazla diye onu aldım.
kalsiyum:326
magnezyum:111.4
sodyum:425
demir+2
florür:1,4
bikarbonat:1634,8
sülfat:6
klorür:166
potasyum:53,6
yazıyor

umarım reklam olmuyodur. neymiş bu maden suyu valla yok yok. bundan sonra günde iki tane içerim artık yeterki bebeğime faydası olsun.

canını yiyim seninnn canımm benimmm saolasın içime dert oldu paylaşayım istedim uzak olmasa gelirdim canımmmm dut için değil ama senin ve pipiloşun içinnnn

kız kıyamam sana avucunu yala öyle durumlarda

Ben nerde bi kokoreççi görsem avucumu yalıyorum eşim diyo ki"kokoreç koktu di mi yala yala çabuk yala

çayı kesicem artık, aslında açık içmeye çalışıyorum ama gittiğim yerlerde veya dışarıda demli oluyor içmicem artık, bu arada cam damacana olayını destekliyorum, tuppera da değincem aramızda yapan varsa bilmiyorum ama hepsi boş, en sağlıklısı cam, inşallah bakanlık en yakın zamanda el atar

arıtmalarda haklısındır, suyun tadı çok değişiyor hakkeden, açıkcası tadını bile sevmiyorum, yararlı minerallerde büyük ölçüde gidiyordur, klor bile faydalı özellikle çocuklarda, neredeyse 0'a indiriyorlar kloru, philipsin bi ürünü vardı, kompleks bir ürün deil, ucuzdu da çeşmeye takılıyor ufak bir filtresi var, sadece mikroplardan arındırıyor suyu, zaten tadında bile değişiklik yok, veteriner bir arkadaş analiz etmişti %99 oranında bakterisiz çıkmış neredeyse steril demişti, annem kullanıyor ama şu an piyasadan kalktı sanırım, göremiyorum

evet çok zaralı bir damacana eb-n fazla 100 kere kullanılabilir ama öyle yapmıyorlar işte kaç yüz kere olduruyorlar o üzerinde gözüken çatlakların hepsinin arasında mikroplar kanserojen maddeler çirit atıyor

yuhhh yani onlara ya nasıl yemişler boğazlarında kalmamış mı hamile kadına vermeden ya ne insanlar var allahım bulursun canım tam mevsimi istanbulda olsan ben sana ulaştırırdım ama oraya gelene kadar pert olurlar [/QUOTE]

saol cicim iyiki varsınızzz hepiniz çok cömert ve ciciinizzzz düşüncesizlik ama yaa başka hamile daha var onun ayağına herşeyi göturuyorlar ama haksızlık çok sıkıldım burdaannn bir an önce eylül olsada çıksam hayırlısıylaa Allah pişman etmesinnn

canını yiyim seninnn canımm benimmm saolasın içime dert oldu paylaşayım istedim uzak olmasa gelirdim canımmmm dut için değil ama senin ve pipiloşun içinnnn

bak dalga geçmiyorum ciddiyim dut memleketi ayaştır en meşhur dut oranındır bizim dutlukta orda koş gel bebği,m kıyamam ben sana güzellik

Evet o taraflara da güzel diyorlar canım ama trafikte zaman olarak hemen hemen aynıyız
Bende yol açıkken 20 dakikada annemlere gidiyorum (güngören) eğer akşam eşimin işi varsa metrobüsle eve varmam 50 dak. alıyor.. Eşimle gidiyorsam eğer yan yolları kullanıp 1saat 20 dak. gibi ulaşıyoruz.yani yol şimdilik gözümü korkutmuyor benim. Bakalım ağırlaşınca neyapıcam tabi onu bilemiyorum. Büyük ihtimalle haftanın bir kaç günü annemlerde kalırım

arıtmalar sağlıksız bakterileri tutuyor ama yararlı olanlarda gidiyor ayrıca canım klor mikrogram seviyelerinde iyidir ama fazlası zarardır kanserojendir ve en ucuz dezenffektan olarak kullanılır havuzda filan su yutmamaya çalışın su kalitesi derism vardı AA ile geçmiştim harika bir dersti yaaa

canım bulursun yaaa.. ayy kıyamam sana ben yaaaa... kaz kafalı düşüncesiz insanlar!

aa ne çok farklıymış resmen 2 katından fazla özkaynağa göre

ama sodyum değeri çok fazla,neden acaba ki?

valla bilemedim. evet farklı bayağı. bende bikarbonat nedir ona bakayım diyodum çok fazla oranı çünkü.

ahh keşke bende içebilsem.. Ama malesef azcık asit bile içemiyorum çocukluğumdan beri.. Maden suyu da dahil bunlara.. Ayrana felan karıştırıp deniyeyim bari bende bakalım öyle geçecekmi boğazımdan

canım bulursun yaaa.. ayy kıyamam sana ben yaaaa... kaz kafalı düşüncesiz insanlar!

aa ne çok farklıymış resmen 2 katından fazla özkaynağa göre

ama sodyum değeri çok fazla,neden acaba ki?

eşim 6 kg çantasıyla 3 km nasıl yürütücem ben onaaa yaaa araba bulmalıyızzzzz

valla bilemedim. evet farklı bayağı. bende bikarbonat nedir ona bakayım diyodum çok fazla oranı çünkü.

bikarbonat suda sertlik göstergesidir biraz sert yanii su bir çeşit tuz diyebiliriz. Ca mg ile birleşirse sertlik göstergesidir eksik yazdım ,

Son düzenleme:
dur yalayayımmmm :131:

kokoreçç :18: çok özledimm

ya belki kızacaksınız ama bende kokoreç'e dadanmıştım haftada bir yiyordum... Aklıma geldi yine.. temiz yerden yiyorum ama (mutfaklarını ve tesislerini ben yaptım ordan biliyorum )
şimdi yine düştü aklıma... Çokmu zararlıydı?

sen köprüye yakınsın aslında, senin için büyük artı...
ben de dün serviste çok rahatsız oldum. servis o kadar salladı o kadar çukurlara kasislere dikkat etmeden gitti ki indiğimde ağrıdan ölüyordum, çantamı bile taşıyacak halim kalmamıştı resmen. bundan sonra arabayla gidip gelicem işyerine... ohh rahat rahat açıcam müziğimi klimamı, bebişle beraber gidip gelicez

yaa çok iyi pişirsek yiyemezmiyizz :44:

ahh keşke bende içebilsem.. Ama malesef azcık asit bile içemiyorum çocukluğumdan beri.. Maden suyu da dahil bunlara.. Ayrana felan karıştırıp deniyeyim bari bende bakalım öyle geçecekmi boğazımdan

herkesin sorunu farklı işte. Bende süt yoğurt ayran tüketemediğimden bugün maden suyuna sarıldım içinde kalsiyum olduğunu duyunca. evet belki öyle içebilirsin Allah kolaylık versin.

ama bakterileerde pişiyorrr

dur yalayayımmmm :131:

kokoreçç :18: çok özledimm

eşim 6 kg çantasıyla 3 km nasıl yürütücem ben onaaa yaaa araba bulmalıyızzzzz

kızlarrr iyi misinizz yaaa ayyy aaaaaaaaaaaaaaaaa ne kokoreçi... geçen tv de vardı o kadar pis o kadar pis bişey ki ben nefret ederim,bakamam bile ona. türkiyede sadece bir iki firma adamakılı temizliyormuş diğerlerinin hepsi bakteri yuvası ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…