2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy kızlarrrr çok duygulandım bennnnn

hani anlatmıştım ya cilt ve saçımıza bakmıştı eczacı kadın, eşimin saçı seyrek ve yağlı çıkmıştı diye... eczacı kadının önerdiği şampuanı netten alıp işyerine gönderdim, ayy canım öyle sevinmiş öyle sevinmiş kiiiii... heyecanla "canım yine eski haline dönüyosun galiba" dedi.. ben önceden çok hediye alırdım ona, bebiş olunca almamaya başladım. meğer ne çok seviniyomuş hediye almama, hiç belli etmiyodu ama gıcık! ne gerek var diyodu hep

erkekler işte yok derler sonrada çocuk gibi sevinirlerrr

selam kızlar ,

ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama çok yoğun olduğu için 23+2 de çektirebilcem acaba çokmu geç :44:

randevu veren bölüm normal olduğunu söyledi
.

ayysunn inanmıyorum sanaaa yaaaaaaa...

senin canın dut istiyodu kim çıkardı kokoreçi bakıyımmm

tamam teyzoşş yemicezzz

hep niltt yüüznden o aklıma getirdiiii :89::89::89::89::76::76::76:

şimdi benim cnaım kelle paça işkembe çekerse onlarıda yiyemicem yani öyle mi püüffff

Ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın . erkekler çok belli etmiyolar zaten o tip hislerini. geçen eczacıya gittiğinizi yazdığın yazıyı okumuştum sonra sana bişey sormak için aradım tekrar bulamadım o yazını. Nasip bugüneymiş. ben kullandığın ürünleri nasıl ne şekilde uyguladığını çok merak etmiştim. bizede anlatırmmısın neyi nasıl kullandığını. cildim çok kötü değil genelde beğenilir ama bazen çok kuruyo. 4-5 tane şey yazmıştın sanırım aklımda kalan tek şey gül suyu

erkekler işte yok derler sonrada çocuk gibi sevinirlerrr

ayy valla yaaa adam şampuana bile çocuk gibi sevindi

selam kızlar ,

ayrıntılı ultrason için randevu aldım ama çok yoğun olduğu için 23+2 de çektirebilcem acaba çokmu geç :44:

.

geç değil canım gayet normal...

tamam teyzoşş yemicezzz

şimdi benim cnaım kelle paça işkembe çekerse onlarıda yiyemicem yani öyle mi püüffff

ayy canımmmm ne diyosun sennnn?? tertemiz evinde etin sebzen dururken nerden geldiği belirsiz eti mi yiceksin?
bi de kalkmış suyun temizliğinden bahsediyosun

Kendi söyledi.. Benimde canım çekti destekler buldum kendimi bir anda

aferim sizeeeee

şampiyon burdada varrrr esra duymasın şişşttt :18:

valla tam dayaklıksınız siz

Demir eksikliği bende de var hamile kalmadan önce 3'e kadar düşmüştü toparladım biraz o sıra hamile kalmışım şimdi kullanıyorum ama yeni testlerim bu ay yapılacak canım.Ama normal çünkü doktorum 2 taneye çıkartabilirim büyük ihtimal yetmeyecek dedi.

Sana ben kıyamam ki.İnsanlar düşüncesiz işte lanet olsun ne diyeyim ki.Sen gel kuzum buraya dalından koparalım.Bizimkiler öyle değil Allahtan ne gelse ilk Emek diye koşturuyorlar.

Aaaaa devlet hastanesine gitsene canım, SGK anlaşması olmayan özle hastanelere gitmeyin canım çok para istiyorlar ben ilkini o nedenle bırakmak zorunda kaldım kendine ayrı, tahlile ayrı, doğuma ayrı.

sabahları yiyemiyorum bişi ya ((( istifra etmekten korkuyorum artık, tekrar o kırmızı noktaları istemiyorum ((, o yüzden midem hassas olunca yemeği bile bazen yarıda kesiyorum

kıyamam zorlama tabi az az sık sık ye bulandıkça bırak hem senin için hem kızımız için en sağlıklısı bu :) Bu arada sütümüzü içiyoruz şu an.

canım yaaaaa yemedim ki düşünmüyorumda bakteriler ölmüyor haklısınnn

iğrençlik yapmak istiyorummmm

biz yabancılara ıy mıy dıyoruzzz aaa köpek kurbağa böcek yiyorlar diyee

bizde hayvanın pokunun bulunduğuu zarı yiyoruzzzzz hahahahahahh

Yoğun ve yorgun bir günden merhaba hanımlar....
Banka işleri yüzünden 1 saat cep telefonunda konuşmak ve öğlen sıcağında aç bir şekilde sinirden tepesinden dumanlar çıkarmak suretiyle 15 dk yürümek zorunda kaldım...
Yine kendilerini hakılı çıkardılar ama elimden kurtulamazlar....

aynen öyel canım bende pazar gun uyasadım bunu esımde bu zamana kadar hep ben hedıye alırdım o bana ıstedııgm seyı alırıd ama supriz yapmazdı bende bu sefer dogum gununde bısey yapmadım ama cok bozuldu bı pasta yapmadın hadı yapmadın dısardan da mı soyleyemedın dedı ama ıyı oldu ders olsun ona
selam kızlar ,

.
canım ayrıntılı 19-24 üncü haftalarda yapılıyor bende 22+2 de gıdıcem ıns
tamam teyzoşş yemicezzz

ıyyyy nası yıyosunuz kızla rbunalrı yaa ben hayatat agzıma sürmedim hiç birini

saol canımsınnn umarım buluruz arabada kocişle gideriz almaya

Ayyy kıyamam benimkide öyle işte şimdi almıyorum istemem ne gerek var diyor ama babalar gününde küçükte olsa birşey alacağım bak nasıl sevinecek kıyamam.

Canım şampiyon'dan yiyorumdum ben.. Tesislerini yenilediler onlar. merkezden dağıtım oluyor şubelere.. Oraya güveniyorum yani.. Ama iyi pişmiş olsun diyorum.. 2 haftada bir götürüyorum ne yalan söyliyim

Al bende de o kadar 2 haftada olmasada ayda bir yiyiyorum.

tamam teyzoşş yemicezzz

aaa neden kelle paça yemiyorsunuz ki onlar et sonuçta kaynatıp yeniyor annem yapıyor vallahi :)

sağol canım.. Rabbim herkese en az bizim kadar güzel evlilikler versin inşalah.
canım yaklaşık 6 yıldır falan gülsuyu, acıbadem sütü (yağı değil) ve soda kullanırım yüzüme... önce acıbadem sütünü bi kaç pamuğa döküp iyice tezmiliyorum cildimi, sonra da gülsuyu ile siliyorum... eğer gülsuyu kullanmazsan acıbadem sütü yağlanma ve siyah nokta yapabilir, mutlaka bir tonikle ya da gülsuyu ile temizlenmesi lazım...
haftada bir ya da içtikçe de soda ile yıkıyorum yüzümü, hepsi bu kadar....

ayda ortalama bi kere falan da bir yumurta akı ve 2 kaşık şekeri karıltırıp cildime peeling uyguluyorum... çok güzel canlandırıyor.

önceden bal yoğurt zeytinyağı maskesi yapardım ama uzun zamandır yapmıyorum...

mesela meyve mi yedin kabuklarını sür güzelce yüzüne, kivi çok canlandırır mesela... 10-15 dakika sonra yıka. gül suyu ile de sil güzelce.

böyle işte canım genel olarak...

yüz kremi de cildim çok hassas olduğu için sebamedin hassas ciltler için olan yüz kremini kullanıyorum ben.

kısacası herşeyi sürün yüzünüzeee

kısacası herşeyi sürün yüzünüzeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…