2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar yaaaa yine yemek bende istiyorum ama lütfen ama hani yemek konuşmuyorduk ama yaaaa

kızlar yaaaa yine yemek bende istiyorum ama lütfen ama hani yemek konuşmuyorduk ama yaaaa

esra bak emekte yiyorrrr kelle paça kokoreç sen benim kafadansın hacııııı

Amin. ooo neler yapıyomuşsun sen valla okurken yoruldum sen hakketmişsin valla güzel cildi. biraz aşermelerim mide bulantılarım geçsin bende yaparım artık inşAllah. tabi çok güvenmiyorum kendime o kadar düzenli azimli bi insan değilimdir. zahmet edip anlattığın için çok teşekkür ederim.

geçen bişey anlattın, okumaya başlamadan böcek çıktı sözünü okuyunca mesajını okumaktan vazgeçtim

yavruşum midemiz bulanıyor beaaaaaaa.... ne güzel yemek yiyorum halbuki..bu zevkimden mahrum bırakma beni

oyoyyyy yazık sana yaaa... sinirlenme sakin ol.. elini yüzünü yıka, güzelce dinlen...

bak yaa halbuki yaptığında da ne gerek vardı havalarına girerler

geçen bişey anlattın, okumaya başlamadan böcek çıktı sözünü okuyunca mesajını okumaktan vazgeçtim

yavruşum midemiz bulanıyor beaaaaaaa.... ne güzel yemek yiyorum halbuki..bu zevkimden mahrum bırakma beni

oyoyyyy yazık sana yaaa... sinirlenme sakin ol.. elini yüzünü yıka, güzelce dinlen...

bak yaa halbuki yaptığında da ne gerek vardı havalarına girerler

tamam yaa sustummm

bende esra neden ccevap vermedi hayret diyordummm

canım ayrıntılı 19-24 üncü haftalarda yapılıyor bende 22+2 de gıdıcem ıns
teşekkürler canım opanik olmuştum vallahi :) sabahtan beri araştırıyorum :))

geç değil canım gayet normal...
çok sağol canım.

canım bende kendimi bildim bileli yani makyaj yapmaya başladığımdan beri diyebilirim acı badem sütü ve arkasına gül suyu ( özellikle yatmadan önce ) kullanırım ikiside vazgeçilmezlerimdir.

Son düzenleme:

cildine makyaj uyguluyormusun fondaten pudra vs baya zararlı onlar ben düğün dısında kullanmam :26: bebek pudrası gül suyu maskesi de yapıyorlar oda olabilir

Kızlar afedersiniz kokoreçi aklınıza ben soktum

Ama ben 5 aydır nasıl yemiyosam sizde öyle yemeyin kızlar,ben 1 yarım bi çeyrek yediğimi bilirimki o kadar hastasıyım.belki ucundan kıyısından birisi yerse koparır yerim bi yerim şişmesin diye o derece canım çekiyo çünkü...

Bu arada kokoreçe ıyyy mıyyy diyenler gözüm üstünüzdenimete ıyy denmezzzzzz noktaaa

kısacası herşeyi sürün yüzünüzeee

evettttt

ben de öyle diyorum ama susmuyolarrrr, şikayet ediyorummm avukat hanımmm... kaju nilt ve çete başı ayundan davacıyımm

esra bak emekte yiyorrrr kelle paça kokoreç sen benim kafadansın hacııııı

ayy kızlarr nolur yiterrrrrrrrrrrrrrrrr...... burnuma iğrenç kokular geliyoooo bayılcam heeeeeeeeeeee

bak başımda dönüyor

midem de bulanıyorrrrrr

yoksa hamile miyimmm

çok bişey değil ki yaa :44: sonuçta hergün rimel kalem bişey kullanıyorum, e en güzel temizlikte acıbademle oluyor...
ama gülsuyunu mutlaka kullan.. en saf olanını bul.

esracım bende bısey sorım sana esıne hangı sampuanı tavsıye ettıler benım esımın sacalrıda az ve yaglı bıoxın kullandı uzun süre ama sımdı bıraktı sabuna gectı o da kepek yaptı tabı ama benı dınlemıyor tekrar basla sampuana dıyorum:26:

hadi canımm hamile olabilrsin belkimmmm

tamam yaa sustummm

bende esra neden ccevap vermedi hayret diyordummm

hahayyyyyyy ne susucam beee... senle de senin gibi 10 taneyle de başederim ben evellallhh

tertemiz yapıyor cildi... uzman onayı da aldım...

ama kızlar ciddi bir konu bu aysun kaju lütfen daha fazla yemek ismi vermeyin çok istiyorsanız bu konuları özelden konuşun mesela sakaryada güvenebileceğim bir mekan yok dediğiniz yemek ile ilgili canım istedi ne yapabilirim benden daha beterleri emin olunki vardır lütfen dikkat edelim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…