Ayyy kıyamam benimkide öyle işte şimdi almıyorum istemem ne gerek var diyor ama babalar gününde küçükte olsa birşey alacağım bak nasıl sevinecek kıyamam.
Al bende de o kadar 2 haftada olmasada ayda bir yiyiyorum.
aaa neden kelle paça yemiyorsunuz ki onlar et sonuçta kaynatıp yeniyor annem yapıyor vallahi :)
sağol canım.. Rabbim herkese en az bizim kadar güzel evlilikler versin inşalah.
canım yaklaşık 6 yıldır falan gülsuyu, acıbadem sütü (yağı değil) ve soda kullanırım yüzüme... önce acıbadem sütünü bi kaç pamuğa döküp iyice tezmiliyorum cildimi, sonra da gülsuyu ile siliyorum... eğer gülsuyu kullanmazsan acıbadem sütü yağlanma ve siyah nokta yapabilir, mutlaka bir tonikle ya da gülsuyu ile temizlenmesi lazım...
haftada bir ya da içtikçe de soda ile yıkıyorum yüzümü, hepsi bu kadar....
ayda ortalama bi kere falan da bir yumurta akı ve 2 kaşık şekeri karıltırıp cildime peeling uyguluyorum... çok güzel canlandırıyor.
önceden bal yoğurt zeytinyağı maskesi yapardım ama uzun zamandır yapmıyorum...
mesela meyve mi yedin kabuklarını sür güzelce yüzüne, kivi çok canlandırır mesela... 10-15 dakika sonra yıka. gül suyu ile de sil güzelce.
böyle işte canım genel olarak...
yüz kremi de cildim çok hassas olduğu için sebamedin hassas ciltler için olan yüz kremini kullanıyorum ben.
canım yaaaaa yemedim ki düşünmüyorumda bakteriler ölmüyor haklısınnn
iğrençlik yapmak istiyorummmm
biz yabancılara ıy mıy dıyoruzzz aaa köpek kurbağa böcek yiyorlar diyee
bizde hayvanın pokunun bulunduğuu zarı yiyoruzzzzz hahahahahahh
Yoğun ve yorgun bir günden merhaba hanımlar....
Banka işleri yüzünden 1 saat cep telefonunda konuşmak ve öğlen sıcağında aç bir şekilde sinirden tepesinden dumanlar çıkarmak suretiyle 15 dk yürümek zorunda kaldım...
Yine kendilerini hakılı çıkardılar ama elimden kurtulamazlar....
aynen öyel canım bende pazar gun uyasadım bunu esımde bu zamana kadar hep ben hedıye alırdım o bana ıstedııgm seyı alırıd ama supriz yapmazdı bende bu sefer dogum gununde bısey yapmadım ama cok bozuldu bı pasta yapmadın hadı yapmadın dısardan da mı soyleyemedın dedı ama ıyı oldu ders olsun ona
canım ayrıntılı 19-24 üncü haftalarda yapılıyor bende 22+2 de gıdıcem ıns
ıyyyy nası yıyosunuz kızla rbunalrı yaa ben hayatat agzıma sürmedim hiç birini
canım yaaaaa yemedim ki düşünmüyorumda bakteriler ölmüyor haklısınnn
iğrençlik yapmak istiyorummmm
biz yabancılara ıy mıy dıyoruzzz aaa köpek kurbağa böcek yiyorlar diyee
bizde hayvanın pokunun bulunduğuu zarı yiyoruzzzzz hahahahahahh
Yoğun ve yorgun bir günden merhaba hanımlar....
Banka işleri yüzünden 1 saat cep telefonunda konuşmak ve öğlen sıcağında aç bir şekilde sinirden tepesinden dumanlar çıkarmak suretiyle 15 dk yürümek zorunda kaldım...
Yine kendilerini hakılı çıkardılar ama elimden kurtulamazlar....
aynen öyel canım bende pazar gun uyasadım bunu esımde bu zamana kadar hep ben hedıye alırdım o bana ıstedııgm seyı alırıd ama supriz yapmazdı bende bu sefer dogum gununde bısey yapmadım ama cok bozuldu bı pasta yapmadın hadı yapmadın dısardan da mı soyleyemedın dedı ama ıyı oldu ders olsun ona
canım ayrıntılı 19-24 üncü haftalarda yapılıyor bende 22+2 de gıdıcem ıns
ıyyyy nası yıyosunuz kızla rbunalrı yaa ben hayatat agzıma sürmedim hiç birini
geçen bişey anlattın, okumaya başlamadan böcek çıktı sözünü okuyunca mesajını okumaktan vazgeçtim
yavruşum midemiz bulanıyor beaaaaaaa.... ne güzel yemek yiyorum halbuki..bu zevkimden mahrum bırakma beni
teşekkürler canım opanik olmuştum vallahi :) sabahtan beri araştırıyorum :))canım ayrıntılı 19-24 üncü haftalarda yapılıyor bende 22+2 de gıdıcem ıns
çok sağol canım.geç değil canım gayet normal...
canım bende kendimi bildim bileli yani makyaj yapmaya başladığımdan beri diyebilirim acı badem sütü ve arkasına gül suyu ( özellikle yatmadan önce ) kullanırım ikiside vazgeçilmezlerimdir.sağol canım.. Rabbim herkese en az bizim kadar güzel evlilikler versin inşalah.
canım yaklaşık 6 yıldır falan gülsuyu, acıbadem sütü (yağı değil) ve soda kullanırım yüzüme... önce acıbadem sütünü bi kaç pamuğa döküp iyice tezmiliyorum cildimi, sonra da gülsuyu ile siliyorum... eğer gülsuyu kullanmazsan acıbadem sütü yağlanma ve siyah nokta yapabilir, mutlaka bir tonikle ya da gülsuyu ile temizlenmesi lazım...
haftada bir ya da içtikçe de soda ile yıkıyorum yüzümü, hepsi bu kadar....
ayda ortalama bi kere falan da bir yumurta akı ve 2 kaşık şekeri karıltırıp cildime peeling uyguluyorum... çok güzel canlandırıyor.
önceden bal yoğurt zeytinyağı maskesi yapardım ama uzun zamandır yapmıyorum...
mesela meyve mi yedin kabuklarını sür güzelce yüzüne, kivi çok canlandırır mesela... 10-15 dakika sonra yıka. gül suyu ile de sil güzelce.
böyle işte canım genel olarak...
yüz kremi de cildim çok hassas olduğu için sebamedin hassas ciltler için olan yüz kremini kullanıyorum ben.
kaju fıstığım bak senide yerimmm işte böyleeeeeniltt söyledi kızzz
teşekkürler canım oanik olmuştum vallahi :)
çok sağol canım.
canım bende kendimi bildim bileli yani makyaj yapmaya başladığımdan beri diyebilirim acı badem sütü ve arkasına gül suyu ( özellikle yatmadan önce ) kullanırım ikiside vazgeçilmezlerimdir.
esra bak emekte yiyorrrrkelle paça kokoreç sen benim kafadansın hacııııı
kısacası herşeyi sürün yüzünüzeee
kızlar yaaaa yine yemek bende istiyorum ama lütfen ama hani yemek konuşmuyorduk ama yaaaa
esra bak emekte yiyorrrrkelle paça kokoreç sen benim kafadansın hacııııı
Amin. ooo neler yapıyomuşsun sen valla okurken yoruldum sen hakketmişsin valla güzel cildi. biraz aşermelerim mide bulantılarım geçsin bende yaparım artık inşAllah. tabi çok güvenmiyorum kendime o kadar düzenli azimli bi insan değilimdir. zahmet edip anlattığın için çok teşekkür ederim.
evettttt
ben de öyle diyorum ama susmuyolarrrr, şikayet ediyorummm avukat hanımmm... kaju nilt ve çete başı ayundan davacıyımm
ayy kızlarr nolur yiterrrrrrrrrrrrrrrrr...... burnuma iğrenç kokular geliyoooo bayılcam heeeeeeeeeeee
bak başımda dönüyor
midem de bulanıyorrrrrr
yoksa hamile miyimmm
hahayyyyyyy ne susucam beee... senle de senin gibi 10 taneyle de başederim ben evellallhh
tertemiz yapıyor cildi... uzman onayı da aldım...
tamam yaa sustummm
bende esra neden ccevap vermedi hayret diyordummm
teşekkürler canım opanik olmuştum vallahi :) sabahtan beri araştırıyorum :))
çok sağol canım.
canım bende kendimi bildim bileli yani makyaj yapmaya başladığımdan beri diyebilirim acı badem sütü ve arkasına gül suyu ( özellikle yatmadan önce ) kullanırım ikiside vazgeçilmezlerimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?