Kızlar afedersiniz kokoreçi aklınıza ben soktum
Ama ben 5 aydır nasıl yemiyosam sizde öyle yemeyin kızlar,ben 1 yarım bi çeyrek yediğimi bilirimki o kadar hastasıyım.belki ucundan kıyısından birisi yerse koparır yerim bi yerim şişmesin diye o derece canım çekiyo çünkü...
Bu arada kokoreçe ıyyy mıyyy diyenler gözüm üstünüzdenimete ıyy denmezzzzzz noktaaa
Ama ben 5 aydır nasıl yemiyosam sizde öyle yemeyin kızlar,ben 1 yarım bi çeyrek yediğimi bilirimki o kadar hastasıyım.belki ucundan kıyısından birisi yerse koparır yerim bi yerim şişmesin diye o derece canım çekiyo çünkü...
Bu arada kokoreçe ıyyy mıyyy diyenler gözüm üstünüzdenimete ıyy denmezzzzzz noktaaa
geçen bişey anlattın, okumaya başlamadan böcek çıktı sözünü okuyunca mesajını okumaktan vazgeçtim
yavruşum midemiz bulanıyor beaaaaaaa.... ne güzel yemek yiyorum halbuki..bu zevkimden mahrum bırakma beni
oyoyyyy yazık sana yaaa... sinirlenme sakin ol.. elini yüzünü yıka, güzelce dinlen...
bak yaa halbuki yaptığında da ne gerek vardı havalarına girerler
esracım bende bısey sorım sana esıne hangı sampuanı tavsıye ettıler benım esımın sacalrıda az ve yaglı bıoxın kullandı uzun süre ama sımdı bıraktı sabuna gectı o da kepek yaptı tabı ama benı dınlemıyor tekrar basla sampuana dıyorum:26:
hadi canımm hamile olabilrsin belkimmmm
halooooo sus demedimm sustum dedimmmm iyi oku kız mesajııııbak sen eminmisin are you sureeee
çok bişey değil ki yaa :44: sonuçta hergün rimel kalem bişey kullanıyorum, e en güzel temizlikte acıbademle oluyor...
ama gülsuyunu mutlaka kullan.. en saf olanını bul.
niltcimm aaa oluyor mu hiçç çok ayıpp ucundan filan ıy mıyyy diyenlerrrrrr aaaaaa olmadıı esraya karşı bu laflar çaktırmmaaa haklısın kuzum doğumdan sonra serbest mi pekiii ben carfeourdan alsam o daha temizdirr değil miii
ama kızlar ciddi bir konu bu aysun kaju lütfen daha fazla yemek ismi vermeyin çok istiyorsanız bu konuları özelden konuşun mesela sakaryada güvenebileceğim bir mekan yok dediğiniz yemek ile ilgili canım istedi ne yapabilirim benden daha beterleri emin olunki vardır lütfen dikkat edelim arkadaşlar
anam Allahım bi sürü nimetler vermiş kala kala kokoreçe işkembeye mi kaldık ıyyy iştee
aaaa canım hayvanın şeyini yaptığı yer nimet mi yaaaa aaaaaaaa
niltcimm aaa oluyor mu hiçç çok ayıpp ucundan filan ıy mıyyy diyenlerrrrrr aaaaaa olmadıı esraya karşı bu laflar çaktırmmaaa haklısın kuzum doğumdan sonra serbest mi pekiii ben carfeourdan alsam o daha temizdirr değil miii
ben makyaj yapan bi insan değilim yani çok nadir ayda yılda bir yapıyorum. o zaman acıbademe gerek yok sanırım ben saf gül suyunu bulup kullansam yeterli olur heralde. yani sadece acıbadem için söylüyorum bunu diğerleri için değil. Peki en saf olanını bulurum :128:
ama kızlar ciddi bir konu bu aysun kaju lütfen daha fazla yemek ismi vermeyin çok istiyorsanız bu konuları özelden konuşun mesela sakaryada güvenebileceğim bir mekan yok dediğiniz yemek ile ilgili canım istedi ne yapabilirim benden daha beterleri emin olunki vardır lütfen dikkat edelim arkadaşlar
Aman yemeyin artistler sizi:76::76::76:
Mc donalds'lara koşa koşa gidersiniz ama hıh
:1:tamam tamam ne istiyorlarsa onu yesinler
Biz de carrefour dan alıp yapmıştık bi çok kez o da lezzetli ama işte en iyi sabrettik bi 4-5 ay daha sabredelim bari
otacıyı önermiyorum...
rosenseyi beğenenler var....
ben 7 yıldır konyada bi aktar var ondan alıyorum..ıspartadan geliyor onun.. alizade marka, onu kullanıyorum sadece.
şekerimmmm benim yerim seni ben yerimm.... ben dışardan et-tavuk yemiyorum hiç bir şekilde mc donalds'a burgerking'e en son gittiğimde ergenlik çağındaydım sanırım
ha burdan vuramadın kola kısmını hiç deneme... kola fanta gazoz 5 yıldır ağzıma sürmüyorum
hihohohoo
vipdükkanda kargo bedavaaa
şekerimmmm benim yerim seni ben yerimm.... ben dışardan et-tavuk yemiyorum hiç bir şekilde mc donalds'a burgerking'e en son gittiğimde ergenlik çağındaydım sanırım
ha burdan vuramadın kola kısmını hiç deneme... kola fanta gazoz 5 yıldır ağzıma sürmüyorum
hihohohoo
vipdükkanda kargo bedavaaa
anammm sert kayaya çarptıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?