2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

anam Allahım bi sürü nimetler vermiş kala kala kokoreçe işkembeye mi kaldık ıyyy iştee

aaaa canım hayvanın şeyini yaptığı yer nimet mi yaaaa aaaaaaaa

niltcimm aaa oluyor mu hiçç çok ayıpp ucundan filan ıy mıyyy diyenlerrrrrr aaaaaa olmadıı esraya karşı bu laflar çaktırmmaaa haklısın kuzum doğumdan sonra serbest mi pekiii ben carfeourdan alsam o daha temizdirr değil miii

Evdeyim canım dinleniyorum şimdi....

Kızlar yemek muhabbetlerini bırakın bakim, canı çeken olur, bulamaz içimize dert olur....
Hadi 1-2-3 tıp..........

canım benim eşim bioxini 1 yıl kullandı hiç faydasını görmedi... revigenin şampuanı ve toniğini tavsiye ettiler...
zeytinyağlı sabun benim eşimde kullandı o da dediğin gibi kepek yaptı kuruttu derisini...

hadi canımm hamile olabilrsin belkimmmm

halooooo sus demedimm sustum dedimmmm iyi oku kız mesajıııı bak sen eminmisin are you sureeee

ben de esra niye susuyo dedin ya şekerim

çok bişey değil ki yaa :44: sonuçta hergün rimel kalem bişey kullanıyorum, e en güzel temizlikte acıbademle oluyor...
ama gülsuyunu mutlaka kullan.. en saf olanını bul.

ben makyaj yapan bi insan değilim yani çok nadir ayda yılda bir yapıyorum. o zaman acıbademe gerek yok sanırım ben saf gül suyunu bulup kullansam yeterli olur heralde. yani sadece acıbadem için söylüyorum bunu diğerleri için değil. Peki en saf olanını bulurum :128:

bak yaa hemen örgütlüyosun milleti bana karşı.... bari aleni yapma, özel mesajla yap ne yapıcaksan

haklısın sustum..

anam Allahım bi sürü nimetler vermiş kala kala kokoreçe işkembeye mi kaldık ıyyy iştee

aaaa canım hayvanın şeyini yaptığı yer nimet mi yaaaa aaaaaaaa

Aman yemeyin artistler sizi:76::76::76:
Mc donalds'lara koşa koşa gidersiniz ama hıh

:tamam tamam ne istiyorlarsa onu yesinler
Biz de carrefour dan alıp yapmıştık bi çok kez o da lezzetli ama işte en iyi sabrettik bi 4-5 ay daha sabredelim bari

Son düzenleme:

otacıyı önermiyorum...

rosenseyi beğenenler var....

ben 7 yıldır konyada bi aktar var ondan alıyorum..ıspartadan geliyor onun.. alizade marka, onu kullanıyorum sadece.

Son düzenleme:

pardon şekerim benimde yok bende niltin dediği gibi avucumu yalıyorumm

şekerimmmm benim yerim seni ben yerimm.... ben dışardan et-tavuk yemiyorum hiç bir şekilde mc donalds'a burgerking'e en son gittiğimde ergenlik çağındaydım sanırım
ha burdan vuramadın kola kısmını hiç deneme... kola fanta gazoz 5 yıldır ağzıma sürmüyorum

hihohohoo

otacıyı önermiyorum...

rosenseyi beğenenler var....

ben 7 yıldır konyada bi aktar var ondan alıyorum..ıspartadan geliyor onun.. alizade marka, onu kullanıyorum sadece.

rosenseyi bende duymuştum marka yapmış bi isim, ama ben özllikle alizade arıycam :128:

anammm sert kayaya çarptıkkk

Wuhuuu helal valla işte sağlıklı bir anne

Valla bravo canımcım yüzüm kara çıktı

Ben dayanamıyorum burger king e falan ayda 1 yiyorum ama neyse bazı arkadaşlar kızmış,kapatıyorum yemek konusunu...
Sana kıyabilir miyim hiç kız,asla alt etmemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…