anammm sert kayaya çarptıkkk
bıktım sendennkargo bedavaaaaaa diye bizi yoldan çıkarıyorsunnn yaramaz seniiii
Wuhuuu helal valla işte sağlıklı bir anne
Valla bravo canımcım yüzüm kara çıktı
Ben dayanamıyorum burger king e falan ayda 1 yiyorum ama neyse bazı arkadaşlar kızmış,kapatıyorum yemek konusunu...
Sana kıyabilir miyim hiç kız,asla alt etmemmmmmm
esra baya birşeyler alınmışş söyle hangilerini aldın da tükettin
çaktırmaaa
Sorma kııızzz fena tosladık hem dee...
canım benim eşim bioxini 1 yıl kullandı hiç faydasını görmedi... revigenin şampuanı ve toniğini tavsiye ettiler...
zeytinyağlı sabun benim eşimde kullandı o da dediğin gibi kepek yaptı kuruttu derisini...
ben de esra niye susuyo dedin ya şekerim
tamam acnım saol bı bakayım ben de
allahım yarabbım sınırlerım tavan yapıyr artık yoruldum resmen kayınvalıdemın annesı oldu mal davası derdıne dustuler kardeslerıyle persembeden geldı tapudan malları uzerıne alıcaklar dye hergun gıdıyr gelıyr bırseyın oldugu yok ne anca benım kafamı utuluyrlar hergun olmadı dyerek gerı gelıyr beynım bulandı artık bıtse su dunyalık ıslerıde gıtse kafam sıstı ıyıce ne bıtmez ıslermıs bugunde abısı tarla uzerıne kredı cekmıs bılmem ne o cıkmıs hıpoteklıymıs sozde yarın alıcaklarmıs sabır bana sabır yoruldum valla kendı evımde uyuyamıyrm bıle tantanalarından duzenım bozuldu ıyıce benımmm
bir sürü hastaneyi aradım en düşük fiyat 150 tl sinir oldum sabahın köründe gittim o kadar uğraştım diğerlerini yaptırdım bunlara vermeyeceğim para inat ettim aldım devlet hastanesinden randevu hem bebişimide görürüm ohhhh
Ay bir kokoreç muhabbeti geçmiş ya söylemeyin hiç kokoreç değilde işkembe çekmişti çok canım dayanamdım bende hazır çorba aldım yaptım yedim valla bir şey olmaz inş hazır çorba sonuçta yani
Kızlar ben 1 kilo daha almışım çok mutsuzum :2::2:
allahım yarabbım sınırlerım tavan yapıyr artık yoruldum resmen kayınvalıdemın annesı oldu mal davası derdıne dustuler kardeslerıyle persembeden geldı tapudan malları uzerıne alıcaklar dye hergun gıdıyr gelıyr bırseyın oldugu yok ne anca benım kafamı utuluyrlar hergun olmadı dyerek gerı gelıyr beynım bulandı artık bıtse su dunyalık ıslerıde gıtse kafam sıstı ıyıce ne bıtmez ıslermıs bugunde abısı tarla uzerıne kredı cekmıs bılmem ne o cıkmıs hıpoteklıymıs sozde yarın alıcaklarmıs sabır bana sabır yoruldum valla kendı evımde uyuyamıyrm bıle tantanalarından duzenım bozuldu ıyıce benımmm
ayy canım dinleme boşver yaaa... çok sıkıcı konular bunlar. bi de sana mı anlatıyolar yaa... ayıp yaa...
canım zor da kalırsan mecbur yaptırıcaksın sonuçta...
hazır çorbaların için kimyasal dolu.. içmemeye gayret et
evet cnm sadece ben olsam ıyı butun koy duydu resmen taktı abılerıne mallara ayyyyy bunaldım ya bıde ogleden snra evde basımda oyleydı boyleydı yatıp uyuyamıyrmda dugunden cıktık dınlenemdım bıle sankı bana alcak malı banane ya cekmek zorundamıyım ben dınlemıyrm artk sadece alcakmı napcaksa yapsın sussun
ayy canım dinleme boşver yaaa... çok sıkıcı konular bunlar. bi de sana mı anlatıyolar yaa... ayıp yaa...
canım zor da kalırsan mecbur yaptırıcaksın sonuçta...
hazır çorbaların için kimyasal dolu.. içmemeye gayret et
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, doktora gidince güncelle hazır değilim henüzgüncelliyim mi listeyi
evet hamilelikten önce dikkat ediyordum ama bu ara boşladım daha içmeyeyim en iyisi
evet zorda kalırsam giderim ama ne biliyim çok uğraştım bu sıcakta gıcık oldum devlet hastanesinde ki doktor ya derse gereksz bunlar yazmam yada hangi doktor söylediyse git orda yaptır diye:18::18::18::18::18: şok olurumbelki cinsiyeti de kesinleşir cuma günü gideceğim 1 en son ne zaman gittin derse 1 hafta önce gittiğimi söylemesm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?