hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, doktora gidince güncelle hazır değilim henüz
piqi kızma
valla canım öyle bi kestim ki günde 2,5 litreyi kafaya diken cinstendim, evde yemek olsa gider dışarda yerdim... bi anda karar verdim bıraktım kötü alışkanlıkları...
size de tavsiye ediyorum, insan kendini mutlu mesut hissediyor... ekmeğe takılıyorum şuara, çok şeyler çıktı, güvenip yiyemiyosun rahat rahat... kayınvalidemler köyde yapıyolar onlardan isteyip buzluğa koyucam :)
ayy sorma yaa hiç bişi kalmamış.... ama ben almadım onlarııı... annesininbirtanesi almış olabilir... sahi bu kız nerde yaa? dün rahatsızdı yarına Allah kerim diyodu...inşallah bişeyciği yoktur.
ayy ben yarın gidiyorummm ondan bukadan mesudummm
akşam kuaföre gidicem de ağda da nasıl yüzüstü yatıcam bilmiyorum yaa...
Evet aslında haklısın ama hiç birşeyin de gözümüzde kalmaması gerekiyor arada götürmekten bişey çıkmaz be kuşum yaa
Bu arada yemek muhabbeti yapmayın diyen arkadaşlar ;
özür dileyerek yapmak zorunda olduğumuzu belirtmek durumundayım,şöyle hani yenecek şey var yenmeyecek şey var,burda birbirimizden bu konularda fikir almak o kadar güzel ki lütfen kimse yanlış anlamasın ama sormak zorundayız birbirimize....
Bu arada hakkaten annesininbirtanesi nerde yaaaaa....?????:26:
Kızmadım ki bunalıma girdim :)
Burcu nerede gerçketen..
Evet aslında haklısın ama hiç birşeyin de gözümüzde kalmaması gerekiyor arada götürmekten bişey çıkmaz be kuşum yaa
Bu arada yemek muhabbeti yapmayın diyen arkadaşlar ;
özür dileyerek yapmak zorunda olduğumuzu belirtmek durumundayım,şöyle hani yenecek şey var yenmeyecek şey var,burda birbirimizden bu konularda fikir almak o kadar güzel ki lütfen kimse yanlış anlamasın ama sormak zorundayız birbirimize....
Bu arada hakkaten annesininbirtanesi nerde yaaaaa....?????:26:
yüz üstü yatma canım yan yatıyorum ben öyle alıyor kız
burcu buradaydı, işi vardır heralde...
canım şu zararlı mı değil mi falan diye sorulmasına bende karşı değilim ama zararlı olsa bile insanların canı çekiyor... geçenlerde bişeyden bahsedildi, inan bulamayınca oturup ağladım, eşimde yanımda yok arasın bulsun. az önce söylediğim yemediğim şeyleri canım istemiyor mu? elbette istiyor ama kendimi tutabiliyorum...herkes aynı iradeye sahip değil...
annesininbirtanesinin çalıştığı kurumda müfettişler baskına gelmişti dün... büyük ihtimalle hala incelem yapıyolardır, ondan giremiyodur... umarım...
yoncimik diye bi kişi daha vardı... o da ne zamandır girmiyor .
zararlı mı diye konuşmamız yinede etkiliyorsa konuşmayalım canım napalım google amcaya sorarız bizde
canım ben öyle mi dedim? bi daha oku bakıyım sen...
halooooooo are you fine
noldu bu kızlara yaa?
yanımda paula ile oturuyorummm gelicem anacımm
Özelden yazışın canım hepimiz hamileyiz ve ulaşamıyabiliyoruz biraz düşünceli olmak gerekiyor...
Düşüncesizlik ettiysek özür dileriz ama bizde hamileyiz,bi sürü şeyden bahsediliyor ve bi kere bile sesimi çıkarmadım..
neyse siz bilirsiniz...Ama bazı durumlarda da sormak zorundayız.....
canım şu zararlı mı değil mi falan diye sorulmasına bende karşı değilim ama zararlı olsa bile insanların canı çekiyor... geçenlerde bişeyden bahsedildi, inan bulamayınca oturup ağladım, eşimde yanımda yok arasın bulsun. az önce söylediğim yemediğim şeyleri canım istemiyor mu? elbette istiyor ama kendimi tutabiliyorum...herkes aynı iradeye sahip değil...
annesininbirtanesinin çalıştığı kurumda müfettişler baskına gelmişti dün... büyük ihtimalle hala incelem yapıyolardır, ondan giremiyodur... umarım...
Neyse dediğin gibi irade meselesi,herkes bir değil,daha bi kere bile hamilelik nazı ve kaprisi yapmış insan değilim.Herkes bana kızıyor ki niye kullanmıyorsun bu durumu diye..
neyse boşver hassas iradelere sahipsiniz o zaman sizler..
Bir daha da bişey yazarsam yemekle ilgili ne olayım....
okuudum karşı değilsin ama canı çekebilir haklıısn da konusmayalım şekerim napalım bende inanın zoruma gittiği için dut konusunu yazdımm
esram, aysunum, burcum, nilttim,lavinyam, hayatbanagüzelim, bulemsum, emekim...şuanda nicklerini hatırlayamadığımmm diğer tüm annişlerr...
giremiyoruz ama aklımız sizdee, bebişlerinizdeee
biz iyiyiz...yogun geçen günümüzü saymazsak...:44: kızçemi iyiden iyiye hissetmeye başladım allahıma binlerce şükürrr:26: 2-3 günde bir angelsounds ile kalp atışını dinliyorum bebeğimin..allahım o nasıl bi huzur anıdırr
sizi sefiyoruzz...bizi merak eden bacılarr biz iyiyizz kızımlaaaaaaa
cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım...kız-erkek bebek sayıları artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?