2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Evet aslında haklısın ama hiç birşeyin de gözümüzde kalmaması gerekiyor arada götürmekten bişey çıkmaz be kuşum yaa

Bu arada yemek muhabbeti yapmayın diyen arkadaşlar ;

özür dileyerek yapmak zorunda olduğumuzu belirtmek durumundayım,şöyle hani yenecek şey var yenmeyecek şey var,burda birbirimizden bu konularda fikir almak o kadar güzel ki lütfen kimse yanlış anlamasın ama sormak zorundayız birbirimize....

Bu arada hakkaten annesininbirtanesi nerde yaaaaa....?????:26:

Özelden yazışın canım hepimiz hamileyiz ve ulaşamıyabiliyoruz biraz düşünceli olmak gerekiyor...

Kızmadım ki bunalıma girdim :)

Burcu nerede gerçketen..

burcu buradaydı, işi vardır heralde...

canım şu zararlı mı değil mi falan diye sorulmasına bende karşı değilim ama zararlı olsa bile insanların canı çekiyor... geçenlerde bişeyden bahsedildi, inan bulamayınca oturup ağladım, eşimde yanımda yok arasın bulsun. az önce söylediğim yemediğim şeyleri canım istemiyor mu? elbette istiyor ama kendimi tutabiliyorum...herkes aynı iradeye sahip değil...

annesininbirtanesinin çalıştığı kurumda müfettişler baskına gelmişti dün... büyük ihtimalle hala incelem yapıyolardır, ondan giremiyodur... umarım...

zararlı mı diye konuşmamız yinede etkiliyorsa konuşmayalım canım napalım google amcaya sorarız bizde

yemek muhabbetlerine hakkaten dikkat etmek gerekiyor ama, ben daha önce hiç anlamazdım nasıl bir insanın canı çeker diye, hatta garipserdim bile ama gerçekten hamilelik çok çok farklı bir durummuş ben bunu anladım, belli birşeyden değil ama o kadar çok herşeylerden canım çekiyor ki, inanın bazen utanmadan milletin yediklerinden bile isteyebiliyorum "pardon gebeyim de bi tane alabilir miyim diye" o derece yani

bu arada kokoreç kalın bağırsaktan yapılmaz, ince bağırsaktan yapılır, çok fazla bakteri olduğunu düşünmüyorum ben

okuudum karşı değilsin ama canı çekebilir haklıısn da konusmayalım şekerim napalım bende inanın zoruma gittiği için dut konusunu yazdımm

ayy canım bişey demiyorum tabi ki... geçen bizim işyerinde hemen karşı odamda ....partisi yaptıkları halde beni düşünmeyen, kokusu esraya gelir mi, biraz versek ona demeyen insanlarla çalışıyorum ben de... gruplaşmalar çok kötü çokkk

annesininbirtanesi de geldiiiiii

esram, aysunum, burcum, nilttim,lavinyam, hayatbanagüzelim, bulemsum, emekim...şuanda nicklerini hatırlayamadığımmm diğer tüm annişlerr...

giremiyoruz ama aklımız sizdee, bebişlerinizdeee

biz iyiyiz...yogun geçen günümüzü saymazsak...:44: kızçemi iyiden iyiye hissetmeye başladım allahıma binlerce şükürrr:26: 2-3 günde bir angelsounds ile kalp atışını dinliyorum bebeğimin..allahım o nasıl bi huzur anıdırr

sizi sefiyoruzz...bizi merak eden bacılarr biz iyiyizz kızımlaaaaaaa

cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım...kız-erkek bebek sayıları artmış

Hoş geldin canımmm özlettin valla kendini yaaa...Ayy düşürmezsin artık o aleti elinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…