2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gözüme taklımıştı benimde zaten herhalde doğum tarihimi yanlış girmişim ilkinde

ben de az önce iki tane brüksel biberi yedimm. dilim uyuştu resmennnn yaNIYORUMMMM

büyük cesaret

ben biraz yoğurt birkaç kaşık çorba yedim. yemek yiyemedim. benim midemi cıvık az pişmiş peltek yiyecekler daha çok bulandırıyor. sırf bu yüzden yoğurt bile çok yiyemiyorum. et ve süt ürünlerinden iğrendim. meyve canım çok istiyor, mümkün olsa sebzelerin tümünü çiğ yemek istiyorum.

bu arada bizim işyerinde eşleri hamile olan arkadaşlar var. 2 sinin kızı olacakmış, birinin belli değil.

Son düzenleme:

canım 2 hafta önce de ben aynı sounu yaşadım.kendi dr izinliydi başka dr gittim progestan verdi.kullandım.2 gün sonra kendi dr gittim oda devam et dedi.kanama düşük riski belirtisidir dedi her iki dr.ben halen kullanıyorum bu ilacı,10 gün sonra kalp atışı için gidicem,ozaman bakarız devamına dedi.

benim işyerimde de 2 bayan hamileyiz arkadaş kız bekliyor, 3 erkek arkadaşımında eşi hamile 2 si kız diğerinin cinsiyet belli olmadı 5 hamile var yani 3 ü kız bakam bizim ne olcak :26:

benim işyerimde de 2 bayan hamileyiz arkadaş kız bekliyor, 3 erkek arkadaşımında eşi hamile 2 si kız diğerinin cinsiyet belli olmadı 5 hamile var yani 3 ü kız bakam bizim ne olcak :26:

ne çok kız bekleyen var. banada seninki kı diyorlar, hatta kız olacak diye iş yerinden talipleri bile çıktı. oğluna isteyenler var daha 7 haftalık bebeğimi

midem çok bulanıyor ne yapcam ya yemek de istemiyorum

sık ve az ye arkadaşım.mideni uzun süre aç bırakma. kuruyemiş meyve yoğurt ara ara atıştır...tuzlu gıdalarda iyi geliyor. birde kola.gebelikte pek önerilmiyor ama birazda olsa bastıro bulantıyı.

bebişimi kaybettik ay_she arkadaşım beni tablodan silin
dün itibariyle bebişim düştü hayırlı değilmiş demekki hepinizin bebişlerini Allah korusun
ikinci bebişim olacaktı ama aynı heyecanı yaşamaya başlamıştım bile
neyse inşallah bir dahakine görüşrüz
kendinize çok iyi bakın hoşçakalın Allaha emanet olun

kızlar ilkinde çok çikolata yerdim.bu hamilelikte gördüğüm anda fena oluyorum.bunda turşu - ekşi salata- acı tarzı gıdalar tüketiyorum, demekki aşermek diye bişey varmış.ben pek iinanmıyordum.ama denedim,gerçektende her gebelik farklıymış. hayırlısı. annem ekşi - acı yenirse kız diyor. 2. kızım mı geliyor acabaaaa

dediğin gibi herşeyin hayırlısı. Allah sabır versin sana. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geri dönersin.

ne çok kız bekleyen var. banada seninki kı diyorlar, hatta kız olacak diye iş yerinden talipleri bile çıktı. oğluna isteyenler var daha 7 haftalık bebeğimi

kısmeti açılmış bak ama belli olmaz çok şartlandırmamak lasım kız diye

canım üzüldüm yaaa ne kadrlık olmuştu ? kanaman mı oldu ?
en güzeli sağlam durmak, nasip değilmiş canım, bak br bebeğin var zaten ne güzel, tekrar denersiniz canım,
gel yaz arada yine, sende Allaha emanet ol canım moralini bozma

eylem sevcan allah sabır versin, bidaha yaşatmasın.

kızlar ultrason resimlerinizi koysanız daha güzel olur.ben ultrasona gidersem koyacağım nasipse...

selam kızlar, noldu nazar mı değdi bu topiğe...??? bebeklerini kaybeden arkadaşlar Allah sabır versin bir daha yaşatmasın en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız inş...
merveomer canım Allah rahmet eylesin babana, başın sağolsun... ben de okuyacaktım ama baktım zamanı geçmiş, mekanı cennet olsun inş...

mide bulantılarınız ne zaman başladı kızlar??? ben 4+4üm bazen hafif oluyor, olmayınca üzülüyorum daha erken mi??

gecmis olsun canim uzulme Allah'in takdiri.kendine dikkat et

merveomer Rabbim geride kalanlara sabır versin..
eylemsevcan. Allah sabır versin. diğer evladının ömrünü bol etsin..

merhaba arkadaşlar
bende inşallah rabbim izin verirse kasım annesi olucam...hepimizin bebişleri inşallah bi sıkıntı yaşamadan sağlıklı sıhattli kucağımıza gelirler..
32 yaşındayım..tüp bebek ve ilk denemem..63 kilodayım..29 kasımda doğacak inşallaah..hala şokundayım aslında inanamıyoruz eşimle..bu dönemde banada yardımlarınızı önerilerinizi yaparsanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…