içim yanıyo böle garip bir halde midem uf:
içim yanıyo böle garip bir halde midem uf:
ben de az önce iki tane brüksel biberi yedimm. dilim uyuştu resmennnnyaNIYORUMMMM
gözüme taklımıştı benimde zaten herhalde doğum tarihimi yanlış girmişim ilkinde
ben de az önce iki tane brüksel biberi yedimm. dilim uyuştu resmennnnyaNIYORUMMMM
günaydın kızlar...
birşey soracağım dün benim önce kahve rengi sonra kırmızı bir kaç damla kanamam oldu. doktoru aradım bu dönemde (6 haftada) olabilir sadece yat dinlen dedi. aranızda böyle lekelenme yaşayan oldumu?
büyük cesaret
ben biraz yoğurt birkaç kaşık çorba yedim. yemek yiyemedim. benim midemi cıvık az pişmiş peltek yiyecekler daha çok bulandırıyor. sırf bu yüzden yoğurt bile çok yiyemiyorum. et ve süt ürünlerinden iğrendim. meyve canım çok istiyor, mümkün olsa sebzelerin tümünü çiğ yemek istiyorum.
bu arada bizim işyerinde eşleri hamile olan arkadaşlar var. 2 sinin kızı olacakmış, birinin belli değil.
benim işyerimde de 2 bayan hamileyiz arkadaş kız bekliyor, 3 erkek arkadaşımında eşi hamile 2 si kız diğerinin cinsiyet belli olmadı 5 hamile var yani 3 ü kız bakam bizim ne olcak:26:
ne çok kız bekleyen var. banada seninki kı diyorlar, hatta kız olacak diye iş yerinden talipleri bile çıktı. oğluna isteyenler var daha 7 haftalık bebeğimi
midem çok bulanıyor ne yapcam ya yemek de istemiyorum
bebişimi kaybettik ay_she arkadaşım beni tablodan silin
dün itibariyle bebişim düştü hayırlı değilmiş demekki hepinizin bebişlerini Allah korusun
ikinci bebişim olacaktı ama aynı heyecanı yaşamaya başlamıştım bile
neyse inşallah bir dahakine görüşrüz
kendinize çok iyi bakın hoşçakalın Allaha emanet olun
ne çok kız bekleyen var. banada seninki kı diyorlar, hatta kız olacak diye iş yerinden talipleri bile çıktı. oğluna isteyenler var daha 7 haftalık bebeğimi
dün itibariyle bebişim düştü hayırlı değilmiş demekki hepinizin bebişlerini Allah korusun
öğlen canım ekşi istedi salata yedim, sonra işe geldim canım tatlı istedi çikolata yedim :) kız mı erkek mi hadi bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?