2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Merhaba canımmm..Hadi 40 dk kalmış pıtpıtını duymaya,duyar duymaz paylaş e mi canım...

ben sık sık basen ve bel ölçüme bakıyorum bir değişiklik var mı diye. basenim aynı ama benim birkaç cm genişlemiş.

gözün aydın. normal bir durum bence. bir dahakine bebeğinide görürsün inş.

inşallah sende aramıza katılırsın. bekliyoruz haberlerini.

kızlar bişey sorucam ;ben 1-1,5 saat arayla acıkıyorum yani midem kazınıyo sizce bu kadar erken hamileliktenmi yoksa psikolojikmi???

canım benim yaa çok sevindim rabbim ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

selam güzel kasım anneleri
birkaç sayfa okuya bildim sayfalarda güzel haberler var sevindim
benim hamilelik biraz zor geçiyo sanki ilk hamileliğime göre
midem çok kötü bulanıyo yemek yiyemiyorum sürekli yatmak istiyorum
ben geçen perşembe doktordaydım bebişimin canlandığını söledi sevindim içim kıpır kıpır kan tahlili falan yaptık kan değerlerim çok düşük çıktı kan ilacına başliycanı söledi
tekrar 27 mart salı günü çağırdı inşallah bu sefer kalp atışlarını dinletir bana

Çok teşekkür ederim güzel anneler....İnşallah olursa zaten burada paylaşımlara katılırım çok istiyorum bebek özledim..ee kızımada bir kardeş gerekiyor artık allahın izniyle...

Cevizler yendi miiiii ?? Sular içiliyor muuuuuu ????
KOntrol memuru gibi hissediyorum kendimi

Cevizler yendi miiiii ?? Sular içiliyor muuuuuu ????
KOntrol memuru gibi hissediyorum kendimi

canım benim şimdiye kadarr 1.5 lt su içtimm 2 ye tamamlarım bugun.. ceviz hiç yemedim((( akşam gidince yiyeyim bari

başımıza bi tane gerekiyo sanırım kontrolcü:)) hepimiz kaytarıyosss

canım benim şimdiye kadarr 1.5 lt su içtimm 2 ye tamamlarım bugun.. ceviz hiç yemedim((( akşam gidince yiyeyim bari

başımıza bi tane gerekiyo sanırım kontrolcü:)) hepimiz kaytarıyosss

izin vermemmmmm kaytarmanızaaaa
annişler iyi beslenizcek ki pıtırcıklar sağlıklı büyüsün, sıkı tutunsun anneye

selam herkese forumu uzun suredır her konuda takip ediyorum.Bebekle ilgilitüm tavsiyelerinizi okudum.Ve sonunda bende burdayım.Kasım sonu 26-27 kasım gibi biriciğime kavuşacağım inşallah.Benimki çok ucak en son 18 martta gıttım daha kese yoktu ortada ama inşallah haftaya gidince olacak dotkor yerini hazırlamış dedi :)

slm kızlar. ben kiloluyken hamile kaldım. 74 tüm 76 olmuşum bile. doktorum bu kilo seni basit bir dönemeçte tökezletir, üstelik ikiz gebelik. çok yavaş gitmelisin. kilonu kontrol et, karbonhidrattan uzak dur. 7-8 öğün atıştırma şeklinde azar azar ye dedi. Hamileyim şöyle rahatça salayım olmayacak benimki, zaten hep zayıflayayım derdeindeydim. ince görüneyim isterdim. hamile kaldım yine diyet gibi devam :)) ama üzülüyormuyum. hayıırr.. asla.. ben her şeyi fazlasıyla yapmaya hazırım. yeterki bebeklerim sağlıklı olsun

kızlar nasılsınız??? Bişey sormak istiyorum mide bulantılarınız için bulantı ilaçları kullanıyormusunuz yawss akşamları benim bulantılar çok güçlü geliyor o yüzden kocişte sabah akşam bulantı hapı içiriyor gerçi aile hekimimizde verdi kullanabilirsin dedi ben yinede sevgili annelerimize sorayım dedim nede olsa buranın tecrübesi yabana atılacak gibi değil şekerler

merhaba canım,

aynı günlerde sayılırız ne zaman gittin dr. bende yarın gideceğim ?

iş yeri aracıyla acil doktora gidiyorum biraz lekelenme var iş yeri hekimi endişelendi

canım benimmm sakın bak bozma moralini oluyomuş böyle ilk haftalarda yerleşme kanaması diyorlar.. çoğu kişide oluyo..bişey yoktur sen sıkma canını ama tabii önlem amaçlı sağlıkla git gel..dua ediyoruz bizz ..haberlerini bekliyoruz canım

merhaba canım,

aynı günlerde sayılırız ne zaman gittin dr. bende yarın gideceğim ?

selam canım ben 18 martta gittim doktor 5.haftadan once görünmez dedi bende boşa ultrasondan radyasyon almamayın diye haftaya gidicem.buhafta gelme henüz dedi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…