kızlarr merhaba, dün maşallahımız vardı herkes şen şakrak keyifliyid. nazar değdibugün doktor günümüz hayırlısıyla bi duysaydık kuzumun kalp atışını...ben niye böyle oldumm şimdi yaa, karamsarlığa kapıldım allah korusun saat 3'e de daha çok var
Ya kızlar moralim bozuldu yemekhaneden çıkarken arkadaşım (!) Popon baya büyümüş dedi oysa ben onlar kadar yemek bile yemiyorum. Bölümdeki arkadaşıma sordum yok be dedi ama büyüd-ü ben biliyorum 9 ay sonra ne yapacağım ben
merhba kızlar...
geceki şiddetli mide bulantımdan ötürü haftaya gideceğimiz doktor kontrolüne bugün gittik...belki dedim ilaç falan bişey verir..tabiki vermedimecburen alttan baktı çünkü bat 19 mart olduğundan gözükmez dedi..alttan baktı bebek yeri oluşmuş dedi 9 gün sonra tekrar gelin bebişi görürüz inşallah dedi...normal dimi kızlar bu
Merhaba kızlar benim sat 18 şubattı 5 gün geciktim çok heyecanlandım hiç gecikmem olmazdı tam tersi 3-5 gün önce olur senelerdir hiç sekmeden...Henüz test yapmadım bugün alıcam yarın sabah yapıcam ben 2013 mart yada nisan annesi olmayı planlıyordum..inşallah bir süpriz olurda kızıma kardeş gelir dua edin benim için..eğer olursa bende kasım annesi olucam..sevgiler...
Slm canm, annesininbirtanesi yazmış ama bende yazayım. Benim 21 marttı randevum canım.. ikisininde kalp atışını duydum . biri 170 diğeri 150 atıyordu. 120-180 arası normalmiş. Allahıma bin şükürler olsun, hepimiz için böyle güzel haberlerle devam etsin inşallah. Amin.
Cevizler yendi miiiii ?? Sular içiliyor muuuuuu ????
KOntrol memuru gibi hissediyorum kendimi
canım benim şimdiye kadarr 1.5 lt su içtimm 2 ye tamamlarım bugun.. ceviz hiç yemedim((( akşam gidince yiyeyim bari
başımıza bi tane gerekiyo sanırım kontrolcü:)) hepimiz kaytarıyosss
selam herkese forumu uzun suredır her konuda takip ediyorum.Bebekle ilgilitüm tavsiyelerinizi okudum.Ve sonunda bende burdayım.Kasım sonu 26-27 kasım gibi biriciğime kavuşacağım inşallah.Benimki çok ucak en son 18 martta gıttım daha kese yoktu ortada ama inşallah haftaya gidince olacak dotkor yerini hazırlamış dedi :)
merhaba canım,
aynı günlerde sayılırız ne zaman gittin dr. bende yarın gideceğim ?
iş yeri aracıyla acil doktora gidiyorum biraz lekelenme var iş yeri hekimi endişelendi
yarın gidince keseyi görürsün herhalde kalp atışıda duyulur mu ki ?
ben keseden de ümitli değilim ama sen gittin mi canım ?
merhaba canım,
aynı günlerde sayılırız ne zaman gittin dr. bende yarın gideceğim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?