2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende çok etkileniyorum bu durumlardan benimde yarın randevum korkuyorum :18:

kızlar sizinle paylaşmak istediğim birşey var: cuma günleri ben şu duayı okumaya çalışıyorum 100 kez. sonrada rabbime yalvarıyorum.

"Şu duâ ile cum'a günü herhangi bir saatte dua edilirse sâhibine muhakkak icâbet olunur." diyor.

(la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bediassemavati velardi ya zelcelali vel ikram)

allah kabul eder inşallah. ben şimdilik çıkıyorum. doktor kontrolünden sonra hayırlısıyla sonucu paylaşırım sizinle...inşallahh sağ salim duyarız kuzumun kalbinin atışlarını...allaha emanet olun..cumanız mübarek olsun...

sevgimle...

doktor randevularınız için korkmayın arkadaşlar. bebeğinizi göreceksiniz, kalp sesini duyacaksınız, sevinmelisiniz bir daha ki randevuya kadar özleyeceksiniz bebeklerinizi. ben çok seviniyorum 1 hafta kaldı tekrar doktora gitmeme. ilk gittiğimde çok heyecanlanmıştım, sinirim çok bozulmuştu ağlaya ağlaya girdim doktor muayenesine, rahatlayıp çıktım. ultrason resmini verdi doktor, özledikçe bakıyorum bebeğime. ekranda daha netti. resimden bişi anlaşılmıyor ama biliyorum o beyaz nokta benim bebeğim. o noktaya bakıyorum mutlu oluyorum.

hayırlı sonuçlarla dön inşallah cnaım benim darısı başımıza

kızlaaar bu yaza diyet yapalım zayıf girelim diye bi sorunumuz yok bahanemiz kuwetli.ama öbür yaza ne yaparız bilemiyorum...

yok canım korkma inş. bişey olmaz merakla bekliyorum sonucunu bende pazartesi giedeceğim ister istemez insanı bi karamsarlık yakalıyor.

bizim işyerinde menüde sehriye çorbası.orman kebabı,pirinçi pilavı ve irmik helvası var daha yemedim ben...

bizim işyerinde menüde sehriye çorbası.orman kebabı,pirinçi pilavı ve irmik helvası var daha yemedim ben...

esra senin çizelgende bir yanlışlık mı var. benim günüm senden fazla bende 227 gün daha var yazıyor sende 199 . baktım senin diğer kızlara da göre az. neden arkadaşım?

Son düzenleme:
canım ewet bende farkettim bi yanlışlık var ...suan ben 7+1 im sanırım tarihi yanlış girdim çizelgeyi yaparken düzeltmeye çaılısayım...

biz deee köfte ekmek ayran yapıyoruzzzz

kızlar yaa hapşırmaktan bir hal oldum. hasta falan da değilim. kendimi tutmamaya çalışıyorum ama hapşırırken tüm daire beni dinliyor sanırım

midem çok bulanıyor ne yapcam ya yemek de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…