2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar ben daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım bu çarşamba gidicem.
ama bundan önceki bebeğimin kalp tışlarının durması sebebi ile kaybettim.hiç bir belirti olmamıştı. kasıklarım bile ağrımamıştı.

bu bebeğimde de bu korkuyu 3 ay geçmeden üzerimden atabileceğimi düşünmüyorum.

ama ben ne kadar düşünsemde gerçeğin değişmeyeceğinide biliyorum.

Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.dua edelim hep birlikte

kızlar doktordan geliyorum. kanamam için progestan verdi. birde 6+1 deyim bebek 9mm miş doktor küçük dedi. sizlerin kaç milim?

hımmm ıhlamur güzel oldu.bende kahve içmiyorum çay zaten çay demeye bin şahit ister çok çok açık.vitaminimi portakal suyuyla içiyorum emilimi daha fazla olduğu için .günde 2 bardak süt,yoğurt ceviz,badem ,yumurta vs.bakliyatta çok faydalı .
2 lt su içiyorum damacana gibi oluyorum

aminnn

canım bana doktorum dediki ilk 3 ay bebek senden
besleniyo dedi yanlız ceviz ve bademi bol bol ye dediama kafeyinden alkol ve sıgaradan kesinlikle uzak duruyosun dedi..
ve ben maden suyu içiyorum hem yararlı hemde miydemi rahatlatıyo şahsen
ama soda değil maden suyu olacak..

merak etme canım az öncede dediğim gibi ilk 3 ay sıkıntı yok bebek senden alıyo alacağını..

aaaa kuş burnu içebiliyomuyuz bendekuşburnuda bitki diye içmiyodum ozaman bitane içe bilirm herhalde değilmi?

aynı derttten muzdaribiz ama çok güzel söylemişsin ne kadar düşünsekte gerçek değişmeyecek.doktor bana bu kaygıyı abartırsam olur işi olmaz edeceğimi söyledi o da çok doğru.bunu da düşün

evet bak maden suyunu bende içiyoırum günde 2 taneyi aşmamak kaydıyla

SAKIN SİGARA İÇMEYİN

SİGARANIN HAMİLELERDE SAĞLIK RİSKİ

ANNE

- Plasenta erken ayrılır.
- Plasenta, doğum kanalının girişini tıkar.
- Erken doğum.
- Düşük.
- Dış gebelik.

ÇOCUK

- Ölü doğum.
- Ani bebek ölümü sendromu.
- Akciğerin görevini yerine getirememesi.
- Akciğerlerin orantısız büyümesi.
- Astım.
- Bronşit.
- Öksürük.
- Kanser.

ben yarın gidicem canım şimdi bilemiyorum peki kanaman için nededi arttımı kanaman yksa azmı?

aslında kanama denemez kahve rengi lekelenme az az oluyor. onun içinde progestan verdi. ama kullanmıycam öğleden sonra asıl doktoruma gidicem. dün kanamayla iligili asıl doktoruma telefonda sordum birşey olmaz yat dinlen demişti. sabah gittiğim doktor düşük işareti dedi korkuttu beni.

kızlar doktordan geliyorum. kanamam için progestan verdi. birde 6+1 deyim bebek 9mm miş doktor küçük dedi. sizlerin kaç milim?

ben de 6+4 iken 11mm idi canım. sanki normal gözüküyor.

süpersinnn.maşallahh.ben de su konusunda çok iyi başlamıştım ama 1,5 içiyorum şuan. gerçi gece de yarım litre su içiyorum.gece paso wc deyim.

kuşburcu çoook önemli bir c vitamini tatlım. doğal olduğundan emin olarak içmek lazım bence

canım doktoruna ağrının tam olarak nasıl olduğunu, lekenlenmenin miktarını ve rengini çok iyi anlat. Allah korusun yaa. Hadi güzel haberlerle gel bize. Dualarım seninle.

haklısın tabiki. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

sorma burcu sabah sabah sinirimi bozdu öğleden sonra başka doktora gidicem.

bozma sinirini arkadaşım şimdi nettende baktım normal boyutu. hatta senin çocuk selvi boylu olacak şimdiden belli

canım doktoruna ağrının tam olarak nasıl olduğunu, lekenlenmenin miktarını ve rengini çok iyi anlat. Allah korusun yaa. Hadi güzel haberlerle gel bize. Dualarım seninle.

Allah razı olsun arkadaşım. aslında ağrım yok. eskiden kasık ağrım vardı şimdi iyiyim. bakalım öğleden sonra ne diyecek doktor.

kızlarr merhaba, dün maşallahımız vardı herkes şen şakrak keyifliyid. nazar değdi bugün doktor günümüz hayırlısıyla bi duysaydık kuzumun kalp atışını...ben niye böyle oldumm şimdi yaa, karamsarlığa kapıldım allah korusun saat 3'e de daha çok var

evet bak maden suyunu bende içiyoırum günde 2 taneyi aşmamak kaydıyla

evet canım herşeyin azı karar çoğu zarar ortayı tuturmak lazım..

evet sen kendi doktoruna git ve bol bol dinlen ama bak kanamada değilmiş korkma sakin ol bendede oldu bende progestan kullanmıştım ama canım önlem olsun diye ..

bize kayın validemler getirdi karabükten kendileri kurutmuş ama onun tadı ve kokusu çok kötü geliyo ben bu poşet çay gibi olanları seviyorum ama tabi onlarda boya ve katkı madelerivar...

okuduklarından etkileniyorsunda ondan karamsarlığa düşüyorsun bende öle olmuştm merak etme herşey güzel olr

Oyy canım sorma ben de panik oldum. yarın randevum. bugün forumu hiç açmamayı düşünüyorum.moralim bozuldu gerçekten :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…