canım rezene,ıhlamur ve kuşburnu hariç hiç bir bitki çayını içme dedi doktor. karışık biti çaylarından da uzak durmam gerek. meyve suyu demişsin, kesinlikle taze olmalı. aman sabah aç karnına portakal suyu içmeyin mahvediyor insanı (denenmiştir). ıhlamuru bile doktor taze olduğundan eminsen istediğin kadar iç dedi. çay da çok ama çok açık... ben iki günde bir açık çay içiyorum nerdeyse. kahve kesinlikle yasak. kafein çok zararlı
nestle nesfit hakkında da şunu okudum kızlar bazı doktorlar yararlı olduğunu söylemiş, bazıları da mısırın gdo'lu olabileceğini,çünkü ithal edildiğini söylemiş. gerçi nesfit mısırlı mı, onuda bilmiyorum
kızlar doktordan geliyorum. kanamam için progestan verdi. birde 6+1 deyim bebek 9mm miş doktor küçük dedi. sizlerin kaç milim?
günaydın kızlar ben daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım bu çarşamba gidicem.
ama bundan önceki bebeğimin kalp tışlarının durması sebebi ile kaybettim.hiç bir belirti olmamıştı. kasıklarım bile ağrımamıştı.
inşallah canım hayırlısıyla alırsın bebeğeini kucağına ve duyarsın pıt pıtları..
bu bebeğimde de bu korkuyu 3 ay geçmeden üzerimden atabileceğimi düşünmüyorum.
ama ben ne kadar düşünsemde gerçeğin değişmeyeceğinide biliyorum.
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.dua edelim hep birlikte
inş.biran önce duyar rahatlarız.bu arada doktorlarınızın önerdiği gıdalar var mı paylaşsak.ben sürekli araştırıyorum.
maydonoz ve adaçayı hatta bitki çayları yasak. içecek bişeyler istiyorum süt ve meyve suyu dışında varmı tavsiyesi olan ?
merhaba güzel anne adaylarııı günaydın hepinizee.... olumlu düşünelim olumlu olsun kızlarr Rabbim kuzucuklarımızı bizden ayırmasın inşşş dua edelim bol bol....Bababasını kaybeden arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum MEKANI CENNET OLSUN İNŞ..Ya kızlar benim canım hiçbişey yemek istemiyoo ilk aylar beslenme açısından çok önemli mi acaba yoksa bebek bizden alacağını alıyomu . üzülüyorum bazen hem halsizlik hemde aşırı baş ağrısı bende iştah falan bırakmadı..
canım rezene,ıhlamur ve kuşburnu hariç hiç bir bitki çayını içme dedi doktor. karışık biti çaylarından da uzak durmam gerek. meyve suyu demişsin, kesinlikle taze olmalı. aman sabah aç karnına portakal suyu içmeyin mahvediyor insanı (denenmiştir). ıhlamuru bile doktor taze olduğundan eminsen istediğin kadar iç dedi. çay da çok ama çok açık... ben iki günde bir açık çay içiyorum nerdeyse. kahve kesinlikle yasak. kafein çok zararlı
nestle nesfit hakkında da şunu okudum kızlar bazı doktorlar yararlı olduğunu söylemiş, bazıları da mısırın gdo'lu olabileceğini,çünkü ithal edildiğini söylemiş. gerçi nesfit mısırlı mı, onuda bilmiyorum
günaydın kızlar ben daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım bu çarşamba gidicem.
ama bundan önceki bebeğimin kalp tışlarının durması sebebi ile kaybettim.hiç bir belirti olmamıştı. kasıklarım bile ağrımamıştı.
benim bebeğim 6+5 teyken 8 mm idi. doktor herşey normal demişti. neden küçük dedi acaba?
aminnn
canım bana doktorum dediki ilk 3 ay bebek senden
besleniyo dedi yanlız ceviz ve bademi bol bol ye dediama kafeyinden alkol ve sıgaradan kesinlikle uzak duruyosun dedi..
ve ben maden suyu içiyorum hem yararlı hemde miydemi rahatlatıyo şahsen
ama soda değil maden suyu olacak
aaaa kuş burnu içebiliyomuyuz bendekuşburnuda bitki diye içmiyodum ozaman bitane içe bilirm herhalde değilmi?
kızlar doktordan geliyorum. kanamam için progestan verdi. birde 6+1 deyim bebek 9mm miş doktor küçük dedi. sizlerin kaç milim?
ben yarın gidicem canım şimdi bilemiyorum peki kanaman için nededi arttımı kanaman yksa azmı?
hımmm ıhlamur güzel oldu.bende kahve içmiyorum çay zaten çay demeye bin şahit ister çok çok açık.vitaminimi portakal suyuyla içiyorum emilimi daha fazla olduğu için .günde 2 bardak süt,yoğurt ceviz,badem ,yumurta vs.bakliyatta çok faydalı .
2 lt su içiyorum damacana gibi oluyorum
aminnn
canım bana doktorum dediki ilk 3 ay bebek senden
besleniyo dedi yanlız ceviz ve bademi bol bol ye dediama kafeyinden alkol ve sıgaradan kesinlikle uzak duruyosun dedi..
ve ben maden suyu içiyorum hem yararlı hemde miydemi rahatlatıyo şahsen
ama soda değil maden suyu olacak..
merak etme canım az öncede dediğim gibi ilk 3 ay sıkıntı yok bebek senden alıyo alacağını..
aaaa kuş burnu içebiliyomuyuz bendekuşburnuda bitki diye içmiyodum ozaman bitane içe bilirm herhalde değilmi?
aslında kanama denemez kahve rengi lekelenme az az oluyor. onun içinde progestan verdi. ama kullanmıycam öğleden sonra asıl doktoruma gidicem. dün kanamayla iligili asıl doktoruma telefonda sordum birşey olmaz yat dinlen demişti. sabah gittiğim doktor düşük işareti dedi korkuttu beni.
sorma burcu sabah sabah sinirimi bozdu öğleden sonra başka doktora gidicem.
canım doktoruna ağrının tam olarak nasıl olduğunu, lekenlenmenin miktarını ve rengini çok iyi anlat. Allah korusun yaa. Hadi güzel haberlerle gel bize. Dualarım seninle.
haklısın tabiki. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.
bozma sinirini arkadaşım şimdi nettende baktım normal boyutu. hatta senin çocuk selvi boylu olacak şimdiden belli
evet bak maden suyunu bende içiyoırum günde 2 taneyi aşmamak kaydıyla
aslında kanama denemez kahve rengi lekelenme az az oluyor. onun içinde progestan verdi. ama kullanmıycam öğleden sonra asıl doktoruma gidicem. dün kanamayla iligili asıl doktoruma telefonda sordum birşey olmaz yat dinlen demişti. sabah gittiğim doktor düşük işareti dedi korkuttu beni.
ben de 6+4 iken 11mm idi canım. sanki normal gözüküyor.
süpersinnn.maşallahh.ben de su konusunda çok iyi başlamıştım ama 1,5 içiyorum şuan. gerçi gece de yarım litre su içiyorum.gece paso wc deyim.
kuşburcu çoook önemli bir c vitamini tatlım. doğal olduğundan emin olarak içmek lazım bence
kızlarr merhaba, dün maşallahımız vardı herkes şen şakrak keyifliyid. nazar değdibugün doktor günümüz hayırlısıyla bi duysaydık kuzumun kalp atışını...ben niye böyle oldumm şimdi yaa, karamsarlığa kapıldım allah korusun saat 3'e de daha çok var
kızlarr merhaba, dün maşallahımız vardı herkes şen şakrak keyifliyid. nazar değdibugün doktor günümüz hayırlısıyla bi duysaydık kuzumun kalp atışını...ben niye böyle oldumm şimdi yaa, karamsarlığa kapıldım allah korusun saat 3'e de daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?