Hoş geldin canımmm özlettin valla kendini yaaa...Ayy düşürmezsin artık o aleti elinden :)
esram, aysunum, burcum, nilttim,lavinyam, hayatbanagüzelim, bulemsum, emekim...şuanda nicklerini hatırlayamadığımmm diğer tüm annişlerr...
giremiyoruz ama aklımız sizdee, bebişlerinizdeee
biz iyiyiz...yogun geçen günümüzü saymazsak...:44: kızçemi iyiden iyiye hissetmeye başladım allahıma binlerce şükürrr:26: 2-3 günde bir angelsounds ile kalp atışını dinliyorum bebeğimin..allahım o nasıl bi huzur anıdırr
sizi sefiyoruzz...bizi merak eden bacılarr biz iyiyizz kızımlaaaaaaa
cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım...kız-erkek bebek sayıları artmış
yokk kızzeşim o şartla aldı bana o aleti 2-3 günde bir dedi...bende kocacıgımın sözünü dinliyorum
sağol bebeğim bende sizi çok özledimmmmüfettiş beyler teşrif etmek üzereler o yüzden ben bi süre yokum aranızdaa dünden beride ön hazırlık yogunlugu vardı giremedim..
kızlar bişey sorucam...
hani ben diyorum ya doğum iznine 3 hafta önce ayrılıcam diye.... eşim beni gelip alıcak istanbuldan... sizce 9 saat yol sorun olur mu? son aya girmiş oluyorum sonuçta. doktora da zamanı gelince sorarım ama bi sorayım dedim size de...
4 hafta önce mi çıksam izne?
kızlar bişey sorucam...
hani ben diyorum ya doğum iznine 3 hafta önce ayrılıcam diye.... eşim beni gelip alıcak istanbuldan... sizce 9 saat yol sorun olur mu? son aya girmiş oluyorum sonuçta. doktora da zamanı gelince sorarım ama bi sorayım dedim size de...
4 hafta önce mi çıksam izne?
canım hoşgeldinnn... ayy yerim ben o bebişi...
biz de seni çok seviyoruzz..... işin bitince gel açma arayı, merak ediyoruz seni....
vipdükkanı bugün sen bitirmişsindir heralde diye dedikodunu bile yaptık
canım 1 haftadan bısey degısmez kı sonucta karnı burnunda hamıle olucaksın artık yanı doktor ne der bılemem ama cok sık mola vermelısınız ben bu cuma gıdıcem onda bıle cekınıyorum yoldan gercı benım bıde oglum var ama 9 aylıkken sanırım cıkamazdım bı yere:26:
esram, aysunum, burcum, nilttim,lavinyam, hayatbanagüzelim, bulemsum, emekim...şuanda nicklerini hatırlayamadığımmm diğer tüm annişlerr...
giremiyoruz ama aklımız sizdee, bebişlerinizdeee
biz iyiyiz...yogun geçen günümüzü saymazsak...:44: kızçemi iyiden iyiye hissetmeye başladım allahıma binlerce şükürrr:26: 2-3 günde bir angelsounds ile kalp atışını dinliyorum bebeğimin..allahım o nasıl bi huzur anıdırr
sizi sefiyoruzz...bizi merak eden bacılarr biz iyiyizz kızımlaaaaaaa
cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım...kız-erkek bebek sayıları artmış
valla canım biliyosun 2 ay önce de çıkabilirim izne ama evde patlarım ben, çok sıkılırım... ne biliyim yaaa emin olamadım bi türlü...
bebeğim tamamen durumuna bağlı tabiki...doktorun o zaman ne derse ona göre hareket edersin..ama eğer son haftalarda şişliklerin falan çok olursa, doktorun izin vermeyebilir o kadar uzun bi yolculugaa:44:
ayyy canımmmmfırsat buldukçaa kaçarım yanınızaaa ösler benim kızım arkıdışlerini
yokk kızz nerdeeee....bu ara meydan sizindirrrhiloşş off durumda bi süree:44:
Bence en iyisi 2 ay önceden çık canım bebişle ilgili tüm hazırlıklarını da yapmış olursun,çamaşırlarını,ütülerini,eşyalarını herşey hallolmuş olur
hoşgeldin canımm iyiyiz bizdee sende iyi ol emiiiii kıyamam size beeennnne zaman gitcek bu müfettişlerrr bakimm
valla canım biliyosun 2 ay önce de çıkabilirim izne ama evde patlarım ben, çok sıkılırım... ne biliyim yaaa emin olamadım bi türlü... 1haftadan bişey farketmez mi diyosun ?
kızlar alıntı yapıyorum doğum sonrası sarkma içün:
ben türk kahvesi ile limon suyunu karıştırıp göbeğime sürüyorum.iyice streç ile sarıyorum durubildiğim kadar duruyorum.sonra iyice lifleniyorum.baya çatlaklarım azaldı.Kahvenin içindeki kafein işe yarıyo.zaten inceltiyo denen kremler kafeinli.
Ben çok tutamıyorum benim naylona alerjim var korsenin bile kaydırmaz kısmı dokunuyo.
deneyin her banyo öncesi sabırla yapınca işe yarıyo.
doğumdan sonra ne kadar erken o kadar çabuk sonuç alınıyo ....
valla canım 1 haftadan hıcbısey farketmez bence ben oglumda 3 hafta kala cıkmıstım ızne 2 hafta sonra oglum dogdu zaten o arada sadece mahalledekı parka yürüryüşe cıkıyordum am ayanıdma mutlaka bırısıyle cok agırlasıyorusn cunku bıde ben topallıyordum o zaman acıdan bacagıma vurmus megerse bel fıtıgı bılmıyormusum o yuzdne bu sefer 32 de ayrılcam evde dınlenıcem bebısın hazırlıklarını yaparım yavas yavas vakıt gecer dıye dusnuyorum hatta o sıkılacagım vakıtlerı ozlemle beklıyorum cunku sureklı yogun tempodayım evde kucuk cocuk olunca o zaman oglum krese devam edıcek ben evde dogum ubeklıycem hayal kuruyorum boyle keyıf yaparım dıye o halde nasıl keyıf olcaksa
Çatlaklar içinde burda bi topik vardı kahve ve limon suyuydu içeriği.
Acaba ne kadar kahve ve limon harcamak gerekir,denemek lazım...
valla canım kahve kremsi hal alana kadar limon suyu konulabilir... ben olsam buna birazcık ta asprin ezerdim
valla keyfe bak
haklısın aslında ama ben ücretli izinleri doğumdan sonra kullanmak istiyodum hep... bakalım artık, doktorla da bi konuşayım.. zaman ne gösterirse artık...
valla canım kahve kremsi hal alana kadar limon suyu konulabilir... ben olsam buna birazcık ta asprin ezerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?