2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aboo valla kuzum 45 günden falan bahsediliyor:44: ama ilk 1 hafta çok önemli..direkt muhasebeden başlayacakları için teftişee:26:

sen nasılsın? kuzun nasıl aysunumm?

ay canımmm şaka mı buu 45 gun hamd olsun iyiyiz canımmm nolsun uğraşıyoruzz seni özlüyoruz teyzoşş ama çok yormasınlar sizii

ben burdayım ama gizlendim ama cok az kısı kalmıs gercekten topıkte

sizi gidiler siziiiiiiiiiii

Hahaha tam kocakarı ilacı olur o zaman deseneAma zaten benim üvey anneannem var yüzünü hep yoğurt ve kahveyle yıkarmış,cildi bir parlaktı ki...

ben de kahveyi içtikten sonra kalan tortuyla yıkıyorum arada bir... dediğin gibi parlaklık veriyor..

Annemle yeğenimi parka götüreceğiz güya saat 5 oldu dışarısı yanıyo yaaa.7 den önce çıkamam herhalde.Kocişin yemek sıkıntısı yok 1 haftadır nesfit ve ayran aşı çorbasıyla besleniyo

Kızlar mümkün oldukça öğle saatleri dışarı çıkmayın...tansiyon düşüklüğü ve bayılmalara yol açabiliyormuş bizlerde allah korusun..

çok sıcak gerçekten.. ben de biraz hava almaya çıkıyım dedim, direkt geri döndüm daireye....

ay evet yaa bende aöf sınavları gecsın ogle aralarında yürüyüm diyodum sansıma bu seferde sıcaklar bastı korkudan cıkamıyorum bende

aynen çok sıcak yanıyorum hamileliğimiz tamda en sıcaklara denk geldi haziranda böyleyle agustosu düşünmek bile istemiyorum klima bile fayda etmeyo o kadar sıcak

esracım bana en son gittiğim doktor dediki 32.haftada ayrılacaksın işten beklemeyeceksin kim inat edip rahat durmayan stresli bir ortamda çalışıyorsan erken doğum yaparsın o zaman dedi ama ben doğum sonrasında bebeğimle kalmak istiyordum dedim sen bilirsin ama tavsiye etmiyorum dedi

çok sıcak gerçekten.. ben de biraz hava almaya çıkıyım dedim, direkt geri döndüm daireye....

Aman dikkat et canım.Dr bana birde yanında koca bi şişe su bulundur dedi.hele de yaz mevsimindeyiz ki amniyotik sıvı için bol su içmek lazım dedi...

ay evet yaa bende aöf sınavları gecsın ogle aralarında yürüyüm diyodum sansıma bu seferde sıcaklar bastı korkudan cıkamıyorum bende

Valla yaa öğle arası bahar aylarında iyi gidiyo ama şimdi maalesef.Daha haziran böyle ki diğer aylar napıcaz:26:
aynen çok sıcak yanıyorum hamileliğimiz tamda en sıcaklara denk geldi haziranda böyleyle agustosu düşünmek bile istemiyorum klima bile fayda etmeyo o kadar sıcak

Ceryan yapsın diye camları da karşılıklı açıyorum evde klima yı da açıcam da korkuyorum çarpar üşütürüm bu sefer diye..

işyerim çok rahat canım.. hatta fazlasıyla rahat... iş stresim de yok... bi yol sorunum vardı, onu da arabayla gidip geler çözmeyi planlıyorum... doğum sonrasında 2 sene iznimi de kullanıcam zaten... maksat bebeği 2,5 yaşına getirmekti yani....

bakalım benim doktor ne dicek..

hep şişe suyla geziyorum canım... yoksa mahvolurum...

canım 5 haftadan nolcak kı sonucta 2 yıl ıznın varmıs bızım yasal ıznımız 6 ay ben zorlayarak cocugu 1 yasına getırebılrısem şükredicem ona ragmen 32 de ayrılıcam oglumda 3 aylıkken ıse baslamak zorunda kalmıstım cunku

Bizde iyiyiz canım, çok sevindim iyi olmanıza.Bizimki daha o kadar kıpraşmıyor darsı başımıza inşallah.

ben geldimmmm tabloları astııryorumda diğer hamilenin odasına geldim duvara usta çivi çaktı hemen müdürler kosup geldi iyimisin demek için bana olsa kılları kıpırdatmazlar bir hayırlı olsun bile demediler hayat bu iştee

bizim doğum öncesi 2 sonrası 2 ay çok az eğer doğum öncesini kullanırsam bende en fazla 3 aylıkken bırakıcam çok zor geliyor nasıl olacak bilmiyorum

ay ne bileyim yaa ne kadar doğumdan sonraya atabilirsem kar diye bakıyodum... ama bu gidişle 8 hafta önce ayrılıcam işten...

seninki de zormuş

özel sektöree isyan etmek istiyorummmmm adaletsilik iş yoğunluğundan az paraya çalışmayı protesto ediyorummmmm :113::113::113:

ayy boşver be güzelimm yaaa az kaldı kurtulmana

ben de bu gidişle eylülün 7sinde çıkıcam izne... kocişe kavuşmama 2 ay kaldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…