aboo valla kuzum 45 günden falan bahsediliyor:44: ama ilk 1 hafta çok önemli..direkt muhasebeden başlayacakları için teftişee:26:
sen nasılsın? kuzun nasıl aysunumm?
ben burdayım ama gizlendimama cok az kısı kalmıs gercekten topıkte
Hahaha tam kocakarı ilacı olur o zaman deseneAma zaten benim üvey anneannem var yüzünü hep yoğurt ve kahveyle yıkarmış,cildi bir parlaktı ki...
iş yapıoz dönucezz bekleyin beni anacımmm
Annemle yeğenimi parka götüreceğiz güya saat 5 oldu dışarısı yanıyo yaaa.7 den önce çıkamam herhalde.Kocişin yemek sıkıntısı yok 1 haftadır nesfit ve ayran aşı çorbasıyla besleniyo
Kızlar mümkün oldukça öğle saatleri dışarı çıkmayın...tansiyon düşüklüğü ve bayılmalara yol açabiliyormuş bizlerde allah korusun..
Annemle yeğenimi parka götüreceğiz güya saat 5 oldu dışarısı yanıyo yaaa.7 den önce çıkamam herhalde.Kocişin yemek sıkıntısı yok 1 haftadır nesfit ve ayran aşı çorbasıyla besleniyo
Kızlar mümkün oldukça öğle saatleri dışarı çıkmayın...tansiyon düşüklüğü ve bayılmalara yol açabiliyormuş bizlerde allah korusun..
çok sıcak gerçekten.. ben de biraz hava almaya çıkıyım dedim, direkt geri döndüm daireye....
ay evet yaa bende aöf sınavları gecsın ogle aralarında yürüyüm diyodum sansıma bu seferde sıcaklar bastı korkudan cıkamıyorum bende
aynen çok sıcak yanıyorum hamileliğimiz tamda en sıcaklara denk geldi haziranda böyleyle agustosu düşünmek bile istemiyorum klima bile fayda etmeyo o kadar sıcak
esracım bana en son gittiğim doktor dediki 32.haftada ayrılacaksın işten beklemeyeceksin kim inat edip rahat durmayan stresli bir ortamda çalışıyorsan erken doğum yaparsın o zaman dedi ama ben doğum sonrasında bebeğimle kalmak istiyordum dedim sen bilirsin ama tavsiye etmiyorum dedi
Aman dikkat et canım.Dr bana birde yanında koca bi şişe su bulundur dedi.hele de yaz mevsimindeyiz ki amniyotik sıvı için bol su içmek lazım dedi...
Valla yaa öğle arası bahar aylarında iyi gidiyo ama şimdi maalesef.Daha haziran böyle ki diğer aylar napıcaz:26:
Ceryan yapsın diye camları da karşılıklı açıyorum evde klima yı da açıcam da korkuyorum çarpar üşütürüm bu sefer diye..
işyerim çok rahat canım.. hatta fazlasıyla rahat... iş stresim de yok... bi yol sorunum vardı, onu da arabayla gidip geler çözmeyi planlıyorum... doğum sonrasında 2 sene iznimi de kullanıcam zaten... maksat bebeği 2,5 yaşına getirmekti yani....
bakalım benim doktor ne dicek..
hep şişe suyla geziyorum canım... yoksa mahvolurum...
esram, aysunum, burcum, nilttim,lavinyam, hayatbanagüzelim, bulemsum, emekim...şuanda nicklerini hatırlayamadığımmm diğer tüm annişlerr...
giremiyoruz ama aklımız sizdee, bebişlerinizdeee
biz iyiyiz...yogun geçen günümüzü saymazsak...:44: kızçemi iyiden iyiye hissetmeye başladım allahıma binlerce şükürrr:26: 2-3 günde bir angelsounds ile kalp atışını dinliyorum bebeğimin..allahım o nasıl bi huzur anıdırr
sizi sefiyoruzz...bizi merak eden bacılarr biz iyiyizz kızımlaaaaaaa
cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım...kız-erkek bebek sayıları artmış
canım 5 haftadan nolcak kı sonucta 2 yıl ıznın varmıs bızım yasal ıznımız 6 ay ben zorlayarak cocugu 1 yasına getırebılrısem şükredicemona ragmen 32 de ayrılıcam oglumda 3 aylıkken ıse baslamak zorunda kalmıstım cunku
canım 5 haftadan nolcak kı sonucta 2 yıl ıznın varmıs bızım yasal ıznımız 6 ay ben zorlayarak cocugu 1 yasına getırebılrısem şükredicemona ragmen 32 de ayrılıcam oglumda 3 aylıkken ıse baslamak zorunda kalmıstım cunku
ben geldimmmm tabloları astııryorumda diğer hamilenin odasına geldim duvara usta çivi çaktı hemen müdürler kosup geldi iyimisin demek için bana olsa kılları kıpırdatmazlar bir hayırlı olsun bile demediler hayat bu iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?