ben geldimmmm tabloları astııryorumda diğer hamilenin odasına geldim duvara usta çivi çaktı hemen müdürler kosup geldi iyimisin demek için bana olsa kılları kıpırdatmazlar bir hayırlı olsun bile demediler hayat bu iştee
ayy boşver be güzelimm yaaa az kaldı kurtulmana
ben de bu gidişle eylülün 7sinde çıkıcam izne... kocişe kavuşmama 2 ay kaldı yani
biz gidiyoruz canımlarımm...
hepinizi en derin hürmet, saygı ve sevgimle kucaklıyorum efendim.....
mutlu kalın
evet canım yasal ızın o ama ben ucretsız alıcam bızım ıscı statüsü olunca 6 ay yasal hak ama uzatmaya calısıcam ıste oglumda ıse yenı gırdıgım ıcın 6 ayı bıle kullanamadım ıste dogum oncesı o yuzden zorladım 37 e kadar oglum tam 3 aylık oldugu ıcın ıse basladımbizim doğum öncesi 2 sonrası 2 ay çok az eğer doğum öncesini kullanırsam bende en fazla 3 aylıkken bırakıcam çok zor geliyor nasıl olacak bilmiyorum
ayy boşver be güzelimm yaaa az kaldı kurtulmana
ben de bu gidişle eylülün 7sinde çıkıcam izne... kocişe kavuşmama 2 ay kaldı yani
evet canım yasal ızın o ama ben ucretsız alıcam bızım ıscı statüsü olunca 6 ay yasal hak ama uzatmaya calısıcam ıste oglumda ıse yenı gırdıgım ıcın 6 ayı bıle kullanamadım ıste dogum oncesı o yuzden zorladım 37 e kadar oglum tam 3 aylık oldugu ıcın ıse basladımcok zor oluyo sıkıntısını cok çektim ama 2 yasına geldı sıpam oyle boyle derken ıste
hah esrayı kandırıdk sonundabıde o kadar yok dıyo sayemızde kocasına kavuscak halbukı
evet canım yasal ızın o ama ben ucretsız alıcam bızım ıscı statüsü olunca 6 ay yasal hak ama uzatmaya calısıcam ıste oglumda ıse yenı gırdıgım ıcın 6 ayı bıle kullanamadım ıste dogum oncesı o yuzden zorladım 37 e kadar oglum tam 3 aylık oldugu ıcın ıse basladımcok zor oluyo sıkıntısını cok çektim ama 2 yasına geldı sıpam oyle boyle derken ıste
hah esrayı kandırıdk sonundabıde o kadar yok dıyo sayemızde kocasına kavuscak halbukı
Aman boşver canım yaa,salla gitsin,tınlamadığını belli et
bende kahkaha attım canımmmgıcıklığınaaa
neden kpss bu kadar zor benim için yaa neden minimum 90 almam gerekiyorrrr off ağlamak istiyorummm
bian gözümde avatarındaki resim gibi ağladığını düşündüm yapma aysuncum yaparsın sen ama bu sene bebişini düşündüğün çin zor ama sen çalışınca olmayacak die bişi yok
bende kahkaha attım canımmmgıcıklığınaaa
neden kpss bu kadar zor benim için yaa neden minimum 90 almam gerekiyorrrr off ağlamak istiyorummm
Ahaha iyi yapmışsın canım,sorma yaa ben de 80-85 civarı alsam yetecek bana da,hatta 70 le gireni duydum benim bölümüme kısmet artık
aynnen hayurlısı olsun 82 alan arkadasım atanamadı 86 alanda en kötu yere tayin olmayan taş kömüre atandı ama 2 yıla yakın beklediçalısıyormsun canım
herkese hayırlı akşamlar nilt cim canım sana direk bir sözüm yoktu seni kırdıysam özür dilerim . kendinize ve bebişlerinize iiyi bakın
Evet yaa biraz da şans işine döndü artık.
Ben de bi ara kaptırmış yoğun çalışıyordum,ama şimdi sadece soru çözüyorum fırsat buldukça bol bol,sen?
herkese hayırlı akşamlar nilt cim canım sana direk bir sözüm yoktu seni kırdıysam özür dilerim . kendinize ve bebişlerinize iiyi bakın
bende üstüne alındığını hissettim canım kırmak değil amacım çok üzüldüm öptümm
Düşünceli olun deyince bende üstüme alındım sanırım.
Tamam canım.Hamilelik alınganlığı işte olabilir herşey...
Hiç bişey olmadı sayalım,öpüyorum canım...Sende iyi bak kendine ve bebişine
hiçbir özel sektörde kolay kolay 6 ayı kullndırmazlar canımmm hele kurumsal olmayanlarda unutmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?