2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Aman boşver canım yaa,salla gitsin,tınlamadığını belli et

biz gidiyoruz canımlarımm...

hepinizi en derin hürmet, saygı ve sevgimle kucaklıyorum efendim.....
mutlu kalın

bizim doğum öncesi 2 sonrası 2 ay çok az eğer doğum öncesini kullanırsam bende en fazla 3 aylıkken bırakıcam çok zor geliyor nasıl olacak bilmiyorum
evet canım yasal ızın o ama ben ucretsız alıcam bızım ıscı statüsü olunca 6 ay yasal hak ama uzatmaya calısıcam ıste oglumda ıse yenı gırdıgım ıcın 6 ayı bıle kullanamadım ıste dogum oncesı o yuzden zorladım 37 e kadar oglum tam 3 aylık oldugu ıcın ıse basladım cok zor oluyo sıkıntısını cok çektim ama 2 yasına geldı sıpam oyle boyle derken ıste
ayy boşver be güzelimm yaaa az kaldı kurtulmana

ben de bu gidişle eylülün 7sinde çıkıcam izne... kocişe kavuşmama 2 ay kaldı yani

hah esrayı kandırıdk sonunda bıde o kadar yok dıyo sayemızde kocasına kavuscak halbukı

hiçbir özel sektörde kolay kolay 6 ayı kullndırmazlar canımmm hele kurumsal olmayanlarda unutmalısın

maşallah oğluşuna tatlım bakalım bende oğluşumu nasıl bırakıp gelicem ama mecbur özel sektörde ücretsiz izni kullandıracaklarnı çok sanmıyorum ki kullandırsalarda ev aldık kredimiz var mecbur çalışacam bakalım hayırlısı olsun ne yapalım elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışacam tosun paşam için

bende kahkaha attım canımmm gıcıklığınaaa

neden kpss bu kadar zor benim için yaa neden minimum 90 almam gerekiyorrrr off ağlamak istiyorummm

bian gözümde avatarındaki resim gibi ağladığını düşündüm yapma aysuncum yaparsın sen ama bu sene bebişini düşündüğün çin zor ama sen çalışınca olmayacak die bişi yok

bian gözümde avatarındaki resim gibi ağladığını düşündüm yapma aysuncum yaparsın sen ama bu sene bebişini düşündüğün çin zor ama sen çalışınca olmayacak die bişi yok

muhendisler 2 yılda bir giriyorlar ya cnaımm ancak 2 yıl sonraya kaldı inşAllah evde olucam bbeebeğimle çalışırım ayyy resimdeki gibi miii çok datlusun

bende kahkaha attım canımmm gıcıklığınaaa

neden kpss bu kadar zor benim için yaa neden minimum 90 almam gerekiyorrrr off ağlamak istiyorummm

Ahaha iyi yapmışsın canım,sorma yaa ben de 80-85 civarı alsam yetecek bana da,hatta 70 le gireni duydum benim bölümüme kısmet artık

Ahaha iyi yapmışsın canım,sorma yaa ben de 80-85 civarı alsam yetecek bana da,hatta 70 le gireni duydum benim bölümüme kısmet artık

aynnen hayurlısı olsun 82 alan arkadasım atanamadı 86 alanda en kötu yere tayin olmayan taş kömüre atandı ama 2 yıla yakın bekledi çalısıyormsun canım

herkese hayırlı akşamlar nilt cim canım sana direk bir sözüm yoktu seni kırdıysam özür dilerim . kendinize ve bebişlerinize iiyi bakın

aynnen hayurlısı olsun 82 alan arkadasım atanamadı 86 alanda en kötu yere tayin olmayan taş kömüre atandı ama 2 yıla yakın bekledi çalısıyormsun canım

Evet yaa biraz da şans işine döndü artık.

Ben de bi ara kaptırmış yoğun çalışıyordum,ama şimdi sadece soru çözüyorum fırsat buldukça bol bol,sen?

herkese hayırlı akşamlar nilt cim canım sana direk bir sözüm yoktu seni kırdıysam özür dilerim . kendinize ve bebişlerinize iiyi bakın

Düşünceli olun deyince bende üstüme alındım sanırım.
Tamam canım.Hamilelik alınganlığı işte olabilir herşey...

Hiç bişey olmadı sayalım,öpüyorum canım...Sende iyi bak kendine ve bebişine

bende üstüne alındığını hissettim canım kırmak değil amacım çok üzüldüm öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…