niltt senle ben kaldıkk cnaımmm diğer kızlar uçtularrr
Valla yaa bende kaçıcam birazdan,sabah duş aldım yine mi alsam acaba diyorum :)
evetttt sonunda babalar günü hediyemi hallettim. :))))
yarın siparişi vercem. beğeneceğine eminim.
ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar dilerim. muckssssssss
nerdesinn kızzz ne aldın bakimmm bizede syleeeee
Kizlar kimse kalmamis ama yazmadan edemedim.bikac gundur burun tikanikligi bogaz yanmasi ve kulaklarimda tikanma vardi.oyle ki nefes alamam zorlasti gece zerre uyuyamadim ve panik atak krizi gecirdimgece hastane hastane dolastik kimse bisey yapamadi.sabah uzman doktorlara gorundumn hamilelikten dolayi alerji baslamis ve hormonlarinda etkisiyle nefes almami zorlastirmis.
Oyle bi andi ki bebegi bile dusunmedim sadece beni uyutmalarini istedim.mumkun olmadigi icin cildiricam zannettim.allahim aklima mukayyet ol diye dua ettim.demem o ki bazen sikintilardan falan bahsedilio burda inanin ki saglik gibisi yok.benim de sikintilarim var di o kadar icime atmisim ki farkli bi saglik sorununda panik ataga neden oldu.hic bisey icin uzmeyin kendinizi sonra is cok farkli depresif durumlara gidio.ve hamileyken o kadar zor gecio ki size yasadigimi anlatamam.simdi doktor kontrolunde ilaclar kullaniorum keske gerek kalmasaydi ama mecburum artik.kendinize bebeklerinize iyi bakin hayatta hic bisey sizden degerli degil,unutmayin
Canım çok çok geçmiş olsun,zor bir durumdur eminim.Haklısın sağlıktan başkası yalan.
sen daha önce de tıkanıyorum,nefes alamıyorum diye yazmıştın değil mi?
Benim bi arkadaşım da panik atak var ve yoğun ataklar geçiriyordu o da ama çok rahat doğumunu yaptı,hatta daha iyiyim şimdi diyor
Sıkma canını hiçbirşeye sağlığını ve bebişini düşün canım.
Tekrar geçmiş olsun...
kızlar canım çok sıkkın işyerinden iyice soğudum sanırım
birisi dut getirmişşş yabancı hocamıza bile verilmişşş bize getirilmedi ben hamileyim sonuçta canım çeker diye hiç düşünmezler mii paulanın odasına gittim ki dut yemiş tabakta bir kaç tane kalmışş ve normal poşette değil tabakta yıkanmış getirmişlerr çok kırıldımmm hiç vicdan yok insanlarda ben olsam önce hmileleri düşünüürüm canım kaldı şşimdi eşime nasıl bulduracaksam dut istiyorum beennnn
aynnen hayurlısı olsun 82 alan arkadasım atanamadı 86 alanda en kötu yere tayin olmayan taş kömüre atandı ama 2 yıla yakın beklediçalısıyormsun canım
Kizlar kimse kalmamis ama yazmadan edemedim.bikac gundur burun tikanikligi bogaz yanmasi ve kulaklarimda tikanma vardi.oyle ki nefes alamam zorlasti gece zerre uyuyamadim ve panik atak krizi gecirdimgece hastane hastane dolastik kimse bisey yapamadi.sabah uzman doktorlara gorundumn hamilelikten dolayi alerji baslamis ve hormonlarinda etkisiyle nefes almami zorlastirmis.
Oyle bi andi ki bebegi bile dusunmedim sadece beni uyutmalarini istedim.mumkun olmadigi icin cildiricam zannettim.allahim aklima mukayyet ol diye dua ettim.demem o ki bazen sikintilardan falan bahsedilio burda inanin ki saglik gibisi yok.benim de sikintilarim var di o kadar icime atmisim ki farkli bi saglik sorununda panik ataga neden oldu.hic bisey icin uzmeyin kendinizi sonra is cok farkli depresif durumlara gidio.ve hamileyken o kadar zor gecio ki size yasadigimi anlatamam.simdi doktor kontrolunde ilaclar kullaniorum keske gerek kalmasaydi ama mecburum artik.kendinize bebeklerinize iyi bakin hayatta hic bisey sizden degerli degil,unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?