2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evetttt sonunda babalar günü hediyemi hallettim. :))))

yarın siparişi vercem. beğeneceğine eminim.

ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar dilerim. muckssssssss

Kizlar kimse kalmamis ama yazmadan edemedim.bikac gundur burun tikanikligi bogaz yanmasi ve kulaklarimda tikanma vardi.oyle ki nefes alamam zorlasti gece zerre uyuyamadim ve panik atak krizi gecirdim gece hastane hastane dolastik kimse bisey yapamadi.sabah uzman doktorlara gorundumn hamilelikten dolayi alerji baslamis ve hormonlarinda etkisiyle nefes almami zorlastirmis.
Oyle bi andi ki bebegi bile dusunmedim sadece beni uyutmalarini istedim.mumkun olmadigi icin cildiricam zannettim.allahim aklima mukayyet ol diye dua ettim.demem o ki bazen sikintilardan falan bahsedilio burda inanin ki saglik gibisi yok.benim de sikintilarim var di o kadar icime atmisim ki farkli bi saglik sorununda panik ataga neden oldu.hic bisey icin uzmeyin kendinizi sonra is cok farkli depresif durumlara gidio.ve hamileyken o kadar zor gecio ki size yasadigimi anlatamam.simdi doktor kontrolunde ilaclar kullaniorum keske gerek kalmasaydi ama mecburum artik.kendinize bebeklerinize iyi bakin hayatta hic bisey sizden degerli degil,unutmayin

Canım çok çok geçmiş olsun,zor bir durumdur eminim.Haklısın sağlıktan başkası yalan.
sen daha önce de tıkanıyorum,nefes alamıyorum diye yazmıştın değil mi?

Benim bi arkadaşım da panik atak var ve yoğun ataklar geçiriyordu o da ama çok rahat doğumunu yaptı,hatta daha iyiyim şimdi diyor
Sıkma canını hiçbirşeye sağlığını ve bebişini düşün canım.
Tekrar geçmiş olsun...

Canim benim cok sagol.evet ben yazmistim nefes alamiyorim die gecer mi acaba dedim ama yok daha fena nuksetti.simdi ilaclarla daha iyiyim.umarim bundan sonrasi rahat gecer:26:

slm arkadaşlar bu sıcakta allah tüm anne adaylarına sabır versin bu arada dün anne karnında yolculuk adlı belgeseli izledim çok duyguladım ve bir bebek taşıdığım için çok mutlu oldum.

enson sizi nerde bıraktım hatırlamıyorum ama uzunca bir aradan sonra tekrar selam anneler..nası gidio herkesin bebişi iyimi .cinsiyetlerii belli oldumu.benim dört bucuk aylık oldu hala göremedi.sorun benm çocukdamı yoksa cihazdamı bilmiyorum ama göremedi .göremeden tahmini erkek dedi ama .üç seferdir aynı şey oldu .ne olduğu belli olsada isim düşünsek dimi ama :d

kıyamam ya içime battı şimdi okudum

aynnen hayurlısı olsun 82 alan arkadasım atanamadı 86 alanda en kötu yere tayin olmayan taş kömüre atandı ama 2 yıla yakın bekledi çalısıyormsun canım

ben beden egıtımı ögretmenıyım 75 alsam atancam:)) ama 50yı zor alıyorum yanlıs anlamayın egıtım bılımlerım superde genel kultur yetenekte acayıp sıkıntılarım var ben de 2 senede 1 gırıyorum nasıl olsa 1 puanı 2 sene kullanıyorum:)) hıc ders calısmıyom bılıyorum bırgun gelıcek gel devletımızde ögretmen ol dıyecekler:))

ben dersaneye gıderken 4 arkadasım daha vardı onlar ıneklerken ben pıneklıyordum gecen sene hepsı atandı:))

ızıne cıkmadan erken doğum yapanlardan sgk para kesıyor tam yasayı bılmıyorum ama gecen sene arkadasım calıısıyordu doğum ıznıne cıkacafı hafta erken doğum yaptı 8 aylık geldı bebek o haftaların parasını alamadı o yuzden bu ıhtımalı de dusunerek ızıne cıkın cıcısler

arkadasım karsıya alısverıse gtcek demıstım gıtmıs kıyafet zıbın patık sapka tulum havlu battanıye v.s ates ölcer bebek çantası almıs 450 tl harcamıs bılgılerınıze sekerler fıyatlar ortalama aynıymıs ama malları kalıtelıymıs gercektende gözlerımle görmeye gtcem haftasonu:))

Çok geçmiş olsun ,çok üzüldüm umarım bir daha olmaz Sende kendine ve bebişine iyi bak üzme kendini..

kızlar 15-16 haftalık olup da bebeklerinin hareketlerini duyan hisseden var mı ? ben bir kere tam gün boyunca hissettim böyle pır pır etti içimde bıdığım ama o oldu bir daha .... daha erken mi bilmiyorum ki ben diğer bebişlerimde hep erkenden hissettim ya belki de ondan böyle düşünüyorum
bir de bazen öksürürken ya da hapşırırken sanki iç organlarım birbirine yapışıkmış da ayrılıyormuş gibi hissediyorum
:44:

merhaba teyzoşlar 11 e doğru gece ilerlerken sizlere yavrumla bugünkü doktor kontrolümüzden haberler vermeye geldikk :)
bebeğim çok usturuplu bir türlü doktor teyzeye bacak arasını göstermedi. burdaki arkadaşlar bebeğim bağdaş kurmuş oturuyordu dediklerinde garip geliyordu küçücük fetus nasıl bağdaş kursun diye düşünüyordum ama bugün gözlerimle gördüm ve cidden bağdaş kuruyor bu bızdıklar yaaaa :)) üstüne bi de ellerini de sürekli o bölgeye götürüp kapadı benim yavruş :)) gözlerimle görmesem asla inanmazdım bu kadar yetiye sahip olduklarına.. netice itibariyle göstermedi henüz, umudumuz haftaya kontrole inşallah :)) babamız da inançlı benim yavrum deyip durdu :)) çok şükür sağlıklı ve gelişimi çok iyiymiş, kafasını ve kemiklerini ölçtü, kemikleri kalın babası gibi güçlü kuvvetli olcak dedi, babamız gururlandı tabi :)) 160 gr. mış, boyunu ölçemeyiz artık dedi. işte böyleee inşallah haftaya yine güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…