tam ben sana yazmıştım tarçın sende yazmışsın..senin sıpada mı üsturuplu demekbende haftaya gidecem bir daha yoksa meraktan çatlarım yaaa
ben randevu almadım canım direk gidecem..benim doktor alıyor arada allahtan..ama ben yine işimi sağlama alırım belki randevu öylesine alırım..salı çarşamba olabilir...sen ne zaman gideceksin?
TARÇIN10 merhaba canım. sağlığı iyiymiş yaa ne güzel işte:) ama bana erkek gibi geliyor senin ki. bizde pazartesi gittik başımızı falan ölçtü dr. biz 150 grmız ama:)
bana bu sefer cal d vita diye kalsiyum ve d3 suda eriyen tablet verdi birde decavit devam.
canım inşallah Rabbim hayırlısını versin de bileyim artıkkk, içten içe o kadar merak ediyorum ki, 1 aydır doktora gitmemek için nasıl bir çaba sarfettim bi bilsennn ya sabır çektim :))
seninle aynı gün muhtemel doğum tarihimiz, senin için de içime hep erkek doğuyordu, dün neticeyi söylediğinde hiç şaşırmadım, tekrar hayırlı olsun oğluşun canım :)) Allahım bana da tez zamanda güzel haberler versin inşallahhhh
bugün karnı burnunda bir kadın vardı yanımda oturuyordu sohbete başladık, dedim bugün öğrenebilecek miyiz meraklandım dedim, siz kaçıncı ayda öğrendiniz dedim, 4. ayda bize göstermedi 5. ayda öğrendik detaylıda dedi, öyle mi hayırlı olsun cinsiyet ne dedim erkek dedi...
TARÇIN10 merhaba canım. sağlığı iyiymiş yaa ne güzel işte:) ama bana erkek gibi geliyor senin ki. bizde pazartesi gittik başımızı falan ölçtü dr. biz 150 grmız ama:)
bana bu sefer cal d vita diye kalsiyum ve d3 suda eriyen tablet verdi birde decavit devam.
:) teşekkür ederim canım. sağlıkla alırız inşallah hepimiz kucağımıza. ben 3 lü tarama için kan verdim bir de sen ne yaptın bakalım? bu arada ilaç kullanıyor musun? sende vitamin gibi..
hayırlısı olsun canım benim 1/50000di ama yinede istedi dr.um biraz pimpirikli adam ya:))ikili test sonuçlarımız 1/24000 çıkmıştı, doktor 3 lüyü gerek görmüyorum ama karar ebeveynindir dedi, bende bencede gerek yok dedim, yaptırmadık...
iyi geceler tatlım bizde öpüyoruz seni muccck:)er-ca cım iyi geceler, göz kapaklarım kapanıyor, yazarsan yarın okurum, öpücük bebişine :))
iyi akşamlar bebeğim gideli 35 gün oldu ben hala çok kötüyüm hala alışamadım
teyzoşlarr günaydın....
bugun çok güzel uyuduk, güzel uyandık, keyfimizce hazırlandık işe geldik kızımlaa...gün içinde gelebildiğim kadar gelcem inşallah..haberler birikiyorr sonraa uzak kalcammm sizdeen, bebişlerinizdennn :44:
hepiciğinizi öpüyoruzzz
gunaydın cıcısler
bu bebek gunlugu ne dıyor yaw butun hesaplarımı altust edıyor dunun de konusuydu ben 5 aylıgım gunluk anladın mı:))
teyzoşlarr günaydın....
bugun çok güzel uyuduk, güzel uyandık, keyfimizce hazırlandık işe geldik kızımlaa...gün içinde gelebildiğim kadar gelcem inşallah..haberler birikiyorr sonraa uzak kalcammm sizdeen, bebişlerinizdennn :44:
hepiciğinizi öpüyoruzzz
günaydınnnnn canımmmm hoşgeldinizzzzbizde hoşgeldikkkk
doğru söyluyor kızımmmm sen 4.5 aylık hmilesin nerden çıkrdın anlamadım kiii
şkercim hemşom günaydınn hoşgeldiniz kızışınlaaa
ay canım Allah kolaylık versinn inşAllahhhseni çok özlücezz:13:
19.haftaya gırdım artık 4 aylıksınız dıo nasıl okuyon:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?