anam ben orayı okumadım yahuuuu 19 haftalıga baktımm ondann şey ettimmmsaçmalamışş yavru kuşumm
günaydın kk nın güzel anneleri. dün akşam üstü 4 lü test sonuçlarımız çıkmış doktorumla görüştüm değerlerin gayet iyi olduğunu söyledi içim çok rahatladı. allahım pazartesi günü gelsin biran önce bebişimi göreyim.
heh şöle öle olmasa bıle sen haklısın mervecım ne desen doğrudur dıcen burda herkese bu sekılde yaklasılmalı haksızmıyım hamılelık psıkolojısı dıe bııs var yahu:))
günaydın kk nın güzel anneleri. dün akşam üstü 4 lü test sonuçlarımız çıkmış doktorumla görüştüm değerlerin gayet iyi olduğunu söyledi içim çok rahatladı. allahım pazartesi günü gelsin biran önce bebişimi göreyim.
ay kıyamam hamilelik psikolojisiymişşş yesinler senin o psikolojini
iyi tamam yahuu haklısınnn
canımmmm günaydınn çok sevindim gözün aydınninşAllah canımm bende cumartesini iple çekiyorum
gunaydın cnm cok sevındım ben bu 4lu hakkında bısı bılmıyorum ya nıye yapılıyo kacıncı haftada yapılıyor 2lı ve 3lu gıbı bısımı
anam ben orayı okumadım yahuuuu 19 haftalıga baktımm ondann şey ettimmmsaçmalamışş yavru kuşumm
ay kıyamam hamilelik psikolojisiymişşş yesinler senin o psikolojini
iyi tamam yahuu haklısınnn
canımmmm günaydınn çok sevindim gözün aydınninşAllah canımm bende cumartesini iple çekiyorum
gecen gun anneme agladım telefonda oda bana kızdı sonra arıyo dıokı amanda kzımın psıkolojısımı bozulmus ıyıkı 1 tanecık kızım var 2 tane olsaydıda aynı zamanda hamıle kalsalardı ben napardım dıo:)
teşekkür ederim canım.çok özlüyoruz biz bu sıpaları bide yüzlerini görsek hayırlısıya yicez herhalde
evet canım inşallah devamıda böylee olurrgunaydın cnmm oh keyıflı bı gun desene
şkercim hemşom günaydınn hoşgeldiniz kızışınlaaa
ay canım Allah kolaylık versinn inşAllahhhseni çok özlücezz:13:
bende ota moka aglayasım geliyorrr
dün canım çok bişi çekti burda bahsettim hatta eşim araba bulamamış almadan gelmiş diye oturdumm nasıl ağladımm kocişimm dayanamadı otobüsleee arayışa çıktık ve bulduk şükür ama nasıl ağladım salya sümükkk adam şoka girdihiç öyle görmedi benii tamam aşkım kıyamam sana bu kadar çok mu istiyorsun hadi gel bulana kadar gezelim dedi
evet canım inşallah devamıda böylee olurrsen nasılsın? ayyy pardonn oğluşun kızacakk şimdi bana tekil konuştum diyee SİZ NASILSINIZZ efenimm?
buarada size istiyorsanızz 6 aylıksınızz diyebilirizz..müessesemizde hamişş bayanlara sınırsızz hizmet verilmektedirr
günaydın canım hemşomm
sağol bebeğim...siz nasılsınızz kızçenleene zaman gitcen doktora? biz 21inde gidicez gün sayıyoruz...ayrıntıı ultrasona giricez...20+3 oluyoruz allah izin verirse o gün
bende ota moka aglayasım geliyorrr
dün canım çok bişi çekti burda bahsettim hatta eşim araba bulamamış almadan gelmiş diye oturdumm nasıl ağladımm kocişimm dayanamadı otobüsleee arayışa çıktık ve bulduk şükür ama nasıl ağladım salya sümükkk adam şoka girdihiç öyle görmedi benii tamam aşkım kıyamam sana bu kadar çok mu istiyorsun hadi gel bulana kadar gezelim dedi
evet canım inşallah devamıda böylee olurrsen nasılsın? ayyy pardonn oğluşun kızacakk şimdi bana tekil konuştum diyee SİZ NASILSINIZZ efenimm?
buarada size istiyorsanızz 6 aylıksınızz diyebilirizz..müessesemizde hamişş bayanlara sınırsızz hizmet verilmektedirr
günaydın canım hemşomm
sağol bebeğim...siz nasılsınızz kızçenleene zaman gitcen doktora? biz 21inde gidicez gün sayıyoruz...ayrıntıı ultrasona giricez...20+3 oluyoruz allah izin verirse o gün
evet şekerim yaaa ısırcam onun poposunucanımm yavrum benim Rabbim hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşAllah sağlıklı imanlı hayırlı güzel vefalı bizi sevip sahip çıkacak evlatlar nasip etsin hayırlısıylaaa aminnnnnnnn
günaydın canım sen bugun konyaya gelmiyormuydunnn:44:Günaydın şekerlerrrr
nasılsınız bugün?
günaydın hamişler nasılsınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?