2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gunydın kızlar dun gece sancım oldu acile gittim kanama falan yoktu bebegın durumu ıyıydı ama cok aşagıda dusme rıskı cok fazla dedı bı tane iğne ve progestan verdıler ben kalmak ıstemedım evıme geldım geldıgımden berı wc harici kalkmıyorum bu durumd olan varmı bebegın bu haftada asagıda olması normal sonra cıkıyo dıye okudum arastırdım18 haftalıgım

gunaydın cıcısler

bu bebek gunlugu ne dıyor yaw butun hesaplarımı altust edıyor dunun de konusuydu ben 5 aylıgım gunluk anladın mı:))

günaydınn canımm

senin bebek günlüğü zıvanadan çıkmış

hoşgeldin canım benimmmm...

sen işlerini hallet, biz buralardayız... :)

günaydın hanımlar ve bebişler nasılsınız bugün bakalım kimsecikler yok anacım yaa napıyorsunuzz kahvaltı keyfimi yapıyorsunuzzz uyuyormusunuzzz

günaydın şekerimmm.. eski performansını gösteremiyorsun artık senden önce gelenler var

ayy yerim ben seniii..... ayy ya benim gibi kocan yanında olmasa napıcaktın bebişim düşünsene.. ben ağladım ağladım hıçkıra hıçkıra uyuyakalmıştım öylece :2::2: çok şükür bulmuşsun

ay ruyaya bakk...

günaydın hamişler nasılsınız bakalımm

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? bugün geliyorum kenyaya

günaydın kızlar bugün eşim gidiyo 4 gün ayrıyız
canımız biraz sıkkın ama olsun babamız beni oğluşuma emanet etti beni oğluşula kalıcaz
gece sıcaktan uyuyamadık çok kötüydü Allah yardımcımız olsun

günaydın canım sen bugun konyaya gelmiyormuydunnn:44:

geliyorummm.. karşılıcak mısın beni

saat 7 de uçağım.. 2-3 gibi çıkıcam..

bende tam esra nerde dıcektım ama kendımın bugun erkekn geldııgımı farkettım:))) ıyıyız teyzesı sen nasılsınız:))

gunydın cnmcım ıyıyız sız napıyorsunuz cumleten coluk cocuk:))

evet erkencisin bugünn...

oyy canım benim Allah kavuştursun... inşallah problemsiz atlatırsınız bu durumu...

canım geçmiş olsun... Rabbim en kısa zamanda şifanı versin inşallah... çok dikkat et kendine... umarım bişey olmadan atlatırsın bu durumu ..

çokk geçmiş olsun cnaım.kendine çok dikkat et.benimde 15. haftada kahverengi lekenmem olmuştu bende acile gitmiştim ordaki doktor bana plesentanın aşağıda olduğunu söyledi ertesi günü kendi doktoruma gittim oda dedi bana plesantan aşağıda diye.pazartesi gittiğimde doktora tekrar sordum hala aşağıdamı deye evet aşağıda ama çıkacak inşallah dedi.korkma canım hiç birşey olmıycak bebeğine progestanı vajinal kullanmanımı söyledi doktor ben vajinal olarak kullanmıştım.zaten 20. haftalarda yukarı çıkıyormuş genelde.

oofff canım bizim en zor zamanlarımız çok sıcaklara denk gelcek Allah yardımcımız olsun inşallah.allah tez zamanda kavuştursun sizi inşallah.

benım cnm hıc bulunmaz bısı ıstemedı yaw ama kıs hamılesı olsaydım kocam yanmıstı:))) neyse yedıysen sevındım kusum senın adına

dünde bn onu söyledim eşime kış hamile olsaydım yanmıştın dedim oda planllı yaptık zaten kızım dedi

canım benim çok sevindim bulabildiğinize dün çok sinirlenmiştin iş yerindekilere.afiyet olsun bebişine yarasın inşallah.

saol canımm evet içime dert olmuştu 1 kayık yedim

Günaydın şekerlerrrr

nasılsınız bugün?

günaydın hamişler nasılsınız bakalımm

günaydın topiğin şirinleerrii iyiyiz kuşlar siz nasılsınızzzz

Kızlar hamilelik aylığıyla bildiğimiz aylık aynı değil şimdi teldeyim yerime gidince pc den bakıp yollarım yoksa 36 hafta 10 günden doğurmamız lazım 9*4= 36
canlarım ay hesabı tabikide farklı oluyor takvime bir bakın 1 ay 4 hafta değil ki 4,5 hafta oluyor bu yüzden ay hesabı farklı oluyor doktorların 40 haftası eskilerin 9 ay 10 gün hesabına uyuyor
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım bebişinle beraber.
bebişde bende iyiyiz şükür canımm sen nasılsın

bende tam esra nerde dıcektım ama kendımın bugun erkekn geldııgımı farkettım:))) ıyıyız teyzesı sen nasılsınız:))

gunydın cnmcım ıyıyız sız napıyorsunuz cumleten coluk cocuk:))
cümleten şöyleyiz şekerim kızlar çizgi film kavgası yapıyorlar oysa odalarında tv var ama illa içerde bakacaklar bu yüzden kavga var evde (klasikleşmiş bir kavga ben etkilenmiyorum )eşim hala uyuyorr sabah 5 den sonra yattı daaa:))ben ve bebişim yeni uyandık

allah kavuştursun tatlımm
evet çok sıcak ve uyunmuyor ya ben uyuyamıyorum eşim benle dalga geçiyor

ooohhhh afiyet olsun.kendim yemiş kadar sevindim inan ki canım

oyy yesinler senin kızçeni kesinleşsin bakalımm prenses hanım...isim düşünmeye başladınmıı?:44:

esramm hayırlısıylaa kavuş kocacıgınlaa

bulemsumm senin nazlı kuzucuk yine göstermemiş..kızlardan aldım haberini ne zaman gideceksin tekrar? yoksa gittinmi yeniden ben kaçırmış bile olabilirim yeni bi haber varsa şekerimm kızlar nasıllar? merak ediyorlarmı kardeşlerini?

burcummm nerde buarada?

iyiyiz canımm.. babişimize kavuşuyoruz.... sabaha kadar uyuyamadım heyecandan diyor eşim

aminnn canımmm sağoll :)

geliyorummm.. karşılıcak mısın beni

saat 7 de uçağım.. 2-3 gibi çıkıcam..

evet erkencisin bugünn...

oyy canım benim Allah kavuştursun... inşallah problemsiz atlatırsınız bu durumu...
dün havaalanının ordaydım baktım geldin mi diye göremedim seni:26:belki bugun gene gideriz havaalanın oraya gidersem karsılarım seni tatlım

21 haziranda ayrıntılı usg var canım haftaya perşembeyi bekliyorum ama hiççç umudum yok benim doktor amcası bile söyledi inat bir bebek diyeburcu söyledi aynı gün gidecekmişiz usg ye benim ki sabah 9 da senin ki kaçta
kızlar merak ediyorlar geçen esra sofradayız bakmış bakmışda anne bir eve 2 kız yeter kardeşimi erkek yap tamam mı demez miolur esra ama bunu erken diyecektin kıızm dedim ben de

günaydın canım Allah yardımcın olsun Rabbim bağışlasın bebeğini...

şekerim hamd olsun ya bulamasaydık Allah korusunnn çok fena oldumm gözlerim kan çanağına döndü normalde hayatta yapmayacağım şeyleri yapıyorum hamilelik bu olsa gerek

Allah kavustursun tüm sevenleri inşAllah az kaldı senindee 2 ay sonra kavusuyorsun kızzz oh sefam olsunnnn

canım hoşgeldin stres olmuşsun kıyamam sana 4 guncuk geçer annesi hem oğluşun yanında öyle düşünnn

Günaydın kızlar,

ayyy çok yorgunum, dün eşim geç gelecek diye ben gezme işini abarttım (( dışarda salata yiyip eve gittim, canım neler yemek istedi ama kalkıp alamadım ((

canım Allah kavuştursun, kazasız belasız gider gelir inşallah. oğlun sana destek olur üzülme annesi. biz kızımla birbirimize arkadaş olduk eşimin yokluğunda .

canım sana hayırlı yolculuklar diyim şimdiden, güzelce eğlenirsin, iyi tadını çıkarırsın inşallah. sana çok iyi gelecek, iyice bunalmıştın sen. kazasız belasız git gel inşallah.

geldim canım burdayım, sen iyi misin? işlerin yoğunmuş dün gördüm. arada bir oluyor napalım, çalışıyoruz olacak o kadar ama yokluğun belli oluyor canım. Allah kolaylık versin.

merwecik Allah rüyanı hayıra çıkarsın, bende hastaneye gittiğimi gördüm sütümü sağdıracakmışım

bulemsu günaydın canım. eşin nasıl oldu?

moonsun deli kız yedin mi sonunda dutu tam göremedim?

aaa bilsem dünden gelirdim canım, boşuna bekletmişim seni bak görüyomusun

ayy canım benim yaaa o da mı erkek kardeş istiyo... halbuki büyüyünce kız kardeşin değerini daha çok anlıcak :)

valla ben senin bebişten ümidimi kestim canım... doğana kadar emin olamıcam cinsiyetinden

evet şekerim dün kocişle araştırdıkda hoşumuza gitti

Bade Lina düşündük nasıl kulağa hoş geliyor mu ( bade aşk demekse sadece koyucaz )

hahaaaa senin bu kızçeler çok alemlerr yaaa allahhh esraaa ne diyim sana bennn yavrummm yaaa inşallahhh hayırlısıylaaa pipiloşşş gelsinnn

evet canım benim taaaa akşam üstü randevum.1644: ancak randevu alabildim..aslında tevafukda olmuşş müfettişler oldugu için gün içinde izin almam sorun olurdu belki...akşam üstü yarım saat erken çıksam yetişirim inşallahh ayy nasıl özledim kuzumu...nasıl merak ediyorum anlatamam sana bulemsumm yaaa

ooohhhh afiyet olsun.kendim yemiş kadar sevindim inan ki canım

ay canım saol

iyiyiz canımm.. babişimize kavuşuyoruz.... sabaha kadar uyuyamadım heyecandan diyor eşim

aminnn canımmm sağoll :)
eminim sen horul horul yatmışsındırr kociş heyecanda yatamamışş sen horla bideee :52:

hoşgeldin şekercimm dün 1 kayık yedim kıtlıktan çıkmış gibi hamd olsun Allahaa canımm sn artık şu yemek olayını çöz yaa çok az yiyorsun normal mi bu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…