Günaydın şekerlerrrr
nasılsınız bugün?
günaydın hamişler nasılsınız bakalımm
gunaydın cıcısler
bu bebek gunlugu ne dıyor yaw butun hesaplarımı altust edıyor dunun de konusuydu ben 5 aylıgım gunluk anladın mı:))
teyzoşlarr günaydın....
bugun çok güzel uyuduk, güzel uyandık, keyfimizce hazırlandık işe geldik kızımlaa...gün içinde gelebildiğim kadar gelcem inşallah..haberler birikiyorr sonraa uzak kalcammm sizdeen, bebişlerinizdennn :44:
hepiciğinizi öpüyoruzzz
günaydın hanımlar ve bebişler nasılsınızbugün bakalım kimsecikler yok anacım yaa napıyorsunuzz kahvaltı keyfimi yapıyorsunuzzz uyuyormusunuzzz
bende ota moka aglayasım geliyorrr
dün canım çok bişi çekti burda bahsettim hatta eşim araba bulamamış almadan gelmiş diye oturdumm nasıl ağladımm kocişimm dayanamadı otobüsleee arayışa çıktık ve bulduk şükür ama nasıl ağladım salya sümükkk adam şoka girdihiç öyle görmedi benii tamam aşkım kıyamam sana bu kadar çok mu istiyorsun hadi gel bulana kadar gezelim dedi
anaaa kızlar sıze ruyamı anlatım ben sımdı olurda sezeryan olursam benı bayıltamazlar dıe korkuyorum ılaclar bıraz gec tesır eder de bana:)) ruyamda gördum doğumdan önce doktor deneme yapıyo benı aldı ıcerıye 2-3 kısı var basımda ama herkes gırgır samata benı konustururken koluma pamukla bısı durdu daha o ıgneyı yapana kadar agzım burnum kayıyodu konusurken meger surdugu pamukta da ıalc varmıs ıgneyı de yıyınce anında nakavt oldum ama doğurmadan uyandım:)) hee demekkı bayılabılıyomusum:))
bıdahakı ruyamda 2.aşamayı benı kesıp dıekrlerken hıssedıp hıssetmeyecegımı görmek ıstıyorum allahım amın:))
günaydın canım sen bugun konyaya gelmiyormuydunnn:44:
bende tam esra nerde dıcektım ama kendımın bugun erkekn geldııgımı farkettım:))) ıyıyız teyzesı sen nasılsınız:))
gunydın cnmcım ıyıyız sız napıyorsunuz cumleten coluk cocuk:))
günaydın kızlar bugün eşim gidiyo4 gün ayrıyız
canımız biraz sıkkın ama olsun babamız beni oğluşuma emanet etti beni oğluşula kalıcaz
gece sıcaktan uyuyamadık çok kötüydü Allah yardımcımız olsun
gunydın kızlar dun gece sancım oldu acile gittim kanama falan yoktu bebegın durumu ıyıydı ama cok aşagıda dusme rıskı cok fazla dedı bı tane iğne ve progestan verdıler ben kalmak ıstemedım evıme geldım geldıgımden berı wc harici kalkmıyorum bu durumd olan varmı bebegın bu haftada asagıda olması normal sonra cıkıyo dıye okudum arastırdım18 haftalıgım
gunydın kızlar dun gece sancım oldu acile gittim kanama falan yoktu bebegın durumu ıyıydı ama cok aşagıda dusme rıskı cok fazla dedı bı tane iğne ve progestan verdıler ben kalmak ıstemedım evıme geldım geldıgımden berı wc harici kalkmıyorum bu durumd olan varmı bebegın bu haftada asagıda olması normal sonra cıkıyo dıye okudum arastırdım18 haftalıgım
canımız biraz sıkkın ama olsun babamız beni oğluşuma emanet etti beni oğluşula kalıcaz
benım cnm hıc bulunmaz bısı ıstemedı yaw ama kıs hamılesı olsaydım kocam yanmıstı:))) neyse yedıysen sevındım kusum senın adına
canım benim çok sevindim bulabildiğinize dün çok sinirlenmiştin iş yerindekilere.afiyet olsun bebişine yarasın inşallah.
Günaydın şekerlerrrr
nasılsınız bugün?
canlarım ay hesabı tabikide farklı oluyor takvime bir bakın 1 ay 4 hafta değil ki 4,5 hafta oluyor bu yüzden ay hesabı farklı oluyor doktorların 40 haftası eskilerin 9 ay 10 gün hesabına uyuyorKızlar hamilelik aylığıyla bildiğimiz aylık aynı değil şimdi teldeyim yerime gidince pc den bakıp yollarım yoksa 36 hafta 10 günden doğurmamız lazım 9*4= 36
bebişde bende iyiyiz şükür canımm sen nasılsıngünaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım bebişinle beraber.
cümleten şöyleyiz şekerimbende tam esra nerde dıcektım ama kendımın bugun erkekn geldııgımı farkettım:))) ıyıyız teyzesı sen nasılsınız:))
gunydın cnmcım ıyıyız sız napıyorsunuz cumleten coluk cocuk:))
allah kavuştursun tatlımmgünaydın kızlar bugün eşim gidiyo4 gün ayrıyız
dünde bn onu söyledim eşime kış hamile olsaydım yanmıştın dedim oda planllı yaptık zaten kızım dedi
saol canımm evet içime dert olmuştu 1 kayık yedim
günaydın topiğin şirinleerrii iyiyiz kuşlar siz nasılsınızzzz
ay canım hamd olsun iiyiyizzzz bugün ince bir tunik ve tayt giydik azcık kısa boyu ama napalım saldık kızımlaa babişe sorduk sabah oda giy ya boşver dedi buyuk makamdan izin cıkınca yayıldık bizdeeee
canım ben 16 haziranda gidicem bitanem hiç günler bu kadar hızlı geçsin istememiştim yaa
seninde az kalmış hemşom sağlıkla hayırla alalım kucaklarımızaa aminnnnbu hafta kızım kesinleşecek teyzesi
dünde bn onu söyledim eşime kış hamile olsaydım yanmıştın dedim oda planllı yaptık zaten kızım dedi
saol canımm evet içime dert olmuştu 1 kayık yedim
günaydın topiğin şirinleerrii iyiyiz kuşlar siz nasılsınızzzz
oyy yesinler senin kızçenikesinleşsin bakalımm prenses hanım...isim düşünmeye başladınmıı?:44:
esramm hayırlısıylaa kavuş kocacıgınlaa
bulemsumm senin nazlı kuzucuk yine göstermemiş..kızlardan aldım haberinine zaman gideceksin tekrar? yoksa gittinmi yeniden ben kaçırmış bile olabilirim yeni bi haber varsa şekerimm kızlar nasıllar? merak ediyorlarmı kardeşlerini?
burcummm nerde buarada?
dün havaalanının ordaydım baktım geldin mi diye göremedim seni:26:belki bugun gene gideriz havaalanın orayageliyorummm.. karşılıcak mısın beni
saat 7 de uçağım.. 2-3 gibi çıkıcam..
evet erkencisin bugünn...
oyy canım benim Allah kavuştursun... inşallah problemsiz atlatırsınız bu durumu...
21 haziranda ayrıntılı usg var canım haftaya perşembeyi bekliyorum ama hiççç umudum yok benimoyy yesinler senin kızçenikesinleşsin bakalımm prenses hanım...isim düşünmeye başladınmıı?:44:
bulemsumm senin nazlı kuzucuk yine göstermemiş..kızlardan aldım haberinine zaman gideceksin tekrar? yoksa gittinmi yeniden ben kaçırmış bile olabilirim yeni bi haber varsa şekerimm kızlar nasıllar? merak ediyorlarmı kardeşlerini?
burcummm nerde buarada?
günaydınn canımm
senin bebek günlüğü zıvanadan çıkmış
hoşgeldin canım benimmmm...
sen işlerini hallet, biz buralardayız... :)
günaydın şekerimmm.. eski performansını gösteremiyorsun artıksenden önce gelenler var
ayy yerim ben seniii..... ayy ya benim gibi kocan yanında olmasa napıcaktın bebişim düşünsene.. ben ağladım ağladım hıçkıra hıçkıra uyuyakalmıştım öylece:2::2: çok şükür bulmuşsun
ay ruyaya bakk...
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? bugün geliyorum kenyaya
günaydınn canımm
senin bebek günlüğü zıvanadan çıkmış
hoşgeldin canım benimmmm...
sen işlerini hallet, biz buralardayız... :)
günaydın şekerimmm.. eski performansını gösteremiyorsun artıksenden önce gelenler var
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? bugün geliyorum kenyaya
oyy yesinler senin kızçenikesinleşsin bakalımm prenses hanım...isim düşünmeye başladınmıı?:44:
burcummm nerde buarada?
dün havaalanının ordaydım baktım geldin mi diye göremedim seni:26:belki bugun gene gideriz havaalanın orayagidersem karsılarım seni tatlım
21 haziranda ayrıntılı usg var canım haftaya perşembeyi bekliyorum ama hiççç umudum yok benimdoktor amcası bile söyledi inat bir bebek diye burcu söyledi aynı gün gidecekmişiz usg ye benim ki sabah 9 da senin ki kaçta
kızlar merak ediyorlar geçen esra sofradayız bakmış bakmışda anne bir eve 2 kız yeter kardeşimi erkek yap tamam mı demez miolur esra ama bunu erken diyecektin kıızm dedim ben de
burcummm nerde buarada?
21 haziranda ayrıntılı usg var canım haftaya perşembeyi bekliyorum ama hiççç umudum yok benimdoktor amcası bile söyledi inat bir bebek diye burcu söyledi aynı gün gidecekmişiz usg ye benim ki sabah 9 da senin ki kaçta
kızlar merak ediyorlar geçen esra sofradayız bakmış bakmışda anne bir eve 2 kız yeter kardeşimi erkek yap tamam mı demez miolur esra ama bunu erken diyecektin kıızm dedim ben de
ooohhhh afiyet olsun.kendim yemiş kadar sevindim inan ki canım
eminim sen horul horul yatmışsındırr kociş heyecanda yatamamışş sen horla bideeeiyiyiz canımm.. babişimize kavuşuyoruz.... sabaha kadar uyuyamadım heyecandan diyor eşim
aminnn canımmm sağoll :)
Günaydın kızlar,
ayyy çok yorgunum, dün eşim geç gelecek diye ben gezme işini abarttım(( dışarda salata yiyip eve gittim, canım neler yemek istedi ama kalkıp alamadım ((
canım Allah kavuştursun, kazasız belasız gider gelir inşallah. oğlun sana destek olur üzülme annesi. biz kızımla birbirimize arkadaş olduk eşimin yokluğunda .
canım sana hayırlı yolculuklar diyim şimdiden, güzelce eğlenirsin, iyi tadını çıkarırsın inşallah. sana çok iyi gelecek, iyice bunalmıştın sen. kazasız belasız git gel inşallah.
geldim canım burdayım, sen iyi misin? işlerin yoğunmuş dün gördüm. arada bir oluyor napalım, çalışıyoruz olacak o kadar ama yokluğun belli oluyor canım. Allah kolaylık versin.
merwecik Allah rüyanı hayıra çıkarsın, bende hastaneye gittiğimi gördüm sütümü sağdıracakmışım
bulemsu günaydın canım. eşin nasıl oldu?
moonsun deli kız yedin mi sonunda dutu tam göremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?