günaydın canım Allah yardımcın olsun Rabbim bağışlasın bebeğini...
şekerim hamd olsun ya bulamasaydık Allah korusunnn çok fena oldumm gözlerim kan çanağına döndü normalde hayatta yapmayacağım şeyleri yapıyorum hamilelik bu olsa gerek
Allah kavustursun tüm sevenleri inşAllah az kaldı senindee 2 ay sonra kavusuyorsun kızzzoh sefam olsunnnn
canım hoşgeldin stres olmuşsun kıyamam sana 4 guncuk geçer annesi hem oğluşun yanında öyle düşünnn
Günaydın kızlar,
ayyy çok yorgunum, dün eşim geç gelecek diye ben gezme işini abarttım(( dışarda salata yiyip eve gittim, canım neler yemek istedi ama kalkıp alamadım ((
canım Allah kavuştursun, kazasız belasız gider gelir inşallah. oğlun sana destek olur üzülme annesi. biz kızımla birbirimize arkadaş olduk eşimin yokluğunda .
canım sana hayırlı yolculuklar diyim şimdiden, güzelce eğlenirsin, iyi tadını çıkarırsın inşallah. sana çok iyi gelecek, iyice bunalmıştın sen. kazasız belasız git gel inşallah.
geldim canım burdayım, sen iyi misin? işlerin yoğunmuş dün gördüm. arada bir oluyor napalım, çalışıyoruz olacak o kadar ama yokluğun belli oluyor canım. Allah kolaylık versin.
merwecik Allah rüyanı hayıra çıkarsın, bende hastaneye gittiğimi gördüm sütümü sağdıracakmışım
bulemsu günaydın canım. eşin nasıl oldu?
moonsun deli kız yedin mi sonunda dutu tam göremedim?
evet şekerim dün kocişle araştırdıkda hoşumuza gitti
Bade Lina düşündük nasıl kulağa hoş geliyor mu ( bade aşk demekse sadece koyucaz)
ayy evet yaa... 3 hafta kala izne çıksaydın 5 hafta geç gidicektim ama yok karar verdim 8 hafta önce çıkıcam izne... kocişimle yaşıcam inşallah hamileliğin son 2 ayını... rahat rahat hazırlık ta yaparım hem... kardeşlerim annem falan da arada gidip gelicekler inşallah.
canım günaydın.. niye alamadın istediklerini??
canım bişey dicem....sen zaten sürekli mide bulantısı çeken birisin, gebeliğin büyük bi kısmını şimdiye kadar istifra halinde geçirdin. ben senin canının çektiği şeyleri de neden yemediğine anlam veremiyorum doğrusu... diyosun çünkü karbonhidratlı şeyler, börek çörek istiyorum ama dikkat ediyorum diye. yani eğer çok iştahlı olsan aman burcu durdur kendini derdim ama öyle bir durumun da yok zaten...
lina ne demekkk ne demekkkk çok beğendimmm
ben de sare lina koyayım
seninki badem benimki sarelle olucak
hoşgeldin canımmmGünaydın kızlar,
ayyy çok yorgunum, dün eşim geç gelecek diye ben gezme işini abarttım(( dışarda salata yiyip eve gittim, canım neler yemek istedi ama kalkıp alamadım ((
canım Allah kavuştursun, kazasız belasız gider gelir inşallah. oğlun sana destek olur üzülme annesi. biz kızımla birbirimize arkadaş olduk eşimin yokluğunda .
canım sana hayırlı yolculuklar diyim şimdiden, güzelce eğlenirsin, iyi tadını çıkarırsın inşallah. sana çok iyi gelecek, iyice bunalmıştın sen. kazasız belasız git gel inşallah.
geldim canım burdayım, sen iyi misin? işlerin yoğunmuş dün gördüm. arada bir oluyor napalım, çalışıyoruz olacak o kadar ama yokluğun belli oluyor canım. Allah kolaylık versin.
merwecik Allah rüyanı hayıra çıkarsın, bende hastaneye gittiğimi gördüm sütümü sağdıracakmışım
bulemsu günaydın canım. eşin nasıl oldu?
moonsun deli kız yedin mi sonunda dutu tam göremedim?
yok kız kardeş istediğin değil telelelli sıpam arada yokluyorlar geliyor bir kız olsun diyor adını ben koyacam diyor geliyor erkek olsun diyoraaa bilsem dünden gelirdim canım, boşuna bekletmişim seni bak görüyomusun
ayy canım benim yaaa o da mı erkek kardeş istiyo... halbuki büyüyünce kız kardeşin değerini daha çok anlıcak :)
valla ben senin bebişten ümidimi kestim canım... doğana kadar emin olamıcam cinsiyetinden
esra de dur düşün ne laf gelecek diye canımmmhahaaaa senin bu kızçeler çok alemlerr yaaaallahhh esraaa ne diyim sana bennn yavrummm yaaa inşallahhh hayırlısıylaaa pipiloşşş gelsinnn
evet canım benim taaaa akşam üstü randevum.1644: ancak randevu alabildim..aslında tevafukda olmuşş müfettişler oldugu için gün içinde izin almam sorun olurdu belki...akşam üstü yarım saat erken çıksam yetişirim inşallahh ayy nasıl özledim kuzumu...nasıl merak ediyorum anlatamam sana bulemsumm yaaa
teyzoşlarr günaydın....
bugun çok güzel uyuduk, güzel uyandık, keyfimizce hazırlandık işe geldik kızımlaa...gün içinde gelebildiğim kadar gelcem inşallah..haberler birikiyorr sonraa uzak kalcammm sizdeen, bebişlerinizdennn :44:
hepiciğinizi öpüyoruzzz
günaydın hanımlar ve bebişler nasılsınızbugün bakalım kimsecikler yok anacım yaa napıyorsunuzz kahvaltı keyfimi yapıyorsunuzzz uyuyormusunuzzz
Günaydın şekerlerrrr
nasılsınız bugün?
günaydın kızlar bugün eşim gidiyo4 gün ayrıyız
canımız biraz sıkkın ama olsun babamız beni oğluşuma emanet etti beni oğluşula kalıcaz
gece sıcaktan uyuyamadık çok kötüydü Allah yardımcımız olsun
Günaydın kızlar,
ay canım saol
eminim sen horul horul yatmışsındırr kociş heyecanda yatamamışş sen horla bideee:52:
hoşgeldin şekercimm dün 1 kayık yedim kıtlıktan çıkmış gibihamd olsun Allahaa canımm sn artık şu yemek olayını çöz yaa çok az yiyorsun normal mi bu :44:
hoşgeldin canımmmmGünaydınn, kızlar çok uykum var çok yorgunum...
Bizde seni öpüyoruz, kolay gelsin sana, iyi çalışmalar..
Günaydınn çılgın vallahi ben uyuyorum..
Günaydınn esracım..
Allah kavuştursun canım..
Günaydınn canım, sen gezmekten ben evde yoruldum, ben anlamıyorum ki kadın gelicek bugün ben neden bu kadar yoruldum evi toparladım
Ayda yılda bir canın bişey istemiş onda da kalmadın mı ahh sana ne diyim ben..
özel sektöree isyan etmek istiyorummmmmadaletsilik iş yoğunluğundan az paraya çalışmayı protesto ediyorummmmm :113::113::113:
teyzoşlarr günaydın....
bugun çok güzel uyuduk, güzel uyandık, keyfimizce hazırlandık işe geldik kızımlaa...gün içinde gelebildiğim kadar gelcem inşallah..haberler birikiyorr sonraa uzak kalcammm sizdeen, bebişlerinizdennn :44:
hepiciğinizi öpüyoruzzz
günaydın hanımlar ve bebişler nasılsınızbugün bakalım kimsecikler yok anacım yaa napıyorsunuzz kahvaltı keyfimi yapıyorsunuzzz uyuyormusunuzzz
Günaydın şekerlerrrr
nasılsınız bugün?
anaaa kızlar sıze ruyamı anlatım ben sımdı olurda sezeryan olursam benı bayıltamazlar dıe korkuyorum ılaclar bıraz gec tesır eder de bana:)) ruyamda gördum doğumdan önce doktor deneme yapıyo benı aldı ıcerıye 2-3 kısı var basımda ama herkes gırgır samata benı konustururken koluma pamukla bısı durdu daha o ıgneyı yapana kadar agzım burnum kayıyodu konusurken meger surdugu pamukta da ıalc varmıs ıgneyı de yıyınce anında nakavt oldum ama doğurmadan uyandım:)) hee demekkı bayılabılıyomusum:))
bıdahakı ruyamda 2.aşamayı benı kesıp dıekrlerken hıssedıp hıssetmeyecegımı görmek ıstıyorum allahım amın:))
günaydın hamişler nasılsınız bakalımm
gunydın kızlar dun gece sancım oldu acile gittim kanama falan yoktu bebegın durumu ıyıydı ama cok aşagıda dusme rıskı cok fazla dedı bı tane iğne ve progestan verdıler ben kalmak ıstemedım evıme geldım geldıgımden berı wc harici kalkmıyorum bu durumd olan varmı bebegın bu haftada asagıda olması normal sonra cıkıyo dıye okudum arastırdım18 haftalıgım
en iyisi canım 2 ay hamileliği kocişte yaşasın senleegıcıklığına habire bişiler istee mesela tropikal meyve istee bilerek
bak yaaa hemen çal zateennn biliyordummmm
lina : hurma fidanı , merhametli, vicdanlı demekmiş kuranda geçiyormuş canım çok hoşuma gitti benimdee
biz bade lina
siz sare lina koyunnn
hoşgeldin canımmm
eşim iyi gibi tatlım hatta dün halı yıkadıkdan sonra akşam babasının bahçesine gittik
dün babasıyla konustuda öyle özür dileme olayı falan yok bunların huyudur yaparlar küserler konusurlarneyse efenim beyzadem bahçe isterim dedi dayattı babamla giderim diyor bahçede kalmamış kervan kalktı dedim bende
babasına bahçe için para verecekmiş eltiler vermemişler bu verecekmiş ortak olacakmış ama öbürlerininde söz hakkı olacakmış
öfkeyle kalkan yırtık pantolonla oturun dedim ben dediğimde neden onay vermedin dedimadam beni sinir ediyor yaaa
kaynanacığım bnei bayadır görmüyor ya dikti gözlerini karnıma bir bakıyoorherkese cinsiyet soruyormuş ama bana sormadı dün nedense:44:
yok kız kardeş istediğin değil telelelli sıpam arada yokluyorlar geliyor bir kız olsun diyor adını ben koyacam diyor geliyor erkek olsun diyor
bende kestim ümidimi kardeşşşaman sağlıklı olsunda varsın doğduğunda ebeye sorayım ben o zamn elini kapatacak hali yok ya
esra de dur düşün ne laf gelecek diye canımmmdemek akşama gideceksin geç olsunda güç olmasın şekerim bakalım ben randevuyu alalı 1,5 ay oluyor bu yüzden sabaha denk geliyor canım
neymıs neymıs bızde kopya ıstıyozzzevetttt sonunda babalar günü hediyemi hallettim. :))))
yarın siparişi vercem. beğeneceğine eminim.
ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar dilerim. muckssssssss
al bende eve gdince alıcam inşAllahh
arcak 81 canımm kamudasın nasıl 6 ay oluyor sözleşmeli mi çalıısyorsun
hoşgeldin şekerimGünaydınn güzelliklerr nasılsınız bakalımmm
Bizim moralimiz çok bozuk 1 haftada 1.5 kilo almış görünüyoruz, ve dün operasyon müdürümüz iki üç haftadır görmüyordu beni, görünce aaa kilo almışssın miraycım dedi
Ama ben öyle çok şey yemiyorum kiiSadece karnım ve göğüslerim şişti ona rağmen biri kilo almışsın diyor, biri tombik olmuşsun azcık diyor ama nedennnn
Aysunn tatlımm bade ismi şarap demekmiş duyduğum kadarıyla ve dinimizce hoş karşılanmayan isimlerdenmiş. Ama lina ismi çok güzel,, sen yine de iyice araştır olur mu bidenemm
Günaydınn güzelliklerr nasılsınız bakalımmm
Bizim moralimiz çok bozuk 1 haftada 1.5 kilo almış görünüyoruz, ve dün operasyon müdürümüz iki üç haftadır görmüyordu beni, görünce aaa kilo almışssın miraycım dedi
Ama ben öyle çok şey yemiyorum kiiSadece karnım ve göğüslerim şişti ona rağmen biri kilo almışsın diyor, biri tombik olmuşsun azcık diyor ama nedennnn
Aysunn tatlımm bade ismi şarap demekmiş duyduğum kadarıyla ve dinimizce hoş karşılanmayan isimlerdenmiş. Ama lina ismi çok güzel,, sen yine de iyice araştır olur mu bidenemm
Günaydınn güzelliklerr nasılsınız bakalımmm
günaydın tatlış:) iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin şekerim iyiyim şükürbendeee... hele ki adalete... resmen insanları sınıflamışlar...
günaydın canım, bekleriz gel:)
günaydın balım:) ben her gün 08,15-08,30 arası işte oluyorum ama kahvaltı keyfi biraz kitap okuma derken ancak başlıyorum güne:)
günaydın tatlış:) iyiyiz sen nasılsın?
maşallah rüyaya bak :)
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
çok geçmiş olsun canım benim...
o zaman da söyledim ama ben sizlere değil mi öfkeyle kalkacak o bahçeyi tutmayacak sonrada bahçe peşinde koşacakhihohoooo guava istiyorummmm mango istiyorumm dicemmm, iki ay da ona 9 ayı yaşatıcam
çalarım tabisiiii..... ayy çok güzel oldu ama yaaaaa
sare lina...
bade lina...
eşin ilk başta seni dinlese hiiç sorun olmıcaktı yaa boşu boşuna sarpa sardı...
valla acayip bi çocuk olucak bu.. tam akrep
hayırlısı olsun canım benim 1/50000di ama yinede istedi dr.um biraz pimpirikli adam ya:))
iyi geceler tatlım bizde öpüyoruz seni muccck:)
auwww topikteki en düşük olasılık senin sanıyorum, baya sağlam bir rakam, doktorun çok pimpirikliymiş :) maaşallah oğluna canım :)
kızlar yaaa sütyenlerini değiştirdiniz mi
ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??
ay canım saol
eminim sen horul horul yatmışsındırr kociş heyecanda yatamamışş sen horla bideee:52:
hoşgeldin şekercimm dün 1 kayık yedim kıtlıktan çıkmış gibihamd olsun Allahaa canımm sn artık şu yemek olayını çöz yaa çok az yiyorsun normal mi bu :44:
ayy evet yaa... 3 hafta kala izne çıksaydın 5 hafta geç gidicektim ama yok karar verdim 8 hafta önce çıkıcam izne... kocişimle yaşıcam inşallah hamileliğin son 2 ayını... rahat rahat hazırlık ta yaparım hem... kardeşlerim annem falan da arada gidip gelicekler inşallah.
canım günaydın.. niye alamadın istediklerini??
canım bişey dicem....sen zaten sürekli mide bulantısı çeken birisin, gebeliğin büyük bi kısmını şimdiye kadar istifra halinde geçirdin. ben senin canının çektiği şeyleri de neden yemediğine anlam veremiyorum doğrusu... diyosun çünkü karbonhidratlı şeyler, börek çörek istiyorum ama dikkat ediyorum diye. yani eğer çok iştahlı olsan aman burcu durdur kendini derdim ama öyle bir durumun da yok zaten...
hoşgeldin canımmm
eşim iyi gibi tatlım hatta dün halı yıkadıkdan sonra akşam babasının bahçesine gittik
dün babasıyla konustuda öyle özür dileme olayı falan yok bunların huyudur yaparlar küserler konusurlarneyse efenim beyzadem bahçe isterim dedi dayattı babamla giderim diyor bahçede kalmamış kervan kalktı dedim bende
babasına bahçe için para verecekmiş eltiler vermemişler bu verecekmiş ortak olacakmış ama öbürlerininde söz hakkı olacakmış
öfkeyle kalkan yırtık pantolonla oturun dedim ben dediğimde neden onay vermedin dedimadam beni sinir ediyor yaaa
kaynanacığım bnei bayadır görmüyor ya dikti gözlerini karnıma bir bakıyoorherkese cinsiyet soruyormuş ama bana sormadı dün nedense:44:
yok kız kardeş istediğin değil telelelli sıpam arada yokluyorlar geliyor bir kız olsun diyor adını ben koyacam diyor geliyor erkek olsun diyor
bende kestim ümidimi kardeşşşaman sağlıklı olsunda varsın doğduğunda ebeye sorayım ben o zamn elini kapatacak hali yok ya
esra de dur düşün ne laf gelecek diye canımmmdemek akşama gideceksin geç olsunda güç olmasın şekerim bakalım ben randevuyu alalı 1,5 ay oluyor bu yüzden sabaha denk geliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?