2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy evet yaa... 3 hafta kala izne çıksaydın 5 hafta geç gidicektim ama yok karar verdim 8 hafta önce çıkıcam izne... kocişimle yaşıcam inşallah hamileliğin son 2 ayını... rahat rahat hazırlık ta yaparım hem... kardeşlerim annem falan da arada gidip gelicekler inşallah.

canım günaydın.. niye alamadın istediklerini??

canım bişey dicem....sen zaten sürekli mide bulantısı çeken birisin, gebeliğin büyük bi kısmını şimdiye kadar istifra halinde geçirdin. ben senin canının çektiği şeyleri de neden yemediğine anlam veremiyorum doğrusu... diyosun çünkü karbonhidratlı şeyler, börek çörek istiyorum ama dikkat ediyorum diye. yani eğer çok iştahlı olsan aman burcu durdur kendini derdim ama öyle bir durumun da yok zaten...

en iyisi canım 2 ay hamileliği kocişte yaşasın senlee gıcıklığına habire bişiler istee mesela tropikal meyve istee bilerek

lina ne demekkk ne demekkkk çok beğendimmm

ben de sare lina koyayım

seninki badem benimki sarelle olucak

bak yaaa hemen çal zateennn biliyordummmm

lina : hurma fidanı , merhametli, vicdanlı demekmiş kuranda geçiyormuş canım çok hoşuma gitti benimdee

biz bade lina

siz sare lina koyunnn

hoşgeldin canımmm
eşim iyi gibi tatlım hatta dün halı yıkadıkdan sonra akşam babasının bahçesine gittik
dün babasıyla konustuda öyle özür dileme olayı falan yok bunların huyudur yaparlar küserler konusurlarneyse efenim beyzadem bahçe isterim dedi dayattı babamla giderim diyor bahçede kalmamış kervan kalktı dedim bende
babasına bahçe için para verecekmiş eltiler vermemişler bu verecekmiş ortak olacakmış ama öbürlerininde söz hakkı olacakmış
öfkeyle kalkan yırtık pantolonla oturun dedim ben dediğimde neden onay vermedin dedim adam beni sinir ediyor yaaa
kaynanacığım bnei bayadır görmüyor ya dikti gözlerini karnıma bir bakıyoorherkese cinsiyet soruyormuş ama bana sormadı dün nedense:44:

yok kız kardeş istediğin değil telelelli sıpam arada yokluyorlar geliyor bir kız olsun diyor adını ben koyacam diyor geliyor erkek olsun diyor
bende kestim ümidimi kardeşşşaman sağlıklı olsunda varsın doğduğunda ebeye sorayım ben o zamn elini kapatacak hali yok ya

esra de dur düşün ne laf gelecek diye canımmmdemek akşama gideceksin geç olsunda güç olmasın şekerim bakalım ben randevuyu alalı 1,5 ay oluyor bu yüzden sabaha denk geliyor canım

Son düzenleme:
Günaydınn, kızlar çok uykum var çok yorgunum...

Bizde seni öpüyoruz, kolay gelsin sana, iyi çalışmalar..

günaydın hanımlar ve bebişler nasılsınız bugün bakalım kimsecikler yok anacım yaa napıyorsunuzz kahvaltı keyfimi yapıyorsunuzzz uyuyormusunuzzz

Günaydınn çılgın vallahi ben uyuyorum..

Günaydın şekerlerrrr

nasılsınız bugün?

Günaydınn esracım..

Allah kavuştursun canım..

Günaydın kızlar,

ayyy çok yorgunum, dün eşim geç gelecek diye ben gezme işini abarttım (( dışarda salata yiyip eve gittim, canım neler yemek istedi ama kalkıp alamadım ((

Günaydınn canım, sen gezmekten ben evde yoruldum, ben anlamıyorum ki kadın gelicek bugün ben neden bu kadar yoruldum evi toparladım

Ayda yılda bir canın bişey istemiş onda da kalmadın mı ahh sana ne diyim ben..

ben de uyuyamadım ama sıcaktan... hiiiç aklıma bile gelmedi, gece kalktım acıkmıştım

dün bi sürü hazırlık yaptım ama bennn.... kuaföre gittimmm... ordan alışveriş merkezine gidip çanta aldımmm... anneciğime ççok beğendiği ayakkabıları aldımmmm...

hoşgeldin canımmmm
evet burcu canının istediğini almamış

Günaydınn güzelliklerr nasılsınız bakalımmm

Bizim moralimiz çok bozuk 1 haftada 1.5 kilo almış görünüyoruz, ve dün operasyon müdürümüz iki üç haftadır görmüyordu beni, görünce aaa kilo almışssın miraycım dedi
Ama ben öyle çok şey yemiyorum kii Sadece karnım ve göğüslerim şişti ona rağmen biri kilo almışsın diyor, biri tombik olmuşsun azcık diyor ama nedennnn

Aysunn tatlımm bade ismi şarap demekmiş duyduğum kadarıyla ve dinimizce hoş karşılanmayan isimlerdenmiş. Ama lina ismi çok güzel,, sen yine de iyice araştır olur mu bidenemm

özel sektöree isyan etmek istiyorummmmm adaletsilik iş yoğunluğundan az paraya çalışmayı protesto ediyorummmmm :113::113::113:

bendeee... hele ki adalete... resmen insanları sınıflamışlar...

günaydın canım, bekleriz gel:)

günaydın hanımlar ve bebişler nasılsınız bugün bakalım kimsecikler yok anacım yaa napıyorsunuzz kahvaltı keyfimi yapıyorsunuzzz uyuyormusunuzzz

günaydın balım:) ben her gün 08,15-08,30 arası işte oluyorum ama kahvaltı keyfi biraz kitap okuma derken ancak başlıyorum güne:)

Günaydın şekerlerrrr

nasılsınız bugün?

günaydın tatlış:) iyiyiz sen nasılsın?

maşallah rüyaya bak :)

günaydın hamişler nasılsınız bakalımm

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?

çok geçmiş olsun canım benim...

en iyisi canım 2 ay hamileliği kocişte yaşasın senlee gıcıklığına habire bişiler istee mesela tropikal meyve istee bilerek

hihohoooo guava istiyorummmm mango istiyorumm dicemmm, iki ay da ona 9 ayı yaşatıcam

bak yaaa hemen çal zateennn biliyordummmm

lina : hurma fidanı , merhametli, vicdanlı demekmiş kuranda geçiyormuş canım çok hoşuma gitti benimdee

biz bade lina

siz sare lina koyunnn

çalarım tabisiiii..... ayy çok güzel oldu ama yaaaaa

sare lina...

bade lina...

eşin ilk başta seni dinlese hiiç sorun olmıcaktı yaa boşu boşuna sarpa sardı...

valla acayip bi çocuk olucak bu.. tam akrep

evetttt sonunda babalar günü hediyemi hallettim. :))))

yarın siparişi vercem. beğeneceğine eminim.

ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar dilerim. muckssssssss
neymıs neymıs bızde kopya ıstıyozzz
al bende eve gdince alıcam inşAllahh

arcak 81 canımm kamudasın nasıl 6 ay oluyor sözleşmeli mi çalıısyorsun

evet canım bızım kurum bu sekılde bende kpssyle gırıdm ama kurumun ıs kurumuna verdıgı ılanla alındım kurumda baskan dahıl herkes sözleşmeli bastakıler genelde süreli bizlerse süresiz sözleşme ve sendikalıyız o yüzden işçi gibi oluyoz ve yasal haklarımız farklı memurıyetten o yzden 2yıl deıl 6 ay

hepinize günaydınnnn

hoşgeldin şekerim sıkma canını bitanem bbeiş veriyor o kiloları ondan sebeb kilo alıyorsun orta kiracı olmadığı halde benden senden kilolu olnlar var onlar üzülsünler hallerine

aman boşver duyma herkesi kuzum alacaz elbet napalım.. ödemde oluşuyor artık takılma...

canımm günaydınn... sıkma canını, bundan sonra biraz daha dikkatli ol.. su içmene dikkat et. benim de yüzüme renk gelmiş, seviniyorum buna.

hiiç takılma bunlara.. hayatımızın en güzel ve en özel zamanlarını yaşıyoruz... bence her anı huzur dolu yaşamaya gayret etmemiz gerek

not: polyanna esradan nağmeler

günaydın tatlış:) iyiyiz sen nasılsın?

canımmm biz de iyiyizzz...

hoşgeldin şekerim iyiyim şükür

o zaman da söyledim ama ben sizlere değil mi öfkeyle kalkacak o bahçeyi tutmayacak sonrada bahçe peşinde koşacak
be adam beni dinlesenekendinede etti banada etti
evet tam akrep olacak bakalım bakalım nasıl bir bebekle karşılacağım ben

kızlar yaaa sütyenlerini değiştirdiniz mi

ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??

sevindim canım yemene. ağzına yüzüne çok bulaştırmasaydın. geçen kayınvalidemle geziyoruz, meğer gezdiğimiz yerde ara ara dut ağaçları varmış, ben bilmiyorum, kadın beni dolambaçlı gezdirmiş, canım çeker başkasının dutunu yerim bebekte bişi çıkar diye :)))

ben hep az yemek yiyen biriydim zaten, doktor yeme düzenini bozma arada ceviz badem üzüm ye, o fazladan alman gereken kaloriyi o şekilde al dedi. bende öyle yapıyorum.

canım gündüzden bişi istedi, eşim geç geleceğim diyince bende dışarda o istediğimi yedim ama o istediğim şey salata barda bulunan bişi. hafif bişi. yanınada salata felan doldurdum. zaten restorandakiler anladılar hamileyim, bayan garson geldi belli mideniz kötü ızgara yiyemiyorsunuz dedi. evet dedim çok fenayım. sağolsunlar çok ilgilendiler hamileyim diye. sonra eve geldim attım kendimi yatağa, canım yoğurt istedi, meyve istedi kalkıp alamadım yorgunluktan.

hergün zaten yiyorum karbonhidratlı şeyler, arada atıyorum ağzıma. geçen makarna pişirdim tencerenin yarısını yedim. bu bence doğru değil. ne kadar besin değeri var makarnanın. o yüzden o tarz şeyleri yiyeceğime karnımı sebze meyve yoğurt gibi şeylerle doyurmayı tercih ediyorum. bir dilim ekmek yiyorum sonuçta. en iyisi bu tarz şeyleri dışarda yemek, en azından bir porsiyon yersin ama evde dadanırsın. ben evde börek yapsam, bir tepsi yerim ne gerek var ki? geçen eşime dedim canım börek istiyor, bir porsiyon aldı oda bana yetti.

yani sonuçta sen şimdi o istediğin bahçeye kavuştun mu? istediğin gibi ekip, biçebilecek misin? (bugün kafam pek çalışmıyor, anlamadım okuduğumu)

abinin ayarlayacağı bahçeye ne oldu?

o kaynananı yolarım bak, gelsin adam gibi sana sorsun. gözü çıksın, nazarı değmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…