ben aldım ama garip oldu anlayamadım ben de eski lastikleri esnemiş sütyenlerimi kullanmaya başladım çok rahat oluyor...
neymıs neymıs bızde kopya ıstıyozzz
evet canım bızım kurum bu sekılde bende kpssyle gırıdm ama kurumun ıs kurumuna verdıgı ılanla alındım kurumda baskan dahıl herkes sözleşmeli bastakıler genelde süreli bizlerse süresiz sözleşme ve sendikalıyız o yüzden işçi gibi oluyoz ve yasal haklarımız farklı memurıyetten o yzden 2yıl deıl 6 ay
hepinize günaydınnnn
kızlar yaaa sütyenlerini değiştirdiniz mi
ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??
hihohoooo guava istiyorummmm mango istiyorumm dicemmm, iki ay da ona 9 ayı yaşatıcam
çalarım tabisiiii..... ayy çok güzel oldu ama yaaaaa
sare lina...
bade lina...
eşin ilk başta seni dinlese hiiç sorun olmıcaktı yaa boşu boşuna sarpa sardı...
valla acayip bi çocuk olucak bu.. tam akrep
bendeee... hele ki adalete... resmen insanları sınıflamışlar...
günaydın canım, bekleriz gel:)
günaydın balım:) ben her gün 08,15-08,30 arası işte oluyorum ama kahvaltı keyfi biraz kitap okuma derken ancak başlıyorum güne:)
günaydın tatlış:) iyiyiz sen nasılsın?
maşallah rüyaya bak :)
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
çok geçmiş olsun canım benim...
Günaydınn güzelliklerr nasılsınız bakalımmm
Bizim moralimiz çok bozuk 1 haftada 1.5 kilo almış görünüyoruz, ve dün operasyon müdürümüz iki üç haftadır görmüyordu beni, görünce aaa kilo almışssın miraycım dedi
Ama ben öyle çok şey yemiyorum kiiSadece karnım ve göğüslerim şişti ona rağmen biri kilo almışsın diyor, biri tombik olmuşsun azcık diyor ama nedennnn
Aysunn tatlımm bade ismi şarap demekmiş duyduğum kadarıyla ve dinimizce hoş karşılanmayan isimlerdenmiş. Ama lina ismi çok güzel,, sen yine de iyice araştır olur mu bidenemm
sevindim canım yemene. ağzına yüzüne çok bulaştırmasaydın. geçen kayınvalidemle geziyoruz, meğer gezdiğimiz yerde ara ara dut ağaçları varmış, ben bilmiyorum, kadın beni dolambaçlı gezdirmiş, canım çeker başkasının dutunu yerim bebekte bişi çıkar diye :)))
ben hep az yemek yiyen biriydim zaten, doktor yeme düzenini bozma arada ceviz badem üzüm ye, o fazladan alman gereken kaloriyi o şekilde al dedi. bende öyle yapıyorum.
canım gündüzden bişi istedi, eşim geç geleceğim diyince bende dışarda o istediğimi yedim ama o istediğim şey salata barda bulunan bişi. hafif bişi. yanınada salata felan doldurdum. zaten restorandakiler anladılar hamileyim, bayan garson geldi belli mideniz kötü ızgara yiyemiyorsunuz dedi. evet dedim çok fenayım. sağolsunlar çok ilgilendiler hamileyim diye. sonra eve geldim attım kendimi yatağa, canım yoğurt istedi, meyve istedi kalkıp alamadım yorgunluktan.
hergün zaten yiyorum karbonhidratlı şeyler, arada atıyorum ağzıma. geçen makarna pişirdim tencerenin yarısını yedim. bu bence doğru değil. ne kadar besin değeri var makarnanın. o yüzden o tarz şeyleri yiyeceğime karnımı sebze meyve yoğurt gibi şeylerle doyurmayı tercih ediyorum. bir dilim ekmek yiyorum sonuçta. en iyisi bu tarz şeyleri dışarda yemek, en azından bir porsiyon yersin ama evde dadanırsın. ben evde börek yapsam, bir tepsi yerim ne gerek var ki? geçen eşime dedim canım börek istiyor, bir porsiyon aldı oda bana yetti.
yani sonuçta sen şimdi o istediğin bahçeye kavuştun mu? istediğin gibi ekip, biçebilecek misin? (bugün kafam pek çalışmıyor, anlamadım okuduğumu)
abinin ayarlayacağı bahçeye ne oldu?
o kaynananı yolarım bak, gelsin adam gibi sana sorsun. gözü çıksın, nazarı değmez inşallah.
canım günaydınnnsaçma ama yaaa yazık amaaaa
evet şekerim ben 95 giyiyorum artık umarım büyümezler dahaaa birde gögüs uclarım karardı sanarsınız zenciyimmyeşil yeşil damarlar çıktı normal mi
ama ama bade şarap anlamıda varmışş offfff:2:
hemen çal hırkızzzaynı olsun teyzoş nolcakkiiiii
Soru: Lina isminin anlamı nedir? Kız ismi olarak konulabilir mi?
Cevap:
Lina ismi, Haşr Suresinin 5. ayetinde geçen “lîne (لِينَةٍ” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı” manasına gelir. Bunun, çocuklara isim olarak konulmasının bir sakıncası yoktur. Ama telaffuz açısından Türk diline daha uygun bir isim bulmanızı tavsiye edebiliriz. tamam koyuyoruzzz
şekercim hoşgeldinnnnnafiyetler olsun efeemmmm ohh kitap keyfide yapılmışş süpersinizzzz
hoşgeldin canım hemşommmmiyiyiz sen nasılsın esra hemen aldı biizm ismi göördün müüü bade bazı yerlerde aşk bazı yerlerde şarap olarak geçiyor yinede bakıcam iyicee
benimkiler hep süngerliydi şimdi 90 süngerli de kocaman durur... süngersiz de alışkın değilim hiç... ben de lastiklerini biraz esnetiyim bi de öyle deniyim...
canım günaydınnnsaçma ama yaaa yazık amaaaa
evet şekerim ben 95 giyiyorum artık umarım büyümezler dahaaa birde gögüs uclarım karardı sanarsınız zenciyimmyeşil yeşil damarlar çıktı normal mi
ama ama bade şarap anlamıda varmışş offfff:2:
hemen çal hırkızzzaynı olsun teyzoş nolcakkiiiii
Soru: Lina isminin anlamı nedir? Kız ismi olarak konulabilir mi?
Cevap:
Lina ismi, Haşr Suresinin 5. ayetinde geçen �lîne (لِينَةٍ� kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, �yumuşak hurma ağacı� manasına gelir. Bunun, çocuklara isim olarak konulmasının bir sakıncası yoktur. Ama telaffuz açısından Türk diline daha uygun bir isim bulmanızı tavsiye edebiliriz. tamam koyuyoruzzz
şekercim hoşgeldinnnnnafiyetler olsun efeemmmm ohh kitap keyfide yapılmışş süpersinizzzz
hoşgeldin canım hemşommmmiyiyiz sen nasılsın esra hemen aldı biizm ismi göördün müüü bade bazı yerlerde aşk bazı yerlerde şarap olarak geçiyor yinede bakıcam iyicee
yani sonuçta ben bahçeme kavuşmadım eşim sayesindeyani sonuçta sen şimdi o istediğin bahçeye kavuştun mu? istediğin gibi ekip, biçebilecek misin? (bugün kafam pek çalışmıyor, anlamadım okuduğumu)
abinin ayarlayacağı bahçeye ne oldu?
o kaynananı yolarım bak, gelsin adam gibi sana sorsun. gözü çıksın, nazarı değmez inşallah.
canım gündüzden bişi istedi, eşim geç geleceğim diyince bende dışarda o istediğimi yedim ama o istediğim şey salata barda bulunan bişi. hafif bişi. yanınada salata felan doldurdum. zaten restorandakiler anladılar hamileyim, bayan garson geldi belli mideniz kötü ızgara yiyemiyorsunuz dedi. evet dedim çok fenayım. sağolsunlar çok ilgilendiler hamileyim diye. sonra eve geldim attım kendimi yatağa, canım yoğurt istedi, meyve istedi kalkıp alamadım yorgunluktan.
hergün zaten yiyorum karbonhidratlı şeyler, arada atıyorum ağzıma. geçen makarna pişirdim tencerenin yarısını yedim. bu bence doğru değil. ne kadar besin değeri var makarnanın. o yüzden o tarz şeyleri yiyeceğime karnımı sebze meyve yoğurt gibi şeylerle doyurmayı tercih ediyorum. bir dilim ekmek yiyorum sonuçta. en iyisi bu tarz şeyleri dışarda yemek, en azından bir porsiyon yersin ama evde dadanırsın. ben evde börek yapsam, bir tepsi yerim ne gerek var ki? geçen eşime dedim canım börek istiyor, bir porsiyon aldı oda bana yetti.
hadi ya uyanıkmış kayınvaliden aferin onaayok canım hemen yıkadım elimi ağzımı zaten sen ne aldın bakim babalar günü hediyesi olarak
ben almıcam gibi o bana anneler günü hediyesi almadı çünküüüüyada alıp utandırsammmı kiiii
öyle yap ben kullanamadım valla elime patladı aldığım...
hoşbulduk yaptık kuzum bu ara çok kitap okuma hevesindeyim Kur'an meali de okuyorum aynı zamanda:)
çok güzel ben de almıştım eşime:)
kol düğmesi mi bunlar bıde benım kafam basmadı kusura bakmayın ısım bas harflerı mı yada ozel bı anlamı mı var hd nin
benim de damarlar çok belirgin... ayy aysunnn dün kuaförde tüm bacak aldırdım.. kızlar hamile olduğumu biliyolardı. bacaklarımı karnımı görünce şok oldular, ne güzel yaa bizimkiler harita gibi dediler... ama biz hiç krem kullanmadık dediler bi de ikisi de... aman sakın yine de çatlıyo falan diye kremlerini aksatma canım... emin ol büyük oranda fazlalaşmalarını engelliyodur.
bu açıklamayı nerden buldun sen?? yani tek anlamı mı var lina'nın? hurma ağacı sadece...
telafuzu da gayet kolay... alaa luna gibi
ayy o seni utandırsın bi kerede aaaaaaaaaaaa
ben de mi almasam.. kuru kuru kutladı sadece
canım nerden aldın... hediyedenizinde var bu ama emin olamadım... acaba kararma yapar mı??
fetva.nette var canım başka yerlerdede geçiyor kuranda geçiyor diyee ben çok sevdim de diğer isim ne olsaa
BUĞLEM: cenneti müjdeleyen melek demekmş anlamı çok güzel ama söylemi zor gibi
hadi cnım yaa ihmal etmeyeyim am sol kısım çatlaması durdu sağ taraf devam ediyorrrhayırlısı napalımmm
kol düğmesi
eşim sürekli kullanıyor.
bu resimde göründüğü hali... hd ekran da diyebiliriz istersen
ad ve soyaddan yapıyolar.. ya da istediğin harflerden..
o zaamaan sende almaaa bu kocişlerrr daha farkına varamadılar bizimde anneliği hissetiğimizinnn
ehh gene bıraz anlamısım o zaman dedım farklı bı özelliği mi var baska
o zaamaan sende almaaa bu kocişlerrr daha farkına varamadılar bizimde anneliği hissetiğimizinnn
ehh gene bıraz anlamısım o zaman dedım farklı bı özelliği mi var baska
buğlem zor yaa... bi de ilk hece kalın sert, ikinci hece ince yumuşak... cıxx beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?