2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben aldım ama garip oldu anlayamadım ben de eski lastikleri esnemiş sütyenlerimi kullanmaya başladım çok rahat oluyor...

benimkiler hep süngerliydi şimdi 90 süngerli de kocaman durur... süngersiz de alışkın değilim hiç... ben de lastiklerini biraz esnetiyim bi de öyle deniyim...

canım günaydınnn saçma ama yaaa yazık amaaaa

kızlar yaaa sütyenlerini değiştirdiniz mi

ben 85b giyiyodum ama olmuyo artık... çok sıkıyo, iz yapıyo hep... aldınız mı yeni büyük beden??

evet şekerim ben 95 giyiyorum artık umarım büyümezler dahaaa birde gögüs uclarım karardı sanarsınız zenciyimm yeşil yeşil damarlar çıktı normal mi

ama ama bade şarap anlamıda varmışş offfff:2:

hemen çal hırkızzz aynı olsun teyzoş nolcakkiiiii

Soru: Lina isminin anlamı nedir? Kız ismi olarak konulabilir mi?
Cevap:
Lina ismi, Haşr Suresinin 5. ayetinde geçen “lîne (لِينَة&#1613” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı” manasına gelir. Bunun, çocuklara isim olarak konulmasının bir sakıncası yoktur. Ama telaffuz açısından Türk diline daha uygun bir isim bulmanızı tavsiye edebiliriz. tamam koyuyoruzzz

şekercim hoşgeldinnnnn afiyetler olsun efeemmmm ohh kitap keyfide yapılmışş süpersinizzzz

hoşgeldin canım hemşommmm iyiyiz sen nasılsın esra hemen aldı biizm ismi göördün müüü bade bazı yerlerde aşk bazı yerlerde şarap olarak geçiyor yinede bakıcam iyicee

milona canım bende oyleydım 10 gunde 1.5 kg almıstım sonra korktum bıraz dıkkat ettım bıkac gun ve hemen 700 gr ı gıttı ama tabı ondan sonra gerı saldım gene almısımdır ben ıs yerınde sımıt poaça filan yıyordum aksamları da cok saglıklı olmuyordu evde yemek pişiremediğim için ama ımkanım oldukca evde yapmaya calısıyorum kahvaltıalrı haslanmıs yumurta domates peynır fılanla o zaman daha hafıf hıssedıyorum kendımı hemde daha az ekmek yemıs oluyorum bırde aralarda cok acıkırsam su actıvıa nın kahvaltı zamanı dıye bı yogurud var onu aldım ondan yıyorum kalorısı de az süt yogurt yıyemeıdgım ıcın buda ıyı oldu

hadi ya uyanıkmış kayınvaliden aferin onaa yok canım hemen yıkadım elimi ağzımı zaten sen ne aldın bakim babalar günü hediyesi olarak

ben almıcam gibi o bana anneler günü hediyesi almadı çünküüüü yada alıp utandırsammmı kiiii

benim de damarlar çok belirgin... ayy aysunnn dün kuaförde tüm bacak aldırdım.. kızlar hamile olduğumu biliyolardı. bacaklarımı karnımı görünce şok oldular, ne güzel yaa bizimkiler harita gibi dediler... ama biz hiç krem kullanmadık dediler bi de ikisi de... aman sakın yine de çatlıyo falan diye kremlerini aksatma canım... emin ol büyük oranda fazlalaşmalarını engelliyodur.

bu açıklamayı nerden buldun sen?? yani tek anlamı mı var lina'nın? hurma ağacı sadece...
telafuzu da gayet kolay... alaa luna gibi

benimkiler hep süngerliydi şimdi 90 süngerli de kocaman durur... süngersiz de alışkın değilim hiç... ben de lastiklerini biraz esnetiyim bi de öyle deniyim...

öyle yap ben kullanamadım valla elime patladı aldığım...

hoşbulduk yaptık kuzum bu ara çok kitap okuma hevesindeyim Kur'an meali de okuyorum aynı zamanda:)

çok güzel ben de almıştım eşime:)

yani sonuçta ben bahçeme kavuşmadım eşim sayesinde
şimdi biz para vereceğiz iki eltimgilde bahçeden yaralanacaklar bunuda ben kabul etmedim
alırım domates fidanı biber fidanı onlar benim olur dedim ama eşim bu ayarsızdır bilemiyorum ne olur artık ama istediğim gibi olmadığı kesin
abim hemen ayarlayamaz canım belediyede çalışıyor ama istediğim bahçeyi birisinin bırakması lazım bunun için zaman alacak bişey yani abimin benim istediğimi yapması:18:
valla nazarıda çok değer korkmadım değil :18:kaynıma bile sormuş kaynımda anne bana yakışırmı bunu sorman demiş ama ne eşime en bana dün bişeycik sormadı

canım yazma dili ile konuşma dili arasında büyük farklılıklar oluyor ki heralde bundan dolayı ben böyle anladım... tabiki de koca koca tepsiler bitirmenin, yağlı hamurlu şeyler yemenin hiç bir mantığı yok... ben senin için üzülmüştüm zaten bişey yiyemiyor, bi de canının istediği şeylere de ket vuruyor diye.. ama öyle değil diyorsan sorun yok, afiyet olsun :)

ayy o seni utandırsın bi kerede aaaaaaaaaaaa
ben de mi almasam.. kuru kuru kutladı sadece

canım nerden aldın... hediyedenizinde var bu ama emin olamadım... acaba kararma yapar mı??

kol düğmesi mi bunlar bıde benım kafam basmadı kusura bakmayın ısım bas harflerı mı yada ozel bı anlamı mı var hd nin

kol düğmesi

eşim sürekli kullanıyor.

bu resimde göründüğü hali... hd ekran da diyebiliriz istersen

ad ve soyaddan yapıyolar.. ya da istediğin harflerden..

fetva.nette var canım başka yerlerdede geçiyor kuranda geçiyor diyee ben çok sevdim de diğer isim ne olsaa

BUĞLEM: cenneti müjdeleyen melek demekmş anlamı çok güzel ama söylemi zor gibi

hadi cnım yaa ihmal etmeyeyim am sol kısım çatlaması durdu sağ taraf devam ediyorrr hayırlısı napalımmm

ayy o seni utandırsın bi kerede aaaaaaaaaaaa
ben de mi almasam.. kuru kuru kutladı sadece

canım nerden aldın... hediyedenizinde var bu ama emin olamadım... acaba kararma yapar mı??

o zaamaan sende almaaa bu kocişlerrr daha farkına varamadılar bizimde anneliği hissetiğimizinnn

buğlem zor yaa... bi de ilk hece kalın sert, ikinci hece ince yumuşak... cıxx beğenmedim

o zaamaan sende almaaa bu kocişlerrr daha farkına varamadılar bizimde anneliği hissetiğimizinnn

ama ben dayanamam kiiii... hele dünkü o şampuan hediyesindeki mutluluğunu gördükten sonraaa

ehh gene bıraz anlamısım o zaman dedım farklı bı özelliği mi var baska

yok canım iki küçük kol düğmesi... büyük bir aşk hikayesi işte

kızlar dün bebeğimin alış verişini nerdeyse tamamladım:)

bebeğime anneannesi 1 kadife battaniye, 1 normal kalın battaniye, 1 tulum, 1 yeni doğan seti, 5 tane alt üst takım, çoraplar, alt açma seti, kumaşçıdan tülbent ve bebek pazeni aldık. bebek pazeninden kundak dikilecek. hamile külotu aldım 3 tane karnı örtenlerden hastanede giymek için. pijama, gecelik, sabahlık seti ve emzirme atleti sipariş verdik gelecek kalmamıştı.

babaannesi de geldi oda 2 takım nevresim, 1 lastikli penye çarşaf, 1 penye battaniye, 6 adette çorap aldı:)

ufak eksikleri kaldı onları da yavaş yavaş tamamlıyorum artık:)

ama ben dayanamam kiiii... hele dünkü o şampuan hediyesindeki mutluluğunu gördükten sonraaa

ehh gene bıraz anlamısım o zaman dedım farklı bı özelliği mi var baska

yok canım iki küçük kol düğmesi... büyük bir aşk hikayesi işte

ahh ahhh şarkıya bakkk yaaaaa nerden aklıma geldiii...: iki düğme iki ayrı kolda... bizim gibiiii ayrı yoldaaaaaaaa :2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…